TRINEs MATblogg er presentert i siste utgave av Maison Mat & Vin. Det er selvsagt kjempegøy å få oppmerksomhet i favorittmatbladet!

Da jeg ble spurt om å sende over et bilde som er karakteristisk for bloggen min, falt valget på høstens bollefavoritt, nemlig Blåbærbollene.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Hei

  Gratulerer så mye! Jeg har prøvd mange av dine middags oppskrifter og er kjempefornøyd. Gjærbaksten også, er veldig glad i eplesnurrene. Det siste jeg prøvde var kjeksene du nettopp la ut. En veldig fort og lettvint oppskrift som smakte veldig godt! Så takk for en flott blogg!
  Line

 2. Jeg liker ideen din om å halvere gjærinnholdet i deigen, og heller heve i lengre tid. Det viste seg å bli en suksess her hos meg:)

  Klem, og gratulerer! 🙂

 3. Gratulere. Det er så fortjent. Det er ingen som har så lekker matblogg som deg. Oppskriftene er perfekte i hverdagen, råvarer som vi (folk flest) bruker. Presentasjonen din og bildene dine er bare lekre….. takk for masse inspirasjon.
  Klem fra Elisabeth

   1. Gratulerer, Trine!
    Oppskriftene dine er i flittig bruk her i huset (spesielt av mannen min, som nå har tatt over kjøkkenet). Det har blitt så enkelt å planlegge ukens middager etter at vi fant bloggen din. Du har til og med klart å få oss til å spise bønner. Torsk med chorizo og bønnesalat er en av favorittene. Ha en fin jul!

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste