Grillkokebøker 3

Det er på tide med et nytt kokeboktilbud, og siden vi går mot en ny grillsesong har jeg fått ordnet med eksklusiv rabatt på fjorårets grillkokebokfavoritter:

  • Det beste grilltilbehøret av Lisa Lemke: Boken er spekket med godt grilltilbehør for enhver smak og anledning – alt fra marinader og rubber til salater, salsa, smør og søtsaker. Inneholder også menyforslag til bla middag for store og små, herremiddag og rask middag. Pris: kr. 149,- (ordinærpris: 299,-)
  • BBQ – lekende lett av Paul Løwe: Paul elsker å grille, og det er det ingen tvil om ettersom du blar deg gjennom kokeboken. I boken finner du noe for enhver smak og anledning, som blant annet oppskrifter på de beste hamburgerne, kyllingkebab, sjømat, grønnsaker, pizza, sauser og tilbehør. Pris: kr. 179,- (ordinærpris: 299,-)
  • På grillen av Andreas Viestad mfl: I denne boka får du en innføring i ulike grillteknikker og 50 oppskrifter fra restauranten som har fått navn etter grillkokkenes skytshelgen, St. Lars. Pris: kr. 189,- (ordinærpris: 379,-)

Du bestiller bøkene ved å trykke på lenkene ovenfor og benytte rabattkoden TRINEVIP. Tilbudet gjelder i 14 dager, dvs tom. 23. mai 2013.

Ønsker du tips om andre gode kokebøker kan du ta en titt på min «kokebokhylle» på tanum.no, se HER. Ønsker du å forhåndsbestille kokeboken min TRINES MAT (kommer 15. august) kan du gjøre det HER.

(Om mitt samarbeid med tanum.no, se her.)

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Takk for tips 🙂 Lurer på en sak… Jeg synes alltid Paul Løwe lager så mye pent, men er det GODT, har jeg lurt på… Er oppskriftene hans gode? Det er ikke bare fjas og pynting?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Min Handleliste