Det har vært (og er) hektiske dager for matbloggeren. Da Kamille Mor & barn tok kontakt rett før påske og spurte om vi hadde anledning til å stille opp til et intervju før påske, måtte vi virkelig vri og vende på kalenderen for å få alt til å gå opp. Det var hektisk innspurt i forhold til jobb, oppdrag, blogg og private avtaler, og ikke lett å finne ledig tid før vi skulle pakke og reise nordover til mormor og morfar tidlig lørdag morgen. Den eneste muligheten viste seg å være fredags ettermiddag og kveld, midt oppi fredagspizzaen, og innimellom pakking til påskeferien. Men, når resten av familien er positive er det ikke måte på hva en får til selv i travle tider.

Mathias, som fyller fire år i juni, demonstrerte sikkert og villig hvordan man lager pizza, og som dere ser av bildene her og i artikkelen ble han også veldig fornøyd med resultatet.

Det endelige resultatet kan du lese i siste utgave av Kamille mor&barn som kom i handelen 14. mai, og her.

Ha en fin lørdag!

(Bildene er tatt av Gry Bruseth Traaen.)

  1. Så flotte bilder 😀 Dette må jo bli bra.
    – og så godt at dere finner tid til alt i en så travel hverdag.

    Hvor har du fått tak i den pizza”spaden”? Jeg har vært på utkikk etter en slik lenge, men kun funnet i tre. Det virker så mye greiere med en slik når man bruker pizzastein, fremfor å løfte den glovarme steinen ut og inn!

    1. Ja, Gry tok utrolig flotte bilder av en trippelarbeidende, sliten småbarnsmor!

      Pizzaspaden ble kjøpt inn sammen med en bakesten for pizza, enten på Living eller Jernia. Har ikke sett den senere, så vet ikke om den fortsatt er i handelen. Selv synes jeg ikke den er så praktisk til annet enn til å ta bilder… 🙂

      1. Hmm…du synes ikke det, altså? Jeg elsker å bruke pizzastein (selv om vi får et passe resultat uten også), men ser for meg at det må være greiere å kunne dytte inn pizzaene i ovnen med en slik, fremfor å risikere å brenne seg på steinen, måtte jobbe i racerfart på steinen før den blir kald og bunnen stekt osv 😛
        Hvordan løser du det?

        1. Jeg pleier å legge pizzaen på et bakepapirkledt stekebrett. Samtidig som jeg setter på ovnen (på maks temp) setter jeg pizzasteinen i ovnen. Når pizzaen skal stekes tar jeg ut pizzasteinen, drar over pizzaen på steinen (vha bakepapiret) og setter den umiddelbart inn i ovnen igjen. Etter 3-4 minutter napper jeg ut bakepapiret og steker ferdig pizzaen. Det kommer et eget innlegg om dette innen en uke eller to. 🙂

  2. Flotte bilder og intervju!
    Kunne ikke unngå å legge merke til oppfordringen “Kanskje lager hun sin egen kokebok en dag?” 🙂 Det ville garantert blitt en suksess.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits