ANNONSE - BY K

I samarbeid med By-K inviterer jeg til en ny matreise, og denne gangen går turen til Portugal og Lisboa. Portugiserne elsker mat. De elsker å spise, snakke om – og lage mat. Når de sitter ved bordet og spiser planlegger de gjerne hva de skal spise til neste måltid. Lisboa er flerkulturell med mattradisjoner påvirket fra både Asia, Sør-Amerika og Afrika. Portugals store vinproduksjon er selvsagt også sentral i portugiseres diett. Det produseres vin i alle landets regioner, alle med ulik karakteristikk. På turen møter vi fastboende i Lisboa som er stolte av sin by og som tar oss med på en innholdsrik og variert smaksreise i den sjarmerende byen.

 

Vil du være med? Vi reiser torsdag 18. oktober – her er programmet i korte trekk (programmet i sin helhet kan du lese HER).

 

TORSDAG 18. OKTOBER – ANKOMST

Vi flyr direkte fra Oslo til Lisboa, og sjekker inn på hotell Lisboa Plaza i sentrum. Vi møtes deretter på en takbar i nærheten for et glass vin, før vi spiser middag på en av de virkelige tradisjonelle restaurantene i Lisboa.

 

FREDAG 19. OKTOBER – SIGHTSEEING, VINSMAKING OG LUNSJ PÅ STRANDEN

Etter frokost tar vår lokale guide oss med på sightseeing, blant annet til Belem, fiskelandsbyen Cascais, Sintra – og vi skal også besøke en liten vingård hvor det selvsagt vil bli smaksprøver. Til lunsj blir det grillet fisk på en strandrestaurant. Middagen blir smakfull – og med en aldri så liten overraskelse.

LØRDAG 20. OKTOBER – MATKURS OG MICHELINMIDDAG

I dag blir det besøk på et av matmarkedene i Lisboa og deretter blir matkurs hvor vi skal lære å lage Bacalau, som vi skal nyte til lunsj. Etterpå blir det tid på egen hånd – før vi skal spise middag på en Michelinrestaurant med flott utsikt over byen.

 

SØNDAG 21. OKTOBER – TUK TUK, FADO OG MATVANDRING

Etter frokost blir det tur med tuk tuk i det historiske sentrum, Fado-sang og matvandring med norske Torkjell. Det blir lunsj på tapasbar, deretter litt egentid før vi avslutter kvelden med middag på bryggekanten.

MANDAG 22. OKTOBER – HJEMREISE

Det blir tidlig avreise – og vi lander på Gardermoen ca. kl. 12.

 

NÆRMERE INFORMASJON OG PÅMELDING

Det benyttes norsktalende guider som bor i Lisboa. Turpris er kr. 18.765,- pr. person (i dobbeltrom) og her er det meste inkludert. Du kan lese programmet i sin helhet og se hva som er inkludert i turprisen HER. Du kan melde deg på ved å klikke deg inn HER eller kontakte By-K på telefon 22 98 22 11 eller e-post til [email protected]

 

Bli med da vel! Du kan lese reisebrev fra de tidligere matreisene mine HER.

Alle foto: By-K. 

EnglishREAD IN ENGLISH
    1. Vi er i startfasen i planlegging av matreise til Italia i begynnelsen av mai 2019, og Tokyo i oktober 2019. Mer info kommer så snart vi har fått detaljene på plass.

      Hyggelig om du vil være med 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.