Pepperonipizza - BakingSteel

Det er straks desember og julestri, og jeg har lyst til å gi bort noen førjulsgaver til noen av dere fine leserne mine. Jeg har fått noen kjempefine produkter fra noen av mine samarbeidsparter som jeg har tenkt å “lodde ut” på lørdager frem til jul. Først ut er et BakingSteel original med pizzaspade (samlet verdi kr. 998) fra BakingSteel.no. BakingSteel tar pizzaen til nye høyder, noe jeg har skrevet om her og her.

  • For å delta i trekningen må du skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette innlegget innen søndag 30. november kl. 22. Samtidig ønsker jeg ditt beste tips til deilig, hjemmelaget pizza.
  • Det er kun anledning til å kommentere en gang (Dersom du ikke har kommentert på bloggen tidligere må jeg godkjenne kommentaren din, og da kan det ta litt tid før den synes på bloggen.)
  • Den heldige vinneren annonseres i kommentarfeltet i dette innlegget + på bloggens facebookside.

Lykke til!

Oppdatert 15.12: Siden Katrine ikke har meldt seg har jeg trukket en ny vinner. Gratulerer til Ida Kristine med kommentar nr. 31. Send meg navn og adresse til [email protected] innen en uke, så skal jeg sørge for at du får premien din.

Oppdatert 31.12: Jeg har trukket en ny vinner, siden ingen av de to vinnerene som tidligere er trukket ut, har meldt seg. Den heldige vinneren er Astrid Sødahl, som også er kontaktet pr. epost. Gratulerer! 

Takk til BakingSteel.no for denne fine gaven! 

EnglishREAD IN ENGLISH
  1. Dette hadde nok samboeren min likt, han er pizzamester hos oss, og dette kunne gjort at vi kunne lage enda bedre pizza. Så mitt tips er, la mannen lage pizza, mens du selv slapper av og venter

  2. For å lage en skikkelig god pizza, bruker jeg ikke for mye fyll, mitt eget pizza krydderblanding og hjemmelaget pizzabunn. Har også fryst bunnen, som gjør det nesten enklere enn ferdigpizza, bare mye mye bedre!

  3. Min beste pizza er en hvit pizza – gorgonzola, mozerella, pære i tynne skiver og parmaskinke. Du kan også bytte ut skinke med walnøtter. Nam.

  4. Takk for en veldig fin og inspirerende matportal !

    Mitt pizzatips, er det fullmåne er det tid for pizza, da hever deigen mye bedre 😉
    Kanskje gammel tro, men litt “pizzaspenning” setter kidsa pris på.

    God jul og fullmånepizza! 😀

  5. Dette hadde vært perfekt gave til min mor som lager mye pizza. Mitt pizzatips er å spre fyllet godt ut på skorpa sånn at den får en ekstra god smak når man gomler i seg den, etter min mening, beste delen av pizzaen.

  6. Åh! Ønsker meg! Mitt pizzatips er å la kjøleskapet inspirere. Hiv rester og nesten utgåtte varer på pizzaen, få fram utrolige kombinasjoner og unngå å kaste mat. Nesten alt kan blir godt på “pizzaform” 😉

  7. Leste om baking Steel på den inspirerende matbloggen til Trine, og det høres ut som et fantastisk produkt. Har vært litt lei meg når sommeren er over og vi ikke lengre kan lage pizza på grillen (som er kjempegodt og veldig lett). Bakestålet hadde vært redningen i den mørke og våte tiden 🙂

  8. Åh, krysser fingre for litt julehell:-) Tusen takk for en super og inspirerende blogg. I helgen blir det din blomkålsuppe som lages:-)

    Når jeg lager din hvite pizza bruker jeg å ha litt sukker i rømmeblandingen. Synest det blir så god smak da:-)

  9. Bakingsteel hadde vi virkelig likt å ha. Vi spiser ikke så ofte pizza, men når vi har, så er mitt beste tipps å la bunnen kaldheve over natten. Da blir den mye bedre. Dessuten fant vi favoritt pizzasausen for 3 måneder siden, det er en med vodka i. Høres rart ut men smaker utrolig godt.
    Tusen takk for den inspirerende blogg du skriver.

  10. Hjemmelaget pizza blir det altfor sjelden, men når det først blir det, må det være mye fyll på, det er mannens favoritt…!

  11. Jeg elsker pizza!
    Favoritten at the moment er langtidshevet bunn med hjemmelaget hvit pizzasaus, blåmuggost, Jarlsberg og spekeskinke. 10 minutt, 300 grader. Serveres med fersk ruccola og olivenolje med chili og hvitløk.
    NAM!!

  12. … trøbbel m telefonen, så prøver igjen:

    Kjør soltørkede tomater, chili & hvitløk i en blender/stavmikser!!! Super enkel og veldig smakfull pizza-saus, som kan lages ferdig på forhånd.

  13. Vi lager pizza nesten hver fredag da vi har pizza-avtale med to andre familier annenhver fredag. Når jeg lager pizza pleier jeg å steke bunnen litt ( et par minutter) først for å få den litt sprø. Men kanskje en bakingsteel hadde gjort susen her i stedet?

  14. Elsker hjemmelagd pizza på fredagskveldene, så dette gavesettet hadde vært gøy å prøve ut!
    Mitt beste pizzatips er å ha masse godt krydder i selve deigen, det gir en utrolig smakfull pizza

  15. Mitt beste tips må være å velge ut noen få ingredienser/smaker og ikke ta litt av alt som smaker godt. Da synes jeg ofte den ene smaken dreper den andre. Det enkle er ofte det beste osv.

  16. Åh, dette hadde vært så gøy å vinne! Det er litt av et sammentreff at mitt aller beste pizzatips faktisk er å bruke en pizzasten da dette gir pizzaen den perfekte, sprøe bunnen som jeg ellers synes er vanskelig å få til uten en. Jeg har prøvd å bruke pizzasten et par ganger hos noen venner, men eier dessverre ikke en selv, så dette ville vært en perfekt julegave til en matglad student!

  17. Å det hadde vært kjekt å ha!! Vi er veldig glad i å lage italiensk pizza, men sliter litt m å få crispy bunn. Så denne ville løftet lørdagspizzaen til nye høyder

  18. Har veldig lyst til å prøve Baking Steel, og mitt beste tips er å legge kjøttdeigen rå oppå osten. Og også lage en god saus av Pupa tomater 🙂

  19. En god venninne lærte meg å ha banan på pizzaen. En slager selv for dem som i utgangspunktet ikke er spesielt glad i banan 🙂 God jul!

  20. Serverte din hvite pizza med stranda skinke og blåmuggost seinast igår. Tenåringene i huset får sin egen med pizzasaus av Mutti, pølser og mais. Resultatet blir ganske bra selv uten spesialutstyr. Idag Beef Bourgogne

  21. Flotte førjulsgåver !
    På hytta serverer me to typer pizza samtidig, den kvite med creme fraiche og den raude med heimelaga tomatsaus. Då får alle sin favoritt.

  22. Tusen takk for en super matblogg:) Bruker mange av dine oppskrifter og alt blir godt!!!:) Mitt beste pizzatips er å gi deg selv god tid og å lage mest mulig fra bunnen av. Start gjerne med å lage tomatsausen og deigen på formiddagen. Da kan du heve deigen i flere omganger. La gjær,sukker og vann “boble” før du tilsetter det i melet. Bruk steinovnsplate, og bunnen blir kjempegod og sprø!:)

  23. Er en sann pizzaelsker som har jobbet på pizzarestaurant 🙂 Mitt beste tips er gode råvarer, hjemmelagd budd og så klart hjemmelagd pizzasaus!!

    1. Gratulerer, du er trukket ut som ny vinner av BakingSteel, siden den jeg trakk ut først enda ikke har meldt seg. Send meg navn og adresse pr. epost innen en uke så skal jeg sørge for at du får premien din.

  24. Den beste pizzaen har creme fraiche saus med masse hvitløk, chili og timian. Og så gjerne kyllingkjøttdeig stekt med sweet chili saus, spekeskinke, rødløk og masse ost 🙂

  25. Tusen takk for mange gode oppskrifter, har prøvd flere!
    Mitt beste pizzatips er å la fyllet som bør innholde tomater, selleri, løk, sukker, salt og oregano koke minst en time.
    Jeg ønsker også å være med på trekkningen.

  26. Det hadde vært gøy å vinne! Mitt beste pizzatips er vel å steke løk, paprika og kylling sammen før du legger det over på pizzabunnen med en god pizzasaus. Kombinasjonen er himmelsk!

  27. Sprøstekt salami i smør og rødvin sammen med en vellagret lys geitost! Krydre til med diverse og stek med hele tomatskiver. Premien hadde gjort seg veldig her på kjøkkenet til to bakeglade studenter!

    1. Gratulerer, du er trukket ut som ny vinner, siden ingen av de to som tidligere har meldt seg. Send meg en epost med navn og adresse innen en uke, så skal jeg sørge for at du får premien din.

  28. Bakingsteel har jeg siklet lenge etter. Jeg er stadig på søkeren etter den perfekte fredagspizzaen. Hittil er to bakestener blitt knekt og dermed hadde bakingsteel vært perfekt. 3 ss tomatpurre er alfa omega når man lager pizzasaus og la sausen småputre i flere timer:)

  29. DENNE vil jeg ha!!
    Mitt tips er ihvertfall ansjos i tomatsausen, det gir en så utrolig god smak!! Mammas hemmelige ingrediens, mest sannsynlig fordi hun visste jeg ville forandre mening om den fantastiske pizzasausen hennes hvis jeg fikk vite hva det var når jeg var liten, noe hun hadde rett i…. Men nå derimot… NAM! 🙂

  30. Pizza er en favoritt hjemme hos oss, og varierer mellom italiensk og “amerikansk” variant. Hjemmelaget fra selvfølgelig 🙂 Ikke prøvd Bakingsteel.
    Setter stor pris på siden din Trine, og har prøvd utallige oppskrifter med gode resultater.

  31. Åh, dette hadde vært perfekt! Hos oss blir det ofte pizza i helgene. Om vinteren i ovnen, om sommeren på grillen.
    Da bruker vi din oppskrift på bunn. Min personlige favorittopping er følgende:
    I morteren knuser jeg timian og havsalt, har i hvitløk og skviser oppi sitronsaft. Så har jeg i en god olivenolje.
    Deretter skjærer jeg artisjokkhjerter i tynne skiver, og vender inn i timianblandingen.
    Smører dette utover pizzaen og steker. Når jeg tar pizzaen ut av ovnen, har jeg over tynne flak med parmesan, og ev ruccola. Nam!
    Håper på at det blir bakingsteel til jul i heimen 🙂

  32. Har lenge hatt lyst på bakingsteel, så det hadde vært supert! Mitt beste tips er å steke løk, hvitløk og evt andre grønnsaker, så tilsette tomater++ til sausen, og mose det med stavmikser/blender. Da spiser alle unger det, og plukker ikke vekk løken 🙂 Så blir det mye bedre smak også!

  33. Mitt tips er å lage pizza på søtpotetbunn — smaker fortreffelig og er perfekt for de av oss som ikke tåler gluten 🙂 Det finnes mange forskjellige oppskrifter ute på nettet, så det er bare å søke seg frem til en man synes høres god ut.

  34. Stilig! Jeg et pizzamester her i heimen. Tester alltid ut ulike oppskrifter. Nå er favoritten italiensk style med 3 dl var til to pizzaer 😀 Digg!

  35. Namnam, elsker pizza! Beste tips er å fylle skorpen med ost, så når man kommer dit er det ikke kjedelig, smakløs og tørr deig, men knasende skorpe med smeltet ost inni. Yummi!

  36. Hadde din pizza i går, på hytta. Alltid en suksess. Jeg er blitt god på å lage mat takket være dine oppskrifter og kjøkkenmaskinen jeg fikk til jul i fjor

  37. En deilig hjemmelagd pizza må være godt stekt, med god saus med masse urter, god ost, tilbehør som måtte falle i smak, god vin, stearinlys og ikke minst godt selskap!

  38. Mitt best tips for å få til god hjemmelaget pizza er page deigen ferdig god id for du skal bruke den og å bruke få ingridienser som topping!

    Har ennå ikke lagd pizza med bakestein/stål, så håper på litt hell 🙂

  39. Jeg elsker å lage hjemmelaget pizza, og med Bakingsteel ville nok pizzaen blitt tatt til nye høyder!

    Min beste pizzaoppskrift er en hvit pizza, med saus laget av gresk yoghurt, hvitløk og chili. Deretter har jeg på mozarella, marinert kylling, tomater, og skiver med pecorino på toppen. Avsluttes med ruccola etter steketiden, og serveres med sitronbåter! Samboeren min og jeg eksperimenterer ofte med nye oppskrifter og toppinger til pizza 🙂

  40. Hei! Mitt beste tips er å teste ut bakingsteel eller pizzastein, den hjemmelagde pizzaen blir løftet til nye høyder! Skulle gjerne hatt bakingsteel selv

  41. Tusen takk for ein kjempe fin blogg. Eg bruker den mykje! Eg liker eigentlig all slags pizza, men det aller beste er pizza med god spekeskinke.

  42. Henter masse inspirasjon fra bloggen din, og nå står julebrød med oppskrift derfra til heving. Bakingsteel vil løfte fredagspizzaen til nye høyder.

  43. Mitt beste tips er å lage den sammen med ungene, helt fra bunnav, å så nyte den i sammen og snakke om uka som har gått! Her kjører vi fredags pizza 🙂 en pizzasten hadde vært spennende og prøvd.

  44. Takk for ein kjempe fin matblogg. Følger bloggen din daglig, og har prøvt ut fleire av oppskriftene dine med godt hell! Denne bakingsteel hadde vært ein ypperlig gave til pappaen min som har dilla på kvit pizza for øyeblikket. I denne pizzaen benytter eg creme fraiche, kvitløk og chili som pizzasaus. Fyllet består av spekeskinke, cherrytomater og ost. Etter at pizzaen er stekt blir den servert med frisk ruccola og eit dryss parmesan.

  45. Håpar hellet er med meg, for denna hadde vå kjekk å vunne 🙂 Med 2 små og 1 stor gut i hus som elskar heimelaga pizza, så blir det laga ein del pizza 🙂 Mitt beste tips er at det er kun fantasien som set grenser når det kjem til pizza. Man tek det ein har og får ofte både nye og spennande smaker 🙂 Men skal eg sjølv velge heilt fritt må ein ha mozzarella og ein form for sterk pølse. Og variert topping og heimelaga tomatsaus!

  46. Mitt beste tips til perfekt hjemmelaget pizza er bøffel-mozzarella og godt modne tomater – noe av det beste som finnes 🙂

  47. Vi elsker pizza og dette står på toppen av ønskelisten. Mitt beste tips er å bruke begrenset med fyll og heller la alle de ulike smakene komme frem. Toppes med ferske urter.

  48. elsker bloggen din og oppskriftsboka di, den blir brukt mye:) i går lagde jeg en av pizzaene dine, italiensk style

  49. Dette hadde vært stas å vunnet, har laget pizza sammen med mannen i 24 år, å utviklingen har bare gått oppover.lager tomatsaus av shalott løk, hvitløk, og hakkete sherry tomater på boks, godt med krydder og urter i, blir superdigg. Så lager vi pizzabunn av Schakenda, sin oppskrift!!! Supert har en blanding av norvegia hvit cheddar og mozarella ost på toppen, strimler biffkjøtt, rødløk, chili og rød paprika, super kombo…;) eller hjemmelagede kjøttboller med chili, hvitløk og persille..;) har også en som er godt likt det er karbonadedeig, med urtekrydder og Heinz ketchup i koker den inn med masse vann i et par timer( svigermors oppskrift)..;) så uendelig mangen kombinasjoner, vært spennende å fått prøvd dette på våre pizzaer å tatt det enda et steg høyere…;)

  50. Dette har jeg ønsket meg lenge. Har allerede prøvd ut mange av dine pizza tips, en slik en ville tatt de til nye høyder. Takk for en superinspirerende blogg.

  51. For noen flotte premier, da! Stas.

    Min favoritt er enkel tomatsaus (hermetiske tomater, basilikum/annet krydder, hvitløk, chili, sitron, pepper – stavmikses kjapt), og spekeskinke og ferske skiver av mozzarella. Jeg trenger rett og slett ikke mer enn det.

    Men hvit pizza er også god med litt blåmuggost og spicy pølse.

    Mitt pizzaprinsipp er litt sånn; tager hvad man haver, og bruker gjerne litt rester.

  52. Har alltid elsket og lage mat siden jeg var liten, og hadde vært utrolig gøy å vinne en slik premie. Siden jeg bare er 17 har jeg kanskje ikke de beste tipsene iforhold til de som har lang erfaring, men det jeg har lært er å alltid tørre å prøve nye ting når det kommer til fyll (ender ofte med en utrolig god pizza eller det motsatte), også er det etter min mening viktig med masse ost (mozarella er en sikker vinner) og helst en pizzasaus laget helt fra bunnen! 🙂 Vil jeg skulle valgt en favoritt selv, måtte det ha vært kylling karri pizza, med en hjemmelaget pizzasaus blandet med creme fraiche og til slutt toppet med ruccola!

  53. Beste tip:
    1) bruk mel av typen tipo 00, som giver en veldig god og sprød pizzabund.
    2) favorittopping er tomatskiver, parmaskinke, ruculablade og parmasanost. Så simpel, men samtidig SÅ godt!

  54. Ønsker meg baking Steel 🙂 Aller beste eg lager no på pizzastein(veldig bra,men sprekker lett) er mini pizzaer med nan brød oppskrift, smører med kvitløssmør og tar på salami eller chorizo + ost og div krydder og evt minitomater

  55. Dette hadde vært en flott premie hele familien ville fått glede av 🙂 Jeg har plukket opp tortilla pizza som er supert tips, det er virkelig en rask, enkel og smart måte å lage pizza på når tiden er knapp. Barna elsker det.

  56. jeg vil gjerne delta. Jeg synes det enkle ofte er best, derfor går vi som regel for en enkel pizza med hjemmelaget pizzasaus, med kjøttdeig og ost oppå 🙂

  57. Baking steel hadde vore supert! Mitt beste pizzatips er å variere fyll, men er kjempegodt med pesto, spekeskinke på pizzaen! 🙂

  58. Takk fot en super blogg. Sitter og planlegger julebaksten, og bruker nok en del av dine oppskrifter. (Og krysser fingrene for bakingsteel)

  59. Ja! Vil gjerne vinne flotte produkter fra BakingSteel!
    Mitt beste pizzatips er hvit pizza med reinskav.
    Smør creme freche utover bunnen, dryss over fersk timian, charlottenløk og finhakket hvitløk. Fordel reinskavet (som er stekt med salt, pepper og einebær først) og ha på god mozarella evt Jarlsberg. Oppå osten bruker jeg legge på sopp og bacon.
    Serveres med tyttebærsyltetøy. Det er nydelig godt!
    Den tynne bunnen bakes med italiensk pizzamel og tørr pizzagjær. Det gir et veldig sprøtt og godt resultat.
    Lykke til med test av en litt uvanlig, men fantastisk variant av pizza.

  60. Pizzadeig til overs? Lag en liten, sprø dessertpizza! Nydelig med chevre, honning og friske urter. Frukt og blåmuggost er også en god kombinasjon. Prøv deg frem med dine salte og søte favoritter, ikke glem honningen 🙂

  61. Hei. Jeg elsker pizza og har ikke Vært så flink med å lage den. Men med dine tips til deig har jeg blitt bedre og bedre:) jeg liker å lage den med rødt løk kjøttdeig paprika og masse ost. Ikke tillegg til at den skal Være godt stekt. Ha en fin dag.

  62. Alternativ pizzabunn: Vinneroppskriften fra Pizza-NM 2002 med soltørkede tomater, sorte oliven og fetaost i deigen. Kjevles tynt og forstekes 3-4 minutter. Lag gjerne flere og frys ned. Gir sprø og fin bunn og ferdig pizza på 3-4 minutter.
    Og vi tar gjerne mot et Baking Steel også…

  63. Det serveres ofte pizza på fredager når vi ankommer hytta. Har ved flere anledninger halvstekt bunner og frøset de. Ser for meg at de vil bli enda bedre med bakingsteel. Favoritten vår er med serano skinke og ruccala. d

  64. Mitt beste pizzatips er å lage en “rå” pizzasaus. Jeg siler all overflødig væske av en boks med hele, hermetiske tomater. Hiver oppi litt hvitløk, salt, sukker og en klunk med balsamico eddik. Beste tomatsausen jeg har smakt på pizza.

  65. En perfekt gave til min mann. Han lager hjemmelaget pizza hver fredag.
    La barna lage sine egen lille pizza, så får alle pizza etter eget ønske:-)

  66. Mmmm – pizza er jo så godt! Har ikke prøvd å lage det på noe annet enn i langpanne faktisk, så dette kunne vært spennende å prøve!

    Mitt beste pizzatips er å drysse rosmarin på toppen før man setter den i ovnen. Det gir en himmelsk smak, synes jeg 🙂 Dette har mamma alltid gjort når hun har laget hjemmelaget pizza, og dette gjør alltid jeg også. Blir liksom ikke helt den rette smaken uten rosmarinen 😉

    Krysser fingrene for litt vinnerlykke – her er det pizza stort sett hver eneste fredag (også tradisjon medbrakt fra barndomshjemmet).

    God lørdag og helg til deg.
    Klem fra Christine

  67. Hurra for utlodding! Mitt beste tips er å bruke gode, ferske råvarer og gjøre det enkelt. Friske urter gjør susen! Håper jeg neste gang kan lage pizza på denne og at DET blir mitt beste pizzatips!

  68. Spennende! Beste tips til hjemmelaget pizza er å bruke gode råværer etter årstid, pizzamel og mutti tomater med chili, basilikum og masse hvitløk pluss god oliven olje

  69. Pizza er noe av det beste jeg vet, men vanskelig å få til som “på restaurant”! Elsker italienske pizza men tynn bunn…. Synes oppskriftene dine er helt supre og inspirerende! Takk for det.
    Hilsen, Maud

  70. Først takk for gode oppskrifter med mye god inspirasjon. Min favorittpitza har mye sjømat i seg, som blåskjell reker og laks/tunfisk og nå i nærheten av jul anbefaler jeg et par tre juleansjos på toppen av pitzaen. Ellers er fyllet løk, tomat og ost. Kjempegodt 🙂

  71. Her i familien er vi veldig glad i pizza og faktisk det vi liker best nå om dagen er vegetar pizza. Masse sjalottløk, sopp, tomat og paprika toppet med litt ost 🙂 Hadde vært gøy å prøve baking steel i stedet for pizzastein 🙂

  72. Det hadde vært supert å hatt noe sånt til lørdagspizzaen. Her i huset er det mannen som lager pizza. På pizzaen er det godt med blåmuggost, stekte sjampinjonger i olje, pepper og salt. Sausen lager han selv med rødløk, rødvin, tomatpure mm.

    God lørdag, og takk for en fin blogg. Kokeboka di brukes ofte.

  73. Mitt tips er å bruke kjøleskapet som inspirasjon. Pizzaen blir forskjellig hver gang, og en perfekt måte å bli kvitt rester på. 🙂

  74. Hei, mitt beste råd til en god pizza er å følge din blogg og bruke dine pizzaoppskrifter. Etter at jeg kom over bloggen din har matlaging blitt en fornøyelse her i huset. Ønsker meg virkelig en pizza sten:-)

  75. Mitt pizzatips fikk jeg fra Adams matkasse: En god tomatsaus, chorizo, brie og hermetiske artisjokkhjerter. Litt oregano og pizzakrydder. Nam!

  76. Legg en klick oliveolje på bakepapiret når du lager pizza. Tøm deigen oppå olivenoljen og trøkk ut deigen direkt ut på ovnsplaten så slipper du å kjevle 🙂 Olivenoljen gjør så det blir litt sprø bunn 🙂

  77. Tusen takk for mange gode oppskrifter. Jeg lagger ikke pizza hjemme, det gjore mannen min. Hans pizza smakker bedre en pa pizzabakeri. Bakingsteel og pizzaspade skal han fa:-)

  78. Mitt beste pizzatips for oss som ikke har noen form for pizzasten eller pizzastål, er å sette pizzaen inn i glovarm ovn, oppå en glovarm stekeplate. Det blir visst langt fra det samme, men det er vel det neste beste. Ellers er mitt beste tips å legge rå biffstrimler på som fyll (hvis man ønsker kjøtt). Da blir kjøttet akkurat perfekt når pizzaen er ferdig 🙂

  79. Er velsmakende tips er å lage en pizzaolje; olivenolje, hvitløk og litt chilli, (gjerne oregano også). Knis hvitløk og finhakket chilli i en god olje som jeg heller over toppen på pizzaen rett før den er ferdig slik at dette surrer litt (5 min) siste steketiden.

  80. Har en mann som elsker hjemmelaget pizza. Den skal være tradisjonell. Lager også taco-pizza, helst med hjemmelaget krydder og tortillachips på toppen. Pizzaen må være godt stekt! Skulle gjerne vunnet dette da jeg stadig vekk forsker på bunnen. Vårt pizzahjul gikk dessuten føyken nå nettopp.

  81. Mitt tips er å lage små kjøttboller av karbonadedeig.
    Flott til både pizza og hvis man lager ekstra har man det til et eget måltid.
    Godt med chili,hvitløk,rødløk, fersk ingefær og ferske urter i kjøttbollene.
    Har ønsket meg pizzastein lenge, så nå håper jeg på vinnerlykke!

  82. Favorittpizzafyllet er fersk mozarella, spekeskinke (tunne skiver), pinjekjerner og skivet parmesan, på tynn bunn bakt med masse olivenolje og litt Maldonzalt. Når pizzaen er ute av ovnen strør du litt ruccola over. God fornøyelse 🙂

  83. Kjevle bunnen så tynn som mulig, ikke ta på for mye tomatsaus og ha osten på før fyllet. Cheddar er min favoritt, gjerne kombinert med mildere oster – da blir det en perfekt pizza! 🙂 …Og få gjerne hjelp av noen; det er så hyggelig!

  84. Dette står høyt på ønskelisten min! Har ingen slike hjelpemidler, kanskje det er derfor jeg aldri blir helt fornøyd med pizzaen, blir liksom ikke tynn og sprø.

  85. Ååååå, ønsker meg så bakestål. Vi lager ofte pizza med tynn bunn og mitt tips er å steke pizza på oppvarmet bakebrett i varm ovn, 275-300 grader.

  86. Her i huset er pizza en stor favoritt bla store og små, og den som alltid slår best ann, er oppskrift som jeg har fulgt etter min mormor, som hun lærte meg når jeg var liten pike og hang over ho ved kjøkkenbenken, hver dag når middag skulle lages:-) Hun brukte alltid mye løk og hvitløk, som går igjen her og, med hjemmelagde små kjøttboller til:-)

  87. Jeg er veldig glad i hvit italiener som er pizza hvor tomatsausen byttes ut med creme fraiche og toppingen består av skinke, vårløk, svarte oliven, pepper og mozarella 🙂

  88. Mitt beste tips er å bruke en riktig god olivenolje i pizzadeigen, og gjerne litt mer enn det oppskriften sier. Nam! Blir pizza på oss her hjemme i dag! 🙂

  89. En pizzastein hadde vært midt i blingen da hele familien elsker pizza. Min beste oppskrift er pizzadeig med 1,5 dl vann og 1,5 dl melk, litt salt, 1/2 pose tørrgjær og litt sukker og olje og mel til passe deig. Når det gjelder fyll så elsker jeg hvit saus med rømme, hvitløk, chili og fersk basilikum med ost over og så toppe det hele med spekeskinke, noen klatrer grønn pesto, rødløk og cherrytomat. Nam nam. Krysser fingrene for at jeg vinner pizzastein

  90. Elsker bloggen din – og elsker pizza! Har veldig lyst til å prøve Baking Steel!
    Synes søtpotet er fantastisk godt på vegetarpizza (bakes litt i ovnen først). Etter et nylig besøk til en fantastisk pizzaplass i Roma skal jeg også prøve gresskar-pure´som saus toppet med parmaskinke (veeeeldig godt!) samt blåmuggostpizza med honning og valnøtter! Nam!

  91. Anbefaler pittelitt bakepulver i deigen 🙂 som fyll er det veldig godt med blåmuggost, chorizo og mozzarella, og hakket basilikum oppå, evt også syltede og grillede hvitløksfedd 😀

  92. Jeg har studert i Berlin og Boston de siste 4 årene. Når jeg kommer kommer hjem til mamma blir det ofte bestilt mat fra meg:) Jeg har laget mat fra bloggen din siden 2011. De elsker pizzaen “min”, (jeg jeg har fortalt dem at idene stort sett kommer fra deg + en gjeng italienere jeg bodde med i Berlin.) Uansett, de der hjemme ønsker seg pizzastekeutstyr. Det er ikke alltid bunnen blir like crispy… Mitt tips er å lage så stor deig som mulig, sette oven på full guffe og invitere alle vennene man har. Slik gjorde vi det i mitt italienske kollektiv:)

  93. Hvit pizza er min favoritt. Creme fraiche, kylling, rødløk, hvitløk og chilli og evt andre ting man har liggende.

    Liker bloggen din forresten 🙂

  94. Mitt tips er: en god og grove deig som heves lenge og med havsalt og havregryn. Da blir deigen lett og helt perfekt!

  95. hei. Vi lager pizza med grov bunn og ferdig mutti pizza saus. Fersk champignon og god salami. Og den bakes på pizzasten. Kjempegodt!

  96. Utrolig fin blogg – så oversiktlig å finne frem på og fantastiske oppskrifter med flotte bilder:) Vi er veldig glade i italiensk pizza med tynn, litt crispy bunn. Favorittpizzaen er med fenikkel, appelsin, sitron og provolone!

  97. Min mor lagde verdens beste pizza, prøver fortsatt å få til saunen slik som hennes, men klarer ikke helt. Amerikank pizza m kjøttdeig,fløte, tomatpure og litt sennep. Masse godt krydder. Vi barna drakk iskald melk til.
    Mitt beste pizzatips er å lage flere pizza og invitere venner og familie!

  98. Mitt beste tips for vellykket pizza; følg oppskriftene og rådene på Trines matblogg 😉 Suksess hver gang og lykkelig mann hver gang!

  99. Vil gjerne bli med på jule-lotteriet! Jeg er tante til 2 nydelige småjenter, og når de overnatter hos oss MÅ tante lage pizza. Det har blitt en tradisjon at jentene utformer hver sin pizza, og lager smilefjes på bunnen med ketchup:-) Stor stas!

  100. Tusen takk for dine oppskrifter. Prøvde å bake boller første gang i mitt liv for to uker siden, og da brukte jeg oppskriften din. Bollene smakte nydelig!

  101. Mitt beste tips er å lage en supergod og sunn pizza! Bruk søtpotet som pizzabunn. Skrell tre søtpoteter og kok i 10 min slik at de lettere moses. Hell av vannet, mos og bland med 100 gram samalt grovt hvetemel og 2 egg. Legg på stekeplate, og forstek pizzaen på 220 grader 15 min. Ha på grønnsaker som paprika, tomater, løk og mais, samt kyllingkjøttdeig og mozarellaost. Nam!

  102. Pizzastein står øverst på ønskelisten i år, tenk å kunne få den før jul!! Mitt beste tips er en dæsj med creme fraiche i pizzasausen 🙂

  103. Takk for en inspirerende Mat blogg Trine. Bruker den nesten daglig. Min beste Pizza blir bakt på stenplate. Bruk mozzarella ost, Cherry tomater, pesto, god Olivenolje og friske Basilikum urter.

  104. Mitt tips er å lage pizza på grillen, spesielt nå på vinteren når man ikke brukes grillen særlig mye! Helt fantastisk og nydelig sprø bunn

  105. Mitt beste pizzatips er å legg ingrediensene (for eksempel biff osv) rå oppå osten og at mannen tar seg av utbakingen etter at jeg har satt deigen. Godt teamwork. Nydelig med hjemmelaget pizza og pizzasten er sikkert topp. Blir med og prøver lykken

  106. Ønsker og trenger en pizzastein for å kunne lage enda bedre hvit pizza ( som er den beste med Lett creme fraiche. Hvitløk,salt og pepper) til hele familien

  107. Vi lager fantastisk pizza etter din oppskrift nesten hver helg. Bruker både tomatsaus og “hvit” saus laget av rømme og alle får dekorere sitt stykke selv. Stas og veldig godt! Takk for masse inspirasjon!

  108. Hei, mitt pizzatips er tacokrydder m kjøtt og mais, eller strandaskinke og creme fraiche, begge er veldig gode 🙂 hadde våre spennende å prøvd pizzastein

  109. Hei! Vil bare si at jeg er stor fan av bloggen! Elsker oppskriftene som blir lagt ut og blir noen ganger skikkelig inspirert til å ta i et tak hjemme også.
    Er en 14 år gammel kokkespire som kunne hatt god bruk for et par ekstra redskaper på kjøkkenet. Når jeg lager pizza lager jeg alltid grov bunn med ekstra olivenolje i (Gjør dem mer sammarbeidsvillig) liker også å bruke eddik og sukker i tomatsausen for å gi den et litt syrlig piff 🙂

    -Marie

  110. Takk for mange flotte oppskrifter. Den beste blogg. Denne bruker jeg veldig ofte. Pizzaen din er blitt en familie favoritt. TAKK

  111. Hei!
    Mitt beste pizzatips er å tilsette 1-2ts med honning i pizzadeigen! Får litt fyldigere smak 🙂

    – Trine

  112. Så spennende adventskalender! Og takk for en fantastisk inspirerende blogg. Har bakt julekake i dag. Den ene er allerede spist opp av sultne jegere! 🙂
    Med hardtarbeidende karer i hus, er min pizza av “husmannskost”-slaget. Deigen lager jeg av sammalt grovt og finmalt spelt.
    Fyllet består av masse løk, gjerne blanding av gul og rød, eller purreløk. Paprika er et must, og ofte stekt sopp. Dette blander jeg med Mutti hakket tomat, frisk hakket basilikum, oregano, og et krydder som kalles “Caj P Grillkrydda Original”. På toppen er det et lag med Norwegia. Dette blir et skikkelig måltid som metter lenge. Jeg har prøvd å endre oppskrift, men det ble ikke populært. 😀
    Ønsker deg en fin advent!

  113. Å, en sånn har jeg ønsket meg lenge!

    Som så mange andre lager jeg mye pizza, og mitt tips blir å variere! Man trenger ikke lage samme pizza hver gang, men variere mellom ulike bunner og toppinger. Å være nøye med heving er også en innertier!

    Krysser fingrene!

  114. Vi er en familie på 7 som griller pizza ute hele året 🙂
    Kjempegreit med mat som kan tilpasses et hvert behov. Veggisen vår er superfornøyd,
    når han slipper å lage egen mat
    Men vi har bare én pizzastein på deling, så det er litt av en logistikk for at alle skal ha varm mat og spise sammen…. denne premien hadde gjort susen!!! 😉

  115. Mos en ansjos eller to og bland inn i tomatsausen. Gir en god, kraftig og litt salt smaksforsterkning. Bruk gode italienske eller spanske ansjos i olje. Ungene elsker det også, og det smaker definitivt ikke “fisk”.

  116. Hos oss er det mannen som er pizzasjef og han lager alltid en grov pizzadeig fra bunnen av. Tips: For å få god saus på bunnen er det veldig godt med creme fraiche sammen med tomatpuré

  117. Hos oss er italiensk pizza favoritten, og jeg tar utgangspunkt i oppskrifter fra siden din 🙂 Jeg fortsteker bunnene litt før tomatsaus, mozarella og løk has på. Deretter ferdigstekes pizzaen før den toppes med parmaskinke, ruccola, et dryss parmesanost og litt pesto 🙂
    Selv om pizzaen smaker veldig bra, tror jeg den kan bli ennå bedre med en pizzastein :-))

  118. denne ønsker jeg meg til jul, men mannen sier nei, ikke fler kjøkkenhåndkle i hus…… Vinner jeg den kan han jo ikke annet enn å gratulere.

    Kjempeflott blogg du har, super gode oppskrifter og flotte bilder!

  119. Det utstyret hadde tatt jula til nye høyder. Vår favoritt er Hjemmelaget bunn og saus får følge av parmaskinke, parmesan, ruccola og pinnekjerner! God jul:) //S

  120. Mitt beste råd når man skal lage pizza er å lage starter dagen før.Pizzadeigen ble perfekt,luftig og sprø

  121. Den pizzaen jeg har fått dilla på er hvit pizza. Bytt ut tomatsausen med creme fraiche. Også er blåmuggost ett must. Bruker også ofte hasselnøtter. Varm de litt i panna slik at de slipper skallet.

  122. Åå, denne hadde min mor blitt glad for! Mitt beste tips er faktisk å bruke din oppskrift på pizzabunn, og så steke den på en pizzastein – steinen gjør hele forskjellen 🙂

  123. Ruccola som tilbehør må være mitt tips :)! Og jeg tipser altid alle om din tips å varme opp stekebrettet før man steker pizzaen på den 🙂

  124. Her i huset digger alle fem pizza! Når vi lager pizza med kjøttdeig rasper vi gulrot, squash og løk sammen i fyllet og lar det koke leeenge

  125. Mitt pizzatips er å bruke grillen ute til strekningen selv om det er kuldegrader og snø. Det eneste man trenger er en varmedress…

  126. Hei! Takk for en flott blogg som jeg henter inspirasjon fra både titt og ofte)) Kanelsnurrene er nyyydelige)) Jeg og min bedre halvpart har laget hjemmebakt pizza i snart, ja 30 år. Her i huset blir vi ikke lei fredagspizzaen. Jeg lager alltid to stykker, en med kjøtt og en vegetar. I pizzabunnen har jeg hvetemel og sammalt hvete fin. Jeg bruker 8 dl mel, 3 dl vann +en dæsj olivenolje + ørlite salt. På veggis pizzaen varierer jeg grønnsaker,men har alltid en boks hakkede tomater, bassilikum og løk. Vi bruker karbonadedeig på kjøttpizzaen, hakkede tomater m bassilikum, ost, soltørkede tomater i olivenolje og bassilikum på toppen. Gjerne fersk hvis du har))

  127. Dette vil jeg være med på!! Aldri prøvd baking steel, men har skjønt at det funker veldig bra. Mitt beste tips for en god pizza må være å legge fyllet oppå osten og ikke under… Skulle ikke tro det hadde masse å si, men syns det blir mye bedre slik! God adventstid og takk for en blogg som blir flittig brukt her i huset!

  128. For tiden er jeg ganske så glad for fathead bunden – jeg vet ikke om du vil kalle det for pizza – men godt er det altså! (Bunden består av 1 egg, 200g revet ost, 1 dl pofiber, 1 ss fløteost og salt) – MUMS! Er fantastisk når man er litt intolerant ovenfor gluten i store mengder, men samtidig også gjerne vil ha pizza!

  129. Hei Trine!! Mot tips er å lage ordentlig italiensk pizzabunn, kjevlet syltynn og stekt på Max temp på ovnen. Har fått bra resultat med dette, men ser for meg at det hadde blitt enda bedre m pizzastein 😉

  130. Hei.
    For en flott premie du vil dele med en av oss.
    Først, tusen takk for alle oppskriftene som du deler med oss. ( har en pavlova kake
    i stekeovnen )
    Etter at 4 av 5 fikk cølaki i familien, måtte vi finne en ny måtte å lage pizzabunn på.
    Den blir ikke som før, men så kom junior på at vi kunne forandre litt på fyllet
    og det ble stor suksess. Så forandringer kan også være positivt.
    Ha en strålende helg.

  131. Vi lager stort sett alltid hjemmelaget pizza (stort sett i helgen) og til vår lille gutt som storkoser maks da! Det beste tipset jeg kommer på er hjemmelaga deig med god olje i og hjemmelaga tomatsaus med masse godt krydder i som står å putrer i noen timer (som vi fryser ned i posjoner). Toppingen varieres etter ønske =)

    Pizzastål er absolutt på julelisten min i år, kanskje jula kommer tidlig i år? =)

  132. Håper jeg vinner 😀 mitt beste tips er å lage calzone istedet. Kjempegodt og la alle velge fyllet sjøl innenforet alternativ 🙂

  133. Hadde vært gøy å prøve bakingsteel, for å prøve noe nytt. Mitt beste tips til pizza, prøv en pizzabunnoppskrift med øl, det gir en fantastisk bunn

  134. Jeg tar gjerne en giveaway-premie! Mitt beste råd til god hjemmelaget pizza er å la ungene lage sin egen. Da blir alle fornøyde! Sånn rent baketeknisk synes jeg enormt mye elting, litt 00-mel og høy baketemperatur er en vinner. Har ikke bakestein da jeg er motstander av ting som bare gjør en ting på kjøkkenet, men det gjør jo og en forskjlell.

    Og har man dårlig tid er pizza på liba-brød utrolig godt!

    Lurer forøvrig på om det er noen måte å finne frem til oppskrifter som egner seg godt for små barn som liker å spise selv? Vet at du har en barne-tag, men den er jo relativt dominert av hyggelige kaker til bursdagsselskap, og ikke middager, som dessverre er det man trenger oftest i en travel småbarnshverdag! Generelt er jo alle oppskriftene dine ganske barnevennlige vil jeg si, men ville vært kjekt med en egen tag 🙂

  135. Bruker din blogg som oppslagsverk til inspirasjon i hverdagen. Min mann som ser på seg selv som den flinkeste kokken i familien har til og med kommet med noen veldig positive kommentarer til han å være, som “Dette var ikke så ‘gærent'” og “Dette gikk an å spise…”.
    Barna digger pizzaene og pizzasausen din, og vil alltid være med å lage selv. Vi lager ofte små pizzaer, 3-4 pr. brett, for da kan de putte på det de liker best på sine pizzaer. Det de har vært på å lage selv smaker visst alltid best! I tillegg får de med seg sine egne pizzaer som matpakke på skolen. Vinn-vinn situasjon hos oss! Matpakken er laget klar i forkant og barna spiser garantert opp maten på skolen!

  136. Jeg tenkte faktisk på pizzastein når jeg lagde pizza i kveld!
    Mitt beste tips er få men gode ingredienser, og Hjemmelagd tomatsaus eller hvit saus 🙂

  137. Hei. Jeg har ikke selv smakt pizza stekt på en slik plate, men barna mine har. De sier det er den beste pizzaen de noensinne har smakt. Så dette ønsker vi oss

  138. Hei!

    Mitt best tips till pizza må være å følge Gordon Ramsays tips till å stake bunnen (tynn) i en på forhånd oppvarmet stekepanne med litt olje i, så den får en gyllen bunn før man tar på topping og tar den noen minutter i ovnen. Her burde man ha en stekepanne hvor det er mulig å ta av håndtaket på.

    Ellers sverger jeg til både mozarella og parmesan på som ost, samt å ikke ha alt for mye topping, for å få den ekte italienske følelsen. Ellers bruker jeg alltid litt oliven- eller chilliolje på skorpen rundt for å få den ekstra sprø 🙂

  139. Mine beste Pizza tips, er dine pizza tips. Fått mye ny inspirasjon til pizza på bloggen din.
    Hvit pizza har blitt en favoritt .

  140. Hei. Melder meg på konkurransen – for en fin gave! Mitt beste tips er å ha osten i bunn og fyllet på toppen, og la ungene være med når pizzaen pyntes med det man fyser på.

  141. Ungene vil ikke ha annen pizzabunn og saus enn din! Selv må jeg nøye meg med glutenfri pizzabunn, mens jeg kaster lengtende blikk mot den som resten av familien spiser:-) Jeg bruker både Parmesan, Mozzerella og Jarlsberg som tipping og avslutter alle mine pizzaer med ruccola. Veldig godt:)

  142. Dette pizzasettet blir mottatt med åpne armer hjemme hos meg! Elsker hjemmelaget pizza:)

    Mitt beste pizzatips er å bruke en litt spicy salami/pepperoni som fyll, og helle over en god chiliolje til slutt!

  143. Jeg og kjæresten er blitt hektet på pizzaoppskriftene fra kokeboken din. Har nettopp kost oss med to deilige pizzaer, men skulle gjerne hatt en pizzasten. 🙂 ønsker deg en fin førjulstid!

  144. Jeg har lagd pizza i 26 år, begynte da jeg var 12 år gammel, og mitt beste tips er nok å bruke en god olivenolje i deigen samt forvarme stekebrett i oven, slik du har lært meg. Den kombinasjonen har virkelig tatt pizzaen til nye høyder. Ett annet tips er at jeg alltid lager dobbel posjon av pizzasausen og fryser ned halvparten til neste gang.

  145. Hei. Dette hadde vært en fantastisk førjulsgave da jeg elsker å lage mat og prøver nye oppskrifter hele tiden. Mye av inspirasjoen kommer herfra

  146. Pizza er den perfekte helgemiddag og spesielt italienskpizza er en stor favoritt med spekeskinke, mozarella og ruccola 🙂

  147. Så kjekk konkurranse.
    Mitt beste tips må være og la ungene være med og lage pizzaen og velge fyllet selv. Samme hvor merkelig det er. Da spiser de godt. Selv foretrekker jeg ferske grønnsaker og urter fra hagen når det er mulig.

  148. Elsker å bake pizza, så hadde virkelig vært topp å vinne, beste pizzatips: kjevle bunnen så tynn som overhodet mulig ( og skjære biter av blåmuggost og legge over fyllet)

  149. Mitt beste pizzatips er å lage pizzasausen fra bunnen av, så unngår man å få i seg mengder med tilsetningsstoffer, kan regulere saltinnholdet og styre selv hvor sterk man ønsker at den skal være! Jeg bruker å lage en stor porsjon og fryse ned.

  150. Den bakestein er noe jeg virkelig kunne tenkt meg å prøvd ut. Her i huse digge vi alle pizza så hadde vært knall med en så fin førjulsgave☺

  151. Vi elsker hjemmelaget pizza og favoritt topping er pepperoni, purre og ananas. Masse ost og provence krydder. Bruker oppskrifter dine ofte.

  152. Så fin konkurranse!!! Mitt beste pizzatips er å lage hjemmelaget puzzbunn, og så la alle i familien få sin del av pizzaen som de kan “fylle” med sin favoritt topping!

  153. Dette hadde vært supert til fredagspizzaen! 🙂
    Mitt tips er å pensle kantene med olivenolje. Gir sprø og veldig god puzzabunn/kant.

  154. Så flott giveaway!!
    Tips fra meg; hvit saus på pizza med spekeskinke, sort oliven, rødløk og ost. Ruccola og parmesan over til slutt. Nam! 🙂

  155. Så flott ei gåve!
    Mitt tips, bruke litt havregryn og honning i deiga.
    Lage deiga så mjuk/blaut at du spar/hellar den på plata, har på litt olje og brukar hendene for å få den utover. Så legg du skiver med kvitost rundt kanten og forsteiker den ca.5.minutt før du har på fyll og meir ost. Det er berre godt! Tradisjon med laurdagspizza i heimen vår 🙂

  156. Hjemmelaget pizza er populært blandt både store og små hos oss. Min favoritt-topping er revet mozarella med spinat og hvitløk. Legges i små “kladder” på pizzaen. Yummy!

  157. Ønsker 🙂 Mitt beste tips til god pizza er å lage en tynn og god bunn, toppe den med akkurat det som faller i smak der og da, også bare nyte 🙂

  158. Pizza på grillen, med hjemmelaget pizzasaus, tacokrydret kjøtt, paprika, jalapenos, annanas og skikkelig pizzaost. Strø litt nachos chips over.

  159. Dette er nr 1 på min ønskeliste! Elsker pizzaoppskriftene fra kokeboka di og med bakingsteel hadde det nok tatt matopplevelsen til nye høyder! Mitt beste tips er å lage pizzabunnen og sausen selv, bruke gode råvarer og å ikke ha for mange elementer oppå pizzaen

  160. Det hadde vært helt perfekt for to studerende pizza entusiaster!

    Mitt beste tips til pizza er rett og slett, det enkle er ofte det beste! I Norge har vi en tendens til å pøse på med alt vi synes er godt, og i prosessen mister vi alle de gode smakene! Sats heller på noen få, gode råvarer og kanskje litt pizzamel om du får tak i!

  161. Wow, bakingsteel har jeg ønsket meg lenge, elsker pizza og dette ville vært prikken over i en! Mitt bete pizzatips er Thai Chicken, med mye godt krydder og en kjempegod pizzasaus med peanøttsmør i!

  162. Mitt beste tips er å lage så mange bunner du orker, steke de i noen minutter på full varme og fryse de ned. Samtidig lager du porsjonspakker med hjemmelaget pizzasaus som du også fryser ned. På denne måten får du hjemmelaget pizza på like kort tid som du bruker på å lage en kjedelig frossenpizza fra butikken. Lykke til! 🙂

  163. Dette hadde vært en super julegave til en familie som er veldig glad i pizza. Pizza med mozzarella og chorizo, og selvfølgelig hjemmelaget pizzasaus er supergodt.

  164. Ååh, dette hadde vært perfekt til pappas syltynne, perfekte pizza!!

    Mitt beste tips er å prøve noe nytt, samtidig som å lage alt fra bunnen av. Prøv ut creme fraiche med masse krydder som pizzasaus istedenfor tomatsaus, eller lag sausen fra bunnen av. Spekeskinke og løk passer perfekt til den hvite sausen, mens alt mulig passer til den hjemmelagde 🙂 ikke spis pizza hver helg – den smaker nemlig mye bedre når man ikke spiser det så ofte! 😀

  165. Tips til en fastfood variant som jeg liker godt er å bruke pesto som fyll og steke med tomat og mozzerella. Før servering legger jeg på fersk spekeskinke, parmasan og ruccola. Veldig god og enkel 🙂

    Tusen takk for en super blogg med masse inspirasjon!

  166. Mitt pizza tips er å begrense antall ingredienser, og heller finne de smakene som passer sammen og som gjør at du helst vil spise hele pizzaen helt på egen hånd.

  167. God kveld! Så moro! Leste om dette produkter på en side og høres supert ut!
    Mitt beste pizza tips er sprø bunn med hjemmelaget ketchup. Toppet med løk,oliven , sjampingjong og litt skinkebiter og rucola litt servering. Altså ikke for mye fyll så bunnen bevares sprø og god og den hjemmelagde ketshup smaken kommer tydelig frem:)

  168. Lager mange bunner og en stor porsjon pizzasaus samtidig, deler opp i passe porsjoner og hiver i fryseren. Perfekt for rask hjemmelaget pizza i en travel hverdag!

  169. Min familie på 5 ✨e l s k e r✨ pizza. Særlig barna på hhv 4, 2 og 2.
    Vi har fått helt sansen for søtpotet/ havre pizzabunn og med bakingsteel tror jeg pizzabunnen lell ville bli sprøere og nå nye høyder 🙂

  170. Hei
    Super matblogg og inspirerende kokebok.
    Baking Steel står øverst på ønskelista til min sønn.
    Hadde blitt så glad for å vinne det til han

  171. Ååååå dette står høyt på ønskelisten!! 🙂 Mitt Pizza tips er å ha olje på hendene når deigen trykkes ut. Da slipper man at deigen klisser og at kjøkkenet bader i mel. Bonuser er deilige sprø skorper;)

  172. BakingSteel har jeg hatt lyst å kjøpe en stund, så det hadde vært helt topp å vinne.

    Har brukt Trinesmatblogg.no som inspirasjonskilde i årevis.

    Jeg har hatt størst suksess når deigen får hevet lenge – helst over natten. Som fyll liker vi bacon/pancetta kombinert med rødløk og konfiterte tomater. Det er kanon!

    Takk for en super blogg og veldig fin kokebok!

  173. Pizza er stor favoritt i heimen og jo flere av tipsene dine man bruker, desto bedre blir den! Mitt tips er å huske på at pizza ikke kun trenger å være fredags- eller helgemat, den smaker om mulig bedre på en tirsdag etter min mening! Hilsen matglad studine 🙂

  174. Elsker pizza – og hadde vært supergøy å vinne 🙂 Mitt beste tips til hjemmelaget pizza er å lage no-knead pizzabunn over natten, og ha minimalt med fyll for å få en krisp bunn. Favoritter som går igjen er mozzarella & pesto, og soltørket tomat med rødløk og pinjekjerner. Ruccula på toppen etter steking er også alltid en vinner 🙂

  175. Får aldri til den tynne bunnen og få den sprø så mitt beste tips er å kjøpe pizza ute, men det bli jo aldri så godt som hjemmelaget. Kanskje bakestål er tingen?

  176. Be mange mennesker og ha alle råvarene og deig ferdig behandlet. Sa er det enkelt å lage en pizza hvert syvende minutt og samtidig ta seg et glass rødvin. Et annet tips jeg selv lever etter er å heller rendyrke smakene på hver pizza enn å ha på for mye forskjellig samtidig.

  177. Vi har spist kjempe god pizza i kveld!
    Mitt tips er å blande pesto og creme fraiche, kjempe god pizzasaus. Ha gjene rødløk, spekeskinke og pinjekjærner som topping. Og ruccola etter steking 🙂

  178. Mitt aller beste pizzatips er å lage en god pizzasaus og marinere kjøttet. Når man lager pizzasausen er det lurt å tilsette krydder tidlig: olje, løk, krydder og til slutt tomater.

  179. Herlig gave! Her lager jeg pizza i tre store brødformer hver fredag :o) Smårettskinke på en, kjøttdeig og løk på den andre og pepperoni på den tredje. Alle får peppes pizzasaus på, med et dryss av jarlsberg og norvegia. På toppen av det hele må vi ha ananas og krydderblanding :o) Enkelt og godt!

  180. Masse gode tips fra dine lesere her. Mitt tips er å ha tørket rosmarin og hvitløkspulver i deigen. Gir absolutt en ekstra dimensjon til deigen. Så har jeg en becahamelsaus med ost samt lettstekt kylling som topping. Også kalt chicken alfredo. Nydelig!! Kunne godt tenkt meg ett bakingsteel og sett om bunnen blir mer sprø ved å bruke den. Takk for fin blogg og god jul til deg:)

  181. Vi er en stor familie som bare elsker pizza! Fast på menyen en gang i uka! Den må være hjemmelaget , noen ganger tar vi hva vi har mens andre ganger er fyllet litt mer planlagt. Denne gaven hadde tatt pizzalagingen til nye høyder . Beste tips er å tilsette litt agurk ilag med fyllet. Må bare prøves ;))

  182. Herlig og inspirerende matblogg Trine:)

    Mitt beste pizzatips er rett og slett og få den servert rett utfra steinovnen til far samt å toppe den med en av Gastronauts olivenoljer! Da jeg er student i annen by er det ikke alltid like lett, så bakingsteel og pizzaspade hadde vært en fantastisk trøst!
    God helg:)

  183. Jeg pleier ofte å bruke samme type kjøttsaus som jeg bruker i lasagne, og la den koke gode 20 min – pizzaen blir saftig og full av masse god smak. Hadde jeg fått til sprø bunn og hadde den jo blitt perfekt 😉

  184. Mitt tips er å blande creme fraiche og basilikum i pizzasausen. Topp med mozarella og pinjekjerner og avslutt med pramaskinke og ruccola når du har tatt pizzaen ut av ovnen☺

  185. Hei, Trine. Jeg lager pizza hver søndag til meg og samboeren, og det som er favoritten akkurat nå er, hjemmelaget tomatsaus, mozarella ost, serano skinke, soltørket tomater og rucola salat. Har nok blitt litt inspirert av dine oppskrifter 🙂

  186. Jeg har nylig begynt å bruke pizzastein, men har via bloggen din forstått at jeg burde vurdere stål istedet. Pizzasteinen min et uansett for liten for en familie, så det blir to runder.
    Både jeg og familien hadde blitt strålende fornøyd dersom vi blir de heldige vinnerne.
    Takk for en inspirerende blogg!

  187. Min favoritt av pizzaer er tynn italiensk bunn med god toamatsaus , moserella ost salt skinke ruccola, pinnekjærner og en dæsj med god oliven olje. Stekt I bakerovnen. Lykke!! For en adventsgave det hadde vært med pizza redskap, krysser fingrene

  188. Jeg elsker hjemmelaget pizza. Hos oss lages det stort sett en gang i uken. Tynn bunn, hjemmelaget tomatsaus (gjerne fra fryseren – lager alltid store porsjoner). Fyll varier, men pizzakrydderet oppå er det samme hver gang. Det er kjøpt på marked i Spania. Har brukt det samme krydderet i over 20 år. Pizzaene blir ikke gode uten dette krydderet 🙂 takk for super blogg!

  189. I en travel hverdag kan det være kjekt å ha pizzabunn klar i frysen. Lag en stor porsjon og kjevle ut alle. Legg de lagvis med bakepapir mellom i fryseren.

  190. Skulle så gjerne hatt!!!

    Her i huset er det nå et krav om at vi må ha “pizzaboller” til forrett når vi har pizza til middag. Pizzaboller er rett og slett små boller av pizzadeig som stekes og serveres med et eggeglass med hvitløkssmør til. Barna elsker å dyppe de varme bollene i smøret mens de venter på pizzaen.

    Hvis det er er rester av pizzadeig dagen derpå, steker vi små pizzabunner og smører på et lag med Nutella mens de fortsatt er varme. Super helgefrokost!

  191. Super blogg, med mange gode pizzaoppskrifter! Vi har fast pizzadag på fredager. Selv om det tar litt lang tid å lage, så er det verdt å vente på. Mitt tips for god bunn er å kjevle den tynn, men la den heve før man legger på fyllet.

  192. Hjemmelaget pizza er kjempegodt. Tomatsausen betyr mye, mange fine tips. Hadde vært supert om jeg hadde vært den heldige. Fortsatt god helg. Snø i Bergen i morges!

  193. BakingSteel har jeg hardt lyst til å prøve en stund. Det som er kjekt med pizza er at man kan bruke det man har tilgjengelig. Man kan dermed lage både sunnere alternativer og mer eksklusive pizzaer.

  194. Pizzasteiner tar pizzaen opp til nye høyder! Mitt beste pizzatips er å bruke stein i grillen, da blir det skikkelig digg. Det man derimot må passe på er at grillen ikke kan være for varm for da sprekker steinen. Dette lærte jeg i sommer sånn rett etter at min pizza var stekt og før min gode mann skulle steke sin. Ny stein behøves med andre ord 😉

  195. Super konkurranse! Beste tips: ansjos og sukker i pizzasausen, og artisjokker i fyllet. Og aldrialdri reker eller tacokrydder på pizza 🙂

  196. Takker så mye for bloggen din. Jeg er flittig bruker av din oppskrift. Og familien får stadig nye retter servert. Mine barns beste pizza ønsker, er når jeg lager pizza snurrer. Lager da stor oppskrift, en med skinke, en med spekeskinke, hvor Pizzasaus og blåmuggost, og siste med karbonadedeig. Da har vi så mange gode varianter og nok til å ha i fryseren, så barna kan ha både til lunsj, kvelds og rask middag når tidsklemma trår til i familien.

  197. Jeg liker best å bruke en saus bestående av pesto blandet med litt olivenolje på en veldig tynn bunn med lite gjær. Vi bruker helst speltmel i stedet for siktet hvete, bedre for magen, og med veldig lite skorpe. Ulike oster sammen gir en deilig smak, f.eks den 4-oster man får kjøpt på butikken.

  198. Mitt beste pizza tips: for de med gluten allergi lag blomkål pizza. Det er bunn laget av blomkål og er kjempe godt. Du kan bruke hvilke som helst fyll.

  199. Mitt beste pizzatips må være bruken av pizzastein. Plutselig ble det kjempeartig å lage pizza og så god den blir. Jeg bruker Weber sin stein. Den har et fint stålbrett som er greitt å bruke, men ikke under stekingen. Jeg bruker den til å legge inn og ta av pappaen Bakepapiret tar jeg vekk frA pizzaen etter tre minutter, da får du en super skorpe

  200. Pizza, tomatsaus, sopp, karamellisert rødløk, spinat, fersk mozzarella og revet mozzarella! Deilig og enkelt. Alltid hjemmelaget pizzadeig!

  201. Fantastisk mange gode tips og ideer på din matblogg!! Mitt tips er å for-steke pizza’en, barna får etterpå velge seg en bunn og lager sin egen pizza ved å bruke det fyller de ønsker. Her i huset er det pepperoni som er favoritten for tiden:-)

  202. Har fulgt bloggen din lenge, og har fått masse inspirasjon til ny middag.Etter å ha prøvd “hvit pizza”, har det blitt en favoritt. Med kylling, purre, bacon og mozzarella.

  203. Den vil gåjeg gjerne vinne! Hadde vært en perfekt julegave til min pizzaglade familie som ikke har oppdaget pizzastein enda

  204. Min favorittpizza hjemme er med BBQ marinert kylling, bacon og tomat..
    Krysser fingrene for at jeg vinner, elsker hjemmelaget pizza 🙂

  205. Blir gjerne med! Hadde vært helt herlig å få muligheten til og prøve seg på ordentlig italiensk pizzabunn, det er jo det som er favoritten! Det er umulig å få til sprø og tynn bunn ellers, så kanskje litt hjelpemidler er det som skal til? Da får jeg også endelig prøvd ut din pizza parma med ruccula på ordentlig vis, noe jeg har hatt lyst til lenge! 🙂

  206. Ah, baking Steel i førjulsgave ville vært fantastisk! Tar pizzaen til nye høyder! Mitt pizzatips er å blande litt parmesanost i tomatsausen. Gir det lille ekstra 😉

  207. Dette hadde vært spennende å prøve :). For meg er bunnen viktig, ha god tid til å la deigen heve. Også bacon da – alt blir godt med bacon!

  208. Synes den beste pizzaen lages med hvit saus istedenfor tomatsaus og toppes gjerne med spekeskinke, cherrytomater, rødløk, spinat og ost 🙂 moms

  209. Tusen takk for herlige oppskrifter!!! Er inne hver dag og prøver noe nytt.
    Bruker ferdigbunn,og elsker ruccola,rødløk,pinjekjærner,parmaskinke,
    cherrytomater,og parmasan over en “hvit” saus og litt høvlet ost.
    Nytes gjerne med et glass iskaldt øl,eller rosevin.

  210. En liten førjulsgave hadde jammen vært hyggelig!
    Jeg elsker pizza, og den helt store favoritten må være den italienske varianten med rene smaker. Mitt tips er å bruke en klype sukker både i bunnen og tomatsausen. Sammen med fersk basilikum og god olivenolje blir det som regel veldig bra!

  211. Tusen takk for at du gjør matlagingen til en stor glede med gode oppskrifter.
    Jeg lager pizza til familien hver fredag, da kommer barn og barnebarn hjem til barndomshjemmet sitt. Til pizzaen må vi ha pizzaolje ( god olje 6 ss, 2 ts sambal oelek og 1 pressa hvitløksfedd) og hvit pizzasaus med hvitløk og chili. Guro

  212. Takk for mange velsmakende oppskrifter 🙂 Pizza med bacon og svisker smaker kjempegodt, det er verdt å prøve.

  213. Kvit pizza er favoritten! Gjerne grov botn, smurt med Philadelfiaost, toppa med spekeskinke/seranoskinke, parmesanost, Ruccola og pinjekjerner.
    Inspirasjon og ide finn vi ofte på din supre blogg 🙂

  214. Fantastisk gode oppskrifter på bloggen som gir enormt med inspirasjon til hverdags og fest! Vil bare takke for det arbeidet du gjør og all den matgleden du deler med oss 🙂 Keep ut the good work!

    PS: Baking Steel kunne vært midt i blinken for å teste de spennende pizzaoppskriftene dine 😀

  215. Takk for flotte oppskrifter du deler. Pizzaen i huset har nådd nye høyder etter at jeg starter å bruke din oppskrift på bunn, med “00” mel. Ønsker meg veldig Baking Steel 🙂

  216. Takk for gode oppskrifter og ideer til all slags bruk!
    Mitt beste pizzatips er å dekke den tynne bunnen med et tynt lag GOD pizzasaus, bryte av biter av en mozarella og strø over, dråper av pesto rundt omkring og til slutt: bittesmå kjøttboller av karbonadedeig blandet med løk og hvitløk som er kjørt i hurtigmikser. Kjøttbollene skal være rå, og steiker med pizzaen i ovnen på 250 grader. Mmmmmmmmm!

  217. For en kul gave! Jeg lager ikke så ofte pizza, fordi jeg ikke får det helt til, og har derfor ingen fantastiske tips. Men med denne gaven kan jeg kanskje det bedre til? 😀

  218. Oi – tenk om jeg hadde vært så heldig å vinne dette. Det ville nok resten av familien også sette pris på. Mitt beste pizzatips er å legge marinert rått kjøtt i tynne skiver ev. rå kjøttdeig oppå osten samt steke pizzaen på høy varme (250 grader)

  219. Denne må jeg slenge meg på siden jeg var altfor sein med å sette dette på ønskelista.

    Her er det pizza-fredag annenhver uke, og fyllet varierer, men en av favorittene er pizza med hjemmelagde kjøttboller med hvitløk, og med med litt creme fraiche i pizzasausen, rødløk i strimler og en blanding av ulike oster så koser vi oss veldig

  220. Jeg ønsker å vinne! Mitt tips er å lage en stoor posjon og trykke ut og forhåndsteke bunner og legge i fryseren sånn at det er veldid lett å spise pizza uten å måtte sete deigen etc 🙂

  221. Hei. Vi lager pizza hver fredag. Hemmeligheten med sprø bunn er italiensk pizzamel og lite gjær. Og hjemmelaget tomatsaus.

  222. Dette ville være supert å vinne! Vi elsker å eksperimentere i kjøkkenet her i huset, så dette ville være moro! 🙂

  223. Vi er så glade i hjemmelaget pizza, og hadde elsket og fått en bakingsteel i førjulsgave!

    Favoritten vår er hvit pizza med skinke, ruccola, parmesan og olivenolje. Da bruker vi ofte “Sel & Herbes” fra Oliviers & co sammen med creme fraich og hvitløk som pizzasaus. Liker også litt smak av honning på pizzaen, det passer godt opp mot det salte!

  224. Hei ønsker med pizzahjelpemiddel 🙂 Hjemmelaget pizza alltid en slager og best blir den med hjemmelaget godt krydret saus som har kokt inn over lengre tid og kan brukes som tilbehør også. ønsker meg en god oppskrift på stor porsjon som kan fryses.

  225. Vi er pizzaelskere hjemme hos oss og oppskriftene dine er alltid en suksess. Bakingsteel ville vært helt perfekt:-)

  226. Hei Trine, du har mange gode oppskrifter som jeg har lagd mange ganger! Jeg følger med på bloggen din hele tiden. Ønsker deg og dine en riktig god jul!

  227. Mitt beste pizzatips er skalldyrpizza.
    En klassiker i mine øyne som virkelig har blitt glemt bort.
    Pizzaen lages som vanlig, men toppes med reker og blåskjell! Nam!

  228. Flaks. Gikk inn for å finne igjen pizzaoppskrifta med parmaskinke og mozarella… Og simsalabimm, en pitteliten sjanse for å vinne det eg ønsker meg mest av alt til jul!!
    Har akkurat avslutta pepperkakeprosjektet mitt for i år, og takka være deg kjem eg ALDRI til å kjøpe pepperkakedeig på IKEA igjen… 🙂 Du har rett og slett gitt meg et nytt forhold til mitt eget kjøkken…. Å lage mat er jo faktisk kjekkare en eg hadde trudd! Tusen takk. 🙂

  229. Hei! Mitt beste pizzatips er å bruke selvplukket sopp rett fra skogen hvis du har mulighet, om det er rimsopp, kantarell, traktkantarell eller det aller beste: Steinsopp. Soppen stekes raskt i stekepanne før den fordeles på pizzaen over osten (for eksempel comte og/eller vellagret Norvegia). Pizzaen stekes så på vanlig måte. Vi bruker kun tomatsaus under osten for å virkelig fremheve den deilige skogssoppen og ikke blande den med annet fyll. Anbefales 🙂

  230. Kjempemessing å kunne ta homemade pizza til et nytt nivå! Favoritten her i huset er tynn bunn med scampi, cherrytomater, rødløk og mozarella! Smaken drømmer man om etterpå 😀

  231. Her i huset er pizza en slager 🙂 Med bakingsteel skjønner jeg at den kan bli enda bedre. Hjemmelaget pizzasaus med skinke, mozzarella og ruccula toppet med en liten dæsj creme fraiche. Denne julekalenderen blir spennende 🙂

  232. Åh, en slik står på ønskelista 🙂 Mitt pizzatips er grønnsakspizza, med gulrot i staver, paprika, sellerirot, løk og tomat bl.a Fin måte å få i seg mere grønnsaker på.

  233. Da jeg var i Toscana sist, en pizzaiola fortalte meg at den beste deigen lages av “pasta madre” eller mordeig. Da bruker man ikke gjær til å heve pizzaen. I stedet, blir resten av i gårs pizzadeigen brukt. Sånn deig er lettere og sprøere, og kan spises av de som er allergiske mot gjær.

    Pizzaen smakte utrulig godt, da.

    Buon appetito!

  234. Hos oss går det mest i skikkelig 80-talls pizza med kjøttsaus og ost. Vi har store planer om å avansere og være litt mer kreative etterhvert!

  235. Har veldig lyst å prøve bakingsteel, tror det kan hjelpe min litt slappe ovn til å overføre best mulig varme til pizzabunnene mine.

    Mitt beste pizzatips er å ha ca halvparten av osten oppå tomatsausen, deretter fyllet og til slutt resten av osten. Da får du både saftig myk ost og sprø ost på toppen.

  236. Ønsker meg, den beste pizzaen min varierer etter hva jeg ønsker på den, lystene den dagen, kjøtt, kjøttdeig, pepperoni, løk, paprika og iallfall masse tomat og ost

  237. Da du publiserte ditt første innlegg om bakingsteel hadde jeg akkurat kjøpt weber pizzastein. Hadde jeg ventet et par dager med innkjøpet, hadde det nok blitt baking steel, ikke weber. Jeg hadde blitt superglad hvis jeg hadde fått en slik pizzastein! Du har forøvrig revolusjonert den hjemmelagede pizzaen i vårt hjem, med dine deilige oppskrifter. Hurra for Trines matblogg!

  238. Mitt beste pizzatips er faktisk å steke den på grillen! Gjerne med fersk mozzarella, god spekeskinke og hjemmelaga tomatsaus.

  239. Her i huset lager vi ofte flere små pizzaer slik at alle kan ha på de ingrediensene de vil 🙂
    OG… alle blir happy og koser seg max 😀

  240. Superfornøyd etter å ha kjøpt BakingSteel etter tips fra bloggen din. Pizzatips; å legge på spekeskine 1 minutt før pizzaen tas ut av ovnen + toppe med mangoeddik blandet med chiliolje! Ønsker meg BakingSteel så jeg kan gi videre i julegave… 🙂

  241. Vår pizza er så kjedelig at vi bare går for den gode gamle norske varianten med kjøttdeig og ost.
    Men kanskje jeg kunne prøvd meg på noe nytt med nytt utstyr.

  242. Har grill og pizzastein til bruk på grillen. Nå begynner det å bli i kaldeste laget å grille ute – Så Baking Steel hadde vært superdupert!

  243. Hei!
    Beste tips til hjemmelaget pizza er å smøre et tynt lag med olivenolje over deigen før den settes til langtidsheving. Da blir den utrolig lett å bake ut, og deigen blir sprø og fin.
    Ved italiensk pizza lages sausen av en blanding av finhakkede tomater og tomatpuré, en dråpe olivenolje, litt salt,pepper, cayenne og oregano og basilikum.
    Er veldig glad i margerita med friske basilikum blader, mozzarella og sprinkle olivenolje over før den stekes.

  244. Lager stor bunn i brødbakemaskin. Genial måte å gjøre det på.
    Har på tomatsaus, krydder, tofu, artisjokk, løk og ost.
    Blir like bra hver eneste gang.

  245. Lager stor bunn i brødbakemaskin. Genial måte å gjøre det på.
    Har på tomatsaus, krydder, tofu, artisjokk, løk og ost.
    Blir like bra hver eneste
    gang.

  246. Jeg ønsker meg veldig en slik bakingsteel plate. Mitt beste tips ifht pizza er å bruke en bakingsteel plate, da blir den sprø og nydelig på ekte italiensk vis

  247. Bakingsteel hadde vært fantastisk å ha, både til brød og pizza. For fantastisk pizza bruker jeg lite gjær i deigen og hever den gjerne over natta. Emnene strekkes for hånd og kjevles ikke for å bevare luften i deigen. Hjemmelaget pizzasaus, og mozzarella, eller en annen god ost. Det beste er å holde det enkelt med lite fyll.

  248. Mitt beste tips: prøv gjerne nye kombinasjoner, bl.a. med hva du har igjen hjemme (pizza fest for å tomme kjøleskapet). For eks: grønnkal. krydderet pølse, pesto, chevre.

  249. Hei, dette hadde vært en flott overraskelse til min sønn på 22. Til tross for studentbudsjett lager han mat fra bunnen av og er kjempeflink. Når han er hjemme lager han pizza til oss av det han finner i kjøl eller frys, og det er like godt hver gang. Han har snakket om bakingsteel lenge…

  250. Hei Trine!
    Takk for flott blogg og god kokebok! Nå lager også Hans Ludvig mat etter dine oppskrifter! God advent til dere alle. Hilsen oss på Trautskogen

  251. Mitt beste tips for hjemmelaget pizza er å ikke falle for fristelsen med å kjøpe ferdig saus, hjemmelaget saus går overraskende raskt, er enkelt og ikke minst: det tar pizzaen til nye høyder. Jeg pleier å tilsette noen knuste anisfrø i min som prikken over i’en.

  252. Elsker hjemmelaget pizza her i huset ja.For å lage pizza må jeg lage en tykk bunn.Og jeg elsker ost så veldig mye ost på pizzaen er snadder.Bruker kjøttdeig ,løk,purreløk,rød g gul paprika,pizzafyll og sopp.

  253. Mitt beste tips er å bruke en god tomatsaus, ordentlig mozerella, og ikke minst ikke overdrive med for mye på, godt å kunne sette pris på hver eneste ingridiens!

  254. Så gøy at du deler ut slike flotte premier! Mitt desidert beste tips til pizza er å lage en enkel og god pizzasaus(fra bunnen av, selvfølgelig) og la den være helten på pizzaen 🙂

  255. En slik pizzastein har jeg veldig lyst på:-) min favorittpizza er hvit pizza, øvrig fyll er det vi har i kjøleskapet. Favoritten er nok parmaskinke/spekeskinke som jeg legger på pizzaen etter den er stekt og ferske urter. Ellers synes jeg det funker bra å bruke litt durumhvete i deigen, i tillegg til vanlig siktet hvetemel:-)

  256. Pizza er helt topp mat nå i den travle førjulstiden. Rask, lettvint og godt. Her i huset har alle sin favoritt, derfor lager vi en stor pizza med half’n half fyll. Gjerne skinke og bacon på den ene halve og kjøttdeig på den andre

  257. Bakestål fungerer bedre enn bakestein!
    Smaken og konsistensen på deigen er svært viktig for pizzaen og da synes jeg den blir best om den får surne litt + bruk av noe durumhvete. Surne = å bruke fordeig / surdeig.

  258. Jeg er gjerne med og krysser fingrene! Mitt beste tips er en god pizzasaus som kan toppes med nesten hva som helst! Den lager du med 1 boks knuste tomater, 1 liten boks tomatpure, litt oregano, litt salt og pepper og noen ss god olje. Blandes noen sekunder i blender, og vips så har du en smakfull og god saus!

  259. Det hadde vært en super førjulspresang:-)
    Favoritt her i hus er creme fraiche med hakket hvitløk istedenfor tomatsaus…mmmmmmmm!

  260. Ja takk til pizzautstyr 🙂
    Min hjemmelagde favorittpizza er chreme fresh med masse spennende urter i på halvgrov pizzabunn. Toppes med skinke, løk og mais. Et lite dryss med ruccola etter steking setter prikken over i-en 😉

  261. Pizzastål er fantastisk, og overlegent tradisjonell pizzastein. Var tvilsom til hvor mye bedre det kunne bli før jeg testet, men pizzastål tar det enda et skritt. Mitt beste tips er å ta eltefritt-metoden også til pizzabunn noe som gir den beste bunnen jeg har smakt så langt. Anbefaler også å langstidskoke tomatsausen, noe som gir en mye mer kompleks pizza.

  262. Kul farget. 🙂 Mitt beste tips er potet-, purre og baconpizza. Skjær potet i tynne skiver med ostehøvel og dekk bunnen med det. Over har man bacon og mykstekt purre, samt mozarella. Annerledes og herlig!

  263. Pleier å lage pizza med deler grovt mel, fyll med karbonadedeig, pastasaus, sopp og mais. Og pesto på toppen når den er ferdig 🙂 Hadde vært gøy å prøve noe som gjør den enda bedre!

  264. Blir aldri lei av pizza! Kjevle bunnen så tynn som mulig og Stek den på Max varme i 2 min uten fyllet først , så blir bunnen sprøere! Et tynt lag med creme fraiche under fyllet gir også en god smak:)

  265. Hadde vært utrolig kjekt med en pizzaspade og steel. Jeg ELSKER italiensk pizza, nesten litt flaut å bestille det ute, men benytter barna som alibi 😉

  266. Hei! Ja takk! Har begynt å eksperimentere med din måte å lage pizza på, og det er til glede for familie og venner! Kjøpte bakesten, men hadde vært gøy å prøve bakingsteel for en enda sprøere pizzaopplevelse! 🙂

  267. Så gøy at du skjemmer oss ut med julelotteri! Mitt beste pizzatips er å variere. Prøvde med ansjos forleden, det høres kanskje ikke så godt ut, men det satte en veldig god smak!

  268. Mitt beste tips er å lage tomatsausen av hele tomater som du ved hjelp av snitting og kokende vann selv skjolder, og ikke av ferdig opphakkede tomater på hermetikkboks. Nam, nam!

  269. Den skulle min kjære sønn fått til julegave – for han ønsker seg nemlig det til jul. Og han er faktisk veldig flink til å lage mat 🙂

  270. Tusen takk for super matblogg! Finner alltid oppskrifter til ukesmenyen her, og alt smaker alltid like godt! 😀 Mitt pizzatips er å steke bunnen i fem minutter før jeg legger på fyll, da blir bunnen sprø og luftig! Så legger jeg på hjemmelaget tomatsaus og ost før jeg har på resten av fyllet. Dette er alltid populært, og det blir aldri rester. Ønsker meg BakingSteel for en enda bedre pizza! :))

  271. “Less is more” – simpel pizza med tynn bunn, tomatsaus, biter av mozarella og aspargesstenger 🙂 Ellers er en velbakt calzone alltids en slager

  272. Her har vi akkurat satt til livs hjemmelaget pizza – og her i huset er det mange som elsker pizza! Pizzastål har jeg ikke prøvd, men kan tenke meg det vil gi en ny opplevelse av italiensk touch.

  273. Mitt pizzatips: For de med glutenallergi så lag blomkålpizza. Bunnen er laget av blomkål og kan ha hvilke som helst fyll. Kjempe godt for de som også bare vil ha et sunnere alternativ.

  274. hei,

    Jeg skulle ønske å kunne pizza igjen spesielt da en Calzone, men siden jeg har cøliaci can jeg ikke spise gluten (mel). Dat er det ikke noe igjen der. Skulle ønske meg oppskrifter på glutenfri mat spesielt pizza

  275. Vil også gjerne være med i trekningen. 🙂 Mitt beste pizzatips er ost på kanten. Og gjerne spe på vanlig pizzaost med litt blåmuggost.

  276. Å, dette ønsker jeg meg! 🙂 Din hvite pizza har blitt en hit hos oss!
    Takk for all den gode matinspirasjonen. Ukesmenyene dine er gull verdt!

  277. Mitt beste tips : pizzabunn med siktet speltmel og havremel, creme frech, hvitløk, purre, sopp, ananas, ost, choritzo pølse og bacon som fyll.

  278. Hei! Ønsker gjerne å være med i denne konkurransen 🙂 mitt beste pizzatips er tomatsaus,fersk mozzarellaost,champignon,løk. Stekes. Etterpå topper jeg pizzaen med serranoskinke og fersk basilikum

  279. Det hadde vært så digg å vunnet. Jeg er glad i litt tykk bunn og hever deigen i ovnen i 50 min på 50 grader. Smører den inn med tomatpurre, opphakkede tomater, strør litt ost over, så litt opphakket chilli, knuser litt tacochips og strør over, så litt ost over det igjen, legger så på pepperoni, litt rød og grønn paprika, strør litt opphakket purre over og setter den i stekeovnen på nederste rist og lar den steke i ca.15 min på 220 grader. Når den er ferdig strør jeg litt gressløk på toppen. Har rømme ved siden av og noe godt å drikke 😉

  280. Jeg vil gjerne prøve nytt pizzautstyr!

    Mitt pizzatips er å toppe pizzaen med kjøttboller av rå kjøttdeig, dvs ikke stek kjøttbollene på forhånd. De blir uansett stekt når pizzaen stekes. Kjempeenkelt og kjempegodt! 🙂

  281. beste pizzaen er den man lager selv i pizzaovn. Det er bare kreativiteten som setter en stopper for toppingen. Stats og lage mange småpizzaer så barna kan lage sin egen pizza. Alle får det de liker best.

  282. Mye flott på bloggen her! Til pizza synes jeg det er spesielt godt å blande inn soltørkede tomater og oliven (knust) inn i tomatsausen, det gir en mer smaksrik tomatsaus – spesielt når den har fått kokt i noen timer. Litt knust chili skader jo heller ikke.

  283. Så fantastisk! Pizza har aldri vært det samme etter at jeg oppdaget hvit saus, skulle likt å lage et par stykker på baking steel 🙂 Italiensk style pizza… bedre får man det ikke!

  284. En flott blogg med masse spennende og gode oppskrifter.
    Vi har pizza hver helg og lager ofte en voksen og en barne pizza. Ungene foretrekker kjøttdeig, løk og tomatsaus med basilikum og hvitløk. Selv foretrekker jeg hvit saus av bl.a creme fraiche og hvitløk med spekeskinke frisk tomat, rødløk og ruccola

  285. Har alltid trodd at denne plata er helt unødvendig og altfor dyr til å være vært å kjøpe. Prov me wrong at jeg hatt feil all den her tida

  286. Mitt beste tips er å la gjestene velge fyll på pizza selv. Ha en basic deilig tomat/pesto saus og deretter varier med fyll som skinke, pepperoni/ parmaskinke ulike grønnsaker / ruccola og spennende oster. Lag heller små og flere pizza, så man får muligeten til å variere. Dette gir inspirasjon til nye smaker, istedet for å falle for den samme favoritten hele tiden:-)

  287. Jeg hever alltid pizzabunnen i kjøleskapet og smører langpannen i stedet for å bruke bakepapir. Dette gir en fantastisk sprø bunn. Hjemmelaget pizzafyll som har kokt lenge,ost og så toppe med rå svinestrimler som har ligget og godgjort seg i hjemmelaget marinade. Nydelig

  288. Hei! Dette hadde vært perfekt julegavet til kjæresten! Mitt tips bruk andre oster en de vanlige når du lager pizza for eksempel talleggio! 🙂

  289. Tusen takk for tips om pizzasten. Jeg tror baking steel vil ta pizzaen til nye høyder. Mitt beste tips er, brukt pizzamel i bunnen – fantastisk godt

  290. Ja takk det hadde vært spennende å prøve produktene:)))
    Mitt tips er små, ustekte kjøttboller med mye god smak oppå osten, stekt på sterk varme øverst i ovene blir det gooodt.

  291. jeg ønsker meg!!!!

    Min gode pizza består av creme fraise som pizzasaus, mozarella og jarlsbergost, tomat, Serranno eller annen god skinke, rødløk og toppes med parmesanost!!! Nam!

  292. Tusen takk for en flott side og for at du deler dine oppskrifter og tips med oss. Har virkelig fått tilbake gnisten til å lage nye matretter etter å slitt med å finne ny inpsirasjon etter over 35 år på kjøkkenet.

  293. Så snill du er! Her er pizzaopplevelsen gått opp flere hakk etter at jeg begynte å bruke din fremgangsmåte på pizzadeigen. Alltid et godt resultat.

  294. Det hadde vært kjempestas med noe slikt. Jeg har til nå stort sett sverget til den tradisjonelle hjemmelagde pizzaen i langpanne, men kunne tenkt meg og utvida repertoaret litt 🙂

  295. Mitt tips er mye tid og kjærlighet til bunnen som er selve grunnsteinen til pizza. Denne skal være tynn og sprø. Fyllet skal være mye og godt og fylt på med grønnsaker. Mozarella er et must!

  296. Denne hadde blitt pakket inn og gitt til mine foreldre til jul. Det finnes ingen bedre pizza enn den jeg får servert der! Min mor dyrker tomater og lager tomatsaus av en del. Den fryses og brukes som fantastisk god pizzasaus nesten året rundt!

  297. Vi lager pizza hver fredag kveld. Vår spesialitet er bunnen, som er bestandig laget av bestemors grovbrød-blanding, havrekli og hvetemel.

  298. Hvis jeg vinner kan jeg love følgende: jeg skal bringe min hvite pizza med blåmuggost, pære, spekeskine, ruccula og valnøtter til nye høyder. Promise!

  299. Beste pizzatips er å lage deigen på morgningen, slik at den bare kan bakes ut nå vi kommer hjem fra jobb. Gode oster er favoritter, i tillegg til deilig olivenolje dryppes over ferdig resultat. Magisk godt!! Å vinne ville vært magisk

  300. Jeg vil gjerne prøve nytt pizzautstyr! Her i familien lager vi pizza hver lørdag! Vi pleier variere litt. Pizzabunn blir laget på “slump” mens fyllet og sausen varier. Hvit pizzasaus med chilli, hvitløk, frisk basilikum og oregano, karbonadedeig, sopp og løk med mozzarella og ruccola på toppen. Serveres med salat! Pizzasaus med idun chilli ketchup, tomatpure og vann sammen med oregano og pizzakrydder fra Dolly er også en sterk og deilig saus! Variere så med biff eller kylling marinert dagen før. Ost, sopp og løk er også en vinner 🙂

  301. Mitt tips er å blande creme fraiche og basilikum i pizzasausen. Topp med mozarella og pinjekjerner og avslutt med pramaskinke og ruccola når du har tatt pizzaen ut av ovnen☺ også er det godt med hjemmelagd rømmedressing!

  302. For en fantastisk fin premie i konkurransen! Pizza er utrolig god helgekos, og man kan variere med så mye forskjellig. Denne helgen lagde vi med kylling og spekeskinke, noe som var utrolig godt 🙂

  303. En sånn ønsker vi oss. Blir jo fantastisk godt. Mitt tips er tynn bunn og enkle smaker av gode råvarer. Ikke blande for mye. Parmaskinke, mozarella og en god hjemmelaget tomatsaus.

  304. Mitt beste pizza-tips er kvit pizza med creme fraice, rødløk, ananas, soltørka tomat og chorizo eller spekeskinke. Rikelig med ost på toppen og ruccola etter steiking. Mmmm husets favoritt!

  305. Vi bruker din matblogg og oppskrifter flere ganger i uka og er så fornøyd!!! Min datter og jeg håper nå å vinne nytt pizzautstyr fra deg

  306. Baking Steel er perfekt julegave til meg selv. Har en tykk skiferplate i ovnen idag, men irriterer meg fordi den er akkurat for liten til større pizzaer. Stålplata har jo større varmekapasitet også, helt sikker på at dette er tingen for ennå bedre pizza og brød.

  307. Dette hadde vært kjekt å hatt når vi skal ha pizza i helgene!
    Jeg elsker pizza toppet med ost, tomat og cerranoskinke. Samt ruccula, pesto og aioli!

  308. Ønsker å delta i denne trekningen! Beste hjemmelagde pizzaen jeg ha laget er med kaldhevet deig som blir til italiensk pizza, med hjemmelaget tomatfyll, serranoskinke, forskjellige oster, oliven ogpinjekjerner. Toppes med hjemmelaget “chili olje” og ruccola. Hadde blitt super god på bakingsteel!!

  309. Gleder meg til å prøve bakestål. Hjemmelaget pizza er fortsatt fredagskos hos oss og din hvite er en av favorittene.

  310. Hei,
    Mitt beste tips er å droppe gjæren i pizzadeigen. Bruk isteden bakepulver.

    Eller gå for denne:
    1 cup varmt vann
    1 SS Honning
    1 SS gjær
    1 ts salt
    Blandes og la stå å trekke i 5 min.
    Tilsett så:
    4 SS god olivenolje
    2-3 Cup Tipo 00

    krysser fingrene for julelotteri 1. Så er julegaven til oss i box.

  311. Vi har prøvd mange oppskrifter på pizzabunn, og din eltefrie versjon er den enkleste og en god pizzabunn – men mangler en god pizzasten for ovenen for å løfte pizza til nye høyder !!

    Vårt beste tips er å ikke overfylle pizza’n – bruk en god pizzasaus, litt ost og din favorittopping, så får du den beste pizza !

  312. Ønsker meg så ille en slik. Har sett på mange alternativer, men har fått for meg at det er kun denne som duger ettersom Trine anbefaler den 🙂 Ville blitt et supert kjøkkenredskap på mitt nye kjøkken til jul. Mitt beste pizzatips er å lage minst to stykk når du først er i gang-slik har du alltid en ordentlig godbit på lur i frysen, eventuelt er det ikke noe problem å by på en skikkelig matbit om noen skulle se innom! Så trivelig å by noen på pizza, for de fleste jeg vet av har alltid en god pizzahistorie eller gode minner fra barndommens lørdagskvelder 🙂 Vært så koselig å lage gode historier og minner til neste generasjon 🙂

  313. Legg pepperonien på toppen av osten, ha på varmluft og grill en liten stund på slutten,- og vips: Digg, sprø pepperoni! Namnam!

  314. Den viktigste “ingrediensen” du trenger for å lage en god pizza er Baking Steel. I tillegg må du selvfølgelig lage en god bunn – helst bør du benytte italiensk mel av typen tipo 0, eller 00. Med fyll etter egen smak er du garantert et perfekt resultat. Panna Cotta til dessert (gjerne med multe) avslutter et perfekt måltid. Enkelt og noe de fleste liker – er min erfaring.

  315. Mitt tips -i tillegg til å bruke Trines oppskrift og alltid lang hevetid- er å steke pizzaen på stenplate , høy temperatur, ute på grillen fortsatt!!! Stekte søndagspizza senest for 1t siden, og har ingen planer om å gi oss med det tross litt kulde. Nydelig sprø bunn+masse ruccola oppe på:-)

  316. Mitt pizzatips er: God tid, enkle og gode rådvarer, urter frå hagen, gode folk rundt bordet, tid til å smake, lukte og sjå, -god Barberavin frå Asti og god samtaler rundt bordet.

  317. Hei! Hos oss er det mannen som står for pizza kreationen. Og noe som er veldig populært hos oss med to små barn i hus, er å lage ferdige bunner til hver og en og boller med forskjellig fyll så at alle får det de ønsker på sin egen pizza 🙂

  318. Spennende! Mannen klarte å knuse pizzasteinen min, så jeg ønsker meg en ny 🙂 Tips: Bruk ekstra finmalt mel, type 00, det gjør stor forskjell for en god bunn!

  319. Mitt beste tips er å lage deigen kvelden før (med lite gjær og kaldt vann) og la den heve over natten. Veldig tidsbesparende dagen etter, og det gir mere tid til det som skal være oppå pizzaen 🙂

  320. Hele familien er veldig glade i pizza.Vi har forskjellige varianter vi bruker å lage.Men en ting vi synes er veldig koselig er å lage inbakt pizza på bålet når vi er på tur i skogen.Vi har forskjellige ingrdienser å velge mellom,også kan hver enkelt lage den pizzaen man har lyst på.Barna synes det er stor stas!

  321. Mitt beste tips er å bruke høyest mulig varme i ovnen, la pizza-steinen stå i ovnen så lenge at den er skikkelig varm og å steke pizzaen så høyt oppe i stekeovnen som mulig.

  322. Mine beste tips er:
    – Bruk semulegryn når man baker ut. Slipper spaden lettere, og man får en ekstra dimensjon på bunnen
    – Bruk relativt fuktig deig
    – Lag boller som heves separat, og åpne deigen med hendene. Gode videoer finnes på youtube
    -Bacon og daddel er en uslåelig kombinasjon

  323. Sønnen min drømte om fotballkarriere i Spania da han var i 10-12 års alderen. Planen var å ta mamma’n med. Han skulle nemlig kjøpe pizzarestaurant som jeg skulle drive, og den skulle selvsagt hete Mama’s Pizzeria

  324. Beste pizzaopplevelsen vår, var en varm sommerkveld, med pizzadeigen laget på ekte italiensk Tipo 00 hvetemel, alle ingredienser i små skåler, og hver gjest utstyrt med hver sin lille kjevle og bakefjøl, også fikk alle steke små pizzaer på steinplate i grillen. Vi satt langt utover den milde sommernatten. Opplevelse og nytelse i ett!

  325. Dette har stått på ønskelisten over lengre tid! Mitt beste tips er å lage pizzasaus av soltørkede tomater, ferske tomater, fersk basilikum og hvitløk.

  326. mitt tips er å legge ruccula, tynne halvmåneskiver av grønt eple og noen dråper balsamico på den ferdigstekte pizzaen.

  327. Ønsker meg pizzastein, for elsker sprø bunn! Mitt beste pizzatips er peanøtter eller cashewnøtter, koriander og lime (de to siste rett før servering) – nydelig på pizza, spesielt med marinert kylling!

  328. det hadde vært midt i blinken. Mitt beste pizzatips er egentlig å ha god tid, en god vin og godt selskap: Da blir det meste godt. Og gode råvarer….

  329. Mitt beste pizzatips: Lag porsjonspizza med tynn bunn så kan alle i familien toppe med det de vil. Min favoritt for tiden er tomatsaus med masse hvitløk, chili og basilikum. Legg på gul og rød paprika. Dekk hele pizzaen med spinat. Topp med serranoskinke og et lite dryss parmesan og blåmuggost.

  330. Jeg vil gjerne vinne bakestål og spade, jeg har lett på butikker en stund uten å finne. Min elskede bakestein fra atupperware gikk i stykker for en stund diden, og den finnes ikke lenger. Mitt tips er å bruke bakestein ( eller stål da, men det har jeg ikke forsøkt enda). Fin dag til min faborittblogger 🙂

  331. Mitt bete pizzatips er porsjonsizza, sånn at alle kan få akkurat den toppingen de har lyst på.
    Det pizzastålet har jeg SÅ lyst på, står allerede på ønskelista 🙂

  332. Sett på litt Lina Termini, og komponer enkelt den beste pizzaen. Bruk ordentlig mozzarellen vær så snill. Ciao bella!

  333. Pappa lager ofte hjemmelaget pizza. Han lager veldig god pizza. Han hadde sikkert blitt veldig glad for å få det i gave.

    Jeg synes at pizzaen blir best med tynn bunn. Mye fyll og lite brød.

  334. åh, dette hadde vært perfekt!
    mitt beste råd: porsjonpizzaer for barn (og voksne) så man selv kan bestemme + bruke mer cremefraichesaus (med hvitløk og timian) enn tomatsaus – en herlig forandring for de fleste!

  335. Mitt beste tips er å ha god tid slik at deigen får hevet nok, og bruke mye grønnsaker som fyll slik at pizzaen blir saftig og mettende. Skulle gjerne hatt premien da pizza veldig ofte står på menyen fredager når vår ukependlende skoleelev kommer hjem til helgen. Ifølge henne er rester av pizza super mat å få med seg når hun reiser tilbake søndag kveld.

  336. Jeg vil gjerne vinne.

    Pizza med kjøttboller, bacon, kjøttdeig, løk, skinke med grov tykk pizzabunn er knall.
    Med akkurat passe ost på.

  337. Ha i en god slump med soltørket tomat i sausen. En ekstra god dybde i smaken. En vinner – alltid! Også hos 2 åringen som spiser hjemmelaget pizza som en oj-oj!

  338. Skulle gjerne testet dette utstyret!! Lager pizza hjemme hver fredag. Alt fra bunnen av. Tynn og grov deig som ikke heves. Ofte tandoorimarinert kyllingfiletstrimler, spinat, rødløk med mer. Gjerne hvit pizza:-)

  339. Mitt beste pizza tips er å kutte opp ulike pizzatoppinger som paprika, løk, sopp, friske urter, skinke, samt lage en deilig tomatsaus, så kan alle få lage sin egen porsjonspizza men favoritt toppidrett sine. Og så deler man med resten, så får alle smakt noe nytt.

  340. Jeg har hatt lyst til å prøve lage pizza på stein, så dette var en super premie! Mitt beste pizzatips er å overlate jobben til den i husstanden som er flinkest på sånt – min kjære mann

  341. Ja takk! Mannen lager bunn og jeg lager fyll, gjerne til et glass vin. Favoritten er hvit saus (m creme fraich og chili), spekeskinke, cherrytomater og ruccola. Mmmmm 😉

  342. Pizza er både godt og enkelt, og alle kam lage sin egen favoritt! Jeg liker kjøttdeig, tomat, ananas og bacon. Men ungene går for skinke, mais og bacon.

  343. Kokeboka din er en av de mest brukte i heimen vår. Pizzaoppskriftene der er toppers 😀
    Ha en fin adventstid og en god jul!

  344. Det beste pizzatipset er Trines eltefri pizza stekt på pizzasten toppet med tomatsaus, mozarella, parmaskinke, pinjekjerner og ruccola – blir like vellykket hver gang! Skulle gjerne prøvd BakingSteel!

  345. Min beste pizza er med kylling, pesto, soltørket tomat, rødløk og fetaost. Pleier å steke kyllingfilet i ovnen så den blir saftig, så deler jeg den opp og rører den inn i pesto.
    Noen ganger har jeg raspet gulrot i bunnen. Pleier alltid å krydre bunnen med oregano og basilikum. Blander krydderet sammen melet. Har litt grovt mel.

    Pizzasausen er alltid hakkede tomatertomater med hvitløk, salt, oregano og basilikum. Har jeg god tid koker jeg inn løk og evt andre grønnsaker som paprika, gulrot og basilikum. Da får jeg lurt i sønnen min litt grønnsaker.

    Har jeg ånden over meg lager jeg en stor pizzadeig slik at jeg kan forsteke flere deiger i 5 min og fryse. Lager også mye oizzasaus som jeg fryser ned i små bokser. Jeg tar også vare på smårester av kjøttdeig og kylling som ikke er nok til middag for en engang. Det fryses ned. Da har jeg plutselig en nesten ferdig pizza i fryseren. Bare igjen å legge på saus og topping før steking. Bra hurtigmat☺

  346. Da er klokken passert 22.00 og det er ikke lengre anledning til å melde seg på trekningen. Takk for stor respons! 🙂

  347. Gratulerer til Katrine (kommentar nr. 73), som vant BakingSteel + pizzaspade! Vinneren ble trukket med hjelp av Random.org.

    1. Siden Katrine ikke har meldt seg ble det i dag trukket en ny vinner, nemlig kommentar nr. 31 – Ida Kristine. Gratulerer! Send meg navn og adresse innen en uke, så skal jeg sørge for at du får premien din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.