ANNONSE - FOTOKNUDSEN

Matkalender

Kalenderen for 2018 viser ubønnhørlig at det går med stormskritt mot jul og et nytt år. Hei, hvor blir tiden av?

 

Og hva skal man egentlig gi i gave til den som «har alt»? Hva med en fotokalender med en ny oppskrift for hver måned? Her er fotokalenderen jeg har laget, med mine favorittoppskrifter med sesongens beste råvarer.

Matkalender

En fotokalender med oppskrifter er en ypperlig gave til matglade, eller til de som trenger litt ekstra inspirasjon i hverdagen. Kanskje har du barn som har flyttet/skal flytte hjemmefra og som hadde satt pris på å få mamma (eller pappa) sine favorittoppskrifter samlet? Eller en venn som nettopp har blitt singel og som trenger middagstips? Mulighetene er mange, her er det bare fantasien som setter begrensningene.

 

Denne kalenderen laget jeg på fotoknudsen.no. Du kan velge mellom en rekke maler og morsomme dekorelementer, eller du kan starte med en nøytral mal som jeg har gjort her. Du laster enkelt opp bildene du ønsker å benytte, og oppskriftene skrives eller kopieres inn. Du kan i tillegg skrive inn fødselsdager og andre merkedager, noe som gjør kalenderen enda mer personlig. Ved bestilling kan du velge hva slags kvalitet du ønsker på papiret. Jeg valgte en ekstra matt finish, som jeg er veldig fornøyd med.

Matkalender

En fotokalender er en personlig, praktisk og hyggelig gave som får frem smilet hver dag, og en fotokalender med oppskrifter kan også bidra til at mottakeren kanskje får ny inspirasjon og gode matopplevelser med på kjøpet. Bestill en fotokalender du også og gi den til noen du er glad i – eller lag en til deg selv.

 

Bruk rabattkoden TRINEJUL innen 22.11.18 og få opptil 40% rabatt på kalender, julekort og mye annet fint på fotoknudsen.no (40% rabatt på kort og 30% rabatt på fotokalenderen og andre produkter). Klikk deg inn HER for å bestille.

Matkalender

Dette innlegget er skrevet som en del av mitt samarbeid med fotoknudsen. OBS! Rabattkoden TRINEJUL gjelder til og med 22.11.18. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Kunne du spurt om dette tilbudet i år igjen? Fant det kun nå, og kunne elsket å gi noen det i gave. 🙂

    Mvh, Sofie

    1. Ja, det er en fin gave. Jeg har dessverre ingen avtale med Foto Knutsen i år, men du kan sikkert lage den samme typen kalender i år også. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.