Stekepannetest

Det er på tide med et nytt blogglotteri, og denne helgen har jeg gleden av å lodde ut en Le Creuset støpejernspanne og springform.

Le Creusets støpejernspanne gir sterk og god varmefordeling som er spesielt egnet for steking av kjøtt og annet som man ønsker en fin stekeskorpe på. Denne stekepannen er en av mine favoritter, og du kan lese mer om den her.

Le Creuset springform (24 cm) har et slipp-lett-belegg, som gjør at du slipper å smøre formen, noe som gjør det mye enklere for oss kakebakere.

Disse to flotte produktene kan bli dine, og jeg lodder dem ut samlet. For å delta i trekningen må du:

 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette innlegget innen SØNDAG 7. DESEMBER KL. 22.
 • Fortelle om når du hørte om bloggen første gang, og om du har noen favorittoppskrifter herifra?

Det er kun anledning til å kommentere en gang. Kommenterer du flere ganger vil kommentaren bli slettet. (Dersom du ikke har kommentert på bloggen tidligere må jeg godkjenne kommentaren din, og da kan det ta litt tid før den synes på bloggen.)

Den heldige vinneren annonseres i kommentarfeltet i dette innlegget + på bloggens facebookside. Du må selv følge med på om du vinner eller ikke. Vinneren må kontakte meg på epost til [email protected] og gi meg info om navn og adresse innen 1 uke etter trekningen. Hvis jeg ikke hører fra deg innen denne fristen trekker jeg en ny vinner. (Det er fint om Katrine som var vinner av BakingSteel i forrige blogglotteri også melder seg.)

Lykke til!

Takk til Le Creuset som gir bort de fine premiene!

Oppdatert 8.12

I alt 564 meldte seg på trekningen, og nå er den heldige vinneren trukket. Det ble kommentar 106 og Else Brevik. Jeg gratulerer, og ber om at vinneren sender en epost til meg på [email protected] innen en uke. 

Takk for god respons, og ikke minst TUSEN TAKK for alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått fra dere! Det er utrolig inspirerende og motiverende, og ikke minst har jeg etter å ha lest gjennom alle kommentarene fått et innblikk i hvilke oppskrifter som faller i smak! Det skal jeg ta med meg videre her på bloggen og andre prosjekter jeg jobber med. 

 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Søkte på oppskrifter og bloggen din dukket opp. Avhengig av den etter det. Favoritt: veldig mange av oppskriftene, men julebrødet med rosiner er nydelig, tacokryddetet, torsk med olivenrøre……

  1. Jag hittade hit för cirka två månader sedan, genom svenska blogg.se’s hemsida och har varit fast sedan dess! Visade även din blogg för min pappa, och även han är fast!

   Vi har tillsammans hittat väldigt många recept som vi skulle vilja prova, men tyvärr är vårt kök inte speciellt bra utrustat… Våra stekpannor är inte speciellt värmetåliga och ger ingen bra stekyta och allting blir så där tråkigt grått. Jag skulle så himla gärna vilja ge min pappa en fin julklapp som tillåter honom att leva ut sina matlagningsambitioner till sitt yttersta, men tyvärr går jag i skolan och lever på en väldigt liten studentbudget 🙁

   Så dessa sakerna från Le Creuset skulle vara det bästa tänkbara, och jag har till och med kommit på ett litet julrim som skulle få stå på paketet:

   Trots din höga ambitionsnivå
   Blir maten bara grå
   Ingen yta, inget fras
   Och alla matlagningsdrömmar går i kras
   Men med detta nya kit
   Blir varje middag en hit
   God jul världens bästa du
   En riktig stjärnkock kan du bli nu!

   Nu håller jag alla tummar och tår att det är jag som vinner! 😀

  2. Leste om deg i Romerikes Blad for lenge siden. Er ofte inne og finner en ny oppskrift – og de er alltid veldig gode. Det siste jeg laget var en forrett med salmalaks, mango, koriander etc. Nydelig!

 2. Hei, jeg ble tipset om denne bloggen av søstera mi for mange år siden. Liker at oppskriftene er basert på det man til enhver tid har i skapet, lite spesialingredienser. Min favoritt er kardemommerullene, de baker vi hele tiden og har vært mitt gjennombrudd for å lykkes med gjærbakst. Idag er jeg innom for å prøve meg på eltefritt italiensk landbrød, brente mandler senere idag. Kjenner at jeg ØNSKER meg ei sånn panne! Ha en fin førjulstid!

 3. Har brukt bloggen i over fire år. Første gang jeg hørte om den var fra ei venninne som snakket om en matblogg med enkel og god mat, med ingredienser man fant på supern. Nå Trine blitt et begrep og favoritten er rett å slett verdens beste fiskesuppe, intet mindre.

 4. Ble tipset av ei veninne for mange år siden og har vært fast leser siden da 🙂 mine favoritt oppskrifter er fiskesuppe, no knead brød og panna cotta til dessert 🙂 heldig å ha en 4 åring som spiser det meste så har blitt mye godt 🙂

 5. Bloggen din oppdaget jeg i 2010, da jeg leitet etter oppskrift på oreo cupcakes. De var veldige gode, og siden den gang har jeg fulgt deg. Vanskelig å si en favoritt, men jeg elsker gulrotkake, så gulrotkaken din må være favoritten 🙂

 6. Litt usikker på når eg hørte om/fant bloggen for førsta gang. Men jeg trur det var for ca. et år siden, når jeg søkte på sjokoladeboller+oppskrift. 🙂

 7. Hei Trine! Dine oppskrifter har skapt mye glede i min familie og hos mine venner de siste årene. Våren 2014 flyttet vi hjem etter 2,5 år i California. Jeg har flere ganger oversatt dine oppskrifter til engelsk, slik at våre venner også får glede av å kunne lage noen av min families favoritter. Jeg var hjemme på ferie høsten 2013 da kokeboken din kom ut, og to ekstra eksemplarer ble da kjøpt med til norske vennepar som ikke skulle til Norge på juleferie. Vår absolutte favorittoppskrift er gulrotkaka i liten langpanne, denne har vi laget mange ganger. Den har blitt tatt godt imot hos nordmenn og amerikanere i Palo Alto området.

 8. Husker ikke når jeg leste bloggen første gang, men har hentet inspirasjon herfra i mange år! Oppskriftene blir alltid vellykket!!:) Mange favoritter, suppene di e er fantastiske! God inspo til mexikansk mat og ikke minst ulike brød ok kaker:) Tusen takk!:)

 9. Faktisk litt usikker på når jeg hørte om eller fant bloggen din, men en av mine favorittoppskrifter er definitivt indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili!! 🙂

  Ønsker dere en god helg videre!

 10. Ønsker meg virkelig Le Creuset sine produkt, har støpejernspanne fra Le Creuset og er veldig fornøyd med den. I 2012 fekk eg ein attpåklatt, ei herlig jenta som sov og spiste. Då oppdaga eg bloggen din og begynte og bruke ulike oppskrifter, favorittoppskrifta vart bolledeigen som vert ein suksess kvar gang. Bruker bloggen din til middagsplanlegging og ideer til bakst, flott blogg -:)

 11. Jeg har lest bloggen din i mange år. Det begynte med meg som student som ikke hadde så god erfaring på kjøkkenet. Dine enkle og forklarende oppskrifter gjorde at jeg både fikk god og næringsrik mat på bordet, i tillegg til en stor interesse for matlaging. Fortsatt bruker jeg bloggen din, både som inspirasjon og til veiledning når jeg er usikker på hvordan jeg gjøre de ting. Jeg har mange favorittoppskrifter, f.eks: fiskesuppen, indisk kyllingsuppe med eple, gulrot og koriander, gulrotsuppen, foccacia med urteolje og maldonsalt, laks med blomkålpuré, pluss mange mange flere.

  Takk for at du har bidratt til å gjøre meg så interessert i matlaging som jeg har blitt.

 12. Heisan
  Melder meg på julelotteriet av Le Creuset Stekepanne,
  Er veldig glad i å lage mat så derfor bruker jeg bloggen din ofte til å finne oppskrifter.
  Din oppskrift på julebrøder bare helt fantastisk,,,,,.. ……………………………………….
  Brødene bakes mange ganger hver desember,mannen i huset bare elsker dem 🙂

 13. Jeg hørte om bloggen fra ei venninne for noen år tilbake, hun hadde laget indisk kyllingsuppe til oss og jeg falt helt pladask

 14. Hei Trine, jeg er ganska ny brukere av bloggen din 🙂 Redan funnit noen oppskrifter som har blitt standar hos oss. Takk for bra oppskrifter 🙂

 15. Takk for en fantastisk blogg, henter mye inspirasjon derfra.
  Gulrotsuppen er en stor favoritt, mange av suppene dine er supre + liker også
  godt torsk med blomkålpurre med tilbehør.
  Oppskriftene er enkle og godt beskrevet, ungene mine har lært mye fra bloggen din,
  og maten blir alltid vellykket sier de.
  Ønsker meg selvfølgelig stekepanne og gryte fra Le Creuset.

 16. Fikk tips om en oppskrift av en venn, og er etter det ivrig bruker av nettsiden din. For et par dager siden bakte jeg julebrødene.

  Tror det er ca 1,5 år siden jeg var innom her for første gang.

  Julebrødene ble fantastisk gode. Jeg bruker gjærbakst og kakeoppskriftene dine mest, er ikke så glad i å lage middag.

 17. Hei! Jeg oppdaget denne bloggen da jeg surfet etter en oppskrift for ca 3 år siden. Har siden prøvd mange av oppskriftene med godt resultat:) Noen av favorittene er knekkebrød og pizza.

 18. Hei Trine!

  Jeg har lest bloggen din i så mange år at jeg ikke lenger husker hvor jeg fikk høre om den. Jeg har flere faste oppskrifter jeg har hentet herifra, som f.eks. brownies med nøttegodt, eltefrie brød av ulik varianter, gulrotkake, ripsgele, syltetøy og kjeks av ulikt slag.

 19. Jeg hørte om bloggen for ca et år siden. Jeg synes den har mange gode retter. Favorittretten (hittil) er Thaisuppe med kylling og red curry – en smakfull og god rett som de fleste liker. Jeg melder meg herved på julelotteriet :-).

 20. Hørte om bloggen din da mamma skrøt og fortalte om alle de gode oppskriftene dine, på både bakst og middager 😀 favoritten er Sarah Bernad kaken i langpanne,fantastisk god!

 21. Ønsker herved å melde meg på julelotteriet 🙂 Første gang jeg hørte om bloggen din må ha vært i 2007-08 via en venninne. Jeg har brukt bloggen din daglig. Må alltid innom å se om det er noe nytt. De oppskriftene jeg bruker mest er nok eltefritt brød og kanelsnurrene. Bruker gjærdeig-prinsippene i alle gjærdeiger etter å ha prøvd dem «hos» deg.
  Ellers er jeg glad i å lage mat fra bunnen så premien er «midt i blinken».

 22. Hvilken flott premie, jeg er med! 🙂 Det er mange år siden jeg oppdaget bloggen din, tror jeg snublet over den ved en tilfeldighet når jeg søkte etter en oppskrift. Ble helt hektet og brukte den som inspirasjon når jeg lagde ukesmenyer til familen. Tipser alle om bloggen når det blir snakk om mat og oppskrifter og jeg har vist elevene mine bloggen i mat og helse timene (ungdomstrinnet). Flere har sagt at de har prøvd oppskrifter derifra, eller fått foreldrene til å bruke bloggen. Det å velge en favoritt blir vanskelig… Den oppskriften jeg nok har brukt flest ganger (med noen moderasjoner da jeg er ekstremt dårlig på å følge oppskrifter…:) ) er en oppskrift på en tomat-/paprikabasert suppe med torsk og chorizo. Den elsker både mann og barn i tillegg og med nystekt foccacia er det en sikker vinner!

 23. Jeg søker ofte på nettet etter oppskrifter og det var nok slik jeg fant bloggen din. Jeg bruker den både når jeg planlegger hverdagsmiddager og når jeg skal lager mat til fest. Jeg har heller ikke en favorittoppskrift, men har prøvd mange av de hvite suppene som gjør stor suksess. Gryteretter ser jeg også etter, da det er gode løsninger når man er mange til bords.

 24. Jeg husker faktisk ikke hvordan jeg hørte om eller fant bloggen din første gang, men den har vært med meg daglig siden 🙂 Har flere oppskrifter jeg kommer tilbake til gang på gang, men de absolutte favorittene må være Indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili, kanelsnurrene, Hummingbirds brownie og ostekake med bringebærkrem, ovnsbakte rødbeter med chevrekrem, valnøtter og balsamicovinegrette, samt flere av de eltefrie brødene. Du er en enorm inspirasjon på matfronten og har bidratt til at jeg har fått større bredde, glede og trygghet i matlagingen! Tusen takk 🙂

  Ønsker deg en herlig førjulstid!

 25. Husker ikke når jeg havnet innom bloggen din første gang, men det er lenge begynner å bli noen år siden nå! Alltid hit jeg klikker meg inn om jeg vil ha oppskrifter på mat jeg vet blir bra.

  Yndlingsoppskriften tror jeg må være oppskriften på bolledeig. Den er blitt brukt MANGE ganger, særlig i kanelboller, og de blir alltid like luftige og gode 🙂

 26. Det er flere år siden jeg fant bloggen. Siden har den vært en fast følgesvenn når jeg trenger inspirasjon til hverdags og fest. Altså nesten hele tiden. I dag klikket jeg meg inn som vanlig etter lørdagsfrokost med kaffekoppen for å planlegge middag og handling for neste uke. Favorittoppskrift vet jeg ikke. Men favorittkapittelet er definitivt laksearkivet!

 27. Hei
  Vet ikke om det var første gang jeg hørte om bloggen, men var på et 50-års lag med over 20 damer, og da ble det servert en indisk kyllingsuppe fra bloggen med stort hell. Ble da til at jeg deretter har fulgt deg på Facebook og blitt flinkere til å lage ukemenyer selv, med mange av oppskriftene dine. Har flere kresne i familien, men bloggen har gjort at det nå er mye mer variert mat som blir servert. Kylling i form med chilipaste og chorizo har alle likt godt, den er vel favoritten så langt

 28. Jeg melder meg på julelotteriet 🙂 Jeg fant bloggen din tilfeldig i vår, og har siden vært inne på den flere ganger i uken. Liker særlig ukesmenyene du setter opp, og vi har prøvd mange av middagsoppskriftene derfra. Vi er imponert, ALT vi har prøvd har vært veldig godt og har falt i smak hos både voksne og kresne tenåringer. Jeg har anbefalt bloggen din til flere av mine venner.

 29. Jeg ønsker å melde meg på konkurransen for å vinne denne lekre Leu Creuset stekepannen. Etter å ha pusset opp leiligheten i høst er budsjettet tomt og det hadde vært helt fantastisk å få en julegave til kjøkkenet 🙂

  Jeg er ivrig leser av matblogger og din er den store favoritten. Jeg liker særlig suppene, tacokrydderet og i disse dager ble pepperkakene testet med stort hell 🙂

 30. Jeg hørte faktisk om bloggen din gjennom min mor. Hun var så inspirert og glad for å endelig ha oppdaget en blogg hvor man kan finne like mye som man kan i kokebøker. Favorittoppskriften vår for øyeblikket må være Sara Bernard i langpanne, den var heeelt nydelig! Den skal lages i dag også, slik at vi er sikre på at vi har nok til jul. Virkelig fantastisk! Hadde jeg vunnet den stekepannen hadde jeg garantert gitt den i julegave til min mor og far.

 31. Åh, sånn ønsker jeg meg, Trine! Jeg fikk interesse for mat i 2010, og laget meg et hefte med oppskrifter. Så begynte jeg å søke på oppskrifter på mat og søtsaker jeg ønsker å lære meg å lage. Din side dukket stadig opp, og har blitt mitt oppslagsverk siden da. Hver søndag sitter jeg og forbereder en ukesmeny og leter etter en fiskerett, en suppe, en kyllingrett, en pasta rett, kosemat til fredag og lørdag, og en rett som tar lenger tid å forberede til søndagsmiddag. Du har alltid noe nytt og spennede og jeg trenger ingen annen side! Noen ganger velger jeg meg også noe å bake på søndagen. Mine favoritter på din side er uten tvil gjærbaksten! Jeg elsker bolleoppskriften din med smørterninger i til slutt, til tross for at jeg ikke har kjøkkenmaskin ennå. Men jeg ser hver dag og prøver å finne den rette kenwooden:) tusen takk for alt du har lært meg og all hjelpen du gir meg hver søndag!

 32. Jeg tror første gang jeg var inne her var en tilfeldighet. Lette etter en oppskrift på nettet og ramlet inn her:) Jeg har ikke en favorittoppskrift, men jeg bruker bloggen din til inspirasjon:D

 33. Så fin premie, jeg melder meg såklart på lotteriet. Første gang jeg leste bloggen din var i begynnelsen av 2011, brukte din bolle oppskrift første gang jeg bakte kanelsnurrer i nytt hus:-) De ble en suksess! aldri fått så masse skryt før, beste bollene de hadde smakt:-) siden den gang har jeg vært her inne jevnt og trutt og funnet inspirasjon og gode oppskrifter. Foruten boller, er pizzaoppskriftene dine mine favoritter, det er ihvertfall de jeg bruker mest.
  Ønsker deg en fantastisk førjulshelg:-)

 34. Fikk et tips i familien for noen år siden….3-4, og har siden da brukt bloggen bare mer og mer. Jeg er laktoseinntolerant men har prøvd ut maaaange av dine oppskrifter som jeg bare skifter smør eller bruker laktosefri melk, soyamelk eller vann i stede for. Det går bare helt fint. Middagstipsene er superbra. ungene mine på 15 og 17 er også glad i oppskriftene dine, og det er en fryd å se at de nå foretrekker mat lagt fra grunnen av. De liker også selv å lage mat, og det etter dine oppskrifter. Moro når gutten min på 17 har venner på besøk og lager mat fra Trines matblogg til dem 🙂

 35. Spennende lotteri 🙂
  Jeg har brukt bloggen din i mange år, og bruker mest bakeoppskriftene dine. Maange favoritter, særlig bolleoppskrifter og ulike eltefrie rundstykker og brød nyter familien godt av flere ganger i uka 🙂 Sarah Bernhard-kaken ble prøvd nå sist- farlig godt! Tusen takk for en fantastisk blogg!

 36. iJeg har begynt å lese bloggen din i år. Tror jeg fikk en link fra venner på Facebook?

  Mine to favorittoppskrifter er torsk med pastinakkpurè og chorizosalsa, og det eltefrie valnøttbrødet, de har jeg laget mange ganger.

  Le Creuset-gryte ble kjøpt inn I forbindelse med det eltefrie valnøttbrødet, og jeg har siklet på en slik stekepanne lenge. Jeg vil gjerne være med i julelotteriet.

 37. Jeg ble kjent med bloggen din av en venninne som er helt hektet. På våre jentekvelder serverer hun alltid noe fra dine sider 🙂 Alt er kjempegodt!
  Min favoritt er bakesidene. Søker stadig råd og oppskrifter.
  FLOTT blogg!

 38. Jeg søkte på oppskrift og fant denne bloggen, etter det har jeg brukt den fast. Min favoritt (hvis jeg må velge) er «svinewok med paprika, eple og vårløk». Stor suksess her hos oss 🙂 gleder meg til gavene julaften, der vet jeg at kokeboken «Trines mat» venter

 39. Hei.
  Søkte på noe italienske bisquits,og havnet her……Her var det veldig mye å se på,har ikke enda benyttet meg av denne siden(bloggen)men vil gjøre det i forbindelse med julen nå….Takk for det finnes en plass lik denne…

 40. Ble tipset om bloggen på jobb for 3 år siden. Siden har den vært et fast innslag i all koking og baking her i huset. Har laget retter innen de fleste kategorier, noen favoritter er hvit pizza med kylling og kyllinggryte med paprika og oliven. Har ofte med middagsrester som lunch på jobb og da «er det vel noe fra Trines» som kollegaene sier når de fristes. Takk for hjelpen!

 41. Hei! Hos er vi glad i oppskriftene m pasta&laks! Det var faktisk datteren min som tipset meg om bloggen første gang!

 42. Kom over bloggen din via KK sine sider, får stadig innspill via ukemenyen. Men kyllingsuppa er veldig god… men kunne sikkert brukt bloggen din som inspirasjon daglig.

 43. Jeg husker ikke når jeg begynte å følge bloggen din, men det er sikkert et par år siden. Jeg søker alltid etter oppskrifter hos deg først, fordi jeg syns alt er så enkelt og godt beskrevet. Med fine og inspirerende bilder.
  Så liker jeg godt å bruke oppskriftene dine i utgangspunktet, med egen kreativitet i forhold til hva jeg har liggende pleier resultatet å bli veldig bra.

 44. Så gøy med julelotteri 🙂 Jeg kom tilfeldig over bloggen for et par år siden og etter den tid finner jeg alle oppskrifter her. Ukeplanlegging av familiens meny forekommer ikke uten tips herfra. Jeg er ingen kokk, men alt jeg prøver ut fra trinesmatblogg blir alltid nydelig! Det er stadig nye, spennende smaker og sammensetninger. Vanskelig å plukke ut en favoritt – ettersom det er mange oppskrifter som hentes frem igjen og igjen – f.eks. Eltefritt brød (medført innkjøp av Le Creuset-gryte), marokkansk gryte, kanelsnurrer. Men supersuksess til både store og små er nok kyllinglasagne 🙂

 45. Håper denne fine premien skal stå i kjøkkenet mit:-) Hørte om bloggen din fra nogle kolleger. Favorittopskriften er thaisuppen din.

 46. Melder meg veldig gjerne på julelotteri! Såvidt jeg kan huske fikk jeg tips om bloggen fra ei venninne, og siden er den blitt hyppig besøkt! Bolleoppskriften vender jeg alltid tilbake til (selv om jeg kan den utenatt nesten…)

  Krysser fingrene for en bra panne til jul!

 47. Jeg ble introdusert for bloggen din for flere år siden av min mor som viste meg bilde av de søte browniesene dine med jordbær-nisseluer. Siden har jeg besøkt bloggen jevnlig for inspirasjon, og senere begynt å følge deg fast.

  Favorittoppskriftene dine er all gjærbaksten du har, helt utrolig godt utvalg for en gjærbakst-elsker som meg. Hjemme hos oss er også sitron- og chilikylling med nudler og pasta med spinat, ricotta, skinke og tomat to gode favoritter. Så godt og så enkelt!

 48. Første gang jeg hørte om bloggen var for ca 2 år siden, og jeg tror det enten var via noen venner eller via bloglovin. Har vært hektet siden og også kjøpt boken din! 🙂 Vanskelig å velge en favorittoppskrift, men må jeg velge én så tror jeg det må bli kalvefilet med rotgrønnsaker og rødvinssaus, for den fant samboeren min frem og har lagd flere ganger når vi har invitert gjester! 🙂 Deilig når mannen ordner opp litt også!

 49. Hei!
  Jeg husker ikke når jeg hørte om/var innom bloggen din for første gang, men det var en venninne som tipset meg. Tror det er 2-3 år siden. Til jul i fjor var jeg så heldig å få kokeboken din

 50. Jeg hørte om bloggen din for første gang for to år siden fra en kollega. Jeg har prøvd prøvd meg på flere av oppskriftene dine, og min favorittoppskrift er burittos med kylling og hvitløksdressing. 🙂

 51. Jeg oppdaget din blogg når jeg lette etter inspirasjon til middagsretter:) Bruker bloggen hver uke til både sunt, søtt og godt:) En av mine favorittoppskrifter er laks med mango og avokadosalat.

 52. Jeg har fulgt bloggen din i mange år, siden 2008 eller 2009. Opprinnelig fant jeg vel bloggen via google, og den havnet i bokmerkelista mi umiddelbart. Gjennom årene har jeg laget mye godt fra bloggen din, men topp tre er nok julebrødet ditt, confiserte tomater og rødvinssausen din 🙂

 53. Wow for en flott premie, den vil jeg gjerne vinne:) Jeg ble kjent med bloggen i den tiden granola ble et fenomen i det norske kjøkken. Har senere brukt bloggen jevnlig til både middagstips og baking. Det er mange grunner til at man trofast vender tilbake: godt forklarte oppskrifter, spennende oppskrifter, flotte bilder – om man bare skal titte innom bloggen, så ender det med matlaging – pga bilder og inspirasjon på bloggen. Det er ikke noe jåleri, bare flotte retter, med så god forklaring at alle lykkes:)

 54. Jeg fant bloggen din da jeg søkte etter oppskrift på hjemmelaget granola for noen år siden, og har fulgt den mer eller mindre fast siden det. Det er nok granolaoppskriften din jeg har brukt hyppigst, men jeg finner også masse annen inspirasjon til middagsmat og annet godt her!

 55. Spennende med konkurranse! Fikk høre om bloggen av en kollega da den ennå var ganske ny. Har siden brukt den flere ganger i uken samt fått flere familiemedlemmer «hekta» på den. Her finner man alltid noe godt å lage 😉
  Favorittoppskrifter er alle de eltefrie brødene, gulrotkake, tacograteng og torsk med chorizosalsa. Kunnet ramset opp mange flere men det er de jeg kommer på i farta som blir flittig brukt.
  Krysser fingrene og ønsker deg ei god førjulstid!

 56. Jatakk! Ble tipset om bloggen for et par år siden av mamma og storesøster som bruker bloggen flittig. Familiens storfavoritt er kyllingsatay med mangosalalt, men jeg holder en liten knapp på kyllingnuggetsene 🙂

 57. Hørte om bloggen din på barseltreff da jeg spurte om oppskriften til nydelig kyllingsuppe med nanbrød! Etter dette kan jeg sitte å kose meg med å se gjennom bloggen din for planlegge middagsretter den kommende uken. Noen av mine favoritter er kylling satay med mangosalat, alt av eltefrie brød (som mannen min også baker), thaisuppe og julebrødet. Aldri har jeg bakt noe så luftig som julebrødet!

 58. Fant denne bloggen for ca ett år siden, da jeg søkte etter oppskrift på brød. Siden det er det hit jeg går for å finne oppskrifter fordi oppskriftene dine er gode på smak og greie å følge. Jeg har prøvd flere ganger tidligere å bake Biscotti med tragiske resultater hver gang, men da jeg prøvde oppskrifta di fikk jeg det til, og de er virkelig » verdens beste »

 59. For 1 1/2 år siden startet jeg med ukemenyer, og i den forbindelse kom jeg over bloggen din. Siden har jeg vært en trofast følger. Reklamerer stadig for bloggen din.Har lagd mange av oppskriftene dine og er kjempefornøyd. Er spesielt glad i de eltefrie oppskriftene. Setter deigen på kvelden og vips så har vi deilig og ferskt brød neste morgen! 🙂

 60. Jeg hørte om bloggen fra en veninne, tror jeg. Favorittoppskriften min er nok fiskegryten med torsk, tomat og oliven 🙂

 61. Jeg hørte om bloggen din fra en kollega faktisk, som skrøyt veldig av thai suppen din! Så da måtte jeg inn og prøve den og den er helt himmelsk! Nå har jeg prøvd en hel del av oppskriftene dine, og som student passer de fleste ypperlig til enkle middager. Lagde Sara Bernard kaken din forrige uke til julebord med veninner og den falt HVERTFALL i smak! Så takk for det! 😀

 62. Søkte på oppskrifter og bloggen dukket opp. Nå er den favoritt og brukes til inspirasjon og planlegging av ukemenyer. Barna spør ofte om vi kan ha potet- og purresuppe, den suppe hadde vi ikke visst om uten bloggen din. Det er nok favoritten:)

 63. Jeg kom over bloggen din for mange år siden og har vært en go-to side helt siden. Jeg blir alltid glad når jeg finner en oppskrift jeg leter etter på din side, for da vet jeg at resultatet blir bra. Det er vanskelig å velge kun èn favoritt, men suppene og gjærbaksten er nok de jeg har husket best i etterkant – og de oppskriftene jeg har fått mest skryt for. 🙂

 64. Åh, husker ikke helt hvordan jeg kom over bloggen din. Jeg følger ikke med på matblogger, så det må ha vært gjennom et googlesøk. Men nå er jeg fan – ønsket meg boka til jul i fjor og gir den til andre i år.
  Gulrotkaka fra ROOM er en klar favoritt. Folk blir alltid imponert over hvor god den er – og jeg har delt oppskriften mange ganger. En saftig godbit!

 65. Jeg ble tipsen om bloggen din av min mor i 2013. Kjempefin blogg med masse spennende og gode oppskriter. Jeg har prøvd flere, men den jeg husker best er oppskriften med Hjortefilet med portvinsaus. Hadde aldri laget portvinsaus før, men den er gjenntatt flere ganger etterpå, blitt et must til fin middag med hjort! Takk!

 66. Matbloggen din dukket opp da jeg søkte etter en oppskrift på pannacotta for et (?) års tid siden. Brukes nå flittig, liker spesielt godt middagsoppskriftene og ukemenyene med «ovnsbakt torsk med søtpotetmos og soyasmør» som en av favorittene!!

 67. Hørte om bloggen din for 3-4år siden via ei kollega som tipset meg om en oppskrift her. Indisk kyllingsuppe med eple,ingefær og chilli og den suppa ble en storhit hjemme og er fortsatt favoritten vår etter å ha prøvd ut flere oppskrifter fra bloggen din 🙂

 68. Jeg hørte om bloggen din fra en venninne, og har fulgt den i flere år nå. Jeg bruker granola-oppskriftene hele tiden. De lages regelmessig her i huset og blir alltid like god!

 69. Et søk etter en matoppskrift; helt tilfeldig valgte jeg bloggen din, matretten ble laget og da var det gjort! Daglige besøk siden 😉

 70. I 2007/2008 lette jeg etter en oppskrift på linsesuppe på nett, og endte opp med å prøve en på bloggen din. Den falt i smak 🙂 Siden den gang har bloggen din vært en favoritt og jeg har testet ut mange oppskrifter. Og det blir like vellykket hver gang! Hver ukes bakes eltefritt firkornbrød fra boka di. Ellers er kanelsnurrer, eltefrie rugrundstykker med solsikkekjerner, verdens beste fiskesuppe, ovnsbakt chilikylling med chorizo og tacokrydderet blant annet blitt en slager. Gleder meg til å følge deg fremover på bloggen!

 71. Åh, jeg husker ikke når jeg var innom første gang, men det er mange år siden. En av favorittoppskriftene mine er gratinert pasta med ricotta og spinat, det har jeg laget mange ganger. (Og hvis du spør fireåringen min er hun helt enig i at den pastaen er digg!)

 72. Jeg kom over bloggen din når jeg søkte etter en oppskrift på Google, deretter har jeg vært fan 🙂 en god favoritt er eltefritt brød med soltørket tomater. I dag skal vi prøve julebrød med rosiner (det står i ovnen nå)

 73. Husker ikke når det var, men det var på jobb. Damene på jobb omtalte bloggen bare som Trines. Nysgjerrig som jeg er måtte jeg sjekke hva Trines var, og siden har det blitt mange turer innom. Og spesielt når jeg skal lage coleslaw 🙂

 74. Jeg fikk kjennskap til bloggen din gjennom en venninne i jenteklubben som alltid serverte god mat herfra. Jeg bruker bloggen til å planlegge ukesmenyen hver uke. Mange favoritter, bloggen har åpnet en ny verden i forhold til suppelaging. Ellers veldig glad i torsk med nøttelokk og søtpotetmos og kanelsnurrene dine

 75. Kom over bloggen da jeg googlet etter julebrød. Å julebrød har jeg laget maaange ganger på den korte tiden, gutten i huset nekter nemlig å spise annen mat etter at han fikk julebrød servert. Har delt siden din med flere i vill ekstase over gode brød. Kom over konkurransen nå når jeg skulle inn å sjekke hvilke jule oppskrifter du hadde. Å stekepannen min er nå så slitt at jeg må skifte den ut, orker ikke å steke egg eller pannekaker lengre feks.

 76. Jeg husker ikke helt hvordan jeg første gang kom over bloggen din, men tror den første oppskriften jeg prøvde var en pastarett med pesto, spekeskinke og tomat fra 2011. Da var det gjort, og jeg har ukentlig besøkt bloggen for middagsinspirasjon siden. Favorittoppskriften er både jeg og samboer + hele storfamilien eeevig takknemlig for, det er nemlig soyalaksen som vi serverer med mango – og avokadosalsaen din og ris. Krysser fingrene og ønsker deg en fin førjulstid! 🙂

 77. Jeg hørte om bloggen din av en tidligere kollega for noen år siden. Har laget flere retter og hentet inspirasjon til enda flere. Har også kokeboka. Favorittene mine er eltefrie rundstykker og torsk med pinjekjernelokk, søtpotetmos og chilisoyasmør.

 78. Familien vår ønsket endring:).
  Vi jaktet på gode ukesoppskrifter fordi det var blitt for mye Grandiosa og halvfabrikater. Resultat av det var at de fleste av ungene var blitt skikkelig kresne. Vi ville endre dette, og startet et prosjekt hvor alle var på lik linje – vi skulle smake litt ny mat hver dag alle sammen. Valget stod mellom ukemenyer Wenche fra TV2, Jamie Oliver og Trine.
  Trines bok fristet mest, og vi begynte matreisen med boka «Trines Mat», og her har vi funnet mange skatter. Tusen takk. (Boka havner under juletreet til familien i år). Ut fra boka søkte vi opp bloggen på nettet. Helt supert:).

  Favorittene har blitt mange etterhvert, fordi det er så utrolig mange gode smaker. Hvis vi skal nevne en middag så må det bli suppene. Det er fordi vi ble så overrasket over hvor enkelt, sunne og GODE de er. Et slite stykke fest midt i hverdagen. Ungene elsker blomkålsuppa…Hvis vi skal nevne kaker, så sjokoladefestkake med friske bær fantastisk.

 79. Dette julelotteriet ønsker jeg å være med på :). Det er ikke veldig lenge siden jeg oppdaget din matblogg. Den har imidlertid blitt min favoritt og jeg kikker innom daglig. Bloggen din er enkel å finne fram i, oppskriftene er spennende og varierte og bildene du tar er flotte – viktig for meg som er estetiker ved siden av å være glad i å lage mat. Det var i søken etter en god bolledeig jeg fant bloggen din, jeg måtte klype i armen da bollene var ferdige. Har JEG bakt disse, tenkte jeg 🙂 :). For noen dager siden bakte jeg dine julebrød, ennå en suksess! De har blitt gitt til både nabo og familie. Jeg jobbet i mine ungdomsår i et bakeri og jeg kan fremdeles huske de lune, søte julekakene – ekstra hyggelig at julekakene vekker gode minner fra barndommen.

 80. Husker ikke når jeg kom over bloggen din for første gang, men det er lenge siden. Har mange favoritter bl.a indisk kyllingsuppe. Har funnet ut at stort sett alt vi prøver fra blogg eller bok er vellykket

 81. Jeg har fulgt bloggen din i mange år! Den dukket opp når jeg søkte på Google!
  Du har utrolig gode oppskrifte! Tomatsuppe er en favoritt her i huset!

 82. Snublet tilfeldigvis over den og har siden ikke sett meg tilbake. Den redder både hverdag og fest!!! Favoritt er helt klart kyllinglasagne med konfiserte tomater. Konfiserte tomater er rett og slett en genistrek! Nå kom jeg forresten på at det kan bli en finfin julegave også.

 83. Jeg er inne på din blogg nesten daglig,som jeg har vært de siste årene. Her finner jeg alt jeg trenger og greit forklart. En av mine favoritter er fiskesuppen og bagettene. Det siste jeg forsøkte var Sahara bernad i langpanne:) Kokeboka ligger på hytta, har ikke Internett.

 84. Jeg bruker bloggen din til det aller meste, og finner alltid inspirasjon og gode tips! Jeg er ikke sikker på hvordan jeg kom inn på bloggen din, men synes å huske at panna cotta var noe av det første jeg laget fra denne bloggen! Men min favorittoppskrift er uten tvil «Emilies troikakonfekt», denne har jeg laget maange ganger, både til oss selv og ikke minst for å gi vekk til andre! De faller ALLTID i smak hos alle 😀 En god nr. 2 er forresten rosinbolleoppskriften, de blir alltid like saftige og gode!

 85. Jeg fant bloggen din når jeg søkte på sjokoladefondant for et par år siden – og den har vel også blitt favoritten! Den blir etterspurt stadig av mannen i huset 🙂 Mange av dine oppskrifter, særlig fiskerettene, har blitt gjengangere på middagsbordet.

 86. Hei,

  Denne premien ønsker jeg meg!

  Vet du, jeg har lest bloggen din så lenge, at jeg faktisk ikke husker når jeg hørte om den første gang. Kanskje søkte jeg på en oppskrift og fant den tilfeldigvis? Siden har jeg i alle fall brukt den mye, da jeg synes jeg så ofte får godt resultat uten for mye fiksfakseri 🙂

  Favoritten er definitivt gulrotkaken fra R.O.O.M! Men jeg har også vært veldig fornøyd med blant annet fiskesuppen og torsk med balsamicoløk, og ellers har jeg prøvd MANGE gode oppskrifter.

  God jul!

 87. Vart introdusert for bloggen av ei venninde. Ho skulle lage fiskesuppe til oss.
  Fiskesuppen er vel ein av mine favorittar, den sler alltid godt ann hjå gjestene og eg likar den veldig godt sjølv!!:)

 88. Jeg har hørt om bloggen lenge, men tok litt tid før jeg kikket på den. Men nå bruker jeg den ofte!!! Min favoritt er thaisuppe med torsk og laks

 89. Kollegaene mine snakket stadig vekk om retter de hadde prøvd fra bloggen, så da måtte jeg også sjekke den ut. Favoritten min er en av tomatsuppene. Jeg hadde skikkelig dilla på den i sommer og høst da jeg gikk gravid, så frøkna burde bli glad i tomater :-).

 90. Jeg tror jeg fant bloggen din tilfeldig da jeg lette etter en oppskrift på nettet for en del år siden. Det har jeg vært veldig glad for i ettertid.

  Jeg har mange favorittoppskrifter herfra og den jeg har laget flest ganger tror jeg er brokkoliwok. Den er en favoritt blant store og små.

 91. Denne panna ønsker jeg meg:) har gryte og du har mange oppskrifter i gryte som jeg har benyttet. Er inne på bloggen din daglig som jeg har vært i flere år, har mange favoritter, fiskegryte, bagettene og nå shara bernad i langpanne:) kokeboka er innkjøpt til bruk på en hytte uten internett:)

 92. Jeg ramlet heldigivs innom bloggen din for vel over ett år siden. Jeg søkte etter inspirasjon til å lage Boeuf Bourguignon, men fant mye mer. Vanskelig å velge en favoritt da det stadig endrer seg, men jeg har vært veldig takknemlig for paioppskrifene dine den siste tiden 🙂

 93. Hørte om bloggen din for første gang før jul i fjor av moren til samboeren min. Hun hadde akkurat prøvd den indiske kyllingsuppen med eple, ingefær og chili, og hadde også prøvd seg på eltefri pizzabunn som hun begge skrøt opp i skyene 🙂 Hun fikk «Trines Mat» til jul det året 😉 Etter det har jeg prøvd utallige oppskrifter fra bloggen og alle har falt i smak! Jeg har så mange favoritter men viss jeg må velge ut noen må det bli verdens beste fiskesuppe, pannestekt laks med mangosalat og indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili.

 94. jeg søkte på oppskrifter på nett og da dukket din blogg opp. Så gjennom oppskriftene og likte designet, oppsettet og oppskriftene veldig godt. Bloggen din er en favoritt i dag. Favorittoppskriften min må være bolle oppskriften din. Funker alltid og veldig lett fremgangsmåte. Bollene blir også veldig gode og luftige ! 🙂

 95. Det er mange år siden jeg kom over bloggen din; såvidt jeg husker var det via en annen blogger (interiør) som anbefalte siden din. Siden har jeg vært en trofast bruker, og anbefalt deg til mange! Vi bruker bloggen din som kokebok opptil flere ganger i uka, og starter ofte menyplanlegging ved å gå inn hit å få inspirasjon! Noen oppskrifter som har gått igjen er den fantastiske indiske kyllingsuppa, og torskerettene dine. Mannen har særlig lagt sin elsk på torsk med choritzo; og siden det er han som er kokk i huset, står den jevnelig på menyen! 😉

 96. Ble tipset om bloggen din etter at ei venninne hadde brukt den til å lage en bedre middag og var svært fornøyd. Siden har jeg brukt bloggen din en god del, og favoritten må være alle de gode oppskriftene med risotto. Mannen min elsker risotto slik du lager den!

 97. Fant bloggen gjennom Google søk på jakt etter fiskeoppskrifter. Bruker alltid dine oppskrifter når det skal bakes og den siste er kanskje favoritten akkurat nå. Sara Bernard i langpanne.

 98. Ble tipset om bloggen din , bruker den daglig, spes ukemenyen.Er veldig begeistret for laksemenyer med mange gode smaker.

 99. Oversiktlig blogg som jeg fant i forbindelse med søk på kyllingsuppen med karri og eple 🙂 Så det er min favoritt, men vanskelig å velge blant alle gode oppskrifter!

 100. Jeg leser bloggen din daglig! Kom over den på nett, og har fulgt deg trofast siden…

  Noen av høydar’ne har vært noen fiskemåltider, risotto, havrekjeks m sjokolade, gulerotkake og mye annet…

  Men det er som flere andre sider en fabelaktig og imponerende bredde på bloggen. Derfor sjekker jeg først dine oppskrifter ~ uansett hva jeg er ute etter.
  Med ønske om en god advent,

  Tonje

 101. Jeg fant bloggen tilfeldig på nettet og har fulgt den i mange år. Favorittoppskriftene er kyllingsuppen og soyamarinert laks. Nå i desember skal jeg teste ut det eltefrie julebrødet.

 102. Ønsker å være med på trekningen av produkter fra Le Creuset i julelotteriet.
  Jeg hørte om deg og bloggen din da noen arbeidskollegaer begeistret fortalte om deg:) Jeg har både bakt og laget noen middagsretter. Sist jeg lagde kanelsnurrer, lagde jeg din variant med å snurre/ knyte dem. Det ble kjempefint. I helga skal vi lage hvite kakemenn ( derfor jeg kikka innom her i dag…)

  1. Gratulerer, du er den heldige vinneren! Send meg en epost til [email protected] slik at vi kan avtale nærmere hvor du kan hente premien din. Hvis jeg ikke hører fra deg innen en uke trekkes en ny vinner.

   Trine 🙂

 103. Oj, er flere år siden jeg oppdaga bloggen din, den het fortsatt trinesmektigmatblogg og du var ikke så profilert blogger som nå. Jeg har mange favorittoppskrifter, men kanskje kanelsnurrene er en av mange favoritter, eltefrie brød og rundstykker er og fantastisk.Veldig glad i tex-mex oppskriftene også! Veldig masse inspirerende oppskrifter. Krysser fingrene for vinnerlykke. God jul!
  Hilsen Kristin

 104. Jeg ønsker å nominere min gode venninne og kollektivsamboer Guro Ediassen til å vinne premien. Hun har et ekte «mathjerte», elsker å prøve nye ting og å lage mat. Hun er supergod på kjøkkenet, og hjelper gjerne til hvis vi andre står fast. Ofte spør vi «Guro, har du en oppskrift på dette?» og veldig ofte er svaret «Sjekk på trinesmatblogg.no, ho Trine kan det mæste. Æ stola på ho Trine». På denne måten har vi funnet både tips og triks til ulike middagsretter og desserter til fellesmiddager her i studentkollektivet, og absolutt alt har falt i smak! Personlig er jeg veldig glad i eltefri foccacia, for den «gjør seg sjøl», og det er perfekt i studietida, men har funnet mye annet godt her inne også. Listen blir for lang! Krysser fingrene litt ekstra for at ei som virkelig elsker å være på kjøkkenet, og virkelig storkoser seg når hun ser andre kose seg med det hun lager kan vinne litt nytt og flott og få litt ekstra inspirasjon og pågangsmot mellom eksamener i førjulstiden! 🙂

 105. Søkte etter oppskrift, og bloggen dukka opp, har sidan vore ein favoritt og gitt inspirasjon til å prøve nye rettar. Vi elskar kanelsnurrane med sjokolade, har prøvd deilig minesteonesuppe, gulrotkake og mykje meir.

  God advent til alle 🙂

 106. Jeg kan ikke si noe om når jeg oppdaget denne bloggen, for jeg husker det ikke. Men jeg har boka di og bruker boka og bloggen ofte som inspirasjon. Jeg er gjennom dine oppskrifter blitt stor fan av eltefrie brød som stekes i jerngryte i ovn. Jeg er også flittig bruker av hjemmelaget taco krydder med di oppskrift 🙂

 107. hørte om bloggen fra min søster, som bruker den mye. Har mange favoritter, for eksempel torsk med nøttelokk og kylling satay. Leser ofte bloggen for inspirasjon til å prøve nye ting på kjøkkenet!

 108. En slik står på ønskelista i går, og er sårt trengt. Så slipper jeg å steke pannekaker i wokpanna for at de ikke skal svi seg fast!

  Det er veldig lenge siden jeg først hørte om bloggen din, mest sannsynlig var jeg ute etter en oppskrift som jeg fant her inne. Siden den gang har jeg vært tilhenger, og har laget masse godt. Spesielt når jeg har middagsgjster er «nei, det e no ho Trine det!» som regel svaret når gjestene spør hvor oppskriften er fra. Like godt og bra resultat hver gang! Nå for tiden tror jeg det må være thaisuppen med torsk og reker som er favoritten 🙂

 109. Det var min datter på 12 som først fattet interesse for nettsiden din i våres:) Nå brukes den flittig! Min datter baker, og jeg smaker – en av favorittene er sitronkjeks med valmuefrø:)

 110. Eg søkte meg fram på nett etter ei oppskrift, så kom eg inn på denne sida her. Mi favorittoppskrift må nok vere oreokaka. For det var den oppskrifta eg leitte etter. Og sjølvsagt lager ein oppskrifta til si eige. Er ikkje alltid eg følger slavisk etter oppskrifter. :I

 111. Har fulgt bloggen din i mange år nå, og husker nok ikke lengre hvordan jeg fant deg. Mulig det var en blogganbefaling på en eller annen nettavis. Kommer stadig tilbake til hamburgerbrødoppskriftene dine, og i det hele tatt brødmat. Ja, og suppene da. Ukemenyene brukes til inspirasjon, enten stykkevis og delt eller i sin helhet.

 112. Hørte om bloggen i en middag for noen år siden. Bruker den som basis for å planlegge ukas meny. Favorittoppskrifter: Salmalaks med ponzusaus

 113. Matlaging opptar store deler av hverdagen min, jeg simpelthen elsker å lage mat og er opptatt av at det skal være laget fra grunnen av. I min søken etter nye spennende ting fant jeg bloggen din og har brukt mange av oppskriftene dine. Tror jeg er innom snart daglig:) tacokrydderet, eltefritt valnøttbrød, ragu bolognese er noen av favorittene. Nå til jul har jeg tenkt å prøve bla eltefritt julebord, det ser nydelig ut:) lagde forresten lammecarre basert på oppskrift fra bloggen din, veldig vellykket:) i gourmetklubben min

 114. Jeg fikk tips av en bekjent om matbloggen din tidligere i år.. Nå er den flittig brukt og jeg henter inspirasjon til middag for å handle inn til flere middager på rad så man slipper å gå i butikken hver dag. Favoritten som er laget flest ganger (som også gjør at mannen og sønnen i huset spiser fisk) er ovnsbakt torskeloin med smakfull salsa og pastinakkpure. Ellers thai kyllingsuppe som er laget en del ganger. Men mye godt altså….

 115. Hei!

  For ca. 3 år siden var mannen min oppgitt over at jeg aldri klarte å finne på spennende middager og han ønsket mer variasjon… Det er han som lager maten, men det er jeg som planlegger ukemenyen og handler inn. Han tipset meg om trinesmatblogg. Etter trinesmatblogg har vi fått et nytt liv og nyter deilig og smakfull middag hver dag 🙂 Yndlingsoppskriften vår til hverdags er potet og purreløksuppen. Den er lett å lage og smaker fantastisk med focaccia (m/urteolje og maldonsalt)! Vi har også servert suppen når vi har hatt familie og venner på middag. Alle blir sååå imponerte over hvor smakfull suppen er! En annen fantasisk rett som vi har servert til fest er lasagne til mafiaen 😉 Beste jeg har smak! Tusen takk for at du har endret livet vårt med middagstips og fantastisk mat! God jul 🙂

 116. Bloggen din er min go-to når jeg trenger gode ideer til middagslaging, og har vært en partner in crime i noen år nå. Jeg hørte om bloggen fra en god kollega som brukte ukemenyene som basis for middagshandel hver uke. Og Ukesmenyene er gull-det plukkes stadig vekk nye retter derfra som blir favoritter!

  Noen av de flittigste brukte oppskriftene her i heimen er bulguroppskriften med chorizo og spinat og pasta-oppskriften med spicy tomatsaus og peccorino. I tillegg benyttes alltid pizzaoppskrifter til både bunn og tomatsaus-og instruksjoner for steking på bakesten kom godt med første gang det skulle prøves. Og så kan jeg ikke glemme bakeoppskriftene- både kanelsnurrer og andre boller til å fylle fryseboksen med og ulike grytebrød til supper og salater er favoritter!

 117. Jeg fant din side da jeg søkte på middagstips på nettet. Lenge siden nå, men jeg bruker bloggen din daglig. En fantastisk inspirerende blogg! Favoritter har jeg mange, men det er vel suppene dine som er mine aller beste favoritter.
  Ønsker meg veldig gjerne stekepanne og bakeform:)

 118. Eg vil gjerne vere med på konkurransen. Hadde vore supert å vinne for ein matglad student som meg:) Det er nok nokre år sidan eg oppdaga bloggen då eg søkte etter ei oppskrift på gulrotkake med sjokolade og eple. Sidan har eg fulgt bloggen dagleg, og har nytta mange av dei gode oppskriftene dine. Dersom eg skal plukke ut ein favoritt må det vere den indiske kyllingsuppen, den er fantastisk! Ellers er torsk med valnøttvinagrette også særleg god:)

 119. Hei! Jeg kom over bloggen din for ca to år siden etter tips fra min bror, og bruker den stadig til inspirasjon på t-banen hjem fra jobb. Takk for mange, flotte middagsforslag! 🙂 Jeg synes mange av rettene er fargerike og oppskriftene tar for seg gode råvarer i sesong. Dessuten smaker maten veldig godt når jeg følger oppskriftene.

  I dag har jeg en torskeloin i kjøleskapet og hjemmelaget skalldyrskraft i fryseren, så jeg skal lage ovnsbakt torskeloin med tomater og risotto etter din oppskrift. Ellers er jeg veldig stor fan av dine oppskrifter på bacalao. Enkelt, sunt og godt! 🙂

  Takk for en fin blogg!
  Mvh Kenneth

 120. Hørte om siden din av en vennine for 4 år side. Leter gjerne etter oppskrifter på siden din, godt forklart og fornuftige ingredienser.
  Du har mange flotte oppskrifter med fisk, men min favoritt er focaciabrød.
  Anbefaler gjerne dine oppskrifter til venner og bekjente.

 121. Jeg var på utkikk etter en god idé til hvordan jeg kunne tilberede en kjedelig seiblokk jeg hadde liggende i fryseren, da jeg kom over Trines oppskrift på fiskegryte med torsk og tomat. Dette var min billett inn til Trines matblogg og mange andre gode idéer. I dag er fiskegryta min favoritt, på delt førsteplass med Emilies troikabiter og kamskjell med chevrekrem og honningvinaigrette!

 122. Googlet oppskrifter, og kom da over nettsiden din. Er nå jevnlig innom. Favoritter er hjemmelaget tacokrydder og pasta Alfredo. Håper å vinne

 123. Kom over bloggen din ved en tilfeldighet for 3-4 år siden og har vært fast leser etter det. Du har den beste matbloggen 🙂 mange gode fiskeretter, men favoritten som blir brukt ukentlig må være laks med spicy soyasaus. Enkel,rask og supergod 😀

 124. Jeg husker ikke nøyaktig, men det var i slutten av studietida (minst tre år siden) jeg oppdaget bloggen. Sannsynligvis via et tips fra en annen blogg, men det begynner å bli lenge siden så hukommelsen er litt svak. Favoritten ble raskt INDISK KYLLINGSUPPE MED EPLE, INGEFÆR OG CHILI. Ei venninne og jeg laget den sammen første gangen og vi koste oss MASSE med den! Jeg mener bestemt at det var på en klassisk vintersporslørdag slik som nå, det kan til og med ha vært under VM i Oslo. Vi hadde pynta rundt tv-en med norske flagg og det var GOD stemning. Da passet det godt med GOD mat også! Siden den gang sender vi gjerne MMS med bilde av ferdiglaget suppe når vi har det til middag, for nå bor vi på hver vår kant av landet og det er den letteste måten å dele god mat på.

 125. Jeg flyttet ti Norge for tre år siden. Jeg var ikke vant til å måtte lage varm mat hver dag og begynte å lete etter nye oppskrifter for å friske opp repertoaret mitt med gode retter som er lett å lage. På din blogg finner jeg alt jeg trenger og har tre store som setter stor pris på det. Det er vanskelig å velge en favoritt, er veldig glad i fiskeretter og har nettopp lagd den hot kyllinsuppen fra ukemenyen. En annen favoritt er kyllingsatay med peanøttsaus og spicy mangosalat.

 126. Oppdaget den da jeg var i barselpermisjon for noen år siden. Oppdaget en ny verden av smaker! Favoritten min er nok torsk med chorizosalsa, men barna er helt ville etter tikka masala. 🙂

 127. Her i huset slår både jeg og mannen opp på siden din om vi trenger noen tips. Etter å ha fått dommen om laktose og hvete intoleranse måtte jeg trå til og komme meg bort fra ferdigmat. Vi fant siden din for første gang da vi skulle lage tomatsuppe fra bånn. Denne lager vi månedlig, og seinest i går spiste vi chili con carne ala Trines matblogg. Takk for at du er en stor inspirasjon, både til rask og langsom matlaging!

 128. Har abonnert på dine nyhetsbrev i ca to år, alltid kjekt å få i mailboksen 🙂 Bruker mest dine gjærdeigoppskrifter, helst grove. Hilsen Eli

 129. Jeg ble tipset om bloggen din av min søster for noen år tilbake. Har vært fast leser siden! Kanelsnurrer med perlesukker er definitivt min (og min nyforlovedes absolutte) favoritt! 😀 Håper inderlig jeg vinner! 😀

 130. Hei!

  Jeg kom over bloggen din for ca tre år siden, etter å ha fått tips fra ei venninne om Manuela sin bakeblogg, faktisk! Jeg meldte meg på nyhetsbrevet ditt, og har aldri sett meg tilbake 😛 Etter det er det nemlig alltid trinesmatblogg.no jeg stikker innom når jeg er sulten. Det er mange gode oppskrifter herfra, men jeg tror det er den helstekte sitronkyllingen din som får mitt favorittstempel! 🙂 (Pepperkakene dine kommer på en god nummer to).

  Hilsen
  Silje 🙂

 131. Oha – første gangen… En eller annen gang etter at du la ut en tacoppskrift for…. 3? 4? år siden.. Kan ihvertfall huske 3 forskellie kaker til lillemann! Troikasjokoladen er ihvertfall en favoritt!

 132. Hei! Jeg hørte om bloggen din for første gang via noen kollegaer som snakket om en kaker de hadde funnet der. Bloggen din rommer så mange ulike og spennende oppskrifter at det er vanskelig å velge favoritter, men om jeg skal velge en må det vel være den superenkle men utrolig gode hveteloffen i jerngryte! Idag skal jeg prøve meg på dine sjokoladebiscotti med appelsin, kanskje den og kan bli en favoritt? 😉

 133. Jeg har fulgt Trines supre matblogg i et par år. Min samboer og jeg har fått dilla på eltefritt grytebrød. Det hadde vært gøy å vinne en støpejernspanne/springform for optimale matopplevelser i 2015 . God adventstid

 134. Første gang eg var inne på bloggen er snart 3 år sidan. Eg googla gode hamburgerbrød, og bloggen kom opp som eit alternativ. Sidan har eg vore fast gjest kvar enda dag. Hentar enormt mykje inspirasjon frå bloggen din Trine. Har boka også. Lager mange av oppskriftene du legger ut, og det feiler aldri. Super blogg!!

 135. Jeg pleide å holde meg til aperitif.no før i tiden hvis jeg trengte en oppskrift. Så har jeg trolig snublet over din blogg en gang – det må være minst 4 år siden – og siden det har jeg alltid gått hit først. Du har oppskrifter på det aller meste jeg er ute etter, og jeg anbefaler deg til alle som lurer på hvordan jeg lager så god mat. Oppskriftene dine er lette å følge, selv min mindre kjøkkenglade venninne ble såre fornøyd med sconesene hun laget på din oppskrift. Har flere favoritter; laksesashimi med ponzosaus er en, kardemommesnipper med sitron en annen – pluss en rekke av suppene. I dag blir det brune pinner….!

 136. Jeg ble introdusert av en kollega for ett år siden som alltid hadde så mye god restemat med på kveldsvakt. Hun fortalte at hun brukte ukesmeny fra din bligg! Min favoritt så langt også på jobb er kanelboller enkelt og greit…….

 137. Begynte å bruke bloggen din for ca to år siden. Elsker fiskeretten dine, tror jeg har prøvd alle….men favoritten til familien må være torsk med schorizo …var faktisk den retten som fikk min sønn til å like fisk.

 138. Jeg oppdaget Trines supre matblogg for et par år siden. Min samboer og jeg har fått dilla på eltefritt grytebrød. Det hadde vært gøy å bli heldige vinnere av støpejernspanne/ springform fta Le Creuset. God adventstid ønskes alle

 139. Hei Trine
  En kollega tipset meg om siden din for et par år siden, og etter det har jeg brukt den jevnlig. Jeg setter meg gjerne og leser kokebøker og oppskrifter på samme måte som andre setter seg ned og ukeblader. Bloggen din har så hyggelige kommentarer, gode oppskrifter, og bra struktur på siden, at jeg ofte sitter og leser oppskrifter her.
  Jeg har mange favoritter, og akkurat nå er vel tomat og mozarellasalat med syltet rødløk på topp.

 140. Første gang eg hørte om bloggen din var på eit venninnetreff for 3-4 år siden. En lærerkollega fra Lørenskog hadde bakt sitronkake med oppskrift fra bloggen. Den var så god at jeg måtte hjem og bake den selv.

  Har brukt bloggen masse siden og kokeboka det siste året. Det har blitt bakt mange boller av ulike slag, herlige torskemiddager og nydelige supper og gryter. Mine favoritter er sjokoladeboller, torsk med selleri og potetmos med oliven og soltørket tomat sjy, minestronesuppe og chili com carne.

  Takk for at du deler oppskriftene dine:-)

 141. Jeg oppdaget bloggen din gjennom diverse matsøk på nettet, og bloggen din dukket til stadighet opp. Derimot er mitt aller første minne om bloggen da du først ga ut boken din, da ble det heller til at jeg brukte bloggen som oppslagsverk i stedenfor Google.
  Favorittoppskriften er nok den klassiske pizzadeigen, som er en gjenganger. Sist prøvde jeg bolognese-sausen din, og jeg må si jeg stusset litt over hvitvin i tomatbasert saus, men det gjorde susen! Takk for flott blogg og god inspirasjon 🙂

 142. Søkte på oppskrifter og bloggen din dukket opp, har sjekket bloggen din hver uke etter det. Lager chili con carne oppskrifta di om og om igjen. Kjempegod 🙂

 143. Hei, min favoritt oppskrift er eltefritt Valnøttbrød, fantastisk godt. Jeg hørte om bloggen første gang for 3 år siden. Søkte etter oppskrift på lasagne og fant din blogg. Fantastisk blogg

 144. Prøver lykken!
  Jeg hørte om bloggen for noen år siden av mamma som stadig laget utrolig gode middager med oppskrifter hun fant her. Det er ikke før det siste året at jeg har begynt å bruke oppsrifter herfra selv, og i sommer kjøpte jeg også boken din. Veldig glad for at man ikke trenger å være noen «mester-kokk» for å få til å lage maten!
  Favoritten min så langt er uten tvil kanelknutene! Får vann i munnen bare av å tenke på de! Ellers er nok en klar middags-favoritt sandwich med kylling og mangosalsa.. Mmmmm!

 145. Jeg vil gjerne være med i julelotteriet. Jeg har brukt oppskrifter fra bloggen lenge, vet faktisk ikke når jeg begynte. Jeg ser på ukeoppskriftene hver uke, og bruke mange i hverdagen. Favoritt vet jeg virkelig ikke, for det er så mye god mat. Jeg har aldri vært noe kakemenneske, men baker til familien, og når jeg laget snickers langpanne kaken, ble jeh «hekta», den er virkelig farlig god og så enkel å lage. Den bør alle prøve

 146. Den så deilig ut.
  Det er noen år siden jeg snublet over din blogg, mest sannsynlig skulle jeg prøve meg på noe nytt og googlet det og ente opp på din blogg, meldte meg på nyhetsbrev og elsker ukesmenyene som kommer søndag kveld. Syntest du gjør en super jobb. God helg

 147. Hei! Jeg kom over bloggen din for ca to år siden etter tips fra min bror, og bruker den stadig til inspirasjon på t-banen hjem fra jobb. Takk for mange, flotte middagsforslag! 🙂 Jeg synes mange av rettene er fargerike og oppskriftene tar for seg gode råvarer i sesong. Dessuten smaker maten veldig godt når jeg følger oppskriftene.

  I dag har jeg en torskeloin i kjøleskapet og hjemmelaget skalldyrskraft i fryseren, så jeg skal lage ovnsbakt torskeloin med tomater og risotto etter din oppskrift. Ellers er jeg veldig stor fan av dine oppskrifter på bacalao. Skikkelig godt, og veldig sunt!

  Takk for en fin blogg!
  Mvh Kenneth

 148. Mamma tipset meg om bloggen din! Det var da bloggen din gikk under navnet Trines mektige matblogg. Mamma er glad i «verdens beste pepperkaker», og jeg synes at kaken med epler, bjørnebær og smuldrelokk er supergod!

 149. Søkte etter en god oppskrift på google for hjemmelaget tikka masala og da kom bloggen din opp. Oppskriften er knallgod, har ikke brukt noen annen oppskrift til tikka masala siden! 🙂

 150. jeg kan ikke huske nøyaktig når jeg var inne på bloggen første gang, men det var nok etter febrilisk googling etter gode oppskrifter. i tillegg til alle jeg kjenner som tipset og tipser om din matblogg.

  favorittoppskriften er rotgrønnsaksgrateng, rødvinssaus og lam.
  (og pepperkakedeig, kylling surret med spekeskinke og balsamicosjy. med andre ord; alt er godt)

 151. Jeg fikk tips om siden din for noen år siden, og har siden den gang hatt «Trines» til middag minst 2-3 ganger i uken. Mine 3 barn som før ikke likte verken ditt eller datt spiser hva som helst bare det kommer fra bloggen din 🙂 Det har blitt en drøm å lage middag etter at jeg oppdaget bloggen din !! Favoritter kan jeg ikke ramse opp for det er så mange 🙂 Ønsker meg en ny stekepanne da den gamle begynner å bli utslitt av all kokkeleringen.

 152. hei, en kollega på jobben tipset meg om bloggen for ca 1 år siden. Min favoritt oppskrift er kanelsnurrer. Alltid vellykket og super gode. Og nå har jeg fått en til favoritt : pepperkaker! 🙂 god helg.

 153. Jeg kan ikke huske når jeg først fant bloggen din, men jeg er innom her stadig vekk, og lenker til oppskriftene dine på min Facebook-profil når jeg prøver noe jeg liker 🙂 Det siste jeg lagde ved hjelp av bloggen din, var hjemmelagd tomatsuppe! Den var mye mye bedre enn Toro-pose suppe, som jeg var vant til av det slaget.

  Jeg kan ikke velge ut en favorittoppskrift fra bloggen din – men de oppskriftene jeg bruker mest, er brødoppskriftene. Grytebrød er en av favorittene! 🙂 God helg til deg.

 154. Ble tipset om bloggen din av en venninne for flere år siden. Brukt flittig siden 🙂 Oppskriftene som brukes mest er de ekrefter brødene. Gulrotkaken med epler og sjokolade er også en favoritt 🙂 Ah, også rotgrønnsaker med blåmuggost! Vanskelig å velge bare en favoritt 😉

 155. Jeg oppdaget den først etter en google-runde på jakt etteren eller annen oppskrift for et par år siden. Nå er jeg innom for inspirasjon og oppskrifter støtt og stadig.

 156. Jeg fant bloggen ved en tilfeldighet. Jeg var på nettet og lette etter inspirasjon til nye oppskrifter, og ramlet over din blogg for ca 1 år siden. Og glad er jeg for det! Her har jeg funnet mange supre oppskrifter, og jeg vet alltid hvor jeg skal lete når jeg ikke vet hva jeg skal lage. Og familie og venner setter pris på at jeg prøver nye oppskrifter herfra. De blir jo prøvekaniner. Min absolutte favoritt for øyeblikket, er soyamarinert laks. Den er nydelig. I tillegg setter jeg veldig pris på ukemenyene. Du gjør en kjempejobb! God helg!

 157. Hørte om bloggen din fra min søster som var veldig begeistret for den! Sjekker jevnlig bloggen og ukesmenyene 🙂 Liker godt oppskriftene på eltefrie rundstykker, troikakonfekt og ikke minst kanel/sjokoladeknuter!!

 158. Ble kjent med bloggen gjennom en venninde, da vi er like opptatt av mat fra «bunnen» av! Favorittoppskrift er lasagne for mafiaen ☺️

 159. Jeg aner ikke når jeg hørte om bloggen din – føler jeg har vært følger en god stund! Men kokeboken ble jeg tipset om av bestevenninnen min, kanskje for et år siden eller noe.
  Favorittoppskriften er uten tvil de eltefrie rugrundstykkene med solsikkekjerner på. Har bakt de flere ganger, og delt oppskiften med mange 🙂

  Klem fra Christine

 160. Jeg har fulgt Trines matblogg i mange år nå. Er på bloggen dagelig.
  Jeg har mange favoritt oppskrifter, men skal jeg nevne noen må det bli Sellerirotsuppe med
  laksespyd og reinsdyrgryte med kantareller kokt i Le Creusets gryte

 161. Ei venninne tipsa meg om nettsida di for 3-4 år sidan. Ho brukte ukemenyen din og den menyen har eg også ofte brukt. Av og til når eg er på butikken etter jobb og lurer på kva eg skal kjøpe til middag idag, søker eg opp sida di og ukemenyen. Finner alltid noko av interesse ! 🙂 Ellers er her mange flotte oppskrifter for einkvar smak.

 162. Jeg ble oppmerksom på din blogg gjennom en venn på instagram for ca 6 mnd siden. Hun hadde laget noen deilig og flotte muffins 🙂 Hun anbefalte meg å ta en titt på trines matblogg og siden har jeg vært der. Har laget cockies, eltefritt spelt brød, hamburgerbrød, thai suppe, tikka masala og har handlet inn til å lage jule konfekt. Alt blir så bra, så vanskelig i velge hva som er favoritt 😉 Men veldig godt å ha eltefritt brød i frysen 🙂

 163. Jeg hørte om bloggen din for første gang av sjefen på jobb, faktisk. Det er et par år siden nå. Vi er også jurister, og jeg ble ganske nysgjerrig da hun fortalte om de gode oppskriftene og om bakgrunnen din. 🙂

  Siden den gang har jeg brukt bloggen jevnlig, og både jeg og mannen føler at det blir suksess hver gang, uansett hva vi prøver oss på. I går stod torsk med nøttelokk på menyen, og dette klarte mannen helt selv (for noen år siden brukte han en time på å kutte salat)! 😀 Favoritten er nok laks med mango-og avokadosalat (er så enkelt og godt), kyllingsuppe thai red curry, og ikke minst de eltefrie rugrundstykkene. Nam!

 164. Hei! Vil gjerne være med i trekninga! Fann bloggen din for to år sidan, då eg leita etter middagstips! Bruker både bloggen og boka di masse! Favorittoppskrift er vanskeleg å velge, men verdens beste fiskesuppe, og grytebrøda er veldig mykje brukt! No har eg akkurat laga deira til kakemennene/julemannane dine, gler meg til å smake dei;)

 165. Var mamma som hentet mange av de nydelige oppskriftene dine til å lage goode middager til oss! Så en spesiell rett er vanskelig å plukke ut, men elsker de spennende fiskerettene dine 🙂

  Ha en fin dag!

 166. det er et par år siden jeg fant frem hit, og særlig gjærbakst har fått en ny mening for meg. Eltefrie rundstykker med hasselnøtter har jeg bakt sikkert nær femti ganger

 167. Tror første gang jeg var inne på bloggen var da jeg lette etter inspirasjon til oppussing av mitt eget kjøkken. Søkte på diverse og kom etterhvert inn på dine innlegg om deres nye kjøkken. Utforsket bloggen videre og oppdaget på den måten en av mine favoritter innen matblogger. Har etter hvert blitt et fast sted å lete etter både middagsoppskrifter og kaker/deserter, med mange favorittoppskrifter. I dag blir det laging av brente mandler og biscotti.

 168. Har brukt bloggen i maaaange år, sikkert omtrent siden du begynte å blogge, min favoritt er verdens beste fiskesuppe, den er rene festmåltidet her i huset. Skal man toppe det med noe søtt vil jeg nok velge blåbærmuffinsene med kanelkrønsj, supergode. Takk for en fin blogg som gir gode tips i hverdagen, og litt av en flott premie dette da :-))

 169. Jeg hørte/fikk vite om bloggen din når jeg skulle en gang finne en middagsoppskrift og da googlet jeg den :). Det er vel for 2-3 år siden nå. Min favorittoppskrift er curry suppe med laks og reker :). Den lager vi ofte og har tipset mange om din oppskrift!

 170. Hei Trine!

  Jeg hørte/leste om bloggen din for første gang for ett år tilbake, da jeg var på utkikk etter en god pepperkakeoppskrift. Mamma ville at jeg skulle prøve en som stod i en gammel kokebok, men jeg hadde mye heller lyst til å bake etter din oppskrift, og på den måten ble det kjærlighet ved første smak! Pepperkakene smakte helt fantastisk, og i år bakte jeg akkurat den samme oppskriften (kommer aldri til å bytte). På mandag var det julesammenkomst med medstudentene mine, og jeg fikk utrolig mye skryt av den gode pepperkakedeigen, og da jeg sa at oppsrkiften var fra din blogg, sa dem: «Åh, ja hun har mange gode oppskrifter». Så du er ikke bare «kjendis» blant voksne, men også blant studenter!

  Siden i fjor har jeg bakt mange oppskrifter du har laget (både 3-retters og desserter) noen vellykkede, og andre ikke så vellykket, men øvelse gjør mester! Min favorittoppskrift må være de utrolig gode skjokoladebollene du lager. Jeg har som deg, en forkjærlighet for gjærbakst.. Og hva er vel ikke bedre med både gjærbakst og så sjokolade? Nam!!

  På ønskelisten står så klart kokeboken din, bildene og oppskriftene dine er så utrolig bra! Det er som en drøm å bla seg gjennom bloggen din å se på både oppskrift og alle bildene. Det lyser av perfeksjon og jeg skjønner at det står mange timer bak hver rett. Det er ikke rart at du er kåret til årets matblogger! 😀

  Til slutt vil jeg si at hvis jeg vinner dette julelotteriet så vil jeg bli utrolig lykkelig. Flytter inn med kjæresten min på nyåret, og vi elsker å stå på kjøkkenet sammen. Krysser fingrene for at en ordentlig kvalitetsstekepanne fra Le Creuset vil gi oss mange gode minner sammen.

  God julklem til deg!

 171. Har fulgt deg helt siden den gang for flere år siden, da de skrev om deg i pressen (husker ikke hvor) men gikk dag inn for å se og har siden prøvd uttallige av dine oppskrifter. Jeg liker stort sett alle oppskriftene jeg har forsøkt, men må si jeg har en forkjælighet for dine hjemmelagde pizza 🙂

 172. På denne årstiden er oppskriften » Reinsdyrsgryte med kantareller» en megaslager her i familien. Lager flere porsjoner og fryser ned. Kjenner jeg får vann i munnen bare av å tenke på hvor godt den smaker. Jeg hørte første gang om bloggen din for ca. to år siden 🙂

 173. Ble tipsa om bloggen av min kjære søster for 3 år siden, og har siden vært innom bloggen jevnlig. Favorittoppskrift må bli kanelsnurrene (og bolleoppskriftene generelt), hvit pizzasaus og indisk kyllingsuppe + naanbrødene. Helt fantastisk.

 174. Jeg vil gjerne vinne stekepanne 🙂 Husker ikke når jeg hørte om bloggen, er noen år siden. Men min favorittoppskrift må være den sterke suppa med chili, chorizo, kikerter og spinat. Har enda tilgode å servere den til noen som ikke vil ha oppskriften 🙂

 175. Jeg oppdaget bloggen din i 2009 og har fulgt den siden. Mange oppskrifter er prøvd, og de som går aller mest igjen er biscottiene, potet- og purreløksuppa og polarbrød

 176. Eg fekk tilsendt ein link på kanelknutane dine og det var sånn eg oppdaga bloggen. Har mange favorittar, meb foccacia og indiak kyllingsuppe lagar eg ofte!

 177. Jeg ble tipset om bloggen og boken din av flere av mine kollegaer for et år siden. Har kjøpt boken din og følger bloggen. Blir stadig inspirert. Har prøvd flere av oppskriftene dine i boken og på bloggen. Lager eltefrie frokostrundstykker hver helg – «bare må ha» – blitt helt avhengig av disse.

 178. Jeg har fulgt bloggen din siden 2012, da våre nye naboer gjorde meg oppmerksom på den. Siden har jeg vært innom titt og ofte, og prøvd meg på både ukesmenyer, middager, bakverk og konfekt med stort hell. Jeg har aldri opplevd at en oppskrift ikke har gitt vellykket resultat, og særlig gjærbakstoppskriftene er flittig brukt hos oss. Vi har mange favoritter, bl. a. Sitronsnipper, pizzabunn, kanelsnurrer, verdens beste fiskesuppe, gravlaks, og flere. Og vi får stadig kommentarer om gode oppskrifter, når folk spør svarer vi bare : «Den er fra Trines…» Så all ære til deg for en kjempemessig matblogg, den er absolutt den mektigste også! Nå skal jeg lage spaghetti med reker til familien, og håpe på at det daler en ny støpejernspanne ned i postkassa – den hadde vært et kjærkomment tilskudd på nytt kjøkken i nytt hus!

 179. Jeg hørte først om denne siden da du vant årets blogg. Jeg har ikke prøvd noen av oppskriftene, jeg leser oppskriftene og lager dem med min egen vri! Masse bra inspirasjon!

 180. Jeg har fulgt bloggen din i 5 år, da den poppet opp med fantastiske tips til gode middagsforslag første gang i 2009. Har brukt den flittig siden til alt fra gaveidèer og middager til desserter og bakst. Elsker at du bruker råvarer selv en fattig student har råd til. Favoritten må bli kyllinggryten med tomater og kikkerter som jeg har laget mange ganger og i mange variasjoner. Du gir meg lyst til å bli god på kjøkkenet! Takk for at du deler din matkunst. 🙂

 181. Eg så bloggen din fra en reklame på nettet. Eg liker de forskjellige oppskrifter du har. Eg bor i USA men har levd i Norge. Eg liker veldig godt de jule oppskriftene.

 182. Hei Trine, Takk for fin blogg med mange fine oppskrifter og gratulerer med tittelen Årets matblogger.
  Jeg husker ikke akkurat når jeg ble oppmerksom på deg, men det var først i juni 2014 at jeg begynte å få tilsendt nyhetsbrev fra deg.
  Min favorittmat er trukket torsk og rødvin.
  Ved siden av det er jeg suppeelsker, som jeg har forstått at du også er. Jeg lager ofte fiskesuppe og der står din favorittfiskesuppe høyt på listen.

 183. Jeg ble tipset om bloggen din av en venn for noen år siden, og har fulgt deg siden den gang. For øyeblikket er favorittoppskriften min julebrødet ditt, som jeg har bakt hele tre (!) ganger siden november

 184. Ble tipset om bloggen i 2011 av en kollega, da jeg på vei ut fra jobb sa «hjelp, får middagsgjester om to timer og aner ikke hva jeg skal lage». Det ble den kjempegode tomatpaien.

  Etter det har jeg prøvd sikkert hundre av oppskriftene og alt blir godt! Elsker asiatisk laks og spekeskinkekyllingen med sitron! Liker også kokeboka godt. Takk for masse inspirasjon.

 185. Fick höra om bloggen på jobbet av min norska kollega, då vi pratade om mat.
  Stor favoriterna är Kyllingsatay med peanøttsmør og spicy mango salat den har blivit en stor favorit av alla som blivit bjudna på den både i Sverige och i Norge

 186. Jeg tror jeg fant bloggen din en gang for lengesiden da jeg var på utkikk etter oppskrift på oreokake. Den ble en stor suksess og har blitt lagt mange ganger!

  Min favorittoppskrift må bli Kyllinpai med mozzarella og middelhavsgrønnsaker. Vi lager den til middag flere ganger i måneden, og som student er den supergod å ha med i lunsjboksen, når man sitter lange dager på lesesalen. Den er alltid en slager!

 187. Hei!
  Eg melder meg gjerne på konkurransen:-)
  Høyrte om Bloggen din for første gong gjennom søstera mi, som er klinisk ernæringsfysiolog. Ho er ivrig brukar av oppskriftene dine! Mi favorittoppskrift er nok kanelsnurrane….dei er fantastiske! Men det er mykje godt å velge i, idag baker vi pepperkaker:-)

 188. Hei – kanskje blir jeg er den heldige vinner. Er veldig glad i å lage nye, spennende retter, og det har jeg virkelig funnet blant dine oppskrifter. Fant deg tilfeldig på nettet i sommer, da jeg søkte etter en oppskrift. Nå har jeg imidlertid lagt deg til på min gmail, slik at jeg kan følge med i alle oppskriftene dine. Har prøvd flere av dine oppskrifter og har mange favoritter. Sist jeg hadde mange gjester og skulle servere en god kake til kaffen, bakte jeg din Sara Bernard i langpanne. Veldig god, stor suksess og nok til alle.

 189. Hei! Jeg har fulct bloggen din siden 2010, og bruker mange oppskrifter derfra. En favoritt er indisk kyllinggryte v

 190. Jeg fant bloggen din når jeg googlet en oppskrift for noen år siden og har brukt den fast siden. Jeg bruker den når jeg planlegger ukesmenyer og når vi skal lage noe ekstra godt. Og det blir alltid vellykket. Jeg er spesielt glad i alle texmex oppskriftene, men å velge en favoritten er vanskelig. Men torsk med chorizosalsa står høyt på lista.

 191. Jeg har fulgt med bloggen i noen år nå. Tror jeg fant den når jeg søkte på en oppskrift. Har prøvd mange oppskrifter. Kanelsnurrer og eltefritt brød er noe. Ellers flere middagsretter og desserter. Nå skal jeg prøve det eltefrie julebrødet. Bruker Le Creuset gryte.

 192. Jeg ble tipset om bloggen din av en venninne som alltid serverte god mat – hun avslørte sin hemmelighet for noen år siden og det var trines matblog 🙂
  Min favoritt oppskrift må være den franske lammegryte! Jeg imponerer med denne hver gang jeg serverer den 🙂

 193. Jeg kom over bloggen en gang jeg søkte etter en oppskrift, og siden har jeg vært fast innom flere ganger i uken. Det er så mange gode oppskrifter her, både til hverdag og fest.
  Min favorittoppskrift er nok laks med avokado- og mangosalat.

 194. Jeg kom over bloggen din for 3 år siden og er ofte innom for inspirasjon. MIn favoritt oppskrift så langt er hamburgerbrødene 🙂

 195. Jeg husker ikke hvordan jeg fant bloggen din. Jeg begynte iallefall å følge deg lenge før du droppa «mektige» i bloggnavnet 🙂 Om jeg har henta oppskrifter herfra?! Favoritter her i huset er Minestronesuppe med futt i, den indiske kyllingsuppa, middelhavstorsk og pizzabunn – oppskriften for å nevne noen. Både boka og blogger blir flittig brukt når vi skal sette sammen ukemenyen her i huset. Skal vi kose oss så er det kanelbollene som bakes – disse har jeg også fått mye skryt for 🙂 Tusen takk for at du stadig deler inspirerende oppskrifter og bilder som gir meg vann i munnen 🙂

 196. Ønsker meg veldig Le cruset stekepannen 🙂 Jeg fikk tips om bloggen din for mange år siden å bruker den flittig 🙂 både den å boken din. Favorittretten må nok være Ovnsbakt chillikylling med chorizo 🙂

 197. Hei Trine,
  Jeg har fulgt deg over noen år nå og kommer alltid til din nettside når jeg trenger oppskrifter. Fant faktisk bloggen selv når jeg søkte etter en oppskrift. Mine favoritter er Biscotti både med og uten sjokolade, brownies, og Room gulerotkake. Men jeg har brukt mange av oppskriftene dine til både middag og dessert :-). Men, de nevnte kakene slår alt!

 198. jeg er ikke helt sikker på når jeg begynte å lese bloggen din, men det var i hvert fall mens «mektige» var med i navnet. Jeg tror en av favorittoppskriftene mine er kanelsnurrer, i tillegg til jeg i det siste har hatt stor sans for suppeoppskriftene dine. Perfekt mat på kalde dager:) Verdens beste biscotti har havnet på må-bake-lista til jul. Krysser fingrene og håper på vinnerlykke!

 199. Fant bloggen din da jeg lette etter en oppskrift for ca. et år siden. Kylling curry ble en favoritt og jeg går alltid til siden din for å bli inspirert og finne nye oppskrifter så tusen takk for det. Hører stadig fra andre at de har funnet oppskriften på din side:) Hadde en Le Creuset panne, men ivrige kjøkkentjenere klarte faktisk å ødelegge den, pga. for sterk varme tror jeg, og den er selvfølgelig savnet…

 200. Jeg søkte etter en middagsoppskrift med kylling for flere år siden, og fant fristende oppskrifter her. Siden den dagen har jeg vært på Trines Matblogg daglig eller flere ganger i uken. Jeg blir alltid like overrasket om folk ikke har hørt om denne matbloggen, og anbefaler den med glede videre. I år blir boka di den beste julegaven jeg gir mine ikke fult så matglade venner, og de som allerede kan matlaging 🙂
  Jeg elsker din helstekte sitronkylling, hot gulrotsuppe med krepsehaler, torsk med nøttelokk og ikke minst pasta linguine. Listen er lang. Du er en inspirasjon, takk for all din jobb med denne matbloggen:)

 201. Første gang jeg hørte om bloggen din var hos en vennine. Hun hadde laget en oppskrift fra din blogg og anbefalte den til meg. Jeg har blitt litt avhengig av bloggen din 🙂 og finner alltid noe jeg har lyst å lage. Min favoritt oppskrift er den Indiske kyllingsuppen.

 202. Jeg søkte etter en oppskrift på nett og kom over bloggen din i den forbindelse. Det er vel ca et år siden tenker jeg. Etter det har jeg vært fast innom! Favorittoppskrift er vanskelig å velge, men en av suppene kanskje. Ellers så er snickerskake(?) neste bakeprosjekt, og det kan fort bli en favoritt!
  Stekepanne står på ønskelista til jul, så det hadde vært helt supert å vinne le creuset settet

 203. Jeg fant bloggen din i Romerikes Blad for en liten stund siden og har testet ut mange av dine oppskrifter allerede så det er litt vanskelig å velge, men den som jeg trekker ut må bli pannestekt torsk med spicy soyasmør og linser. Den var veldig populær i vår familie.

 204. Jeg hørte om bloggen for mange år siden av både familie og venner, og blitt gjevnlig inspirert av bloggen din siden det! Favoritt oppskrifter: Foccacia og kanelboller blir alltid vellykket!

 205. Fant bloggen din tilfeldig da jeg lette etter en oppskrift, og har vært innom nesten daglig siden den gang 🙂 Synes du har utrolig mange gode oppskrifter her, men noen av favorittene er italiensk pizzapunn og granola. Blir veldig inspirert av bloggen din, og glad for hvert nye innlegg 😀

 206. Fant bloggen din tilfeldig da jeg lette etter en oppskrift, og har fulgt den nesten daglig sisten den gang 🙂 Synes at du har mange gode oppskrifter, men noen av favorittene er italiensk pizzabunn og granola. Blir veldig inspirert av bloggen din, og glad for hvert nye innlegg 😀

 207. Prestasjonsangst for å mislykkes på kjøkkenet resulterte i funnet av din blogg. Takknemlig for tydelige og spennende oppskrifter.
  Reinsdyrfilet med eple og portvinssaus, småløk og ovnsbakte rotgrønnsaker er etter helgen min favoritt (litt preget av årstiden)

  Mvh. En glad amatør.

 208. Snublet borti bloggen av en tilfeldighet da jeg bodde i Mosambik for noen år siden. Var på jakt etter en oppskrift på boller og dermed var jeg hektet. Min favorittoppskrift nå om dagen er thaisuppen med kylling

 209. Kom tilfeldigvis innom bloggen når jeg søkte på en oppskrift. Dette er ca to år siden. Følger bloggen fast nå-kjempefornøyd! Min favoritt: torsk med chilismør og serrano.

 210. Fikk tips om siden din av en matglad kollega for noen år siden. I dag har jeg kokeboka di og bruker siden regelmessig.

  Dine gjærbakstoppskrifter har gjort meg til en anerkjent skillingsbollebaker

 211. Jeg snublet over bloggen din under nettsøk etter oppskrift, og har siden vært innom mange ganger per uke. Mest nyttige lærdom er bollebaking med kjøkkenmaskin og innelting av smør. Laksetartar med avocado og mangosalsa er nok favoritt en, granola er frokostfavorittog biscotti nam nam. Takk for inspirasjon og fine oppskrifter!

 212. Prestasjonsangst for å mislykkes i kjøkkenet, resulterte i funnet av din blogg!
  Takknemlig for tydelige og spennende oppskrifter.
  Reinsdyrfilet med eple og portvinssaus, småløk og ovnsbakte rotgrønnsaker er etter helgen
  min favoritt (litt preget av årstiden).

  Mvh. en glad amatør

 213. Hei! Jeg hørte om bloggen din for første gang for fire år siden. Jeg bruker den nesten daglig!! 🙂 Oppkriftene er stort sett så greie at mann og barn også helt fint kan begynne med middagen når de kommer hjem på ettermiddagen (ungene er tross alt 16, 13 og 10…). Vi har så mange favoritter hjemme hos oss – det er vanskelig å plukke ut noen egentlig, men i kveld skal vi ha en av dem: Kyllingenchilladas med chili – og limesalat 🙂

 214. Bloggen din dukket opp for et par år siden da vi søkte etter gode middagsoppskrifter! Idag er blant annet pepperkakeoppskriften og ponzusausen klassikere! Takk for god inspirasjon!

 215. Bruker bloggen til daglig som inspirasjon for hverdag- og helgemat. Liker at oppskriftene er basert på «vanlige» varer. Favoritten er indisk kyllingsuppe med nanbrød. Lager den alltid i min LeCreuset-gryte, og krysser fingrene for at stekepanne blir min 🙂

 216. Jeg har vært flittig bruker av bloggen i mange år, kan faktisk ikke huske hvordan jeg oppdaget den. Nå er den en fast følgesvenn, og den brukes flittig både tilhverdag og fest. Gjærbakts har blitt en ny opplevelse, og ikke minst alle de gode oppskriftene med fisk. Dersom jeg skal trekke frem en favoritt må det være torsk med blomkålpure og chorizo, nam nam:))

 217. Fant bloggen din for ca 4 år siden da jeg søkte etter oppskrifter. Bruker oppskriftene dine ofte. Favoritt er beef bourguignon, indisk kyllingsuppe, kremet jordskokksuppe og krydderkokte pærer.

 218. Hei 🙂

  Har blitt tipset og inspirert av min søster etter hun ønsket seg din kokebok. Har deretter brukt din blogg flittig, typisk flere ganger ukentlig. Du har overtatt etter Wenches kjøkken som jeg brukte mye tidligere. Synes dine oppskrifter er både sunde, velsmakende, tilgjengelige og ikke minst inspirerende. Tusen takk, jeg gleder meg til fortsettelsen og håper din kokebok ligger under juletreet.

  Venlig hilsen en nordmann i Danmark.

 219. Fant beste matbloggen 🙂 da jeg googlet rundt etter en oppskrift for en god del år tilbake -kan det være 5 år siden allerede?? Siden har bloggen din vært besøkt hver uke! Å nevne en favoritt er vanskelig -det er så mange oppskrifter med rene gode smaker! Men hvis jeg må nevne noen: verdens beste fiskesuppe, eltefrie brød, tacokrydderet, gaver som coockies på glass og vaniljesukkeret, ukemenyene, pannestekt laks med mango- og avokadosalat og tilslutt 16-årigens favoritt når han skal lage noe eget: pasta med kjøttdeig, tomatsalsa og hvotløkskrem 🙂
  Lykke til videre! Du gjør en strålende jobb!!!
  🙂

 220. Husker ikke helt hvordan jeg fant fram til bloggen din, men har brukt den fast og til alt jeg lager i flere år. Føler at hver gang jeg bruker oppskriftene dine, så blir det vellykket. Jeg hatet å lage gjærbakst før, men etter dine tips er det ingen sak og bare gøy. Jeg har mange favoritter, men Fougasse er en stor favoritt for både store og små i familien.

 221. Første gangen søkte jeg etter pepperkakeoppskrift, og den var jeg jammen innom for å finne idag også. Siden den gang har jeg kjøpt boken, og gitt den bort i morsdagsgave, som har gitt deg enda flere fans, for min mor skryter (om mulig) enda mer enn meg til alle venninne og kolleger.

  Blandt mine venninner, spesielt småbarnsmødrene, er du SELVSAGT i matlagingen og planlegging av ny uke. Gode retter, med det man har i skapet, enkelt forklart. Du gir oss alle muligheten til å fremstå som superkokker.

  Storfavoritter er Chicken Tikka, de eltefrie brødene, rosinboller – og selvsagt, pepperkakene!

 222. hadde ikke vært feil med en ny panne, nei!
  Jeg er generelt veldig glad i mangen av suppeoppskriftene! Spesielt med kylling og linser/bønner 🙂

 223. Flott matblogg – mykje inspirasjon og finne her. Oppdaga den i sommar da eg kjøpte kokeboka di. Har mange funne mange oppskrifter her som eg skal prøve. I morgon skal eg prøve meg på jule-biscotti. Favorittar avprøvde oppskrifter, er pannestekt laks med grønsaker og sitronsaus og kvit pizzasaus.

 224. Hei!
  Jeg har tittet innom denne bloggen i et par år, kokeboken er også kommet i hus. Den første oppskriften jeg prøvde var orokaken 🙂 Siden har jeg prøvd en del av de andre også! Flott blogg for inspirasjon 🙂

  Ha en fin juletid 🙂

  klem fra Kari-Ann

 225. Første gang jeg hørte om bloggen din var da jeg lette etter en oppskrift på nettet. Etter hvert har jeg brukt mange av oppskriftene dine, men de jeg er mest glad i er definitivt de langhevede brødene (spesielt valnøttbrød).

 226. Et år eller to siden gjennom bekjente. Bruker bloggen iallefall hver måned, spesielt til kakebaking til bursdager, som faller i god smak

 227. Fikk boken din til bursdagen for noen år tilbake, og har brukt den masse etterpå, og da fant jeg frem til bloggen også 🙂

  Pasta Carbonara som familie favoritt her.

 228. Bloggen er i bruk «stött» – bäste inspirasjonsbloggen som finnes. Å bli vinner her kunne vært het topp 🙂 God jul til Trine!!

 229. Samboeren min hadde hørt om matbloggen din på jobben sin, han jobber i barnehage 😉
  Vi prøvde noen oppskrifter fra bloggen, og har vært avhengig av den når vi skal prøve noe nytt. 🙂
  Panna Cotta med bringebærcoulis er den første oppskriften vi prøvde, og går aldri bort fra den når vi skal lage det til dessert 🙂
  Pizzasausen med hermetiske tomater er blitt en sikker vinner her hjemme også, aldri mer ferdig pizzafyll! 🙂

 230. Hei, har brukt den flotte bloggen din nesten så lenge den har vært 🙂 Har anbefalt den til mange av mine venner 🙂
  Har mange favoritter 🙂 🙂 vanskelig å nevne noen speiell, bruker mange av de hver uke. Har også kjøpt boka de 🙂
  I kveld skal jeg servere PANNA COTTA CON CREMA DI CACHI, litt spendt på den 😉

  Håper jeg blir trukket ut 🙂
  Mvh
  Astrid

 231. Jeg fikk kjennskap til matbloggen din da du var på frokost tv for et par år siden, jeg var i svangerskapspermisjon og frokost tv var alltid stod alltid på i bakgrunnen!! Min soleklare favorittoppskrift er hjemmelaget granola – den brukes nesten hver uke. Taco krydderet er min faste vertinnegave og blomkålsuppen er barnas middagsfavoritt. Dessuten synes jeg oppskriften på den enkle sjokoladekaken din var fantastisk å finne, det har blitt så mange artige vrier på sjokoladekake i de siste årene men denne ene gangen ville jeg ha noe enkelt til barneselskapet og der- på bloggen din- var den; den gode gamle enkle sjokoladekaka! Og, må også si at det aldri blir ikeas pepperkakedeig mer her i huset etter at jeg i fjor prøvde din!!!!!

  Du gjør en fantastisk jobb

 232. Jeg ble tipset om din blogg på jobben for ca. tre år siden, og synes den er helt fantastisk. Bruker både oppskrifter fra bloggen og kokeboken din ofte. Veldig godt og lettvint forklart.
  Mine favoritter er nok kyllingsuppen, oreokaken og gulrotkaken.

 233. Jeg besøkte bloggen din første gang da den kom opp i et google søk på gullerot kake, for mange år siden. I ettertid har jeg besøkt bloggen din gjevnlig for å få inspirasjon 🙂

 234. Gjennom min første barselgruppe med Emilie og Sienna ☺ hadde Googlet meg til en oppskrift jeg skulle bake, boller, viser denne til Emilie og hun sier det er mamma☺

  Og bollene er min favoritt. For de elsker alle i familien.

 235. Litt usikker på når og hvordan jeg oppdaget bloggen men trur det var rett før påske i år. Lette etter en Foccacia oppskrift siden min alltid ble rå i midten. Gradvis ble jeg kjent med siden din og Idag lager jeg nesten bare mat fra dIne oppskrifter. Føler at jeg mestrer og maten smaker fantastisk hver gang. Pizzaoppskriftene er en av favorittene, men må nevne at jeg har servert Beef Bourgogne 2 ganger i november i forbindelse med bursdagsfeiringer. Smaker fortreffelig

 236. For nokre månader sidan fekk eg eit veldig godt tips av ei god vennenine: bloggen din! Sidan den gong har vi laga fleire av oppskriftene dine, og akkurat no står kylling, chorizo og rotgrønnsaker i omnen! Men favoritten må nok vere torsk med sitronbakte grønnsaker og basilikumpesto! Sunn, rask og enkel 😉 Den er også perfekt for den lille babyen i huset som akkurat har begynt å spise middag!

 237. Snublet over bloggen din for et års tid siden på jakt etter dagens middag. Har fulgt deg siden og brukt oppskriftene og ukesmenyene flittig. Foccacia oppskriften er nok den som har blitt mest brukt og som kan betegnes som en favoritt 😀
  Uansett hva middagsplanene er går jeg ofte inn og sjekker dine oppskrifter på samme rett da du ofte har noen gode krydder og andre ingredienser som er gode å putte oppi rettene. Takk for (nesten) daglig matinspirasjon <3

 238. Første gangen jeg hørte om bloggen din var på vg.no for noen år tilbake. Bruker mange av oppskriftene til inspirasjon til enkle og smaksfulle middager til en hektisk studenthverdag, men det er en som ga meg aha-opplevelse; nemilig tilbehøret balsamicoløk. Den er blitt bruk heftig 🙂 Kan også nevne at linsesuppe med chorizo og paprika som samboeren serverte var nydelig.

  Takk for insperasjon og flotte oppskrifter 😉

 239. Eg fekk tips om bloggen frå ei venninde! No er oppskriftene stadig i bruk når eg har klubbkveldar! Har også fått gode tips når det gjeld servering til barnebursdag!

 240. Takk or gode oppskrifter som virkelig fungerer! Trenger jeg en oppskrift er det din side jeg søker på, dersom jeg ikke finner den i kokeboken din som står i bokhylla.
  Oppskriften på mandelkjeks med lime er en favoritt jeg har bakt mange ganger 😀
  Fra før har jeg gryte fra Le Creuset. Hadde vært flott å supplere med panne og kakeform.

 241. Hei Trine,
  Jeg vil gjerne vinne de herlige tingene fra Le Creuset! Jeg er glad i å koke, bake go steke og det vil være mye mer gøy med den kjempefine stekepannen og den fine springformen.
  I fjor høst flyttet jeg til Norge og fikk den fantastiske boken TRINES MAT som julegave. Siden følger jeg matbloggen din. Det fins så mye inspirasjon! Takk for det!
  Det er veldig vanskelig å bestemme hva jeg liker best, men jeg tror det er det: http://trinesmatblogg.no/2013/10/09/baconsurret-kylling-med-epler-og-rodlok/
  Det smaker helt fantastisk og det er en kjempefin oppskrift når man få besøk, fordi det la seg forberede noen timer før gjestene kommer!!!

 242. Jeg søkte etter teryaki og laks, og kom rett på bloggen din. Har selvfølgelig hørt om deg før 🙂 Men har aldri kommet på bloggen din til rett tid, men nå er det kun den som gjelder 🙂 Har en samboer som er greit happy for det! Mine favoritter: kyllinglasagnen, smuldrekake, laks soya, den serverer jeg med mango og agurk i stedenfor asparges (tror vi har den i gjennomsnitt en gang i uken!) – og den nydelige paien med bacon og blåskimmer ost!!! Nam!!!

  Samboeren kaller meg avhengig, jeg er enig 😉

 243. Vi trenger virkelig en ny panne her i huset! Den her så super ut! Jeg var innom blogger din jula for to år siden etter tips fra en venninne, hun kom på besøk med fersk grytebrød, jeg hadde vært kvalm i en måned (hadde akkurat blitt gravid med nr. tre) og det brødet var det beste jeg spiste den jula! Siden har jeg vært innom blogger titt og ofte når jeg trenger tips/ inspirasjon. Så nå er du likestilt med min mor, stoler nesten mer på deg!

 244. Første gang jeg hørte om bloggen var fra en venninne, tror det må være 2-3 år siden ihvertfall. Bruker bloggen og kokeboka mye til inspirasjon når jeg skal lage ukemeny. Jeg har aldri vært veldig glad i å lage mat, men faktisk så har denne bloggen gjort meg interessert i matlaging. Det er noe med at oppskriftene er gode og enkle å følge, og så har det gitt mestringsfølelse å få til å lage god mat. 🙂 Har mange favoritter, må trekke fram torskegryte med sorte oliven som en av mine favoritter. Og de eltefrie brødene selvsagt! 🙂

 245. Hørte om bloggen da jeg bodde i USA. Og har mange favoritter! Bruker bloggen til både middag, baking, dessert og spiselige gaver 🙂

 246. Le creuset har supre produkter, håper jeg vinner:-)
  Første gang jeg var på bloggen din var i 2009/2010. Dumpet innom den ved en tilfeldighet, og fant brownies oppskriften! Den har blitt laget mange ganger siden den gang:-) Ellers har jeg mange favoritter på bloggen din,spesielt oppskriften din på boller/søt gjærbakst. Det å elte inn smøret er genialt! Eltefritt brød, biscotti, diverse torskeoppskrifter, mange gode oppskrifter å velge mellom. Takk for en super blogg!

 247. Hei! Vi gleder oss til å bake julebrødene dine i morra og så tar vi pepperkakeoppskrifta di til uka. Har brukt mange av de andre oppskriftene dine tidligere, så tenker det blir veldig bra =)

 248. Jeg fant bloggen en gang da jeg søkte etter en oppskrift. Alt det jeg har prøvd å lage av oppskriftene dine har falt i smak. Pepperkakeoppskriften er spesielt god!

 249. Jeg hørte om matbloggen for første gang gjennom søsteren min, og har fulgt deg hver uke siden! Min favorittoppskrift er kyllingnuggets med potetstaver og dip, vi får aldri nok av dette her i huset! :))

 250. Jeg har en oval gryte fra Cruiset, men har virkelig behov for en god stekepanne!! Flotte produkter!
  Jeg er en eldre dame på snart 62 år, og Hørte først om den kjempefine bloggen din av min datter, som også følger den, for et par år siden. Etter det er den det første stedet jeg søker etter oppskrifter!! Har med hell prøvet din metode på eltefrie brød, skal ta julebrødet denne uka! Andre favoritter er Beef Beauvignon, Indisk kyllingsuppe, tomatsuppe med kikerter og chorico og , ikke å forglemme, bolleoppskriften!! Skal lage de gule bombene også én av dagene.
  Alle mine kokebøker har fått hvile i fred etter jeg ble kjent med bloggen din!

 251. <3 Le Creuset. En sånn stekepanne er sårt trengt!

  Oppdaget bloggen via googlesøk for en tid tilbake! Har fått mange mange favoritter herifra men tror nok kanskje Tom Kha Gai suppen er min favoritt. Elsker thai og føler jeg har lært masse fra de forskjellige asiatiske oppskriftene her på bloggen.

 252. Jeg kom over nettsiden første gang mens jeg googlet etter oppskrifter, og siden har den blitt brukt flittig.

  Det er vanskelig å velge bare en favorittoppskrift. Jeg elsker at alle er så godt forklart og enkle å få til. Men jeg tror de to absolutte favorittene må være Tikka Masala (selvfølgelig med hjemmelaget pitabrød fra bloggen) og chorizo-suppa.

 253. Hei 🙂 Jeg ble kjent med bloggen via min søster sist jul. Tror kylling i parmaskinke med spinatrisotto er min favoritt 🙂

 254. Jeg fant bloggen din helt tilfeldig for ca 1 1/2 år siden. Etter den gang har jeg nesten ikke laget mat uten at det var vært fra bloggen/boken din. Før kom familien min kun på kaffeog kake hos meg, for middag har aldri vært min ting. Nå kommer de minst en gang i uken, noe jeg setter veldig pris på. Boken blir laget, side for side, til glede for både meg og alle andre 🙂 det er blitt mange favoritter, men den som blir etterspurt oftest er torsk med nøttelokk, chilismør og søtpotetmos. Ellers må jeg vel si at hjemmelaget taco står høyt på listen 🙂 takk for en super blogg, jeg kan nesten si at den har lært meg å lage mat 🙂

 255. Hei! Jeg kom over bloggen din ved en tilfeldighet i 2012, og den første oppskriften jeg testet var en enkel og deilig pastasalat. Siden har bloggen din blitt en favoritt, og jeg bruker også boken din masse! Elsker bollene, kanel og sjokoladesnurrer, focaccia, torskeoppskriftene… Det meste! 🙂

 256. Jeg fant nettsiden i høst da jeg søkte på en oppskrift på nett. Jeg har bla laget blomkålsuppe, eltefritt brød og sist for et par dager siden biscotti. Alt supergodt

 257. Hei Trine! Første gang jeg var inne på bloggen din må ha vært så langt tilbake som i 2009! Du har mange gode oppskrifter og jeg er ofte innom og titter, men jeg tror oppskriften på frokostblanding faktisk er en favoritt. Den er også blitt julegave i fjor og i år til både min søster og mor 🙂 En annen jeg synes er veldig god er tomat- og gulrotsuppen med ingefær og chili som du nylig la ut.

 258. Bloggen kom opp en dag for lenge siden da jeg letet etter oppskrifter. Siden har jeg jevnlig vært innom 🙂 Har ingen favorittoppskrift, liker så mange, men middager er det jeg liker best 🙂

 259. Jeg kom over siden for flere år siden på jakt etter en bolleoppskrift. Den er fortsatt min favoritt! Men har prøvd mange andre også. Supper, kjeks og småretter. Alltid trygt å prøve oppskrifter fra denne bloggen!

 260. Hei Trine denne trekningen vil jeg være med på! Jeg bruker siden din masse! Har aldri lagt igjen noen kommentar, så jeg er en av de stille brukerne. Min favoritt for tiden er Indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili, som jeg har laget i kveld. For noen uker siden hadde jeg klubb og prøvde meg på din Beef Bourguignon, og det ble stor suksess. Noe av det beste med siden din i tillegg til den fantastiske variasjonen, er at det garantert blir vellykket! Dvs at jeg godt kan lage feks Beef Bourguignon for aller føste gang og vite at det kommer til å funke, med gjester og det hele. Tusen takk for en fantastisk side! Hvor jeg hørte om den? Tror bare jeg googlet en ingrediens og så dukket den opp!

 261. Fant bloggen din for 4 år siden da jeg søkte på ei oppskrift. Siden den gang er jeg innom her hver dag. Har siden da fått mange favorittoppskrifter. Og anbefaler gjerne denne bloggen til andre. Tusen takk for gode middagsforslag og mange gode tips !

 262. Supper, supper, supper! Jeg oppdaget bloggen fordi jeg ble interessert i å lage hjemmelagete supper og begynte å abonnere på nyhetsbrev på epost etter at jeg hadde oppdaget bloggen din

 263. Hei. Meiner eg hørte om Trines matblogg, av ei på jobben. Kjøpte boka di i fjor haust.Favoritt oppskrift, er nok kyllingsuppa med eple og ingefær. Håper eg vinner!

 264. Jeg hørte om bloggen gjennom en venninne som ga meg granola etter din oppskrift i julegave! På samme tid var jeg ute etter oppskrifter med spinat som ingrediens, så da tittet jeg innom. Spinat- og fetapaien ble fort en favoritt her i huset! 🙂

 265. Jeg har fulgt bloggen din over flere år, og det er så lenge siden at jeg faktisk ikke husker når jeg først kom over den. Jeg bruker bloggen både som inspirasjon og for å finne spesifikke oppskrifter (som jeg med sikkerhet vet er gode). Favorittoppskriftene er flere. Oppskriftene dine på gjærbakst funker alltid, og jeg er spesielt begeistret for det grove firkornbrødet, de eltefrie rundstykkene og bolleoppskriftene. På kakefronten har du den beste browniesen med sjokoladekrem og gulrotkake. Lager jeg pizza, bruker jeg tomatsausen din og bunnen. Av middager er ovnsbakt torsk med nøttelokk, søtpotetmos og soyasmør en av favorittene. Reinsdyrgryten din med kantareller og mandelpotetmos har jeg servert gjester med stort hell.

 266. Googlet bolleoppskrift og vips så fikk jeg din fantastiske oppskrift. Like vellykket hver gang.

 267. Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din for noen år siden og har siden den gang fulgt utviklingen og funnet mange favorittoppskrifter. Den jeg har brukt mest er nok kanskje kanelsnurrene, og fremgangsmåten med å ha i smøret i terninger til slutt har revolusjonert gjærbaksten 🙂 Men gulrotkaka med epler og sjokolade, lakseburgeren, bulgursalat, havrecookies.. lista er lang! Tusen takk for mye inspirasjon og matglede!

 268. Jeg har prøvd mange retter over flere år, og er alltid fornøyd. Har også kjøpt boken. Så takk for en flott og matnyttig blogg :)!

 269. Hørte om bloggen av min tante julen 2012. Etter det har det blitt veldig mange gode matretter. Favoritten til minsten er tortellini med blåmuggost og spinat.

 270. Jeg ble tipset om Trines Matblogg for et par år siden av storesøster. Jeg har brukt den hver eneste uke siden og elsker oppskriftene dine. Har utallige favoritter. Nå i høst har thaisuppen blitt hyppig brukt. Det jeg syns er fantastisk med bloggen din er at oppskriftene er lette å forstå, uten for mye hokus pokus, også blir selvfølgelig maten fabelaktig god. På julebord med jentene i år har jeg blitt oppfordret til å stå for dessert etter at samtlige gjester tidligere fikk servert sjokoladefondant og jeg stolt kunne fortelle at oppskriften kom fra Trines Matblogg. Du er utrolig flink og fortjener all den ros du får. Stå på. Hilsen Karin

 271. Jeg googlet et eller annet i mai/juni. Da fant jeg siden din og har etter det vært stamleser her. Jeg synes at suppene dine er svært gode!:)

 272. Jeg husker ikke hvordan jeg hørte om bloggen, men det var moro når jeg fant ut at jeg har gått på høyskolen med din datter =)

 273. Jeg husker ikke helt når jeg fikk tips om bloggen din, men har fulgt deg lenge, lenge. Jeg har prøvd flere retter og bakst, men må nok innrømme at de eltefrie brødene er favoritten min. I tillegg leter jeg stadig etter tips/råd hvis jeg lager et eller annet..

 274. Hørte om bloggen for ca 1 år siden på et diskusjonsforum på nettet.

  Bruker alle pizzaoppskriftene jevnlig. Ellers er det torsk&tomat, soyasmør, kikertsuppe og thaisuppe.

  Upppsss, ble visst mer enn én 🙂

 275. Hei. Bloggen din kom jeg over for et par år siden da jeg søkte på en oppskrift på Google. Det var et funn! Har kikket mye og brukt mange oppskrifter, kanskje særlig kakeoppskriftene (da ungene ennå er litt sære på middag..). Mest brukt er sjokoladekakeoppskriftene, men absolutt favoritt er «Gulrotaka a la R.O.O.M». Tusen takk for masse herlig bilder og inspirasjon i tillegg til nydelige og lettforståelige oppskrifter

 276. Jeg snublet over bloggen din for ca et år siden da jeg søkte etter en oppskrift på nettet, og har vært ivrig leser siden. Min favorittoppskrift er uten tvil kanelknutene. Jeg fulgte fremgangsmåten din til punkt og prikke, og det har revolusjonert gjærbaksten min, som før pleide å være nokså tett (og kanskje litt flat..). Nå er det etterspørsel etter boller og kanelknuter fra hele familiesulamitten, og jeg som hadde helt gitt opp å bake gjærbakst har nå (nesten)konstant en pose nybakt liggende på lur i fryseren. Dog rekker de knapt bli gjennomfryst før de har forduftet….

 277. Jeg kom over blogger for mange år siden. Minst fire år. Jeg var ute etter brownies. Og det fant jeg. Den oppskriften har jeg laget så mange ganger at d nesten er flaut

 278. Dette er en veldig flott blogg som jeg er blitt fast bruker på. Alltid noe godt å finne som jeg også mange ganger har ingredienser til. Ble tipset av en kollega for et par år siden, og nå tipser jeg mer enn gjerne til andre. Tipset i går min favoritt som er indisk kyllingsuppe, panacotta med bringebær er også nydelig. I år blir boka di julegave til mine søsken 🙂 alltid en fryd å finne oppskrifter her

 279. Jeg oppdaget blogget din i 2012 og har prøvd en del av oppskriftene dine. Det jeg baker titt og ofte er kanelsnurrer med perlesukker på. Resultatet blir alltid vellykket:) Tusen takk for en herlig inspirerende matblogg!!

 280. Jeg har fulgt bloggen din siden din mann tipset min mann, HL, i starten av av din matblogg tid. Skal si det har blitt mange gode måltider her oppe på Skoga!

 281. Hei! Jeg har fulgt bloggen din i flere år, og er innom flere ganger i uka! Jeg har prøvd mange oppskrifter, men må spesielt nevne de indiske rettene, panacottaene og torskerettene. Min samboers favoritt er biscottiene dine – som må bakes snart. De er suverene!! Eltefrie brød er barnas favoritt som stekes i min nye lilla Le creuset- gryte! Selv har jeg fått en ny dessertfavoritt: krydderkokte pærer. Da er det jul da!!!

 282. Første gangen jeg hørte om trinesmatblogg var etter en venninnekveld. En venninne hadde tatt med en oppskrift på en indisk med rajita og nanbrød. Det smakte helt fantastisk godt! Fra og med den dag har jeg vært hektet! Stå på og spre matglede 🙂

 283. Kan ikke huske hvor og når jeg hørte om bloggen din første gang, men jeg skal love deg at jeg har noen favoritter!
  Gulrotkake ala room, torsk med valnøttvinaigrette og laks med spicy soyasaus. Vi er ikke så flinke til å spise fisk men etter at jeg oppdaget bloggen din spiser vi mye mer! Pleier å gå på samlesiden for torsk og laks for å finne inspirasjon 🙂

 284. Det var i fjor engang, tidlig på året engang. Jeg liker lage mat og elsker å prøve meg på nye ting og inviterer familie eller venner på besøk. Så er det på nettet jeg har hentet inspirasjon den dagen letter jeg etter om det var thai suppe eller indisk husker jeg ikke helt. Men trykket meg innpå din blogg og begynte å lese meg gjennom oppskriften, og utifra det jeg leste hørtes det godt og ikke minst en lett forklart oppskrift. Så da var det å skrive handleliste og butikken.. Suppen ble vellykket og samboer imponert. Etter det gikk jeg gjennom bloggen og fant en an suppe oppskrift, som du leser så er jeg veldig glad i suppe

 285. Første gang jeg hørte om bloggen din var nok for et par år siden. Googlet rett og slett etter middagstips, og der var du plutselig. Har fulgt ivrig med siden. 🙂

 286. Hørte om bloggen din via venninner og kollegaer, som bruker den flittig. Favorittoppskriften min er kanelknuter, men bruker mange andre også

 287. Hørte om bloggen via venninner.bruker den nå flere ganger hver uke-bloggen er perfekt til middagsplanlegging hver søndag og etter jeg begynte å følge bloggen får jeg endelig til gjærbakst!alltid fornøyd med maten som blir laget på dine oppskrifter:)

 288. Hei.

  Jeg ble først introdusert med blogg’en din ved at jeg søkte etter brød oppskrifter. ‘No knead bread’ kom opp, jeg bakte det og ble frelst. Elsket å utfordre meg på nye spennende oppskrifter og det får jeg hos deg. Matglede❤️

 289. Husker rett og slett ikke hvordan jeg kom over bloggen første gang. Men den har vært flittig brukt siden. Min favorittoppskrift er torsk med chorizosalsa og blomkålpure. Nam!

 290. Min favorittblogg. Innom hver eneste uke. Noen synes det er rart og ønske seg en panne til bursdagen men det gjør eg… Har bursdag i morgen den 7 desember

 291. Jeg har fulgt din blogg siden du ble årets matblogger 2014. Pleier å kikke i VG hver dag, og fandt bloggen der. Siden har jeg fulgt din ukeplan, og er kjempefornøyd med det! Vi får god mat hver dag, og det er vanskelig å velge det beste blandt allt det gode. Men i anledning av advendt har vi laget Sarah Bernardkake, og den er kjempegod !!!!!!
  Stekepannen har jeg forelsket meg i fordi fargen er som på gammelt kjøkkentøy, her i Danmark kalles en gammel blå kaffekjele for «madam blå».
  Man skal ikke kjøpe en bil bare fordi den er blå, og det samme gjelder stekepanner! Men nostalgi betyr også mye.
  Takk for super blogg!!

 292. Jeg søkte etter oppskrifter, og fant bloggen din på den måten. Det er flere år siden, og jeg har brukt oppskriftene dine jevnlig. Kokeboka di har vi også i skapet!:) Du er til stor inspirasjon! Favoritten er «verdens beste rosinboller» og indisk tikka masala. Anne-Marit Edvardsen.

 293. Oppdaget bloggen når jeg søkte på oppskrifter. Tror det var i 2012 eller starten på 2013. En av mine favoritter er limemarinert laks med mangosalat, nydelig!

 294. Husker desverre ikke når eller hvordan jeg fant bloggen din første gang. Bruker oppskrifter fra bloggen din hver uke, noen favoritter er indisk kyllingsuppe og sommersalat med skinke, nektariner, valnøtter og krutonger. Forskjellige pizzaoppskrifter, supper, rundstykker og kaker går også igjen 🙂

 295. Hei

  Ble anbefalt nettsiden av min kollega for noen år siden. Har fått mange favoritter bla. Indisk kyllingsuppe med ingefær, gulrotkake, sjokoladekake, boller og ikke minst gulrotsuppe. Kokeboka di er pakket inn til jul til både søster og svigerinne. Har selv et eksemplar jeg er fornøyd med. Takk for knallfin nettside og mange gode oppskrifter som inspirerer!

 296. Hei.

  Ble tipset av min søster for et par år siden om bloggen din. Har prøvd mange av oppskriftene med veldig bra resultat. Favorittene er Pizza Parma og Indisk kyllingsuppe.

  Mvh Irene

 297. Begge prosuktene passer perfekt på mitt kjøkken.
  Bloggen din leser jeg ofte. Har ingen speaielle favoritt oppskrifter, men bruker den som inspirasjon. Elsker ukemenyene du setter sammen!

 298. Husker ikke helt akkurat når jeg kom over siden din, men det var søsteren min som tipset meg om noen av oppskriftene dine hun syntes var veldig gode. Slik ble jeg hekta! Ingen av oppskriftene jeg har prøvd har det gått dårlig med, og jeg tror middagsfavoritten er pannestekt laks med grønnsaker i sitronsaus 🙂 Bolleoppskriften er også kjempebra!

 299. Med så flotte premier må det legges igjen en kommentar for første gang 🙂 Har fulgt bloggen din i 3,5 år. Hadde nettopp blitt mamma, og ble plutselig huslig av meg. Fant bloggen i et oppskriftsøk. Jeg har ingen favorittoppskrifter, men er stor tilhenger av ukemenyene! Om jeg ikke bruker oppskriftene fungerer de som en slags kalender, og uke 52 er like spesiell hvert år 🙂

 300. Jeg har kjent til og brukt bloggen din i flere år etter at ett Google søk førte meg til den.

  Med utgangspunkte i dine oppskrifter på bulgur med chorizo og minestrone med sting så har jeg lagd utallige varianter av disse alt etter hva vi har i kjøleskapet. Den indiske suppen og nanbrødet følger jeg fortsatt orginal oppskriften din.

 301. Jeg har fulgt bloggen din nesten siden du startet opp. Jeg husker ikke når eller hvordan jeg oppdaget den, men har vært innom nesten daglig i alle år. Jeg har laget over 100 av rettene dine, kom ut av telling for lenge siden. Alt smaker godt og takket være deg har jeg utvidet reportoaret på middagsretter kraftig 🙂 Elsker suppene dine. Boller og julebrød smaker bedre enn noen gang. Svigersønnen ber ofte (med håp i stemmen) om kylling satay med peanøttsaus, tror det er hans favoritt. Godt forklarte oppskrifter som jeg etter hvert vet av erfaring kommer til å smake fortreffelig gjør det lett å ta sjansen på å lage nye ting. Takk!

 302. Disse pannene står høyt på ønskelisten 🙂
  Jeg fant bloggen din for første gang da jeg for 3-4 år siden bakte biscotti for første gang og det ble totalt mislykket. Googlet etter en mer forståelig oppskrift, og din dukket opp. Resultatet ble knallgodt! Nå er oppskriftene dine de jeg anbefaler hvis noen er usikre på hvordan noe skal lages «sjekk «Trines matblogg» for oppskrift så er du sikret en variant som lykkes hver gang».

  Er selvsagt veldig fan av biscotti-oppskriften og har testet ut flere varianter av den. Lagde oreo-kjeksene i julegaver for 2 år siden, og har i høst servert thailandsk fiskesuppe til gjester flere ganger. Suksess 🙂
  Gleder meg til å ta fatt på juleoppskriftene neste helg!

  God førjul!

 303. Jeg kom innom bloggen da jeg skulle søke etter suppeoppskrifter for ca 3 år siden. Etter det hørte jeg om flere som var innom den. Jeg finner masse gode oppskrifter her, men den jeg bruker oftest er nok granolaoppskriften. Det går unna litt når det er frokost omtrent hver dag.

 304. Jeg tror faktisk jeg fant bloggen på egenhånd, da jeg begynte å interessere meg for matblogger for noen år tilbake. Har vært en fast leser siden den gang, og favorittoppskriften må nok bli Spicy tomat- og gulrotsuppen! Den har jeg laget utallige ganger, og jeg pleier å lage dobbel porsjon, slik at jeg har rester langt utover i uka 😀

  Mvh Tonje

 305. Det var min voksene datter som tipset meg om bloggen for ca 2 1/2 år siden, og fra da av ble det noe helt annet å lage mat. Nesten som om en ny matepoke. Tror jeg har vært innom bloggen hver eneste dag og bruker den hele tiden. Jeg har fått mange favoritter og kan nevne i fleng : laks rotgrønnsaker i sitronsaus, linsesuppe+ mange andre supper, sitron iskake med btringebærsaus, eltefritt brød og i kveld beuf bourgon….Alt er godt. Og jeg ønsker med innmari en støpejernpanne. Tusen takk for en super blogg, fra en tilårskomne Trondhjemmer som virkelig har fått mat som hobby

 306. Jeg søkte etter oppskrift på oreokake for flere år siden. Den kaka har jeg nå bakt så mange ganger at oppskriften sitter i hode. (Har endret litt på den, så nå er den litt mer «min») Fremdeles min favorittopskrift 😉

 307. Jeg kom over bloggen din første gang når jeg lette etter en oppskrift på nettet. Nå får jeg ofte påfyll gjennom mailen 🙂 liker at du fokuserer på at rettene skal være sunne. Favoritt akkurat nå er brente mandler, men det varierer raskt 😉

 308. Jeg kom faktisk over bloggen din i 2011 etter å ha søk på nett etter «verdens beste pepperkaker». Siden den gang har samboeren min og jeg invitert niesene våre på pepperkakebaking hvert år. Eneste forskjellen fra din oppskrift er at vi tar med litt svart pepper i kakene for moro skyld 🙂

 309. Da jeg fant deg het du Trines mektige matblogg, husker ikke hvordan jeg fant deg. Digger bloggen din, har flere favoritter og har kokeboken din. Hadde vært stas med le creuset. Ønsker deg en fin førjulstid 🙂

 310. Så bloggen din første gang på kk sin nettside. Jeg ønsker meg form og steikepanne. Har lest noe som du skrev om disse stekepannenene etter du hadde testet de på kjøkkenet. Var interessant. Har selv en gryte med lokk fra Le creuset som jeg bruker til å lage det eltefrie brødet i. Det ble veldig bra. Starte å lage mat fra noen av dine oppskrifter etter jeg kjøpte kokeboken din i fjor, rett før jul. Beste hilsen Inger.

 311. Første gang jeg hørte om bloggen var fra en venninne i foreningen (klubben)min. Vi fikk servert nydelig mat, og alle bad om oppskriften. Da henviste hun til bloggen din.
  Favoritten er Verdens Beste Biscotti 🙂

 312. Jeg fant bloggen for litt under et år siden, på jakt etter en kalkunoppskrift jeg kunne bruke på nyttårsaften. Valget falt på «Langtidsstekt kalkunbryst med hvitvinsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker og søtpotetmos», og selv om jeg aldri hadde laget kalkun før, ble det både saftig og godt!

  Yndlingsoppskriften er likevel «Soyamarinert laks med stekt paprikaris», fordi det var så godt OG så enkelt. 🙂

 313. Ja, når hørte jeg om bloggen din første gang? Det husker jeg ikke, for det er så mange år siden 🙂

  Jeg har mange favorittoppskrifter, men blant de på toppen ligger flere av torskerettene. Den jeg har laget flest ganger er nok «Ovnsbakt torsk med oliven, tomat og basilikumcrust», en veldig velsmakende hverdagsrett som jeg også har servert gjester.
  «Ovnsbakt torsk med nøttelokk, søtpotetmos og soyasmør» er også fantastisk god, og mye lettere å lage enn det høres ut som 🙂

  Gleder meg til å bake pepperkaker etter din oppskrift i helga 🙂

 314. Kastet akkurat en panne, hvor teflonen gikk i oppløsning,så en ny og ikke minst en Le Creuset ville selvsagt være en skikkelig høydare;0) Bloggen kom jeg over ved en tilfeldighet, når jeg skulle lete etter brødoppskrift for et par år siden.Etter det bruker jeg mange oppskrifter fast og er superfornøyd!! Alt eltefritt og småbrød +Room guleotkake/din eple-gulrotkake er nok favoritter.Bakte senest i helgen veldig vellykket muffins og gulrotkake herifra;0)Nå skal jeg sette brøddeig til imorgen ;0)

 315. Kom over bloggen din for ett drøyt år siden når jeg ble mamma og interessen for å lage mer mat fra bunnen av kom. Siden da har jeg vært innom støtt og stadig. 🙂
  Favorittoppskriften må være brownie med ostekrem- helt magisk, kakefatet blir tomt på no time hver gang! Anbefales!!!

 316. Svigerinna mi tipset meg om bloggen din når jeg atter en gang klaget over at jeg ikke visste hva jeg skulle ha til middag.
  Favoritten er Thaisuppe med kylling.. Også kalt Tonjes signaturrett i familien 🙂

 317. Jeg vet ikke når jeg hørte om bloggen første gang, men jeg har fulgt den i årevis. Min er nok torsk med nøttelokk og søtpotetmos.

 318. Dette hadde vært supert å vinne! Le Creuset har supre produkter 🙂 Jeg hørte først om bloggen for flere år siden. En venninne tipset meg, og det er jeg jammen glad for. Har funnet uendelig mye inspirasjon her! Mine favoritter er potet- og purresuppe, julebrød og pepperkaker.

 319. Du er så dyktig! Bloggen din har blitt til en kokebok for meg, og du kan tro den blir flittig brukt! Den er så oversiktlig og fin. Ikke nok med at rettene ser fantastiske ut, men så smaker de enda bedre! Du er så inspirerende! Fortsett med det gode arbeidet 🙂

 320. Jeg husker ikke hvordan jeg fant siden, men det er lenge siden! Det er blitt mange nye favoritter fra dine sider, men den største suksessen er bolleoppskriften din! Med den gikk jeg fra tørre, kompakte boller til luftige og saftige boller! 🙂

 321. Har nok brukt bloggen din et par års tid. Forste gang fordi alle snakket om den. Oppdaget ettehvert at oppskriftene er gode og med ingredienser det er mulig å få tak i.Søker ofte her når jeg skal ha gjester men også til hverdagsmaten. Vanskelig å velge favoritt men er veldig glad i indisk kyllinggryte.:D

 322. Fant siden for flere år siden når jeg søkte etter pizzadeig oppskrift. Har brukt pizza deigen og sausen hver gang etterpå. Pizza stein er også kjøpt inn. Bruker ellers sidene dine flittig. Deilig mat og lett forståelige oppskrifter for ei som burde gått på husmorskole…. Tomatsuppe,kylling gryte og FOCACCIA for å nevne noen favortitter

 323. Husker ikke akkurat når jeg kom over bloggen din første gang, men det må være minst 5 år siden, og det var en av de aller første matbloggene jeg begynte å følge. Vanskelig å velge en favorittoppskrift, det er jo så mye godt her. Mange av suppene, texmexrettene og kanelsnurrene dukker stadig opp på menyen hjemme. Og fiskeoppskriftene dine har gjort at det blir mer fisk i litt mer varierte utgaver hos oss!

 324. Jeg hørte først om bloggen din, da du hadde kurs for helsepersonell på Ahus. Siden har den
  reddet utallige middager, og fått mannen i huset til å digge matlaging! Favorittoppskriften er
  selvfølgelig de uovervinnelige hvetebollene, mens torsk med soyasmør er en god nummer to 🙂

 325. Det er så lenge siden jeg oppdaget bloggen din at jeg ikke er 100 % sikker på hvordan jeg fant den. Jeg mener å huske at jeg googlet middagstips og ukesmeny og havnet inne på bloggen din helt tilfeldig. Den oppskriften jeg bruker mest er kjapp suppe og basilikumpesto 🙂

 326. Heisann, kom over bloggen din for flere år siden og har anbefalt den til mange 🙂 koser meg med å lese dine oppskrifter og får inspirasjon til å prøve mange nye oppskrifter. I fjor bakte jeg verdens beste pepperkaker sammen med snuppene mine, og jammen ble det de i år også- knallgode. En annen favoritt i huset her er eltefritt grovbrød, mmm 😉 skal sette deig til brødet nå, ha en fin førjulstid 🙂

 327. Jeg ble tipset om bloggen din via et internettforum for mange år siden, og den har revolusjonert matlagingen i heimen. Vi spuser mye mer variert enn før, og har skjønt at det ikke er så vanskelig å lage god mat fra bunnen.

 328. Har fulgt med deg mange år – helt siden jeg så at en «phollo-russ-83» hadde startet matblogg. Så etter hvert at dette var både hverdagsmat og et «sikkerstikk» til meny ved venninne besøk. Nå har både datter/svigerdatter og venninner kokeboken i papirform, men jeg sverger til blogg og ukemeny! Og favoritt? Alle typer supper men best av alle kyllingsuppe m karri 🙂

 329. Det var min svigermor som tipset meg om bloggen din for et par år siden. Har siden titt og ofte gått inn for oppskrifter og inspirasjon. Synes veldig ofte det er vanskelig å komme på enkel, men spennende og god hverdagsmat. Din Spaghetti Carbonara har blitt en favoritt her i huset, den lager jeg minst en gang i måneden. Enkel og rask, men supergod! Hadde vært supert å vinne, da hadde jeg gitt springformen til min bakeglade svigermor. 🙂

 330. Fantastisk blogg! Hørte om bloggen fra en venninne for 1-2 år siden. Brukt den veldig mye siden. Mange favoritter, men den indiske kylling curryen har blitt en favoritt. Eplebrødet med rosmarin er også stor suksess. 😀 Fortsett med alle de flotte oppskriftene.

 331. Jeg ble tipset ei venninne for noen år siden om denne bloggen. Og har brukt den en hel del siden den gang. Favoritt oppskriften må være pavlova med balsamico og creme fraice. Den er veldig god.

 332. Åh, hvilken fin støpejernspanne og springform! Ingen tvil om at det hadde vært en veldig fin julegave. Jeg støtte først på bloggen din for ca. 2 år siden i forbindelse med at jeg var på desperat jakt etter noe ny matinspirasjon. Jeg søkte derfor etter matblogger på nettet, og din blogg var visst en av de første som poppet opp. Har brukt den mye siden, og jeg tror nok en av favorittoppskriftene er ostekake på «glass».

 333. Hei, har fulgt bloggen din i mange år, men husker ikke hvordan jeg kom over den. Fransk lammegryte er en stor slager, tacokrydderet har jeg blandet mange ganger…osv. I dag har jeg laget krumkakerøre fra oppskriften din. Kokeboken din har selvsagt også. DEtte er en utrolig flott blogg, Trine 🙂

 334. Jeg ble tipsa om nettene for noen år siden. Har flere favoritt-oppskrifter, panna og knekkebrødet.

 335. Fulgt bloggen din i ca 3 år, fant den da jeg googlet etter en oppskrift, og har vært trofast ever after. Er spesielt glad i torskeoppskriftene og digger at du er så glad i tomater:-)

 336. Første gang jeg var innom siden var via Google søk på en oppskrift. Granolaen er vel den jeg lager mest, ellers er blomkålsuppa og torsk med chorizosalsa mine favoritter:)

 337. Hei
  Er stadig innom bloggen din og har også kjøpt boka di. Altså en stor fan av matlagingen din.
  Favoritten er nok bolleoppskriften, eller kanskje granolaen. Alltid spennende å lesa ukemenyene. Fant bloggen via annen blogg, husker ikkje hvilken.

 338. Jeg var veldig lenge helt sikker på at jeg aldri skulle lage mat fra en blogg, men nå har jeg laget flere retter fra din 🙂 Kan jo hende jeg ender med en kokebok også, selvom kokebok fra blogg, skal jeg hverfall ikke ha 😉

 339. Det var en kollega som fortalte meg om siden for litt over to år siden, og siden har jeg brukt den flittig. Jeg har fått mange gode middagstips. Den siste er gulrotsuppa som du la ut for noen uker siden. Den var nydelig. Full av smak. Likevel velger jeg de eltefrie rundstykkene som favoritt, selv om jeg også er glad i mange av middagene. Men det å kunne servere nystekte rundstykker til frokost, uten å måtte stå opp tidlig, er vidunderlig! Takk for en flott blogg☺

 340. Vært jevnlig inne på denne nettsiden siste året. Noen fantastiske tips og gode oppskrifter.
  En oppskrift som har vært veldig populær er sjokoladesnurrer. De har jeg laget flere ganger,
  men har byttet ut kakaoen med vaniljesukker enkelte ganger, og det er også veldig godt for de som ikke er så veldig glad i sjokolade.
  Ellers laget julebrødet nå for kort tid siden, og det var jo veldig godt.
  Finner mange gode tips og prøver meg stadig på noe nytt.
  Fantastisk spennende blogg som jeg anbefaler ofte 🙂

 341. Jeg har alltid likt å Være på kjøkkenet men mine retter var ikke helt topp. Så begynte jeg å søke om oppskrifter på nett. Og en dag kom du på God Morgen Norge på TV så oppdaget jeg den.jeg søkte på bloggen din som jeg leste helt fra starten. Det var en skatt for meg da jeg fant den. Bloggen din har hjulpet meg utrolig mye og har Vært en stor inspirasjon for meg. Selv om vi har to forskjellige mat tradisjoner men jeg kombinerer alltid med dine oppskrifter og får et fantastisk svar:)

 342. Første gangen jeg hørte om deg var på God Morgen Norge på TV 2. Da måtte jeg slå på nettsiden din samtidig som du lager mat med Wenche. Jeg leste alle oppskriftene dine og elsket bloggen. Den har Vært en stor inspirasjon for meg og hjulpet meg med matlaging ettersom jeg elsker å lage mat. Alle Pizza oppskriftene er topp så pifra laging har jeg lært fra deg:)
  Tusen hjertelig takk for alle oppskrifter 🙂

 343. Har flere favorittoppskrifter. Bl.a varianter av eltefrie rundstykker.

  Husker ikke når jeg kom over bloggen din første gang, men tipper det var gjennom en matglad venninne

 344. Søkte på matoppskrift en gang og fikk opp din blogg. Kom over dine eltefrie brød og er blitt hekta siden 🙂 Elsker speltbrødet og foccassiaen 🙂 Bruker Cruset gryta flittig til dette, men skulle gjerne hatt en god jernstekepanne også… Krysser fingrene

 345. Første gangen jeg hørte om bloggen var igjennom en venninne som hadde kjøpt boka di. Hun hadde laget tomatsuppa, og var i ekstase! En stund etterpå hadde hun laget pizza, og fortalte at hjemmelaget pizzasaus var Sååå mye bedre enn kjøpt, og så enkelt! 🙂
  Jeg kjøpte etterhvert boka di, og etter det var vi blitt helt frelst både i pølsegryta, de eltefrie rundstykkene og ikke minst hamburgerne! Kjøper aldri hamburgere mer, for å si det sånn. De lager jeg selv! Og er ikke spesielt glad i kjøpte burgerbrød lenger heller, hjemmelagde er jo himmelsk godt..:-)

 346. I fjor høst var jeg innom en boksigneringskveld, først og fremst fordi jeg er opptatt av skjønnlitteratur. Der stod du, Trine, med din kokebok. Jeg tittet litt i den og ble interessert nok til at jeg kjøpte med meg boken hjem. Så sjekket jeg selvfølgelig opp bloggen din, og siden har jeg vært «frelst». Jeg tror ikke det har gått en uke hvor ikke minst en av dine oppskrifter står på menyen. Å velge ut en favoritt er utrolig vanskelig, men thai- suppen skårer høyt sammen med oreo-kaken din.

 347. Bloggen har jeg «fulgt» lenge – etter tips fra min søster. Jeg bladde i gamle innlegg, og tror det må være våren 2010 jeg hørte om bloggen første gang! Mange oppskrifter har vi prøvd med hell – akkurat nå i desember er favoritten Biscotti m/tranebær !

 348. Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din, og har fulgt den i et par år nå. Jeg lager mye god mat av dine oppskrifter, men favoritten for meg er gjærbaksten din <3 Helt fantastisk god <3

 349. Har fulgt deg ukentlig de siste tre åra. Prøver stadig nye oppskrifter, og vender alltid tilbake til suppene. Den indiske er min favoritt! Liker bildene og de grundige forklaringene dine. Er nemlig ingen kløpper på kjøkkenet selv. Har både kokebok og blogg som hjelper meg nå, og maten blir god. Hver gang!

 350. Jeg liker ikke fisk men allikevel er fiskesuppen en av mine favoritter. …..forstå seg på det..

  Liker bloggen kjempegodt og fant den for leeeenge siden. Finner mange gode tips og blir aldri lei. Du skuffer ikke 🙂

 351. Søkte på nettet etter en oppskrift, og din side kom opp. Liker bakeoppskriftene dine. Gode veiledninger.

 352. Jeg kom tilfeldig innom bloggen din for ettpar år siden og har brukt den hyppig siden.

  Mine favoritter er indisk kyllingsuppe, naan brødene dine, tortellini med spinat og blåmuggost og stekt laks med risotto. Disse rettene går igjen på vårt middagsbord hver måned

 353. Hei! Først må jeg si, for en fin gave! Jeg begynte å lese bloggen din gjennom bloglovin da du var på en av topplistene ( garantert fordi jeg følger mange matblogger ). Din blogg er inspirende og selv om jeg er vegitarianer, synes jeg at alle oppskriftene er inspirerende på hver sin måte. Jeg liker blant annet den oppskriften om » eltefritt julebrød med rosiner» veldig godt. Siden jeg var liten lagde min mormor dette brødet. Men det siste året har det ikke blitt gjort. Så da er det veldig fint å kunne ta tradisjonen videre med din oppskrift! Håper du får en fantastisk jul med mye god mat. Og må den beste vinne! 🙂

  Vennlig hilsen
  Anna Julia Tejera

 354. Hisker ikke når jeg kom over deg men dlkte på en saus og vips der var du. Siden er du blitt flittig brukt. Du er dyktig

 355. Fikk høre om siden via en venninne, og dermed ble bloggen din favoritt. Har laget flere av rettene og kakene og dermed spres bloggen din videre da oppskriftene må deles 🙂

 356. Jeg så bloggen for første gang for et par år siden (omtrent), da jeg var inne og søke etter en suppe jeg skulle bruke til et selskap. Det ble ikke brukt oppskrift fra bloggen din til dette selskapet, men jeg har etter dette vært innom bloggen jevnt og trutt. Supert med en ide -bank når en har behov for tips, enten det er middag, brød, eller noe annet enn har lyst til å kose seg med. Min favoritt er indisk gulrotsuppe med chili, eple og ingefær. Den er fantastisk god. Jeg har laget den til middag her hjemme og i ulike tilstelninger, den høster alltid god kritikk. Sammen med godt brød er den en sikker vinner for meg!

 357. Har fulgt bloggen din i flere år nå, hørte om den når jeg bodde i Rælingen, måtte inn å sjekke og ble avhengig.. Mange favoritter, men er veldig glad i din fiskeinspirasjon og Blomkålsuppe med kylling og karri 🙂

 358. Fant bloggen da den hette Trines mektige matblogg eller noe sånt. La den til i «blogglista» og nå er den blitt en favoritt. Favorittoppskriften akkurat nå må være pepperkakene. Skikkelig gode!

 359. Jeg ble oppmerksom på bloggen din en gang jeg leste rb for mange år siden, den gang var det Trines mektige matblogg. Siden har jeg vært inne på bloggen din jevnlig. Har prøvd veldig mange av oppskriftene, alt er godt! Den flotte kokeboken fikk jeg av ei venninne og den brukes ofte. Blant favorittene er kylling tikka m tilbehør, torsk med nøttelokk, foccacia, biscotti m appelsin og hvit sjokolade, kanelsnurrer, rotfruktgrateng.. I dag skal jeg prøve oppskriften på Sarah bernard i langpanne. Takk for at du deler dine oppskrifter!✨

 360. Vi har en gourmetklubb og vi brukte blogger etterhvert som det ble moderne. Der fikk jeg kjennskap til bloggen din og er helt klart favorittbloggen hvor jeg sjekker først – før jeg googler

 361. Jeg søkte etter oppskrifter til inspirasjon, som jeg ofte gjør, og kom over bloggen din. Den er nå blitt en av mine faste blogger jeg må innom for å finne nye oppskrifter å prøve, for du skriver så bra og har så gode og enkle oppskrifter 🙂

  Favorittene så langt er smuldrepai med epler og bær, og focaccia.

 362. Hei.
  Jeg fikk anbefalt bloggen din av en venninne for 4 år siden. Det er jeg veldig glad for.
  Min favoritt oppskrift er Kylling Tikka Masala m/ nanbrød, Tacokrydderet(blir julegaver i år) og panna cotta m/bringebær. Koser meg med å bla i boka, men jeg surfer mye på bloggen din.
  Vil takke for Norges flotteste blogg, som har gjort meg til en bedre hjemmekokk.

 363. Fantastisk blogg, masse inspirasjon både til hverdags og fest! Første gang er vær innom her var når eg skulle ha damelunsj i permisjonstiden for to år siden. Etter det har grytebrød og suppe vært ein sikker vinner!

 364. Jeg kom over bloggen din for noen år siden da jeg sökte på oppskrifter som lager mat fra grunnen av. Siden det har jeg värt en trofast fölger og liker spesielt ukemenyene dine. De inspirerer enormt i en travel hverdag. Jeg elsker spesielt fiskeoppskriftene dine og fiskeburgere med fennikensalat er en av favorittene! Jeg har alltid hatt lyst til å pröve no-kned brödene dine, men har ingen jerngryte med lokk så jeg en le cruset gryte står virkelig höyt på önskelisten!

 365. Har brukt bloggen og oppskriftene dine i mange år 🙂 Tror første gang var da jeg søkte på eltefrie brød for noen år tilbake. Favoritten som vi bruker ukentlig er tacokrydderet 🙂 Er innom bloggen din flere ganger i uka og koser meg og tar til meg ny inspirasjon til egen matlaging!
  Den stekepanna hadde vært helt perfekt, da belegget på min gamle jernpanne har tatt kveld.
  Ha en fin adventssøndag 🙂

 366. Er innom denne supre bloggen mer eller midre hver dag.
  Brukt den i flere år, oh husker i farten hvordan jeg fant den første gang, men tror nok jeg fikk den anbefalt.
  Anbefaler den støtt til venner og kjente 🙂

  En favoritt er Chicken Tikka Masala oppskriften din med nanbrød og raita! Supergod.

 367. Oppdaget bloggen din for tre år siden. Da fikk vi servert fetakrem til grillmaten hos noen i familien. Spurte om oppskriften og ble tipset om bloggen din. Siden da har jeg vært inne flere ganger i uka for tips og inspirasjon 🙂

 368. Hei Trine. Takk for en super blogg! Har brukt denne nesten hver dag siden 2010 da jeg var hjemme i permisjon med min første. Oppdaget den når jeg søkte etter forslag til hva vi skulle ha til middag. Bruker alltid din blogg når jeg planlegger ukemeny, bake eller lage noe ekstra godt til gode venner. Enkle oppskrifter, gode råvarer og allitid bra resultat. Eltefrie brød og rundstykker har blitt fast hver helg og jeg er veldig glad i disse oppskriftene. Utrolig mye godt her, men verdens beste fiskesuppe er en favoritt. Har et stort behov for en ny stekepanne og denne står høyt på ønskelisten hos oss:)

 369. Kjempefin blogg , bruker oppskriftene ofte. Har bakt mandelkjeks med sitron for noen dager siden, nyyydelige! Det blir nok julens favorittkaker!

 370. Hei! Ble anbefalt bloggen din for ca. to år siden tenker jeg. Etter det har sine oppskrifter vært et naturlig valg når middagen planlegges.

  Min favorittoppskrift er torsk med nøttelokk, søtpotetmos og soyasmør. Spesielt god når svigerfar kommer med blodferske torsk fra lofotfiske.

 371. Jeg har fulgt deg fra den spede begynnelse, den gang jeg også var en ivrig blogger. Nå har det dabbet kraftig av, men jeg følger likevel ivrig med hos deg. I dag leter jeg opp oppskriften til julebrød, og jeg kan si at de brødrene er blandt mine favoritter. Ellers bruker jeg ofte oppskriften til biscotti. Du har så mye godt så det er vanskelig å velge.

 372. Ser henvisninger til bloggen på Facebook både titt og ofte 😉 Min favoritt akkurat nå er Sarah Bernard i langpanne – syndig godt 🙂

 373. Ble tipsa om bloggen av min datter som studerte i England for 4år siden.Det første jeg laget var den nydelige gulrotkaka. Indisk kyllingsuppe,flere torskeretter og rundstykker med spelt er blandt favorittene.I dag blir det julekake , fikenmarmelade og brente mandler.

 374. Jeg har fulgt bloggen din i mange år, og jeg fant den nok gjennom en link på VG. Favoritten er den indiske kyllingsuppen med nan til, men de oppskriftene jeg bruker mest er på pizzadeig og eltefrie brød. Takk for alle de gode oppskriftene du har delt.

 375. Har brukt bloggen din i flere år etter tips fra en venninne. Lager mat herfra flere ganger i uken. Vanskelig å velge favoritt men indisk kyllingsuppe er kjempegod!

 376. Jeg oppdaget din side ved å lette etter matblogger for ett år siden. Jeg ser hver uke etter hva du legger ut som menyer for neste uke. Jeg har brukt linsesuppen og gulrottsuppen mye, men den fantastiske gode vaniljesausen er himmelsk!. Det er veldig fortjent at du ble årets matblogger.

 377. Hei fredag googlet jeg fiskesuppe . Etter tips om hva man kan servere gjester. Hadde invitere venner til middag og de spiste ikke kjøtt. Hva skulle jeg finne på? Mannen min og jeg gikk for din fiskesuppe. Lagde kraft fra fisken vi hadde fisket i oslofjorden i sommer, rekeskall og kveitebein. Oppi suppa hadde vi reker,kveite,krepsehaler, torsk,fløtepudding, salma laks. For en suksess . 3-4 ganger forsynte gjestene seg. Denne blir garantert lagd flere ganger, både av oss og gjestene som tok med seg oppskriften . Dette var noe annet en Toro suppepose. Kommer garantert til å følge deg fremover. Mvh Jeanie og Bjørn Waage

 378. hei
  Jeg er kokebok samler, og har alltid brukt dem flittig for å få nye ideer. Nå er din matblogg min nye favoritt. Der finner jeg alltid nye muligheter.

 379. Jeg kom over siden din da jeg søkte på hvit pizza for noen år siden. Siden den gang har jeg vært en trofast leser. Det jeg liker best ved bloggen er at den er lett å lese og veldig brukervennlig. Har mange ganger brukt søkefeltet, blant annet for å lage pai og eltefritt brød – nå sist var det pepperkakedeig jeg sjekket. I tillegg til å ha hjulpet meg med å lage gode retter, har bloggen også bidratt til at jeg har blitt mer interessert i å lage mat, og prøve nye oppskrifter 🙂 Fortsett slik!

 380. Snurrer fra Åpent Bakeri er de beste! Fant bloggen da jeg jaktet på oppskriften for et par år siden. Veldig glad i både suppene og fiskeoppskriftene dine.

 381. Hei,

  Du har vært til trofast inspirasjon gjennom hele studietiden min, fra 2008 til i vår, og jeg har mange gode matopplevelser og komplimenter å takke deg for! Du var den første matbloggen jeg begynte å lese, og jeg titter innom nesten daglig.
  Har laga den indiske kyllingsuppen din utallige ganger, paien med fetaost, spinat og soltørket tomat er en gjenganger,soya-, sennep-, olivenolje-, parmesan-og balsamicoforbruket er jevnt over ganske høyt. Og ikke minst gjærbaksten slår aldri feil! Tusen hjertelig takk!!
  Ville blitt utrolig glad hvis jeg var den hellige vinner av stekepannen!

 382. Har kjent til bloggen din i ca 2 år, husker ikke helt hvordan jeg kom over den. Favoritt retten er nok den Franske lammegryten men liker også kylling med rotgrønnsaker, wokrettene og torsk og lakserettene dine. Har nok mange favoritter.

 383. Først av alt, for en fin premie! Jeg hørte om bloggen din for første gang for noen måneder siden og har siden første gang jeg var innom vært innom jevnlig. Du har en veldig fin blogg med mange fristende oppskrifter. En av favorittoppskriftene mine så langt må være den Indiske kyllingsuppen med eple og chili. I tillegg til oppskriften på Naan-brødene. Nam!

 384. Jeg kan ikke huske når jeg først fant fram til bloggen din, men den har vært et fast oppslagsverk i flere år nå.
  Favoritt oppskrift, den jeg har brukt mest er faktisk pizzabunnen, og i det siste lussekattene

 385. Eg trur nokon på jobben hadde skrive ut ei oppskrift frå sida første gong eg oppdaga Trines matblogg. Me brukar sida stadig meir, og det har vel endt opp med at me brukar google til å finna ut alt anna, og Trines matblogg til alt som har med mat å gjera…
  Den mest brukte oppskrifta er polarbrød, men favoritten min er thai kyllingsuppe!

 386. Jeg fant nettstedet ditt for første gang når jeg skulle finne en ny bolledeig – og jammen stemte overskrifta! «Verdens beste rosinbolle»! Det er min absolutte favorittoppskrift, og jeg bruker den til alle grunnoppskrifter til søt gjærdeig!
  Ellers, så er jeg fast innom og ser etter nye spennende oppskrifter hos deg, og finner alltid noe godt å lage! 🙂 Tusen takk for at du deler så mange gode oppskrifter!

 387. fikk tips om bloggen for noen år siden og bruker den ukentlig:). Gode fiskeoppskrifter som gjørmete lettere å variere!

 388. Søkte etter middagsoppskrifter da jeg fant siden din. Favoritten er foccaciabrødet, som for øvrig lages til søndagslunsj i dag.

 389. Jeg så tilfeldigvis boken din på biblioteket for et år siden i disse dager, lånte boken -og ble hektet

 390. Hørte om bloggen for ca 5 år siden via min datter Anette. Bruker den som inspirasjon og har bl.a prøvd oppskriften på rødløkskompott ved siden av både andebryst og svinekam. Skal prøve julebrødet i år.

 391. Ble tipset om bloggen av en som hadde så god gjærbakst. Jeg liker veldig godt gjærbaksten din, har brukt mange av disse oppskriftene. Syntes også verdens beste biscotti er fantastisk gode.

 392. Hei!
  Jeg er helt ny her på bloggen din. Fikk den flotte kokeboka «Trines mat» på bursdagen min i oktober, og ble nysgjerrig på deg og maten din. 😉
  Har vært inne og tittet noen ganger, men har bare prøvd en oppskrift enda, og det er pasta med parmaskinke, mozarella, tomater og pesto. En lettvint og god rett på en vanlig onsdag som falt i smak hos tenåringsguttene mine.
  I dag er jeg innom for å se om du har oppskrift på brune pinner, og den skal jeg prøve i dag. 🙂

  God 2.advent til deg og dine!

  Hilsen Marianne

 393. Jeg ble kjent med bloggen din for et par år siden. Kona mi er nemlig stor fan 🙂 Hun / vi har prøvd ut mange av oppskriftene dine, men jeg tror min absolutte favoritt er torsk med chorizopølse. Den er knallgod.

 394. Oppdaget bloggen tilfeldig for noen år siden. Og etter det er jeg hektet. Har også kjøpt boken . Kostholdet har endret seg til det bedre her i heimen. Før var det mye halvfabrikata, men Trine har bevist at å lage mat fra bunnen av ikke behøver å ta lang tid. Og hjemmelaget supper er blitt populært. Anbefaler bloggen til alle. I går lagde vi pepperkakene, deiiiiilige. Trenger virkelig en god stekepanne hadde vært topp å få den. Har «sirklet»etter den lenge. Ha en kjempefin jul.

 395. Jeg husker faktisk ikke når jeg først var inne på bloggen din, men det begynner å bli noen år siden. Mine favorittoppskrifter er soyamarinert svinefilet og lasagne. Lasagnen har jeg vel laget 10-15 ganger, og er ofte mitt førstevalg når jeg har gjester på middag:)

 396. Jeg kom over bloggen din tilfeldig da jeg søkte etter en god pizzadeig, så liker denne oppskriften veldig godt, samt foccaccia og tacokrydder. Mmm! Nå er du i blogrollen min på bloglovin´og frister stadig 🙂

 397. Fulgt bloggen din i mange år, resultatene blir altid perfekt 🙂
  Favoritter er suppeoppskriftene, granola, eltefritt brød oppskriftene og lammefillet med rotfruktgrønnsak lasagne 🙂

 398. Jeg var innom bloggen din for 5 år siden. Husker det for du feiret 1 års dag og etter det snakker jeg om deg som en av familien. Jeg er innom bloggen din hver eneste dag! Hekta? Ja, det må jeg faktisk inrømme. Favoritt oppskriften er tai suppe med red curry. Det er slik at jeg trenger ikke oppskriften lenger for den er lagret i pannelappen og har reddet meg ufattelig mange ganger. Den er rett og slett idiot sikker. Tusen takk for mange års inspirasjon.

 399. Hugsar ikkje akkurat når eg høyrde om bloggen din, men det er vel eit år eller 2 sidan. Min favoritt er dei eltefrie brøda. Dei er berre supergode!

 400. Jeg så boken din i butikken og syntes den så veldig fin ut med mange gode oppskrifter. Derfor måtte jeg sjekke ut bloggen når jeg kom hjem 🙂

  I går prøvde jeg pepperkakeoppskriften din – de ble knallgode 😀
  Samboeren fant da også ut at vi trengte en ny stekepanne når han skulle smelte sukker til pepperkakehuset.

  Krysser fingrene,
  klem Monica

 401. Hei. Jeg fant frem til hjemmesiden din gjennom kjæresten min som skulle imponere med hjemmelaget mat en av gangene jeg var på besøk for noen år siden. Nå er vi samboere og hver gang vi skal prøve noe nytt til middag surfer vi gjennom oppskriftene dine 🙂 Noen av favorittene våre i dag er kaldhevede 4-korns rundstykker, torsk med chorizosalsa, tacokrydderet og sjokoladefondant 🙂

 402. Jeg søkte etter oppskrift på foccacia for fire-fem år siden da jeg kom over bloggen din, og har siden da brukt oppskriftene dine. Favoritter er det eltefrie julebrødet og redcurry kyllingsuppe 🙂

 403. Jeg kom tilfeldig over bloggen i 2011 en gang, og den blir i dag hyppig brukt. Når familien ikke vet hva vi skal lage til middag så spør vi hverandre: «Har du sjekka Trines?». Eller hvis gjester skryter av et måltid, så blir det: «Vi fant den på Trines». Vi fikk faktisk en ny favoritt i går, Pannestekt torsk med valnøttvinaigrette. Den funket veldig bra til lørdagsrett. Fra før har biscotti oppskriften blitt en fast førjulskos her i hjemmet, og har også blitt gitt bort i julepresang.

 404. Fikk høre om bloggen av en kollega for mange år siden. Siden den gang har bloggen vært besøkt ofte – spesielt i forbindelse med planlegging av ukens middager. Veldig mange gode oppskrifter, men favoritten er nok kanelsnurrene

 405. Hei!
  Springform man ikke trenger smøre høres ut som gode nyheter, og ingenting er som en biff stekt i jernpanne, dette er flotte premier å vinne!
  Jeg har lest bloggen din i flere år, ble tipset om den. Mine favoritter er: Basilikumkylling med byggris, spinat og ovnsbakte tomater. I tillegg er ponzosausen til sushi/sashimi helt fantastisk 🙂
  Hilsen Kari Anne

 406. Fikk høre om bloggen av en kollega for flere år siden. Siden den gang har bloggen vært besøkt ofte – spesielt i forbindelse med planlegging av ukens middager. Veldig mange gode oppskrifter, men favoritten er nok kanelsnurrene

 407. Jeg fant bloggen din mens jeg letet etter oppskrift på boller, da fant jeg oppskriften på sjokoladekringer og jeg har vært fast leser siden! Favorittene er sjokoladekringer (de har blitt tradisjon!), brownieskaken med den herlige glasuren, appelsin og tomatsuppen og såklart ukemenyene som jeg elsker. Du er herlig, Trine, keep it up! 🙂

 408. Jeg oppdaget bloggen gjennom et tilfeldig søk på kanelsnurrer for noen år siden, og ble sittende å bla meg gjennom mange fristende oppskrifter. Siden da har du vært til stor inspirasjon, og mange av oppskriftene har blitt testet ut. Kanelsnurrene må likevel fortsatt sies å være en favoritt 🙂

 409. Hei! Oppdaget bloggen din ved en tilfeldighet for fire år. Jeg surfet da etter oppskrifter til besøk av svigers, og fant en oppskrift på en indisk kyllingrett som virkelig falt i smak! Har siden vært inne på bloggen din flere ganger i uken – og bruker oppskriftene dine som en inspirasjon og lager min egen vri. Takk for mange gode matinspirasjoner og en fin blogg!

  Jeg har en gryte og en grillpanne fra le creuset. Dette er en serie jeg virkelig føler gir hva den lover, og kan brukes til alt. Ønsker meg virkelig en stekepanne fra le creuset, og krysser fingrene!

 410. Kom tilfeldig over bloggen din for et par år siden da jeg søkte på nettet. Siden er jeg blitt en fadt leser/bruker av oppskriftene her. Vanskelig å plukke favoritter, men jeg har laget torsk med nøttelokk, chicken masala, kylingsuppene, kylling gryterettene, kylling i form m/chorizo pluss mange andre.
  Blitt mer interessert ( forhåpentlig også flinkere) i å lage mat etter jeg oppdaget bloggen din. Til glede for familie og venner

 411. Jeg oppdaget bloggen din gjennom min søster for ca. 2 år siden.
  Jeg har aldri fått til gjærbakst, det har alltid blitt hardt og tungt, helt til jeg prøvde bollene dine! Perfekte boller gang på gang! En fantastisk oppskrift som er min absolutte favoritt!

 412. Eg søkte på biscotti rundt juletider i fjor. No har vi laga dei to år på rad og allereie bestemt at dei blir fast innslag i jula her hos oss!

 413. Søkte på oppskrifter og bloggen din dukket opp, har siden den gang vært inne her utallig mange ganger, utrolig gode og fine oppskrifter.
  Har nok ingen favoritt oppskrifter, men suppene og gjærbakst oppskriftene, spesielt kanelsnurrene er bare SÅ gode.

 414. Jeg bor i Spania og fikk først høre om bloggen din i sommer da jeg var hjemme i Norge på ferie. Etter det har den blitt brukt flere ganger; pizzasnurrene er kjempepopulære både hos barn og voksne, kanelbollene likeså. Og i dag skal vi forsøke oss på pepperkakene! Regner med at de også blir gode 🙂

 415. Kom tilfeldigvis over bloggen din når jeg søkte etter middagsinspirasjon. Jeg elsker at bloggen inneholder fullt av relativt hverdagslige oppskrifter og med ingredienser som er lett tilgjengelige. Har brukt bloggen fast etter jeg tilfeldigvis snublet over den, og kokeboka slår vi opp i ukentlig. Takk for en flott blogg!! Favorittoppskrift er vanskelig, men kanskje fiskesuppen med lobnobs, den lager vi veldig ofte:)

 416. Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din i 2011. Etter dette har den blitt brukt flittig og har gitt meg mye matglede. Alt jeg prøver blir godt og ekstraordinært

 417. Jeg ble introdusert for din blogg for ca 4 år siden av en kollega som prata om all den gode maten ho hadde fått til.. Endelig var der min tur til å skinne på kjøkkenet med din hjelp!!
  Nå er det bare gøy å stå på kjøkkenet!

 418. Nyttar sida di titt og ofte – særleg gjærbaksten har nådd nye høgder etter at eg tok dine metodar og oppskrifter i bruk;0) God jol!

 419. Det er flere år siden jeg oppdaget bloggen din. Jeg går i klubb med 6 flotte jenter som lager mat til hverandre x 1 i mnd, den ene heter Trine og hadde alltid noe nytt og spennende til hver klubbkveld. Vi andre ble helt satt ut 🙂 Vi fikk etter hvert vite med henne at hun hadde googlet sitt egent navn for å se om noe sto om henne på netttet. Der dukket ditt nettsted opp. Siden har du vært en trofast oppskriftsbok for alle oss 6 i klubben. Mange oppskrifter er gode eks: Grillet asparges med sitronsmør og spekemat, biffsandwich med grillet hjertesalat med tomater og chiliaioli, kjøleskapsgrøt med yougurt og bær, taisuppe med kylling og red curry, kylling curry, kyllingsatay med peanøttsaus og spacy mangosalat, Ingen slår dine kanelruller, hbeteboller eller luccekatter. De er megagode 🙂 Jeg har brukt mange mange, mange flere av dine oppskrifter……. Ungene mine digger fiskegratengen din med torsk, vårløk og basilikum også ……

  Veldig glad for at også jeg kan lage mat når jeg følger dine oppskrifter 🙂 Og vet du hva ? Jeg liker å lage mat når jeg får det til 🙂

  Takk for en veldig god nettside. Til jul er det 8 stk som skal få boken din i julegave. Allerede innpakket og navnet.

 420. hei, jeg kom inn på bloggen din helt tilfeldig da jeg søkte på oppskrift. Det er noen år siden. Oppskriftene dine er lett å følge og å forstå. Det siste jeg har laget fra bloggen din er fikensyltetøy med rødvin og valnøtter i honning. Det er snadder !

 421. Har hatt stor glede av bloggen i flere år, ble oppmerksom på den gjennom en venninne, siste oppskrift var crumle til eplekake

 422. Spiste middag hos ei venninne som hadde funnet oppskriften her – da ble visst også jeg en fast gjenganger 😉
  Takk for mange gode oppskrifter, og så masse middagsinspirasjon!

 423. Hørte om bloggen første gang i august 2010, og har brukt den til hverdags og fest siden! Mange favoritter her, blant annet lammeskank.

 424. Jeg kom over bloggen din for en stund siden da jeg søkte på middagstips. Har vært jevnlig innom siden. Nå skal jeg lage pepperkaker og bruker dine oppskrifter til julebaksten. Veldig fornøyd med inspirasjon, oppskrifter og layout på Trines matblogg!
  God jul!

 425. Hørte om bloggen din gjennom ei venninne for et par år siden, og etter dette har du vært en stor inspirasjon for meg og min familie

 426. Jeg hørte for første gang om bloggen din fra min mor. Hun hadde vært på besøk hos en vennine og fikk der servert oreokaken din. Det var den første oppskriften jeg fulgte fra din side og er enda min favoritt.

 427. Jeg har brukt bloggen din jevnlig de siste 3 årene, og nå bruker alle på jobben den også;-) Favorittoppskriften her inne må være en av rettene med kylling og tomat! Vanskelig å velge, for det er så utrolig mye godt her!!

 428. Hei!
  Å, eg elsker bloggen din og har vært fast leser i tre år no. Eg fant den då eg begynte å interessere meg for å lage middag fra bunnen av – og første søket eg gjorde i google så kom din blogg opp. Eg tipser alle eg snakker med om bloggen din støtt, fordi eg bare elsker den. Når eg lager ukesmeny så er som regel 80% av oppskriftene fra din blogg! og til jul har eg ønska meg boka di 🙂

  Det er vanskelig å skulle nevne ein favoritt, fordi det er så masse eg lager ofte fra bloggen din – men om eg må nevne ein så blir det kanskje den indiske kyllingsuppa di med eple og ingefær og så nanbrøda dine, utruleg godt og ein favoritt både til kverdags eller når eg får gjester!!! 🙂

  Har ønska meg steikepanna fra Le Cruset så lenge, men det er akkurat litt for dyrt for meg – men det hadde vært perfekt å hatt på kjøkkenet!! Eg krysser finger og tær!!

  -Regine

  [email protected]

 429. Lenge siden jeg fant bloggen din. Tror det var 2007. Så har fulgt deg nesten fra start. Så har fått mange favoritter. Innen fisk og supper mange. Fyldig lakse suppe med dill er en suppe favoritt og torsk i form med fetaost, rødløk og spinat er en av mange supre fiskeretter.
  Mvh Vivian

 430. Bloggen hørte jeg om for to-tre år siden fra noen venninner.
  Favoritten så langt er nok granola, men torsk med choritzosalsa har også stått på menyen noen ganger. Og nå er ofte Trinesmatblogg førstevalget når nye oppskrifter skal prøves ut.

 431. Fant bloggen din tilfeldig på nettet for flere år siden – siden vært innom,….tja nesten daglig tror jeg.
  Å velge en oppskrift – vanskelig, men viss jeg må – så Pannesteikt laks med grønnsaker i sitronsaus.
  Du og noen andre blogger har gitt matlagingen min en ny giv – Nå er det kjekt å lage mat!

 432. Hørte om bloggen din første gang gjennom mamma og pappa som anbefalte meg å lage «Hot kyllingsuppe». Syntes den var kjempegod, og siden har den blitt en gjenganger på middagsbordet! Vanskelig nevnte èn favorittoppskrift, men tror jeg må gå for «Kremet fiskesuppe med dill». Det var den første fiskesuppen jeg lagde fra bunn, og det smakte så godt!

  Krysser fingre og tær for at jeg vinner! Som student har jeg ikke tatt meg råd til en ordentlig stekepanne, og den jeg har nå er virkelig på tide å bytte ut =)

 433. Jeg havnet på siden din for et par år siden da jeg lette etter en oppskrift på gulrotkake til pappas bursdag, og gjett om jeg gjorde det her! Den kaken er både min og pappas favoritt den dag idag og failer aldri! Jeg digger også juleoppskriftene dine som har blitt perfekte spiselige gaver til venner (veldig lettvint og billigere når man er student!). Anbefaler varmt kokeboken din når jeg er på jobb på ARK 🙂

  Beste hilsner fra en matglad student som kunne trengt en veldig god stekepanne!

 434. Hei Trine! Det var min mor som fortalte om bloggen din for kanskje tre år siden. Hun er mest glad i å lage middagsrettene dine, mens jeg alltid bruker dine oppskrifter til gjærbakst, både søtt og salt! Pappa sitter igjen som den heldige vinneren med både deilige middager og nybakte boller når jeg kommer hjem på besøk.

 435. Jeg fant bloggen din fordi alle på jobben snakket så varmt om den! Jeg leste oppskrifter og koste meg med de finie bildene. En kollega lagde gulrotkaken a la ROOM og etter å ha smakt den så måtte jeg også prøve!! Det var den første oppskriften jeg brukte.
  Etter det har jeg brukt pepperkakeoppskriften flere ganger og kan aldri bruke en annen oppskrift etter det! Jeg er også veldig fan av torsk med chorizo salsa.

 436. Jeg fikk kokeboka di i bursdagsgave og etter det har jeg prøvd mange av dine retter! Favorittene er thai suppe, kremet pasta med laks og pizzaoppskriftene dine:)

 437. Jaaa!! Melder meg gjerne på julelotteri og krysser både fingre og tær! 😀
  Kom over bloggen for noen måneder siden da jeg googlet kanelboller.
  Det var mitt første forsøk med gjærbakst og gjett om det ble suksess! Ble så pass inspirert av gjærbakst oppskriftene at måtte bare investere i en kirchenaid kjøkkenmaskin 🙂
  Favoritt oppskrift er uten tvil Sarah Bernard 😀

 438. Hadde vært fantastisk å vunnet denne!
  Første gang jeg hørte om bloggen var fra en anbefaling fra VG! Så glad jeg fant denne bloggen 🙂
  Favorittoppskriften min herifra er definitivt bolleoppskriften din! Den kan jo brukes til alt mulig, og alle jeg kjenner som har smakt de, har ikke ett vondt ord å si!

 439. Heihei Trine.
  En annen matblogger hadde deg blandt sine favoritter (husker ikke hvilen blogger det var), og siden har du vært blandt mine favoritter 🙂
  Min absolutte favoritt er ‘pannestekt torsk med valnøttvinagrette’ 🙂
  Ellers er suppene dine (supper er undervurdert) og gjærbaksten din alltid suksess!
  Mvh Tone

 440. Julelotteri er jeg gjerne med på, selv om vinnerlykken er så som så

  Bloggen din kommer alltid opp når en søker etter matoppskrifter på Google

  Jeg er avhengig av bloggen din og den har vært flittig i bruk lenge. Har også kjøpt boken din, som er utrolig flott, både når det gjelder layout og gode, enkle oppskrifter. Favorittene mine er mange, men indisk kyllinggryte tar første plassen

 441. Jeg må innrømme at jeg ikke husker første gangen jeg var inne, men tror det var når jeg var i permisjon med min første datter ca 7 år siden (hvis ikke var det neste permisjon ca 5 år sien). Jeg hadde bestemt meg for å bruke permisjonsåret til å lære meg nye oppskrifter (gjerne med fisk) til herdagsmiddager. På den måten hadde jeg mange oppskrifter og bruke når jeg skulle tilbake i jobb. Jeg kom i hvertfall inn på din siden, og har blitt der siden 🙂 Jeg forsøker fremdeles nye nettsider, men din side har blitt den jeg kommer tilbake til gang på gang. Tomatsuppen (i ulike varianter) er ofte brukt. Lillebrors spaghettifavoritt med reker, Tunfisksalat, Fennikelsuppe med torsk og reker, Fyldig laksesuppe med dill, Fullkornsbrytebrød med spelt og solsikkekjerner, Elteritt tomatbrød, eltefritt valnøttebrød er de oppskriftene som er mest brukt. Oppskriftene dine er lette og følge, gir godt resultat og smaker alltid godt 🙂

 442. Hei Trine. Jeg oppdaget bloggen din for noen år siden da jeg søkte etter noen oppskrifter med torsk. Fant mange fine, og disse oppskriftene er fortsatt favoritt. Familien har etter dette oppdaget at torsk og tomat faktisk passer veldig godt sammen 🙂

 443. Jeg har fulgt deg noen år nå. Takk for kjempegode oppskrifter som jeg stadig bruker. Idag laget jeg rosinboller, de blir vellykket hver gang når din oppskrift brukes.Kjøpte boka de med en gang den kom for salg. Har også gitt vekk noen eksemplar i gaver. Veldig kjekt å kunne sitte med boka og drømme om all den gode maten. I boka de har jeg mange favoritter men den oppskriften som jeg har servert mest i selskap er: Chilikylling med chorizo, paprika og sitron. Den liker alle….. lett å lage til mange gjester. Ønsker deg en fin søndag.

 444. «Tomatsuppe, skal du lage tomatsuppe»? den aller beste finner du på Trines matblogg, det var det ei venninne sa til meg for «lenge» siden! Det gjorde jeg, tomatsuppa har jeg laget mange ganger, den og mye annet godt! Rødvinssausen er en av favorittene! Hilsen Åsa

 445. Kunne veldig gjerne tenke meg denne premien 🙂 Husker ikkje heilt første gong eg fann denne bloggen, men det er fleire år sidan. Dette er faktisk mi meste brukte «kokebok». Både eg og mine to døtre bruker denne fleire gongar i veka. Har laga mange av oppskriftene dine og her er utruleg mykje godt! Men om eg skal velge må thaisuppene vere dei største favorittane. Heile familien elsker dei. Og uansett om eg vinn eller ei, du er min aller største matguru! Ingen over, ingen ved siden 🙂

 446. Jeg var innom bloggen din første gang da jeg var hjemme i barselperm 2012-2013. Siden den gang har jeg brukt bloggen og boka di veldig hyppig. Middagsretter, desserter, gjærbakst og kaker fra deg er stadig på bordet så det er vanskelig å nevne noen favoritt. Mannens favoritt er uten tvil sitroniskake med bringebærsaus, men jeg holder en liten knapp på gulrotkake med eple, sjokolade, ostekrem og jordbær og smuldrepaien din med epler og bær. Nam nam

 447. Oi! Stekepanne:)
  Jeg kom over bloggen din når jeg søkte på en oppskrift for noen år siden og siden har jeg fulgt deg. Min favorittoppskrift må bli tomat og paprika suppen. Den har jeg servert utallige ganger til veldig mange folk:) Jeg lager mat til diverse seminarer og da er det denne suppen og brød på menyen. Jeg lager suppa med grønnsaksbuljong og kun økologiske grønnsaker og den har blitt rost opp i skyene hver gang. (måtte kutte ut hønsebuljongen da det var en veganer som gjorde meg oppmerksom på at det ikke var helt vegetarisk…) Som tilbehør har jeg hjemmebakt foccaccia som serveres med tapenade og hvitløkssmør.

  Hjemme serverer jeg suppa med en nydelig sitronolje eller rosmarinolje som dryppes over i skålene.
  Ha en fin førjulstid!

  Anja

 448. Hei, første gang jeg var inne på bloggen din var da jeg lette etter oppskrift på andebryst. Må ha vært minst 3 år siden. Siden har jeg fulgt bloggen jevnt og trutt, ikke minst i julestria. Mine julefavoritter er fikenmarmelade og aprikosmarmelade til ost. Nam.. Ellers er torsk med chorizo, kyllingformen med rotgrønnaker, chili og chorizo, og soyamarinert laks gjengangere i heimen. Og sellerirotsuppe…
  Er akkurat ferdig med Sara Bernhard i langpanne nå. Greit med oppskrifter uten gluten. Har stort juleselskap 2. juledag og i familien har vi etterhvert fått påvist både cøliaki og laktoseintoleranse, så selskapene blir en liten utfordring for meg som heldigvis slipper å tenke på dette i hverdagen. Men med et så stort oppskriftsarkiv som du har, er det lett å finne noe for alle. God jul:-)

 449. Fant bloggen for leeenge siden når jeg søkte etter matoppskrifter (noe jeg jeg daglig gjør!). Bruker oppskriftene dine mye og min favoritt er uten tvil torskeoppskriftene dine, spesielt OVNSBAKT TORSK MED NØTTELOKK, SØTPOTETMOS OG SOYASMØR. Anbefaler ALLE å prøve den! Ha en fin førjulstid og takk for inspirasjon og hjelp til daglig matlaging!

 450. Ble tipset om bloggen din for ca 1 år siden. Bruker oppskriftene dine ukentlig. Beste hverdagsoppskrift så langt er laks med spinat, feta og bpndspaghetti. Fiskegrateng er også storfavoritt hos gutta mine (12 og 15 år). Le creuset står på ønskelista iår også

 451. Tror jeg kom inn på bloggen gjennom Google, og nå er der alltid en sikker oppskriftskilde.

  Favorittoppskrifter er kylling med Christian, hvitvin og rødløk + langpannen med cultura. Sikre vinnere hver gang 🙂

 452. Jeg fikk tips om denne fantastiske bloggen cirka to år siden av en venninne. Favoritoppskriften er indisk kyllingsuppe med ingefær og eple. Suppen sammen med nan brød, også fra denne bloggen, er alltid vellykket.

 453. Hei!
  Fant bloggen din for ca 9 mnd siden,etter at ene gutten min fikk diabetes 1 og jeg var på utkikk etter gode brødoppskrifter;)

 454. Høyde om Trines matblogg av ein kollega for tre år sidan. Brukar han masse, brukar torsk m chorizo er favoritt.

 455. Åh, tenk å vinne dette!

  Eg har vore fast gjest på bloggen sidan i fjor vinter. Før det var eg sporadisk innom via Google. Favoritt så langt er torsk med sellerimos og balsamicoløk. Gulrotkaka er også ein vinnar. Så langt har alle oppskriftene eg har prøvd smaka godt:)

 456. Jeg ramla innom bloggen din en gang for ca 2 år siden og siden har den vært til stor glede og inspirasjon. Mange gode oppskrifter, men torsk med chorizosalsa og blomkålpure er nydelig

 457. Vi hadde blitt superglad om vi er så heldig å vinne!
  Bloggen din fant jeg for flere år siden pga google-søk, og siden har den vært lagret som favoritt.
  Favorittene fra bloggen din er:
  -eplemarmelade med sitron
  -wok med nudler og kjøttdeig
  -eltefrie rundstykker

 458. Hei,

  hørte om bloggen din for første gang via et blad – hvor det var skrevet opp hvilke gode matblogger man kunne besøke – husker dessverre ikke bladet.

  Favorittoppskriften min er indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili – ellers lager jeg pasta carbonara slik du har beskrevet den i kokeboken din en god del – nam nam 🙂

 459. Jeg har fulgt bloggen i flere år og husker ikke hvordan jeg fant den i utgangspunktet. Har funnet mange kjempegode oppskrifter her, de jeg bruker mest er biscotti (som jeg har laget i dag :), eltefri focaccia, kanelsnurrer og marokkansk lammegryte.

 460. Akkurat når jeg oppdaget bloggen din husker jeg ikke, men jeg husker det første møtet og hva jeg laget. Pizza med parmaskinke og deilig tomatsaus. Jeg var solgt! Siden det har din blogg vært fast i bruk, og mitt oppslagsverk uansett om det har vært til fest eller hverdags. Har tilgode at det ikke har smakt, så i år er det din oppskrift på medisterkaker som står på bordet julaften. Jeg har mange favoritter jeg har laget mange ganger, men familiens favoritt er helt klart sellerirotsuppe -eller potetsuppe som den ble kamuflert som her i huset for en kresen barnegane. Nå heter den sitt riktige navn også her, og selv den yngste nyter den i selskap med chilliolje og bacon. Tusen takk for masse god inspirasjon, for strålende oppskrifter og fristende bilder. God jul:-)

 461. Jeg kom vel over den en gang jeg søkte etter middagstips, sikkert et år siden minst. Benytter meg ofte av tips herfra. Elsker sjokoladeknutene! Andre mye brukte er foccacia i langpanne og Chicken Tikka Masala med raita og nanbrød 🙂

 462. Det begynner å bli noen år siden jeg oppdaget bloggen din etter tips fra andre bloggere. Husker ikke årstallet, men husker at vi skulle ha selskap og jeg valgte din rett: Ovnstekt chilikylling med chorizo, tomater og poteter. Det ble suksess!
  Har brukt den retten mange ganger, en klar favoritt her og oppskriften er delt med mange

 463. Hei Trine! I min søken etter inspirasjon på nettet, fant jeg bloggen din, og er fast gjest hos deg! Mine favoritter fra bloggen din er oppskrifter på gjærbakst, spesielt hvetebollene er fantastisk! Som deg elsker jeg også supper, og fiskeoppskriftene er flittig brukt!

 464. Hugser ikkje når eg først kom over denne bloggen, men det er mange år siden. Er innom fleire ganger i månaden, ekstra mykje no i julatida! Favoritt oppskrift er ovnsbakt torsk med nøttelokk og soyasmør 😀

 465. Min desiderte favoritt er kanelsnurrene, de er så saftige og blir veldig fine. Jeg fikk kokenboken din til fødselsdagen min, og har testet mange oppskrifter etter det.

 466. Åh, ønsker meg! Det er mange år siden jeg kom over bloggen første gang, husker ikke helt når. Mine favorittoppskrifter herfra er torsk med balsamicosaus og kanelsnurrene dine 🙂 Krysser fingrene for at jeg har lykken med meg i dag! klem, Tonje

 467. Bloggen din kom jeg over via Google for noen år siden da jeg drev og lette etter oppskrift på smakfulle supper. Førsteinntrykket var: «Jaggu, dette var en profesjonell og fristende matblogg!»

  Nå for tiden liker jeg aller best å valnøttbrødet ditt! Først og fremst fordi det er enkelt, godt og gøyalt å lage. Men også fordi det bestandig blir godt mottatt blant familie, venner og bekjente. Serverte det faktisk på 17.maifrokost i leiligheten til en gjeng fra studiet mitt. ALLE likte det best, så det var en slager! 😉 Tror jeg må lage det igjen til jul.

  Ha en fin søndag!

 468. Jeg fant bloggen din da jeg googlet oppskrifter for et par-tre år siden og fant mye inspirasjon her. Siden har jeg kommet innom med ujevne mellomrom, både når jeg har lett etter bestemte oppskrifter og når jeg har jaktet på inspirasjon. Jeg (og samboeren) har flere favorittoppskrifter herfra, men akkurat i dag er det Verdens beste biscotti som jeg laget i går. 🙂

 469. Eg oppdaga bloggen din men eg leita etter ein oppskrift for eit par år siden, og har siden då vært fast lesar. Er vanskelig å velge ein favoritt, men eg er veldig glad i suppe oppskriftene dine

 470. Virkelig ønsketing som loddes ut! En le Creuset stekepanne har veldig gode egenskaper, ikke minst ville jeg sette pris på å ha en stekepanne som er uslitelig hvis man behadler den bra.
  Det er kanskje fire år siden jeg kom over denne bloggen, kan være det var via andre matblogger. Bruker mange oppskrifter, en favoritt er foccaccia med urteolje og maldonsalt. Kjempegod!

 471. Har hørt om bloggen lenge, men for ca 6 mnd siden var jeg inne og kikket på let etter en god oppskrift på kanelboller. Den fant jeg her, og er blitt min nye favoritt når jeg skal bake boller. Har også blitt veldig glad i speltbrød med pinjekjerner og sitronterte. Jeg finner utrolig mye inspirasjon her på bloggen, og det er veldig kjekt å prøve nye oppskrifter, fordi du skriver så forklarende, at det er lett å forstå, og resultatet blir stort sett utrolig. For tiden er det julebaksten, og brune pinner, er blitt en ny julefavoritt. Anbefaler bloggen din til alle jeg kjenner.. Marie