Tara høst 13

Jeg har vært på hytta i helgen, og har kost meg med den siste utgaven av Tara Smak. Jeg har også testet ut et par av oppskriftene i bladet, blant annet currysuppen som ble publisert i går.

I Tara Smak finner du gode, gjennomprøvde, varierte og ujålete oppskrifter. Du finner alt fra hverdagsmiddager, festmat, sesongmat og bakst. I tillegg til oppskrifter finner du blant annet matrelaterte reportasjer, faktaartikler, vin- og øltips, og kokeboktips.

Tara høst 13

I det siste nummeret finner du spennende oppskrifter med smak av høst. Som for eksempel fristende lammeoppskrifter, varmende supper, superraske hverdagsoppskrifter og flere herlige oppskrifter hvor epler spiller hovedrollen.

Tara høst 13

Du finner også oppskrifter på sausene som gir skalldyrmiddagene den ekstra piffen, spennende matpakketips, en masse tips om øl til mat og et intervju med matbloggeren og kokebokforfatteren Monica Csango, og friske, fruktige og fristende oppskrifter med sitron. Litt av hvert for enhver smak, med andre ord.

Tara høst 13

I neste utgave av Tara Smak (som kommer ca. 14 oktober) kan jeg opplyse at det blant annet kommer et intervju undertegnede og tre oppskrfter fra TRINES MAT.

Tara Smak tilbyr dere lesere et supertilbud, slik at du kan teste ut bladet selv. Prisen er kr 99,50 for tre nummer. Ordinær pris er kr. 74 pr. nummer, så her er det penger å spare. Tilbudet kan du bestille HER.

(Dette innlegget er skrevet på oppdrag fra Tara Smak, men det er jeg som står bak teksten og vurderingene som fremgår i innlegget.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Jeg rev av plasten på tara SMAK så fort jeg kom inn på kjøkkenet i dag. Flott artikkel om deg. Jeg er stor fan av bloggen din og har anbefalt den til alle mine venner og bekjente. Jeg vet mange bruker den i planleggingen av ukens middager. Og det er som du sier i artikkelen, fordi oppskriftene funker og er heller ikke vanskelige å få til.

 2. Supert tilbud og et magasin som jeg bruker
  å kjøpe med meg hjem fra butikken – så det
  var vel like greit å abonnere på dette 😀
  Titter forresten innom deg og får med meg
  nye innlegg på Facebook – fantastisk flott
  matblogg – både i ord og bilder ღ Boken din
  ligger på «julegave ønske» til meg selv 🙂
  Ønsker deg en fortsatt fin uke og høst ღ
  – klem fra Mette –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste