KREMET POTETSUPPE MED KJØTTBOLLER OG BACON
ANNONSE - MUTTI PIZZASAUS
PIZZA MED TOMATSAUS, SALAMI & RØDLØK
KREMET TORTELLINISUPPE MED KJØTTBOLLER
BRESAOLA MED RUCCULA OG PARMESAN
LASAGNE MED RAGU OG SPINAT- OG RICOTTAFYLL
HVIT PIZZA MED SITRONMARINERT KYLLING, BACON OG CHILI
PIZZA DIAVOLA – MED CHILISALAMI OG ‘NDUJA
TIRAMISU MED ET HINT AV APPELSIN
ANNONSE - MUTTI
PASTA AL FORNO – FARGERIK ITALIENSK PASTAGRATENG
SEMIFREDDO MED KAFFESIRUP
PANINI
BRESAOLARULLER MED RICOTTAKREM
RAVIOLI MED SPINAT- OG RICOTTAFYLL – MED SALVIESMØR
SPAGHETTI ALLA CARBONARA
SEMIFREDDO MED KROKAN, SJOKOLADE OG SALT KARAMELLSAUS
ANNONSE - MUTTI
KYLLING CACCIATORE MED RISONI
SALTIMBOCCA DI POLLO – KYLLING MED HVITVINSJY OG GRØNNE ERTER
ANTIPASTI – ITALIENSKE SMÅRETTER
SCHIACCIATA – BRØD FRA TOSCANA
RAVIOLI MED SPINAT- OG RICOTTAFYLL – MED TOMATSAUS
TAGLIATELLE MED KJØTTRAGU
HJEMMELAGET PASTA
ONE POT-PASTA MED ITALIENSKE KJØTTBOLLER
KREMET PASTA MED RØD PESTO OG SALSICCIA
ONE POT-LASAGNE MED KJØTTSAUS OG RICOTTA
RESTEPIZZA MED JULESKINKE
PANNA COTTA MED BRINGEBÆRSAUS
PINSA MED FIRE TYPER TOPPING
SLIK LAGER DU PINSA
KREMET KYLLINGSUPPE MED MAKARONI
ITALIENSK KYLLINGGRYTE MED PØLSE OG ROSMARINPOTETER
VEGETARLASAGNE MED SPINAT, RICOTTA OG TOMAT
ANNONSE - MUTTI PASSATA
PASTA ARRABIATA
«ANTIPASTISALAT»
LASAGNESUPPE MED SALSICCIA
BRUTTI MA BUONI – ITALIENSKE SMÅKAKER
TOMAT- OG GULROTSUPPE MED HVITE BØNNER OG PANGRATTATO
KJAPP PASTA BOLOGNESE
CIABATTA MED SURDEIG
TOSCANSK GRØNNSAKSUPPE MED BACON