Blogg
SJOKOLADE- OG TRANEBÆRKJEKS
UKEMENY 49/2025
TI FARGERIKE «VINTERSALATER»
KALKUN MED APPELSINSAUS, RØDKÅLSALAT OG SØTPOTETMOS
RØDKÅLSALAT MED KLEMENTINER, EPLE OG GRANATEPLEKJERNER
EGENREKLAME
SALG AV SIGNERTE KOKEBØKER OG KJØKKENTEKSTILER
UKEMENY 48/2025
TI FESTSTEMTE FORRETTER
ENKEL ASIATISK SALAT
KYLLING YAKITORI MED STICKY SAUS OG AGURKSALAT
UKEMENY 47/2025
KVEITE MED TOMATOLJE OG ASPARGES- OG SPINATSALAT
PANNA COTTA MED HVIT SJOKOLADE, BRINGEBÆR & SESAMTUILE
ANNONSE - WILFA
KANELKNUTER – ERFARINGER MED WILFA PROBAKER (+ RABATTKODE)
UKEMENY 46/2025
NOVEMBERMENYEN; TUNFISKTARTAR, ASIATISK RIBBE & KOKOS-PANNACOTTA
URTEBAKT LAKS MED KREMET RISONI OG GRØNNSAKER
KREMET POTETSUPPE MED KJØTTBOLLER OG BACON
UKEMENY 45/2025
OSTEKAKE PÅ GLASS MED KAFFEKREM
ANNONSE - MUTTI PIZZASAUS
PIZZA MED TOMATSAUS, SALAMI & RØDLØK
KREMET TORTELLINISUPPE MED KJØTTBOLLER
UKEMENY 44/2025
OKTOBERMENYEN; TOMATSALAT, REINSDYRFILET & SJOKOLADEPAVLOVA
THAI-TORSK MED BROKKOLINI OG SPRØ LØK
ANNONSE - SAITAKU
TORIKATSU – SPRØ KYLLING MED SOYAMAJONES OG ASIATISK KÅLSALAT
UKEMENY 43/2025
ANNONSE - BY K
BLI MED PÅ EN UNIK MATREISE TIL VENEZIA 9. – 12. APRIL 2026!
BRESAOLA MED RUCCULA OG PARMESAN
LASAGNE MED RAGU OG SPINAT- OG RICOTTAFYLL
UKEMENY 42/2025
FLAMBERTE EPLER MED KARAMELLSAUS
POTETRETTER – 15 FAVORITTER
SJOKOLADE- OG KAFFEKJEKS
UKEMENY 41/2025
HVIT PIZZA MED SITRONMARINERT KYLLING, BACON OG CHILI
SPICY TACOSUPPE MED KYLLING
UKEMENY 40/2025
SEPTEMBERMENYEN; RØKELAKSMOUSSE, HJORTEBURGER OG EPLEGALETTE
PIZZA DIAVOLA – MED CHILISALAMI OG ‘NDUJA