Dekk opp til rakfiskaften! Med godt tilbehør og noe godt i glasset blir det garantert god stemning!

Ingredienser

800 g rakfiskfilet , i biter
600 g småpoteter el.
4 egg , hardkokte
8-12 potetlefser
Flatbrød
250 g rømme
smør
1-2 rødløk , i skiver
1 purre , finsnittet
rødbeter
dill

SLIK GJØR DU

Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre og fine. Kok eggene til de er hardkokte, etter ca. 10 minutter. Fjern deretter skallet og del eggene i båter eller mindre biter.

Del opp rakfisken i passelige biter, og skjær opp grønnsakene som angitt. Fordel fisk, grønnsaker og egg på et stort fat eller flere små. Serveres med rømme, rødbeter, smør, flatbrød og dill som tilbehør.

Rakfisk med tilbehør

Fordel fisk, grønnsaker og egg dill på lefsene og topp det hele med rømme, rødbeter og dill. Nytes gjerne sammen med noe godt i glasset.

Rakfisk med tilbehør

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Rakfisk er definitivt et av høstens- og julens høydepunkt for oss! Morsomt å lese at vi bruker flere felles ingredienser. Rødbeter har vi aldri prøvd til, men nå skal det på bordet sammen med rakfisken når vi spiser den 2. juledag. Vi bruker i tillegg ertepuré og erterbrød, en variant av flatbrød laget med erter. Sistnevnte er enn personlig favoritt til rakfisken 🙂
    Alt godt ønskes deg og dine for jule- og nyttårshelgen!
    MVH Mette

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste