SPØRSMÅL TIL TRINE
Dersom det er noe du lurer på i en oppskrift, eller har du kommentarer, ønsker eller innspill, er det fint om du legger igjen en kommentar/spørsmål under det aktuelle innlegget på bloggen. Jeg har dessverre ikke kapasitet til å besvare individuelle spørsmål eller komme med forslag til menyer.

.
For andre henvendelser (som du ikke finner svar på her) og tekniske spørsmål/feilmeldinger - benytt gjerne kontaktskjemaet nedenfor.

VIL DU SAMARBEIDE MED TRINES MATBLOGG?
Ønsker du å annonsere på nettsiden min, og/eller ønsker du et kommersielt samarbeid? Da er det fint om du kontakter mine dyktige samarbeidsparter i Aller Social Club som tar seg av annonsesalg og konseptutvikling for meg. Send gjerne en e-post til [email protected] for å høre om mulighetene som finnes for å promotere nettopp din merkevare. 

Dersom det er noe du lurer på, eller har du kommentarer, ønsker eller innspill, er det fint om du legger igjen en kommentar til et innlegg på bloggen. Jeg har dessverre ikke kapasitet til å besvare individuelle spørsmål eller bistå med menyer ol. Jeg forsøker så langt det lar seg gjøre å besvare spørsmål som kommer i kommentarer til innlegg på bloggen. Da vil også mine svar kommer alle leserne til gode.

Dersom det er spesielle oppskrifter du leter etter, eller ønsker du tips om hvordan du best mulig kan finne frem på bloggen, kan du ta en titt HER, hvor det er nærmere beskrevet hvordan du kan søke deg frem til oppskrifter.

Ellers ligger det også mye nyttig informasjon under fanen TIPS & TING, og svar på Ofte Stilte Spørsmål finner du under FAQ. Tips om hvordan du selv kan sette sammen festmenyer finner du HER.

Dersom du ønsker et kommersielt samarbeid er det fint om du kontakter Aller Social Club, som tar seg av annonsesalg og konseptutvikling for meg. Klikk her for kontaktinfo eller bruk kontaktskjemaet nedenfor for å høre om mulighetene som finnes for å promotere nettopp din merkevare. Ta gjerne en titt her hvor jeg har samlet alle kommersielle innlegg fra de siste 12 måneder.

Trines matblogg ble etablert i 2007 og er Norges mest besøkte matblogg. Bloggen hadde i 2021 månedlig i gjennomsnitt ca. 1 300 000 besøk (hvorav ca. 700 000 unike) og ca. 3 000 000 sidevisninger.

Dersom du ønsker å annonsere på nettsiden min er det fint om du kontakter Aller Social Club, som tar seg av annonsesalg for meg. Jeg kan tilby annonseplass og produktomtaler på Trines matblogg, men kun for varer og tjenester knyttet til mat og drikke. Send gjerne en e-post til [email protected] for å høre om mulighetene som finnes for å promotere nettopp din merkevare.

Trines matblogg ble etablert i 2007 og er Norges mest besøkte matblogg. Bloggen hadde i 2021 månedlig i gjennomsnitt ca. 1 300 000 besøk (hvorav ca. 700 000 unike) og ca. 3 000 000 sidevisninger.

Kontakt

    Min Handleliste

    Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.