RISTEDE GRESSKARKJERNER

Er du fysen på en sunn og god snacks? Da bør du lage ristede gresskarkjerner. Kjapt, enkelt og veldig godt! I tillegg til å nyte dem alene som snacks, smaker de for eksempel også godt i salaten og som garnityr til supper. Lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang!

  • Difficulty: enkel
  • Servings: 1 glass
  • Time: ca. 15 minutter
  • Type rett:
Annonse

Ingredienser

1 1/2 dl gresskarkjerner
1 ss nøytral olje (ca.)
flaksalt

SLIK GJØR DU

Finn frem en stor stekepanne. Når den er varm tilsetter du oljen og lar den bli varm, før du tilsetter gresskarkjernene. Rør godt sammen. Etter hvert vil gresskarkjernene begynne å «poppe». Tilsett flaksalt etter smak, og ha deretter gresskarkjernene på et bakebrett eller lignende som er kledd med kjøkkenpapir.

Varier gjerne med annet krydder eller urter, i tillegg til saltet.

VELBEKOMME!

EnglishREAD IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.