De norske jordbærene er nå tilgjengelige i butikker og langs veien, og nå er det bare å benytte enhver anledning til å lange innpå med søte og gode jordbær. Norske jordbær er blant verdens beste og sesongen er kort og tiden går fort, så en trenger egentlig ikke noen annen grunn for å spise deilige norske jordbær så ofte en kan.

Jordbær er godt i seg selv, men det er lov til å variere litt. Prøv denne varianten med limesukker til, det blir garantert ikke siste gangen! Finn frem:

  • 1 kurv jordbær
  • passelig med sukker
  • revet skall av 1 lime (ikke det hvite)
  • juice av 1/2-1 lime
  • eventuelt sitronmelisse eller mynte til pynt

Bland limeskall og sukker. Tilsett rensede jordbær, fortrinnsvis norske. Press limejuice over og rør forsiktig sammen. La limesukkeret trekke litt inn i jordbærene før servering.

Hva er din jordbærfavoritt?

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Mmmmmm. Vi har vært på jordbæreventyret i Sylling i dag, fantastisk fint arrangement. Ingenting er så godt som å spise jordbæra rett i fra planten :-)Eller spise jordbær med brunt sukker, drikke pressede jordbær, jordbærsmoothie, nystekte vafler med jordbærsyøtetøy, jordbær atter jordbær :-)Men den absolutte favoritten er og blir jordbær med melk og sukker på.Men nå skal jeg røre jordbær til brødskiva i morgen tidlig!Ha en fin lørdagskveld 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste