Her er forslag til retter som kan inngå i en treretters påskeaftenmeny, enten du er på hytta eller hjemme. (Dessverre litt sent publisert pga. datatrøbbel på hytta. Takk til svigersønn Ken som fikset ladekabelen til Macen.)

 

FORRETTER

Til forrett kan jeg friste med røkt laks, salat eller jordskokksuppe. Selv skal jeg teste ut en ny oppskrift på laksemousse. Alle forrettene på bloggen finner du samlet her.

Crostini med dillkrem og røkt laks
Crostini med dillkrem og røkt laks

Salat med blåmuggost, epler, blåbær og valnøtter
Salat med blåmuggost, epler, blåbær og valnøtter
Kremet jordskokksuppe med sprøstekt spekeskinke
Kremet jordskokksuppe med sprøstekt spekeskinke

HOVEDRETTER

Til hovedrett kan jeg friste med lammeskanker, andebryst og en smakfull torskerett. På påskeaften i år står det reinsdyrsteik på menyen hos oss, inspirert etter denne oppskriften. Ønsker du tips om flere retter med lam finner du dem samlet her.

Lammeskanker med rotfrukter og mandelpotetmos
Lammeskanker med rotfrukter og mandelpotetmos
Pannestekt torsk med valnøttvinaigrette
Pannestekt torsk med valnøttvinaigrette
Andebryst med appelsinsaus
Andebryst med appelsinsaus og eplekompott

DESSERTER

Til dessert kan jeg friste med deilig pavlova, sjokolademousse eller appelsinsalat. Selv satser jeg på sjokoladefondant med appelsinsalat og vaniljeis til dessert. Alle dessertene på bloggen finner du samlet her.

Minipavlova med jordbær og pasjonsfrukt
Minipavlova med jordbær og pasjonsfrukt

Appelsinsalat med honningkrem
Appelsinsalat med honningkrem og mynte
Sjokolademousse med påskeegg
Sjokolademousse med  krem og påskeegg

Finner du noe som frister? Lykke til med planleggingen!

 

VELBEKOMME!

EnglishREAD IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.