Den 25. mars er det vaffeldagen over alle dager, og det må selvsagt feires – med vafler! Vafler kan varieres og smaksettes i det uendelige, her er noen tips fra arkivet (klikk på bildene): 

 

Hvem kan vel motstå deilige rømmevafler med jordbærsyltetøy og en rømmeklatt?

Eller grove vafler med nyrørte bringebær, for den saks skyld?

Grove vafler og bringebærsyltetøy

Vafler er også godt til “saltmat”, prøv for eksempel grove vafler med røkt laks og fennikelsalat.

VAFFEL MED RØKT LAKS OG FENNIKELSLAW

Moods of Norway-vafler er heller ikke å forakte. 

Eller hva med fullkornsvafler med blåbær?

Hva er din vaffel-favoritt? 

 

Alle vaffel-oppskriftene på bloggen finner du samlet her

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.