Helt på tampen av 2014 kommer en ny ukemeny, hvor det skal være noe for både hverdag og fest, og også et par retter hvor du kan få brukt opp rester fra jule- og nyttårsfeiringen:

5. JULEDAG

Juleskinke med kålrotstappe og sennepssaus
Juleskinke med kålrotstappe og sennepssaus

6. JULEDAG

Pizza med juleskinke og blåmuggost
Pizza med juleskinke og blåmuggost

NYTTÅRSAFTEN

Nyttårsmeny
Nyttårsmeny med laks, kalv, ost og sjokoladefondant

1. NYTTÅRSDAG

Pannestekt torsk med spicy soyasaus
Pannestekt torsk med spicy soyasaus

FREDAG

Spicy gulrotsuppe med røde linser
Spicy gulrotsuppe med røde linser

LØRDAG

Restepai
Restepai med julens herligheter *****

SØNDAG

Soyamarinert laks med spinatsalat og ris
Soyamarinert laks med spinatsalat og ris

UKENS DESSERT

Appelsinsalat med honningkrem
Fruktsalat med honningkrem *******

UKENS BAKETIPS

Brownie med oreokrem og friske bringebær
Brownie med oreokrem og friske bringebær

Lykke til med planleggingen!

  1. Hei Trine!
    Jeg er så heldig at jeg fikk boken din til jul 🙂 Blogger er flotte, men det er noe eget med kokebøker, spesielt det å kunne sitte og bla frem og tilbake. Jeg er kanskje gammeldags der, men er uansett veldig glad for å ha noe å ta og føle på. Gleder meg til å lage mange nye og spennende retter fra boken din fremover. På nyttårsaften allerede blir det langtidsstekt kalkunbryst!
    Takk for en flott kokebok og inspirerende blogg!
    Godt nyttår, håper på et smaksrikt 2015 😉

  2. Hei Trine,

    jeg er en kollega av deg fra UDIR (men ansatt etter at du gikk i permisjon tror jeg). Jeg er så heldig at jeg fikk kokeboken din til jul og jeg gleder meg til å ta fatt i oppskriftene og lære meg nye retter.

    Liker spesielt godt ukesmenyene og kommer til å prøve å lære meg en ny rett hver uke!

    Ønsker deg og dine et godt nytt år!

    Hilsen Anne Marit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits