Det begynner etter hvert å bli en del curryoppskrifter på bloggen, og det er ikke det minste rart siden det er en favoritt hos hele familien. Curry er en fellesbetegnelse på ulike aromatiske retter med asiatiske aner. Variasjonene er mange, og på menyen i dag står en deilig laksecurry med paprika og spinat. Klikk deg inn på videoen for å bli inspirert, og oppskriften finner du HER.

Bak gjerne deilige nan til. Det er slett ikke vanskelig, og smaker så uendelig mye bedre enn dem du kjøper i butikken. Oppskrift med video finner du HER.

Laksecurry med paprika og spinat

VELBEKOMME!

Liker du filmene jeg lager? For å bli oppdatert når det kommer nye filmer anbefaler jeg deg å abonnere. Klikk deg inn HER og trykk «abonner» (øverst i høyre hjørne) – det er selvsagt helt gratis. Del gjerne også filmene mine med matglade venner! Hva ønsker du jeg skal lage neste gang?

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Hei.

  Jeg ønsker at du skal lage pepperkake oppskriften på Video.
  Det hadde vært kjekt!
  Da hadde leserne fått sett hvor mye mel du bruker i deigen,sånn ca.
  Det er et stort sprik fra 600 til 900 gr mel. Husker ikke helt hva det sto i oppskriften,men da er det lettere og se hva du bruker. Jeg skjønner at noen ganger går det både mindre og mer mel i oppskriftene. Bare et lite ønske fra ei mormor som liker og bake.

 2. Hei, denne suppen er kjempe god. Jeg varmet opp resten fra i går
  da jeg kom fra jobben og den smakte utrolig godt. Vi spiste den
  med ris, nam, nam??

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste