I jula lager jeg eltefri bakst nesten hver eneste dag. Det er så enkelt, det er så godt - og ikke minst er det kjempepopulært hos familie og venner. Dette nøttebrødet lages alltid til juletrefesten vi arrangerer for familie, fadderbarn og venner i romjula. Det eneste "problemet" med dette brødet er at det forsvinner så alt for fort. Jeg har flere ganger opplevd å bake det - uten å få smake så mye som en liten smule selv. Sånn er det når man er vertinne og er den som forsyner seg sist. Så her er kunsten å være kjapt frempå, eller bake to, dersom du vil sikre deg en smakebit selv. I år baker jeg to.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

500 g siktet hvetemel
100 g sammalt hvete fin

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste