PINSA MED FIRE TYPER TOPPING
SLIK LAGER DU PINSA
KREMET KYLLINGSUPPE MED MAKARONI
ITALIENSK KYLLINGGRYTE MED PØLSE OG ROSMARINPOTETER
ENKLE GROVE POLARBRØD
KJØTTGRYTE MED HVITE BØNNER, TOMAT OG GULROT
FARGERIKE FISKEPAKKER MED REKER OG URTESMØR
KANELBOLLER MED EPLE OG ROSINER
PEANØTTCURRY MED SØTPOTET OG BLOMKÅL
BRINGEBÆRSNITTER
HØSTMENY; LAKSETERTER, LAMMEGRYTE & TILSLØRTE BONDEPIKER
TORSKEFORM MED HARISSAMARINERTE GRØNNSAKER OG PAPRIKASAUS
ANNONSE - AMOI
NYRETAPP MED BEARNAISESAUS OG ROTGRØNNSAKER – AMOI
GRYTERETT MED SVINEKJØTT, GRØNNSAKER OG HOISIN- OG CHILISAUS
LANSERINGSFESTEN – «TRINES BESTE UKEMENYER»
EPLEKAKE MED SMULDRELOKK OG SALT KARAMELL
KJAPP CURRYSUPPE MED LAKS OG NUDLER
VEGETARLASAGNE MED SPINAT, RICOTTA OG TOMAT
ANNONSE - MUTTI PASSATA