Årets matblogger 2014

Ja, tenk jeg vant denne gjeve prisen, Årets matblogger 2014! Under et kjempefint show i Mathallen i dag fikk flinke matbloggere heder, ære og priser – og helt til slutt skulle Årets Matblogger 2014 kåres, den eneste prisen som det var opp til publikum å avgjøre. Vi var tilsammen fem finalister, som dere kan lese mer om HER. Prisen ble delt ut av min “kokkehelt” Tom Victor Gausdal – og det var utrolig herlig å høre han rope opp navnet mitt!

Heder og ære er selvsagt den aller største premien, men i tillegg fikk jeg en reise for to til Bocuse d’Or, verdens uoffisielle kokke-VM, i Lyon i januar 2015, hvor vi også skal få være med på den norske festen etter premieutdelingen i Lyon. Det er noe både jeg og oppvaskeren ser frem til! I tillegg fikk jeg et kjempefint knivsett fra Øyo, stekepanne fra Hellstrøm, lakris fra Bülow og glasstallerkener fra Natalia Leikis. Dere kan lese mer om prisutdelingen og et intervju med meg HER.

Årets matblogger 2014

Her er noen av vinnerene i de øvrige kategoriene. Dere kan lese mer om hvem som vant, intervjuer mv. HER.

Årets matblogger 2014

Jeg vil takke alle dere som har stemt på meg, jeg fikk faktisk nesten 80% av alle stemmene! Jeg vil også benytte anledningen til å takke Mathallen og Godt for at de har etablert denne prisen og laget dette flotte arrangementet, og med dette vært med på å løfte frem mange flinke matbloggere som gjør en fantastisk jobb ved å dele sin matglede med andre. Jeg vil også takke de fire andre finalekandidatene for den hyggelige dialogen vi har hatt disse ukene, vi er alle vinnere!

En glad og varm klem til dere alle – fra Årets gladeste matblogger 2014! I morgen er det tidlig på’n igjen med besøk på kjøkkenet til Wenche i God Morgen Norge litt over kl. 9 – før jeg skal hjem og feire min 50 års dag sammen med mafiaen!

Alle bildene er tatt av min datter Emilie Maria Bach.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Gratulerer så mye Trine! Det er så fortjent så fortjent 🙂 Jeg har stemt i massevis. Takk for fantastiske oppskrifter!

 2. Gratulerer så mye med prisen. Den har du fortjent :). Du har en fantastisk blogg som jeg stadig besøker og henter oppskrifter fra.

 3. Hei Trine!

  Gratulerer som årets matblogger, vel fortjent!!:-)

  Jeg lurer på hvor du har kjøpt krittavla di? Leter etter en til å skrive ukemenyen på;-)

  Ha en super dag!

 4. Hipp, hipp, hurra for deg!
  Gratulerer sååååå mye med både tittelen Årets matblogger (du fikk min stemme 🙂 ) og 50 års dagen!
  Bruker bloggen din (oppskriftene) flittig og er den heldige innehaver av din fantastiske kokebok som også brukes ofte.

  Med vennlig hilsen
  Tove Strand Bjørgan

 5. Hei Trine, gratulerer så mye med prisen, heiet på deg, og stemte også på deg. Det var gøy at du vant, velfortjent. Gratulerer så mye også med bursdagen din! 🙂 jeg håper du får en herlig feiring! Klem fra Jeanette. 🙂

 6. Gratulerer så mye. Jeg er ikke veldig glad i å lage mat men veldig glad i god mat og har funnet ut at vi i det minste en gang i uken skal lage noe fra bloggen din, mye bra oppskrifter her.

 7. Hei!

  Gratulerer så mye med den velfortjente prisen! 🙂

  Du ligger jo et hav foran oss andre og du er et stort forbilde. Gleder meg til å følge deg videre!

  Nyt seieren, medgangen og all støtten du har i folket! Hipp hipp!

  Trine – Klisjéhjemmet 🙂

 8. Gratulerer så mye! Det var vel fortjent! Jeg henter både inspirasjon og oppskrifter fra bloggen din. Det gjør min hektiske småbarnshverdag enklere. Tusen takk!

 9. Gratulerer!!! Før var vi elendige på middagslaging. Deretter oppgraderte vi til å kjøpe matvarer og oppskrift på døra. Men vi har endt opp med å lage mat ut i fra dine ukesmenyer og oppskrifter. En veldig god løsning for oppskriftene gjør at maten alltid smaker godt og barna spiser og er glade. Velfortjent!! En blogg som har gjort at middagslaging har blitt en glede. Tusen takk!!

 10. Hei. Så flott, gratulere og gratulere med vel over bursdag.-). Sitter og hører på deg på radioen her nå – kunne du lagt ut brusdagsrettene, hørtest veldig deilig ut da:-) ?? Mvh Mo i Rana

 11. Gratulerer! Du er alltid mitt førstevalg etter oppskrifter på nettet. Masse god mat har du forårsaket i heimen. Vel fortjent!

 12. Du var min soleklare favoritt 🙂 Gratulerer med prisen og takk for mange fine oppskrifter både på bloggen og i kokeboken din.

 13. Gratulerer Trine!
  Når vi har besøk og har laget noe nytt er kommentaren alltid: “Så nydelig, er det Trine?” Svaret er alltid “JA!”. Takk for fantastiske oppskrifter på middager, lunsjer, kaker og gjærbakst. Med Trinesmatblogg har man mulighet til å imponere selv om man til daglig ikke bruker mange timer på kjøkkenet. Vel fortjent seier!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste