ANNONSE MENY.NO

Jacobs utvalgte er en kvalitetserie hos MENY som gjør det enklere for deg å finne de beste produktene når du er i butikken. Her finner du en rekke produkter som blant annet pålegg, økologiske egg, pasta, oster, kraft, olivenolje, pølser, spekemat, oliven, tomater, brød og deilig sjokolade. 

Her finner du også mye godt til adventtiden og julens frokoster/brunsjer. Her har jeg satt sammen et lite utvalg av produktene som jeg selv liker å spise, og som kanskje kan være til inspirasjon dersom du også har lyst til å lage en ekstra god frokost, brunsj eller lunsj. Prøv det du også - og akkurat nå er det 3 for 2 på alle produkter fra Jacobs utvalgte (ut året).

Annonse

Ingredienser

8 Jacobs økologiske gårdsegg
1 pakke Jacobs tørrsaltet bacon
200 g Jacobs cherrytomater
1 Jacobs speltbrød
1 pakke Jacobs porchetta
1 pakke Jacobs coppaskinke
1 pakke Jacobs salami piccante
1 glass Jacobs sterk og søt sennep
1 boks Jacobs gourmetsild med rødvin og rosépepper
2 pakker Jacobs røkt ørret
1 pakke Jacobs manchego
1 glass Jacobs syltetøy med fiken og honning
1 glass Jacobs syltetøy med eple og valnøtter
1 pakke Jacobs croissanter
1 pakke Jacobs earl grey
1 pakke Jacobs Exelso Columbia kaffe

SLIK GJØR DU

Frokost/brunsj med Jacobs utvalgte - MENY

Her finner du mye godt til adventtiden og julens frokoster/brunsjer, som for eksempel pålegg, oster, spekemat, juice, brød, tomater, brød, økologiske egg og deilig tilbehør. Ta en titt i det rikholdige utvalget og dekk et frokostbord med dine favoritter. Her er mine favoritter.

Egg og bacon er selvskrevent på frokostbordet, og økologiske egg, tørrsaltet bacon og cherrytomater fra Jacobs er en smakfull kombinasjon.

Frokost/brunsj med Jacobs utvalgte - MENY

Røkt ørret fra Osterøy smaker også godt sammen med egg, for eksempel eggerøre.

Frokost/brunsj med Jacobs utvalgte - MENY

Jacobs utvalgte har et bredt utvalg av kjøttpålegg og spekemat. Denne gangen valgte jeg porchetta, coppaskinke, salami piccante og ovnsbakt leverpostei. Sterk og søt sennep er nydelig sammen med porchettaen, og det hele nytes på sunt og smakfullt speltbrød, som for øvrig er familiens brødfavoritt når jeg ikke baker selv.

Frokost/brunsj med Jacobs utvalgte - MENY

Sild hører med, og gourmetsild med rødvin og rosépepper er et godt alternativ når du ikke har tid eller lyst til å lage julesilden selv.

Frokost/brunsj med Jacobs utvalgte - MENY

Avslutt gjerne frokosten med manchego med fiken og honningsyltetøy, eller kanskje du heller foretrekker Jacobs croissanter med syltetøy med eple og valnøtter?

Frokost/brunsj med Jacobs utvalgte - MENY

Du finner også god drikke i blant Jacobs utvalgte. Prøv gjerne appelsinjuice, eller blandingen appelsin- og jordbærjuice. Ønsker du noe varmt i koppen finner du også kaffe og te i Jacobs sortiment.

Alle produktene i serien Jacobs utvalgte finner du samlet HER. Her finner du også mye godt til for eksempel fingermatbuffeten (se mitt forslag HER).

Frokost/brunsj med Jacobs utvalgte - MENY

Visste du at du kan kjøpe disse produktene og øvrige ingredienser til oppskriftene mine på MENY.NO, og få dem levert på døren (hvis de leverer i ditt nærområde)? Du velger oppskrifter ved å klikke på handlekurven under innledningen eller knappen du finner under ingredienslisten i alle oppskrifter. Du kan selvsagt velge bort ingredienser du har fra før, eventuelt bytte til andre ingredienser – og ikke minst kan du legge til øvrige dagligvarer. Les min lille guide om hvordan du handler fra sofakroken HER. Produktene kan selvsagt også kjøpes i din nærmeste MENY-butikk.

VELBEKOMME!

Dette innlegget er skrevet som en del av mitt samarbeid med MENY. Les mer om MENYs nettbutikk her

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.