ANNONSE - EASYCHEESE®

Easycheese

Jeg regner med at det er flere enn meg som på et eller annet tidspunkt har irritert seg over uegnede løsninger for å oppbevare og servere ost. De siste månedene har vi imidlertid brukt disse kjekke boksene fra EasyCheese®, noe hele familien er veldig fornøyd med. Med EasyCheese kan du nemlig enkelt servere osten rett fra kjøleskapet på spisebordet. Osten holder seg godt under oppbevaring, er enkel og hygienisk å forsyne seg av – og tar seg også godt ut på frokostbordet. Og ikke minst sparer man miljøet for masse unødvendig plast.

Easycheese

EasyCheese er designet og produsert i Norge, og er utformet for å passe alle de vanligste ostene vi kjøper i Norge. Dette inkluderer både store og små oster fra Norvegia, Jarlsberg og Synnøve – og gjelder selvsagt både hvitost og brunost.

 

Osten plasseres i boksen oppå en justerbar bunn, og beskyttes av det gjennomsiktige lokket. Lokket er ikke helt forseglet, men har åpninger som gjør at fukt slipper ut fra beholderen under lagring. Dette gjør at osten holder seg godt, samtidig som man slipper at den blir våt av kondens. Etterhvert som osten forbrukes presser man opp bunnen fra undersiden. Dermed trenger man aldri mer å ta på osten med fingrene ved håndtering eller servering.

Easycheese

Har du lyst til å teste disse smarte oppbevaringsboksene du også? Prisen er kr. 249 pr. stk og ved kjøp av 2 får du også fri frakt. EasyCheese® finnes i hvitt og sort. Les mer og kjøp dem her, og ta gjerne også en titt på denne videoen og få demonstrert hvordan EasyCheese® fungerer.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
    1. Osten holder seg bra. Har ikke opplevd at ostene har fått forringet kvalitet. Vi er en familie på to voksne og ett barn, så en ost varer som regel en god stund.

  1. Åh denne likte jeg Trine. Jeg liker brunost men hun jeg er fadder for liker gulost. Får jeg plass til begge oppi en?
    Vil så gjerne ha ting på stell når hun er på besøk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste