trinevsoma-0443

Som jeg allerede har skrevet om i dette innlegget, laget jeg for et par uker siden mat sammen med Ole Martin Alfsen. I tillegg til en deilig Marokkansk gryte med bulgur, som Ole Martin hadde forberedt på forhånd (anbefales!), laget vi to retter fra den nye kokeboken hans Hverdagsmat – middager for alle.

trinevsoma-0642-2

På menyen sto blant annet Ingefærsei med eple- og karrisaus. En enkel, men utrolig smakfull rett. Spennende med eple- og karrisausen som tilbehør. Anbefales!

trinevsoma-0647

Neste rett ut var en Kyllingform med rotfrukter og estragon. Kjapp å lage, men trenger en halvtimes tid i ovnen, men da kan man jo gjøre andre ting som å sette på en klesvask eller hjelpe junior med leksene.

trinevsoma-0447

En utrolig lekker og velsmakende rett, som du gjerne kan invitere gjester på.

trinevsoma-0557

Jada, jeg storkoste meg og assisterte så godt jeg kunne, mens Ole Martin kokkelerte og forklarte – og matfotograf Stian Broch fotograferte både oss og maten. Det var jo en litt uvant sitasjon for en som er vant til å planlegge, lage, style og fotografere alt selv, men det kjentes helt ok!

trinevsoma-0341

Ole Martins kokebok Hverdagsmat inneholder hele 220 oppskrifter, inndelt i kategoriene salater, supper, pasta, fisk, kylling, svin, lam og storfe. Boken er brukervennlig, og i tillegg til selve oppskriften får du også opplysninger om hvor lang tid det tar å lage maten, vanskelighetsgrad, tips til variasjoner av oppskriften og hva man kan gjøre med eventuelle rester. I tillegg får du en innføring i ulike grunnteknikker og oppskrifter, som for eksempel steking av kyllingbryst og svinekjøtt, hvordan du lager majones, hvordan du kutter grønnsaker – og hvordan du lager perfekt risotto. Med andre ord, 358 sider med ren og skjær (ujålete) matglede – og mange gode smaker! Anbefales!

Ønsker du å kjøpe Ole Martins kokebok «Hverdagsmat» kan du gjøre det HER (#salgslenke) for kr. 349 (ord. pris er kr. 399). Da får du kjøpt boken med maksimal rabatt og fri frakt.

Alle bildene i dette innlegget er tatt av Stian Broch.

For ordens skyld: dette er ikke et sponset innlegg. Du kan lese om mitt samarbeid med tanum.no her.

 

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste