Blogg
UKEMENY 47/2024
JULEBAKST DU KAN LAGE NÅ OG FRYSE NED
FARGERIK KYLLINGFORM MED FETAKREM
GROVE RUNDSTYKKER MED FRØ OG KJERNER
UKEMENY 46/2024
TRERETTERS MENY; TUNFISKTARTAR, RAMEN & Crème brûlée
CRÉME BRÛLÉE MED APPELSIN OG COINTREAU
TONKATZU – SCHNITZEL MED SYLTET KÅLSALAT OG CHILIMAJONES
UKEMENY 45/2024
TUNFISKTARTAR MED MANGO OG CHILIMAJONES
RAMEN MED MED SPICY KJØTTDEIG OG NUDLER
UKEMENY 44/2024
PINSA MED FIRE TYPER TOPPING
SLIK LAGER DU PINSA
KREMET KYLLINGSUPPE MED MAKARONI
UKEMENY 43/2024
ITALIENSK KYLLINGGRYTE MED PØLSE OG ROSMARINPOTETER
ENKLE GROVE POLARBRØD
UKEMENY 42/2024
KJØTTGRYTE MED HVITE BØNNER, TOMAT OG GULROT
FARGERIKE FISKEPAKKER MED REKER OG URTESMØR
UKEMENY 41/2024
KANELBOLLER MED EPLE OG ROSINER
PEANØTTCURRY MED SØTPOTET OG BLOMKÅL
UKEMENY 40/2024
BRINGEBÆRSNITTER
HØSTMENY; LAKSETERTER, LAMMEGRYTE & TILSLØRTE BONDEPIKER
TORSKEFORM MED HARISSAMARINERTE GRØNNSAKER OG PAPRIKASAUS
UKEMENY 39/2024
ANNONSE - AMOI
NYRETAPP MED BEARNAISESAUS OG ROTGRØNNSAKER – AMOI
GRYTERETT MED SVINEKJØTT, GRØNNSAKER OG HOISIN- OG CHILISAUS
LANSERINGSFESTEN – «TRINES BESTE UKEMENYER»
UKEMENY 38/2024
EPLEKAKE MED SMULDRELOKK OG SALT KARAMELL
KJAPP CURRYSUPPE MED LAKS OG NUDLER
UKEMENY 37/2024
VEGETARLASAGNE MED SPINAT, RICOTTA OG TOMAT
ANNONSE - MUTTI PASSATA