Høsten er i ferd med å gjøre sitt inntog. Mindre utetid og mere tid inne til å lage god mat. Og dessert. Som for eksempel denne gode sjokolademousseen som smelter på tungen og gir deg en himmelsk opplevelse.

Annonse

Ingredienser

SJOKOLADEMOUSSE

2 dl kremfløte
225 g mørk sjokolade
4 eggeplommer
2 eggehviter
75 g melis

DEKOR

kremfløte , stivpisket
mørk sjokolade , friske bær el.

SLIK GJØR DU

Pisk kremfløte til myk krem og sett den kaldt. Smelt sjokoladen forsiktig i vannbad. Bruk lav temperatur og rør litt i den underveis. Stivpisk eggehvitene med melis. Bland forsiktig sammen den smeltede sjokoladen med eggeplommene, vend inn krem og til slutt de stivpiskede eggehvitene.

Ha sjokolademoussen i 4-6 porsjonsformer, eller en stor bolle. Settes kjølig i minst 2 timer før servering, men kan også lages dagen før. Server sammen med litt pisket krem og pynt gjerne med hakket sjokolade, friske urter og/eller friske bær, etter smak og behag.
Sjokolademousse
VELBEKOMME!
Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.