De seks heldige vinnerene av høstens ”favorittkokebøker” er trukket, og det er på tide med et nytt blogglotteri. På premiebordet står en ny favoritt, nemlig en støpjernsgryte fra Le Creuset! Gryta er rød, 26 cm i diameter og rommer 5,3 liter (verdi. kr 1899). Den er perfekt til for eksempel eltefrie brød, gryteretter (enten den tilberedes på komfyren eller i stekovnen) – ja til det aller meste, egentlig. Jeg har en sort Le Creuset (24 cm) og bruker den flere ganger i uka.

Dersom du ønsker å være med i trekningen av gryta må du skrive en kommentar under dette innlegget innen onsdag den 19. desember kl. 20. Samtidig ønsker jeg å høre når du første gang besøkte TRINEs MATblogg, og om du eventuelt har forsøkt en eller flere oppskrifter fra bloggen.

Det er kun anledning til å legge inn en kommentar pr. person. De heldige vinnerene blir offentliggjort i kommentarfeltet til dette innlegget + på facebook.

Gryta er gitt av min annonsør Rafens.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Jeg besøkte bloggen første gang da vi bodde i USA for noen år siden, og siden den gang har jeg vært innom MANGE ganger. Bruker stadig oppskrifter fra bloggen din, og nå har også min samboer skjønt at det er hit han må gå når han skal bestemme eller lage middag 🙂

  1. Jeg har brukt/lest din blogg veldig lenge! Husker ikke helt når jeg begynte å lese den. Har prøvd flere av dine oppskrifter, og går ofte inn på bloggen din, når jeg har lyst på god mat – og finner gode oppskrifter her! 🙂 Denne gryta står virkelig på ønskelista 🙂 takk for en fin blogg!

   1. Jeg husker ikke første gang jeg tok i bruk bloggen din, men jeg bruker deg mye! Uke meny, knekkebrød, desserter, festmiddag. Du er en stor inspirasjon. Praktisk og brukervennlig blogg! God Jul!

  2. Ønsker meg veeeeeldig en sånn gryte 🙂 Fikk tips om bloggen din av en matglad venn for ca et halvår siden og er innom flere ganger pr. uke. Liker veldig godt din ukesmeny, og har laget flere av middagsrettene til stor glede også for familien som består av mann og 3 ungdommer. Er nå igang med julebakst med dine oppskrifter. God jul 🙂

  3. Hei 🙂
   Hørte om bloggen din fra ei venninne for sikkert et år siden. Er stadig innom for inspirasjon og har prøvd flere av oppskriftene dine. Supergodt! 🙂
   Har skikkelig lyst på den gryta så krysser fingrene nå 🙂
   Lykke tl videre….

  4. Hei Trine. Min favoritt oppskrift hos deg tror jeg må være kylling cacciatore retten, pizza oppskriftene, foccacia, gulrotkaken ala R.O.O.M. Ja det var da noen få utvalgte, men kunne ha nevnt mange fler. Kyllingretten lagde jeg til min datters dåp i fjor. Hadde vært fantastisk å få den fine røde gryta. Da kan jeg kanskje begynne å lære meg å lage eltefrie brød også 🙂 takk for fine og detaljerte oppskrifter!

  5. Hei Trine.
   Først vil æ takke for en inspirerende og innholdsrik blogg.
   Starten på min leteaksjon av blogger begynte ca 1 år etter
   at du var kommet på lufta!
   Jeg falt pladask for din blogg,og har siden vært en ivrig bruker.
   Det hadde vært fint og vinne den gryta,den er helt fantastisk har æ
   hørt fra de som har den.
   Ha en fin uke fortsatt,og æ gleder mæ til forts….
   Klem frå NORD.

  6. Jeg har brukt oppskrifter fra bloggen din jevnt det siste året iallefall. Tror det er ett og et halvt år siden jeg oppdaget bloggen. Lager noe herfra flere gang er i måneden, liker at det er vanlige ingredienser og ikke halvfabrikater(iallefall når det ikke er produktplassering) slik blir til gode, enkle og sunne retter!

 2. Denne står på juleønskelisten, så jeg vil være med i trekningen! 🙂 Jeg husker faktisk ikke når jeg besøkte bloggen første gang, men det er temmelig lenge siden, i hvertfall! Jeg brukte en oppskrift herfra senest for et par dager siden – toåringen og jeg bakte bringebærcookies. NamnamNAM var dommen hennes når kjeksene var ferdige ;o)

 3. Denne her står faktisk på min ønskeliste til jul:) så denne har jeg virkelig lyst på.
  Jeg startet å følge din blogg for ca 3 år siden og er innom hver dag. Har laget mange av din oppskrifter, supper, kyllingrettet, no knead bread med valnøtter og det siste var lussekatter:) Du gir meg mye inspirasjon og det er enkle og gode oppskrifter. Ønsker deg en toppen dag og god jul.

 4. Hei,

  Den så utrolig flott ut, hadde ikke sagt nei takk til den, sikkert perfekt til gryteretter:-) Jeg oppdaget matbloggen din for ca 2 uker siden og er helt frelst, noe familien nyter godt av på middags/matfronten! Koser meg med å lage ukesmeny fritt utplukket fra alle dine fantastiske og forklarende oppskrifter. Resultatet blir faktisk veldig bra, selv for en som tidligere ikke har vært så glad i matlaging:-)

 5. Jrg besøkte din blogg første gang for ca ett år siden og har hengt med siden. Jeg er en ivrig hobbykokk og har drøssevis av kokebøker. Nå er det ofte ipaden med din side som står på kjøkkenbenken ved siden av meg. Alt har vært vellykket sålangt, det betyr gode, gjennomarbeidede oppskrifter. Idag skal vi bake pepperkakene dine som er deilig fri for palmeolje og ikveld er det mafialasagnen – den beste jeg noengang har laget! Stå på videre og riktig god jul. Takk

 6. Hei Trine
  Jeg er innom bloggen din flere ganger i uken, og har prøvd maaange av dine oppskrifter – alle med kjempebra resultat! Siste oppskriften jeg prøvde var på lussekattene dine, de ble kanongode! Det er du som har ‘lært’ meg å få til gjærbakst – så 1000 takk 🙂
  Jeg husker ikke første gang jeg var innom her, håper bare du alltid vil være her!
  God helg 🙂

 7. Jeg har brukt bloggen din jevnlig for inspirasjon, og har laget flere av rettene. Biff Bourguignon har jeg laget flere ganger. Har fulgt bloggen via RSS i flere år.

 8. Hei,
  Jeg vil takke deg for å masse inspirasjon på kjøkkenet, og for at du har gjort meg til en bedre «husmor» 🙂 Denne gryten står høyt på ønskelisten i år!!
  God Jul til deg:)

 9. Hei 🙂
  Ble tipset om bloggen av storesøsteren min, og etter dette har jeg brukt oppskriftene mange ganger.
  Er veldig fornøyd med at du har så stor variasjon!

  Maja

 10. Jeg besøkte bloggen din første gang da jeg nettopp hadde flyttet hjemifra, for litt over to år siden, og har i løpen av den tiden jobbet meg gjennom en gooooood del av oppskriftene her. Du har lært meg mye om matlaging, takk for det! 🙂

 11. Jeg vil jo gjerne være med på trekning. 😉 Besøkte bloggen din for flere år siden første gang. Var den første matbloggen jeg fant på nett tror jeg. Bruker ikke noe annet en din bolledeig når jeg baker. Har aldri vært bra på gjærdeig før nå. Med din oppskrift blir de perfekte!! Ungene elsker dem. Marte

 12. Hei Trine, jeg hiver meg på for den gryta ønsker jeg meg veldig. Har takket deg mange ganger for flott inspirasjon, men gjør det gjerne igjen. Jeg skryter av bloggen din i øst og vest og har laget mange av oppskriftene – alltid vellykket 😀 Spesielt er jeg glad for alle de gode fiskeoppskriftene – endelig liker jeg fisk … kunne spist fisk hver dag 😉 ønsker deg og dine en riktig God Jul og et begivenhetsrikt og spennende nytt år. Klem fra Anne

 13. Hei

  Jeg oppdaget bloggen din ved en tilfeldighet for et par år siden. Etter dette har jeg brukt den masse til inspirasjon. De indiske rettene har jeg laget mange ganger, og de er nok favorittene.

  Jeg har dessuten virkelig fått opp øynene for grytebrød i høst, og en slik gryte står veldig høyt på ønskelisten!

  Maren

 14. Denne gryta har jeg ønsket meg lenge. Men fordi den er så dyr, hadde jeg helst sett at jeg fikk tilbakemelding fra andre brukere om at de var fornøyde. Og når den nå dukker opp på din side, så er jo det den beste anbefalingen jeg kan få. Superfin blogg som jeg bruker jevnlig.

 15. Trine – du er den mest inspirerende dame jeg vet om – er innom bloggen din hver dag og har Trine middager flere ganger pr.uke. Tusen takk for at du deler – det er fantastisk for alle oss som sliter litt på kjøkkenet. Grytebrødet har jeg bakt med hell noen ganger og det er populært her i huset, Skal bake eltefrie rundstykker også nå mot jul. Idag trur jeg det blir noe indisk – også nanbrødet da – har endelig funnet de sorte frøene.
  ha en flott helg. Hilsen fra Alta.

 16. Var innom bloggen din for kanskje et år siden, og nå besøker jeg den hver dag 🙂 Favoritten min er bolleoppskriften din – de blir jo perfekte hver gang ^^

 17. Ja, vil gjerne være med i trekningen. Første gangen jeg havnet innom her, var nok bortimot 4-5 år siden, på søken etter kanelsnurrer, og siden den gang har jeg vært innom daglig.
  Mange ganger etter spiselige gaver har blitt gitt, eller vellykkede middagsselskaper har blitt holdt, har jeg måttet innrømme til mottakere og gjester, at jo, oppskriften er nok Trine sin:-) TAKK!!!

 18. Fikk tips av ei god venninne for ca et år siden om en fantastisk matblogg…. Og siden har jeg nesten følt meg avhengig av denne siden:-)
  Har prøvd mange oppskrifter, men favoritten er knekkebrød med valnøtter, eltefritt brød og salmalakssausen:-))
  Blir så inspirert av de flotte bildene og måten du skriver på Trine!
  Nå ser jeg for meg et rykende ferskt eltefritt brød i denne Le Creuset gryta:-)
  TB

 19. Hei, jeg er en jente på 18 år og har fulgt bloggen din hver eneste dag (så godt som mulig) siden jeg oppdaget den for 1-2 år siden. Gleden din over god og sunn mat, men også gleden av å kunne kose seg med mat er noe jeg deler og har flere ganger overrasket en glad familie på seks med ferdig middag, julebakst, småkaker og diverse andre desserter 🙂

  Setter utrolig pris på hvor aktiv du er slik at jeg kan se noe nytt hver eneste dag og ukesmenyene er alltid flotte med noe nytt og godt! Håper inderlig du fortsetter med bloggen din for nå har jeg ønsket meg diverse kjøkkenutstyr til alle mulige gaveanledninger for å flytte ut neste år og gleder meg til å stå for matlaging selv 🙂 senest i går brukte jeg en oppskrift til julebord med venner, og denne gryta har stått på ønskelista mi siden jeg så den på kjøkkenet til moren til en venn av meg for litt over ett år siden!! Nydelig farge og nydelig kvalitet!

  God Jul og Godt Nytt År!! 🙂

 20. Jeg tror jeg havnet i bloggen din da jeg googlet hjemmelaget tacokrydder. Det er vel noen måneder siden. Etter det har jeg blitt fast leser og prøvd flere av fiskeoppskriftene dine 🙂

 21. Hei Trine-mor!
  Jeg har kjent til din nettside i 3-4 år nå tror jeg, og jeg har laget masse av din mat! Er med i en vin- gourmetklubb og vi lager MYE av din mat! Maten din smaker så godt, og ukemenyene er til stor hjelp når en ikke vet hva en skal lage. Spesielt FISK har blitt en ny slager her i huset. Favoritt er torsk med nøttelokk og sweet potatostappe, NAM NAM!!
  Ville være kjekt å vinne le cruset pannen, da kan jeg forsøke å lage no knead bread!
  God før juls tid!

 22. Det var faktisk mamma som tipset meg om bloggen din her i høst!
  Kastet med omtrent over rømmebollene med en gang jeg leste oppskriften og siden har jeg laget soyalaksen med spinat – begge deler var helt nydelig 🙂
  Hadde blitt superglad om den gryta hadde dumpet ned i postkassa.
  God jul!

 23. Denne har vore på ynskjelista mi i aldri så lang tid!! Tenk om ynskjet blir oppfyllt no… 😉
  Eg har vore fast lesar av bloggen din i laaang tid før du skifta utsjåande på den, og brukar fast oppskriftene på biscottiane dine. Elles er bloggen din ein stor inspirasjon for kvardagskokken, meg, i huset.

  Siri

 24. Heia! Jeg l
  Begynte å lese bloggen din i 2010 – fantastisk inspirerende. Har prøvd mange oppskrifter, bla flere fiskeretter 🙂 snakket om denne gryta senest i går og hadde vært så moro å bli den lykkelige eier av en. Håpe 🙂

 25. Jeg husker ikke når jeg besøkte den for første gang, men det var via vgnett husker jeg. Har prøvd den ene av kyllingsuppene ihvertfall, om ikke flere som jeg kommer på i farten 🙂

 26. Hei! Jeg oppdaget bloggen din på Facebook denne høsten. Flotte bilder og oppskrifter, som jeg vil prøve! Har ønsket meg en Le Creuset i flere år, så jeg hadde blitt superduperglad om jeg vant den 😀 God jul til deg og dine!

 27. Hei Trine
  Tusen takk for en kjempeinspirerende blogg ! Veldig lett og finne fram, gode instruksjoner og flotte bilder og mye koselig «småprat».
  Jeg fikk vite om bloggen din av niesen min som har blitt en kløpper på å lage søtsaker. Første gang jeg var innom var nå i oktober og jeg har laget flere av rettene dine og ALT har blitt kjempegodt 🙂 Her i huset har det blitt en liten matrevolusjon ; jeg har aldri vært spesielt glad i å lage mat for når jeg skulle prøve meg på nye ting tok det ofte uforholdshvis lang tid og resultatet stod ikke i forhold til insatsen. Nå har jeg fått så mange positive erfaringer og er innom bloggen din daglig. Det er så enkelt å lage din mat og så utrolig godt! Datteren vår og barnebarnet vårt på snart to år er på middagsbesøk flere ganger i uka. Sist fikk de ovnsbakt torsk med balsmicoløk og sellerirotmos. Det var knallgodt og hun på snart to år spiste to gode porsjoner og «nam-et » ivei.
  Det har blitt et nytt utrykk hos oss: hva har Trine tenkt vi skal ha til middag i dag ? I går var det «Kjapp nudelsuppe» igjen og i kveld,lørdag, har vi ikke bestemt oss enda. Vi sitter og koser oss og leser oppskrifter og har funnet flere vi skal ha i jula. Til nå er et er helst middager vi har laget. Jeg har også prøvd meg på eltefritt brød, som var et helt nytt prinsipp for meg. Jeg er veldig glad i å lage gjærdeig og i helga skal jeg prøve kaldhevde 4-korns rundstykker. Jeg gleder meg til alt det jeg skal lage framover og takker deg igjen for en super matblogg. Ha ei kjempefin førjulstid 🙂
  Vennilg hilsen Miriam

 28. Hei:) jeg ønsker meg veldig en gryte siden jeg nettopp har flyttet for meg selv som student og trenger kjøkkenutstyr. Jeg besøkte bloggen din første gang for 2 år siden og jeg er innom hver gang det kommer en ny oppskrift.

  Jeg har prøvd mange oppskrifter. Favoritten er kanelboller, tikka masala og panna cotta. Jeg bruker også studentoppakriftene dine.
  Jeg er imponert over arbeidet du legger ned!!:)
  Hilsen Karoline

 29. Helt tilfeldig at jeg «oppdaget» deg for flere år siden 🙂 Er innom bloggen din rett som det er og finner inspirasjon. Mange nyttige tips og knep her 🙂 Ønsker meg veldig en sånn gryte. Riktig god jul og spennende nytt år!!

 30. Såklart jeg ønsker meg en sånn gryte! Har èn og den er helt super!!

  Kan ikke huske første gang jeg besøkte matbloggen din, men det er ihvertfall 2 år siden.
  Jeg er innom den flere ganger hver dag og har brukt mange av oppskriftene dine, spesielt bakst i ulike former. Jeg opplever siden din som veldig brukervennlig. Lett og fnne fram og godt forklarte oppskrifter. Det er denne siden jeg bruker mest. Tusen takk for at du deler dine oppskrifter og din kunnskap:)

  God jul til deg og dine!

 31. Ja, jeg vil gjerne vinne!

  Jeg husker nok ikke nøyaktig første gang jeg var innom bloggen, men det er flere år siden. Siden den gang har jeg prøvd maaange Trine-oppskrifter, og bloggen er stadig vekk ett av mine viktigste oppslagsverk når jeg er på leting etter en oppskrift.

 32. Jeg besøkte bloggen din for første gang for ett par år siden,etter tips om verdens beste bolleoppskrift fantes nettopp her:-)
  Bruker ukentlig oppskrifter funnet på bloggen og bollene er verdens beste:-)

 33. Denne har jeg ønsket meg lenge men synes den er litt dyr.
  Jeg kom over bloggen din på facebook og er blitt en ivrig leser,har prøvd ut flere oppskrifter og er veldig fornøyd 🙂 hadde blitt superglad hvis jeg hadde vunnet den gryta:)
  God Jul.

 34. Hei Trine! Denne har jeg ønsket meg i flere år, men har ikke fått i hus enda! Innom bloggen din er jeg ukentlig, bruker ukemenyene dine og mange andre oppskrifter. En flott blogg har du! Har vaert bruker av den i rundt 2 år vil jeg tippe.

 35. Bruker bloggen din nesten daglig, og til nå har alt jeg har prøvd blitt vellykket takket være fantastiske oppskrifter og ikke minst gode råd. I kveld venter vi gjester og skal servere kylling caccarcone og fruktsalat, begge fra bloggen:))
  Ha en fin førjulstid, og jeg ser frem til nye og spennende oppskrifter og tips:)
  LTA

 36. Jeg fant bloggen din for mange år siden, da du enda var på et annet nettsted, og siden den gang har jeg fulgt deg. Det er den matbloggen jeg vender tilbake til.
  Du er flink! 🙂

 37. Fikk anbefalt denne bloggen for et par år siden, og den er min favoritt, når jeg skal invitere damene i Matklubben vår!

 38. Jeg besøkte bloggen din for første gang for et par år siden tror jeg det har blitt nå og ble øyeblikkelig frelst. Har prøvd masse av oppskriftene dine senere, spesielt fiske- og kyllingoppskrifter. Jeg har også lagd flere av oppskriftene til andre, og alle er like imponerte hver gang 😉 Så takk for en fantastisk matblogg!

 39. Den gryta har jeg ønsket meg en stund. Siden den koster så mye som den gjør så er det ikke sånn en kjøper på impuls. Jeg husker ikke når jeg oppdaget bloggen første gang, men det var via kjente på facebook og jeg skjønte raskt at dette var en blogg av høy kvalitet. Besøker bloggen din ofte og har testet flere av oppskriftene. Resultatet har alltid blitt bra. Liker også at du tester og gir din mening om kokebøker og diverse. Du gir inntrykk av å vite hva du snakker om og du har fått til en blogg det er verdt å bruke tid på.

 40. Fantastisk matblogg som jeg er innom hele tiden.har brukt mye til både hverdag og fest:)))
  Pluselig kan også jeg lage mat – jeg som er bortskjemt, gift med en kokk !!!
  Bente

 41. Har fulgt bloggen din i mange år oger blitt inspirert meg mange ganger. sistedet jeg bbrukte var pepperkakedeigen. nydelig!

 42. Første gangen jeg besøkte bloggen var kanskje for ett år siden. Har prøvd flere av oppskriftene, og tipset folk om bloggen i hytt og pine 🙂
  19. desember har jeg bursdag! Tvi, tvi 😉

 43. Har vært fast leser av bloggen din leenge, Trine:-)! Er innom daglig og har akkurat skåldet mandler til mandelkjeks. Bakte julebrødet ditt, og det ble nyydelig:-)!
  Gryte fra Le Creuset står absolutt øverst på ønskelisten:-)!

 44. Denne står allerede øverst på ønskelista mi. Grytene fra Le Creuset er virkelig nydelig, herlig give-away! 🙂

  Nå skal jeg på butikken for å handle inn til julebrødet ditt, har blitt min egen juletradisjon å bake det 🙂

 45. Første gang jeg var inne på bloggen din var når jeg søkte etter oppskrift på tacokrydder. Etter det så har jeg laget blandet annet fransk lammegryte og tacograteng. Takk for at du deler så mange gode oppskrifter:-)

 46. En fantastisk blogg du har,er inne og ser nesten hver dag.Har prøvd endel oppskrifter ,alt har vært svært vellykket.God jul til deg og dine fra Sørlandet:-)Ønsker meg veldig den flotte gryta !

 47. Hei
  Husker ikke helt første gangen jeg besøkte bloggen din , men jeg har vært fast leser i flere år nå. Jeg har prøvd mange oppskrifter med hell.Nå sist med pepperkakedeigen som var fantastisk,aldri mere kjøpe deig her i huset. Den røde gryta har stått på øndkelisten i allefall 3 år nå så jeg er gjerne med på trekningen. Det hadde vært en gin bursdagsgave siden jeg har bursdag lillejulaften.
  Riktig god jul !
  Evelyn

 48. Første gang jeg besøkte bloggen din Trine kan jeg nesten ikke huske men jeg tror det var iallefall høsten 2009. Etter det har jeg blitt » avhengig» og veldig mange av oppskriftene har blitt favoritter her i huset både middagsrester, kaker, gjærbagst og brød. Jeg bruker minst to oppskrifter i uken fra bloggen. Sist brukete var kkanaelknuter og boller med sitron og pis kremtasje som ble servert i pausen til en kollegas doktorgrads-disputas på fredag. Fikk masse skryt og jeg reklamerte atter en gang for Trines matblogg. Denne gryten har stått ppå ønskelisten lenge, veldig lenge, så det hadde vært en flott julegave og vinne denne tekningen.

 49. Synes bloggen er en flott inspirasjonskilde både til hverdager og i helgene. Gleder meg til stadig mer inspirasjon 🙂

 50. Norges beste matblogg! Jeg har fulgt bloggen siden i litt over et år. Laksesuppa er blitt en favoritt! Nydelige smaker… Har prøvd minipavlova, eltefrie brød og foccacia, oreokjeks, og nå aller sist: gløgg og lussekatter. Lussekatttene blei utrolig gode og luftige 🙂

 51. Hei! Ønsker meg veldig denne:-) Ble tipset om nettsiden din i sommer, og er blitt hekta! Har prøvd mange av oppskriftene. Lakseburger med fennikelsalat er en av favorittene sålangt:-) I dag skal emilies troikabiter prøves;-)

 52. Jeg tror det er rundt 3 år siden jeg oppdaget bloggen din og siden den gang har jeg testet ut veldig mange av oppskriftene. Veldig mye godt her og noen av fiskeoppskriftene dine har faktisk «omvendt» folk som trodde de ikke likte fisk. Mine voksne barn har også blitt tipset om bloggen og nå kokkelerer de som aldri før 🙂

 53. Ramla innom bloggen din våren 2010 da vi lette etter en god pizzaoppskrift… Etter det har vi brukt deg flere ganger i uka. Hva skal vi ha til middag idag? Vi spør Trine! Har flere faste oppskrifter vi bruker regelmessig, blant annet kylling cacciatore, fiskegrateng og bolleoppskriften. Har et stort ønske om å prøve de eltefrie brødene, men har ingen gryte som passer til det… Hadde derfor blitt veldig glad for en rød Le Creuset! God jul!

 54. Synes bloggen er en flott inspirasjonskilde både til hverdager og i helgene. Gleder meg til stadig nye innlegg.

 55. Jeg hørte om bloggen i høst, og besøkte den første gang. Siden har jeg brukt den nesten hver dag. Det er en fantastisk matblogg for meg som ikke er noe mester på kjøkkenet:-).
  Endelig klarer jeg og lage varierte middager.
  Tusen takk for en kjempefin matblogg:-)
  God jul til deg og dine.

 56. Hei! Ønsker meg veldig denne:-) Ble tipset om nettsiden din i sommer, og er blitt hekta! Har prøvd mange av oppskriftene. Lakseburger med fennikelsalat er en av favorittene sålangt:-) I dag skal emilies troikabiter prøves;-) God jul!

 57. Har kjempe lyst på gryta:)) Ønsker å lage ditt eltefrie brød men har desverre ikke egnet gryte til å bake det i.. Har lest bloggen din i ca 1,5 år og har prøvd mange av oppskriftene. Favoritter er kyllinglasangen, laks i soyasaus og parmasurret indrefilet. Og aprikossyltetøyet er helt fantastisk. Fortsett med den gode jobben, du har en blogg med kjempe gode oppskrifter som gir inspirasjon. Jeg vet det blir vellykket når jeg prøver dine oppskrifter.

 58. Sånn gryte skulle jeg gjerne hatt … har hatt det på ønskelisten lenge.
  Har fult bloggen din en god stund – og brukt flere av oppskriftene dine.
  Nå gleder jeg meg til å lage baconsyltetøyet – tror det kan bli en overraskelse for flere.

 59. Hei, jeg hadde blitt Veldig glad for en sånn gryte, mine ikea-kjeler holder ikke mål når det kommer til gryter! (eller noe annet for den saks skyld, hehe)
  Jeg husker ikke helt når jeg var her første gangen, men det er vel ca 2 år siden nå. Etter å ha smakt en laksemiddag hos kjæresten til pappa som hun hadde fått fra bloggen din! 🙂 Nå er det meste jeg lager fra bloggen din, og det er de mest populære middagene her på huset både hos stor og liten! Favorittene er kyllingen med mozarella og tomat i ovn, der bytter jeg gjerne kyllingen mot litt finere torsk også, nam! Ovnsbakte pølser oppskriften gjør pølser til luksus i hverdagen! Pavlovaen med blåbær ble også en succé. Har tom lagd brød for første gang i livet!! Og det ble såå godt! Den ovnsbakte torsken med sellerirotmos er min personlige favoritt..
  …jeg tror jeg snart har prøvd det meste, og alle oppskrifter jeg har prøvd (bortsett fra én eneste fiskeoppskrift som ble helt ok) har vært helt fantastiske!! Gleder meg til neste oppskrift jeg skal prøve! 🙂
  Det jeg liker med dine oppskrifter er at de ikke har en million ingredienser som man aldri har hørt om, og at du forklarer hva man skal gjøre så godt at det går an å få det til!
  Vi sees snart igjen ja! 🙂 Cecilia

 60. Jeg vil veldig gjerne vinne denne gryta! 😀 Trenger den sårt for å lage eltefritt brød! Jeg besøkte siden din første gang i august i fjor, og jeg har prøvd utrolig mange av oppskriftene dine. Det blir like vellykket hver gang, og det er alltid noen som spør etter oppskriften. Takk for en herlig blogg! 🙂

 61. Hei, jeg har besøkt siden din mange ganger og brukt flere oppskrifter med stort hell. Nå er jeg inne og ser etter oppskriften på eltefritt rugbrød, det har jeg bakt før og det er så nydelig. Jeg pleier å ha litt hjemmelaget tyttebærsyltetøy i deigen – da blir det flott juleaktig- og saftig. Jeg er gjærne med i trekningen av gryten, jeg steker brødet i en jerngryte med folie til lokk.

 62. Denne ønsker jeg meg! Jeg husker ikke når jeg oppdaget siden din, men det er vel et år eller to siden.. Jeg har bakt brytebrød etter oppskrift herfra. Jeg har prøvd flere av fiskerettene og et par supper. Appelsin- / chilisausen til kalkun er også prøvd med hell. Ellers henter jeg mye inspirasjon herfra, og er innom flere ganger i uka.

  Prisen du fikk som som årets matgleder i fjor var vel fortjent!

 63. Bloggen din bruker eg fleire ganger i veka! Hadde seriøst fortsatt drevet med toro-poser og findusgratenger dersom eg ikkje hadde blitt anbefalt bloggen din av ei venninne!
  Er rett og slett avhengig!
  Må og gi litt ros på måten du skriver på og layouten på bloggen. Gjer at oppskriftene er lette og følge, og sjølv mat som i utgangspunktet virker avansert og vanskeleg, blir kjempe lett!

  Favoritt oppskrift: Indisk kylling gryte med eple, ingefær og chili.

  Syntes grytene frå Le Creuset er kjempe lekre (har alt bestilt ei i julegave), og raud vil passe veldig godt på kjøkkenet mitt 😉

 64. Så herlig giveaway, Trine! Husker ikke nøyaktig dato på når jeg var her første gang, men det er ca. 2 år siden, og jeg har fulgt deg fast fra første dag. Har prøvd ut blant annet tikkamasala sausen din, med stort hell! Lagde ikke til meg selv, men til min kjære, og han smilte fra øre til øre 🙂 Du gjør en strålende jobb!

 65. Jeg søkte på en oppskrift og havnet på denne bloggen. Jeg har prøvd flere oppskrifter fra bloggen bl a Biscotti, Syrlig Panna Cotta, knekkebrød og mye annet.
  God jul!

 66. Hei, jeg vil veldig gjerne ha denne! Har sett på den lenge, men har vært litt for dyr. Var innom bloggen første gang for 2 år siden, og lager stadig noe herifra! God jul 🙂

 67. Jeg har brukt flere av oppskriftene. Har ikke kommet så langt som å følge en ukemeny, men både rundstykker, pizza, laks og kyllingoppskrifter med flere har jeg prøvd.
  Det er inspirerende, vakre bilder og greie oppskrifter!

 68. Sier ikke neitakk til den flotte gryta 😉 Er stadig innom bloggen din og bruker ofte oppskriftene dine. Senest biscotti og baccalao. Skal lage rødløksmarmeladi ila helga! God jul!

 69. Hei Trine
  Har brukt bloggen din i 1 år nå for både informasjon og inspirasjon. Alt laget etter inspirasjon fra deg har blitt vellykket borsett fra de super-sunne muffinsene – de klappet sammen som talglys! 🙂 Men jeg lærte da litt om alternative ingredienser – så aldri så gæli at det ikke er godt for noe! 🙂
  Synes bloggen din er et veldig godt bidrag for oss som ønsker et sundt kosthold! Ikke alltid lett å finne på alt selv! 🙂 Ønsker deg en god jul og så håper jeg gryten havner under treet hos oss her i Sandefjord. 🙂

 70. Hei! En slik gryte ønsker jeg meg virkelig! Besøkte vel bloggen første gang for over 2 år siden,og siden da har oppskrifter og tips blitt flittig brukt! 🙂 Som den matelskeren jeg er,må jeg jo bare si at jeg elsker bloggen din! 🙂

 71. Jeg har følgt bloggen din fast nå i over et åar og elsker den! Laget masse av det du har blogget (spesielt kaker og spiselige julegaver, men har også funnet inspirasjon til middager)! Så lenge jeg kan huske har jeg ønsket meg en sånn gryte, men som student har det aldri vært rom i busjettet, så å vinne en sånn hadde vært helt fantastisk! 😀

 72. Oh yes! Jeg har våte drømmer om en rød le creuset!

  Jeg kan ikke huske første gangen jeg besøkte bloggen din. Men den gangen het den Trines Mektige Matblogg, og ingen visste vel hvem Trine var 🙂 Det kan ha vært 2008-2009 en gang.

  Jeg har prøvd mange oppskrifter fra bloggen din, og også funnet mye inspirasjon til å lage egne varianter av dine oppskrifter. Jeg er spesielt glad i oppskriftene dine på fisk. Ellers er de limemarinerte jordbærene med mascarponekrem en av mine favorittdesserter. Så enkelt og så godt! Takk for all den deilige inspirasjonen du gir.

 73. På jakt etter en god fiskerett, oppdaget jeg denne fantastiske matbloggen, vil tro det var 1 års tid siden.. Nå spiser vi laks fordi vi har lyst på, og ikke fordi vi føler vi må 🙂 torsk med chorizo og blomkålpurre smakte også nydelig! Bruker ofte også bloggen som inspirasjon og oppslagsverk. Har lenge ønsket meg en gryte, da det er noe som mangler i kjøkkenskapet, og disse fra Le Creuset er veldig flotte! Takk for at du ofte redder «middagsproblematikken» for oss 🙂

 74. Hei, før jeg leste innslaget til denne gryten, tenkte jeg faktisk at den ville være perfekt til no knead deig, men det hadde du allerede tenkt på:) Great minds think alike, as they say! Jeg oppdaget siden din nå nylig, og har vært gledelig overasket, over flotte bilder og inspirende oppskrifter. Jeg har laget eltfri rundstykker med durum hvete og prøvd meg frem på konfekt og de spiselige julegaver. Jeg er alltid på utkikk etter ny og spennende middags retter, og din uke meny gir mange fristende ideer.
  Jeg elsker å lage mat og bake!

 75. Jeg besøkte bloggen din for flere år siden når jeg søkte på en julekake oppskrift..
  Har prøvd flere av oppskriftene dine å blir stadig inspirert til å prøve ut nye.. 🙂
  Klem fra Siv Anita Pettersen

 76. Hei! 🙂 Jeg skulle gjerne ønske jeg vant den røde gryta, slik at jeg kan be hele den store familien min på prøvesmaking av enda flere av dine gode oppskrifter!:)

  Første gangen jeg besøkte bloggen din, er ganske lenge siden. Jeg husker ikke nøyaktig når, men jeg husker at jeg var på jakt etter noe fristende til middag. Etter det, har jeg stadig kikket innom bloggen din for å få nye ideer til matlaging og kakebaking! Bloggen din er rålekker, oversiktlig, og utrolig spennende å klikke seg rundt på! Maten er god og du har gode og forståelige tips til matlaging og kakebaking – og jeg har anbefalt de voksne barna mine å bruke denne bloggen som kokebok!

  Jeg ser at bloggen har utviklet seg masse fra de første gangene jeg klikket inn her – og fram til nå. Og jeg gleder meg til familien i helgen skal teste ut alle de spiselige gaveforslagene dine! Jeg ønsker deg lykke til videre med bloggen – enten jeg vinner gryta eller ei!

  Hilsen Ann Magritt 🙂

 77. Jeg kunne gjerne vunnet den gryta der altså, hadde matchet så fint med stekepannen vi har i samme serie 🙂 Første gangen jeg var innom bloggen husker jeg ærlig talt ikke, men det må ha vært 3-4 år siden, og må vel ha ramlet innom via google eller en blogganbefaling. Uansett, siden den tid er jeg nok innom et par ganger i uken, og det kokkeleres ofte med oppskrifter funnet her 🙂 Takk for flott blogg 🙂

 78. Hei Trine!

  Jeg besøkte bloggen for første gang for omtrent et år siden – da jeg fant ut at jeg hadde lyst til å bli flinkere til å lage mat, og oftere prøve nye retter! 🙂 Ostekaka med pasjonsfrukt, kylling med sitron og chorizo, gulrotsuppe, biscotti, kanelknuter og Thom Kha Gai-suppa er noen av oppskriftene jeg har testet ut – med stor suksess!

  hilsen Maja

 79. Wow! Både le Creuset OG rød! Mon tro om denne er fin å bake no knead bread i?
  Har fulgt deg jevnt og trutt i lang tid nå, fin-fin blogg, Trine!

 80. Hei og tusen tusen takk for at du deler, gir og lærer oss av deg selv og oppskriftene dine. Jeg oppdaget bloggen din for noen år siden med det er først nå det siste året jeg bruker den hver dag. Jeg har laget maaaaange middager etter fine oppskrifter, og har blitt suppeelsker etter å lagd dine supper 😉 I går bakte jeg Julebrødene dine som var bare helt nydelige 😉 Gledelig kaffemat til mor og far ble det også 🙂
  Så takk igjen for fantastisk inspirasjon og matglede. Gleder meg til å følge deg videre

  God Jul 😉

 81. Hei! Jeg oppdaget bloggen din for omtrent et år siden og det første jeg prøvde var chillikylling med chorizo og rotgrønnsaker. Det ble en kjempesuksess! Jeg var da student i Trondheim og prøvde også ut mange av dine nydelige pizza-oppskrifter. Nå er jeg på utveksling i Nederland og hybelen vår har ikke stekeovn, bare stekeplate. Det har resultert i at jeg har fått testet mange av suppe og gryte-oppskriftene som er her. Selv om samboeren min savner en god hjemmelaget pizza i ny og ne er han godt fornøyd med suppe også – spesielt den indiske kyllingsuppa og verdens beste fiskesuppe. En god gryte hadde vært midt i blinken på den litt stusslige stekeplata vår 🙂

 82. Hei :-), denne gryten står på ønsklelisten og dette vil jeg gjerne være med på. Tror det må være snart 1 1/2 år siden jeg fant bloggen din. Jeg har prøvd flere av oppskriftene og særlig torske oppskriftene er en innertier hver gang 🙂 Ønsker deg og dine en hyggelig førjulstid.

  Hilsen Anita

 83. Har fulgt bloggen din daglig siden høsten 2010. Får masse inspirasjon og bruker bloggen som handleliste mer eller mindre hver dag på veg hjem fra jobb. Jeg har anbefalt bloggen til mange kollegaer, venner og familiemedlemmer.
  Så takk for arbeidet du legger ned i dette

 84. Det ville vært supert å vinne en slik gryte, den har stått høyt på ønskelisten lenge!
  Jeg fant bloggen din for ca 1/2 år siden og har siden besøkt den flittig. Hver uke bruker jeg din ukemeny som inspirasjonskilde til min egen ukemeny. Jeg har forsøkt mange av oppskriftene etterhvert, bla sjokoladekaken fra Hummingbird, en annen sjokoladekake som også var nydelig, tacokrydder, kremet laks med pasta og asparges, mange kyllingretter osv. Hver gang blir resultatet smakfullt og vellykket. :o) Tusen takk for at du har laget denne inspirerende bloggen, det hjelper veldig i hverdagen når en står der og lurer på hvorfor en ble utnevnt til kokk i heimen uten å ha søkt stillingen en gang ;o)
  Ha en fin adventshelg!

 85. Jeg kan ikke huske når jeg besøkte bloggen din for første gang, for det begynner å bli en god stund siden. Det har blitt mange besøk siden den gang, og en rekke oppskrifter er prøvd ut. Jeg er student, og flyttet hjemmefra for første gange i den forbindelse. Dine oppskrifter har bidratt til å gjøre at jeg har blitt glad i å både lage og spise god mat. Selv om jeg nå har blitt nokså flink til å lage gode retter – både med inspirasjon fra deg, men også fra eget hode etterhvert – er jeg stadig innom bloggen når middagsuken skal planlegges. Takk for mange tips, bilder, oppskrifter og mye matglede. Jeg har ikke prøvd ut å lage eltefritt brød, men med en flott gryte er det klart at det må prøves! Ønsker deg en fin helg 🙂

 86. Åh le cruset-grytene er så utrolig fine -skulle gjerne hatt en rød til å holde min grønne med selskap! Jeg kan faktisk ikke huske når jeg besøkte bloggen din første gang, men det er flere år siden. Har prøvd mange oppskrifter fra bloggen, og er alltid veldig fornøyd! Favorittene så langt er oreo-dessert og chicken tikka masala!! Tusen takk for en super og inspirerende matblogg som jeg stort sett er innom hver eneste dag 🙂

 87. Hei! Denne gryta trenger jeg 🙂

  Jeg besøkte bloggen din for flere år siden! Husker ikke hva slags oppskrift jeg lette etter den gangen?… Siden har det blitt mange, mange besøk. Jeg har laget sikkert 50 ulike retter fra din blogg, kyllingsuppe, laksesuppe, nanbrød, oreokake, gulrotkake, prøve pepperkakene for første gang i år-de var helt supre!

 88. Var vel innom bloggen din for første gang for ca. 2 år siden tror jeg? Husker jeg satt i mange timer og klikket meg igjennom alle juleoppskriftene dine og fulgte spent med på neste juleoppskrift (var like før desember jeg «fant deg»). Første oppskriften jeg prøvde, var en pizza-oppskrift med fersk mozzarella og parmaskinke. Den blir fortsatt flittig brukt 🙂 Bloggen din har åpnet en helt ny matverden for meg, lærer utrolig mye av bloggen og du inspirerer til matglede! Krysser fingrene for at jeg vinner en Le Creuset 🙂 Ønsker deg en fin helg!

 89. Hei:-)

  Jeg ønsker meg en slik en, perfekt til det meste og en herlig rød farge. Det er lenge siden jeg besøkt bloggen første gang, har laget mange av rettene og er super fornøyd. Har anbefalt mange venner og prøve det samme:-) Takk for at du har engasjement til å drive en slik blogg:-)

  Tone

 90. Jeg besøkte bloggen din for et par måneder siden da jeg søkte på google om «spiselig julegaver». Jeg prøvde flere oppskrifter blant annet: verdens beste biscotti, Rødløksmarmelade med balsamico, Tranebærsyltetøy med eple og sitron, brownies med bringebærbomber, spaghetti carbonara.
  Jeg har lyst på den røde gryten!!!
  God Helg!

 91. En slik har vi ønsket oss lenge, så denne vil vi være med på! ellets tusen takk for en flott og inspirerende matblogg:-)

 92. En slik har vi ønsket oss lenge, så denne vil vi være med på! ellets tusen takk for en flott matblogg:-)

 93. Besøkte bloggen første gang for ca 2 år siden.
  Og både jeg og mannen har laget MANGE av de oppskrifter. 🙂 🙂
  Senest i går lagde vi Squash- og kyllinglasagne med pesto. Mmmm..
  Bruker bloggen din flere ganger i uka. Både til middagsretter og baking. Helt topp.
  Denne gryta har jeg på min ønske liste til jul i år. Så da hadde det vært stor stas å vinne den her.
  Riktig God Jul til deg og dine. 🙂
  -Hilde Beate-

 94. Denne har jeg siklet etter lenge. Og jeg har nesten kjøpt den en gang – det ble ikke gjennomført ene og alene fordi jeg måtte ha båret den med meg en hel dag. Den er tung 🙂
  Men kansje jeg har flaks?

 95. Kjæresten min har drømt om en slik gryte i lang tid. Men det vil ligge noe annet under treet i år også. Om hun kunne vunnet gryta her på bloggen ville det derfor gjort stor suksess.

  Vi følger bloggen både i forbindelse med jobb og privat. Alltid spennende og inspirerende.

 96. Det hadde vært stor stas å vinne gryta! Har hørt masse positivt om de grytene – og jeg kunne virkelig tenkt meg en selv!
  Jeg ble tipset av ei venninne om å prøve ut bloggen din. Den har vært flittig brukt siden vinter/vår tidligere i år! Liker veldig godt ukemenyene dine! Ellers er jeg stor fan av fiskeoppskriftene – spesielt de hvor mannen glemmer at det er fisk han spiser!!
  Siste oppskrift som ble forsøkt ut var pepperkakene – NAM!!

 97. Heihei 🙂 jeg er en jente på 18 år som går siste år på videregående og har fulgt bloggen din hver dag (så godt som mulig) de siste 1-2 årene, husker ikke første gangen nøyaktig, men er like spent hver dag når du har lagt ut noe nytt. Takk for at du er så aktiv! Neste år flytter jeg antakelig ut og har ønsket meg kjøkkenutstyr til alle anledninger og har «innviet» hver nye gave med å overraske en familie på 6 med middag, småkaker, desserter og diverse oppvartinger med oppskrifter fra din blogg! 🙂 senest i går var det julebord med venner og din blogg er første stopp i planleggingen av enhver matglede 🙂

  Håper du vil fortsette å blogge like aktivt og du må vite at det er folk der ute som setter stor pris på det! Første gangen jeg så den røde Le Creuset gryten var hjemme hos en venninne av meg for nesten 2 år siden, og den har stått øverst på ønskelista siden! Nydelig design og kvalitet! Takk for at du vil dele din glede med sunn mat, men også gleden av å nyte noe godt med sine nærmeste uten slankehysteriet! 🙂

  God Jul og Godt Nytt År! 🙂

 98. Litt vanskeligheter med å kommentere her, men jeg prøver igjen, Jeg vil gjerne være med på trekningen! Det er mange år siden første gang jeg besøkte bloggen din, og jeg har prøvd flere av oppskriftene dine. Spesielt er jeg glad i fiskeoppskriftene dine, og balsamicosausen din er en av mine favoritter! klem fra Tonje

 99. Besøkte nettsiden for to år siden etter tips fra ei venninne, og har brukt den flittig siden. Er innom ukentlig for å sanke inspirasjon og tips. I det siste har det vært gjærbakst på taperen. I dag blir det biscotti. Vil gjerne være med i trekningen, for denne gryta ser suveren ut 🙂

 100. Jeg besøkte bloggen første gang for tre-fire måneder siden etter å ha blitt tipset en jentemiddag. Kun prøvd gode pepperkaker ennå og middager. Savner ukesmiddagsplanene dine når de ikke kommer.

 101. Bloggen din er fantastisk. Jeg vet at jeg kan stole på oppskriftene og at de er godt utprøvd. Jeg har en stekepanne fra Le Creuset som er helt super. Ønsker meg veldig en kjele i samme serie. God jul!

 102. Hei hei, har lest bloggen din i et par tre år nå, og prøvd en god del oppskrifter. To favoritter som jeg har laget mange ganger er bacalao og indisk suppe med eple. 🙂

 103. Jeg besøkte bloggen din for første gang i år, da jeg var på leting etter ukemenyer som kunne gi litt inspirasjon i hverdagen. Siden da er jeg innom nesten daglig, og bruker særlig suppene og de deilige helgestekene dine. I tillegg har jeg for første gang fått til gjærbakst etter at jeg har bakt sjokolade- og kanelsnurrer (livsfarlige…=) ). God helg!

 104. Ååå, en sånn har jeg ønsket meg lenge! Men med nytt hus og to små er det ikke sånt vi kan prioritere nå. 🙂 Jeg har lest oppskriftene dine på eltefrie brød mange ganger og har veldig lyst på ei sånn gryte å lage de i!
  Bloggen din har jeg fulg t i mange år, og leser fortsatt ivrig alle oppskrifter du legger ut. Har laget både av søtt og salt, men de to favorittene som ofte er på bordet er indisk kyllingsuppe og chilikylling med chorizo. Helt supre å lage til mange! I morgen blir det krumkakene dine som står på planen. 🙂

  God helg!
  Tina

 105. Var innom første gang for 2-3 år siden. Første oppskrift jeg husker var stekte kyllingbryst med couscous (med epler, ruccola ++) og en chili-youghurtsaus. Synes bloggen er god, først og fremst fordi den holder et jevnt høyt nivå – sjelden eller aldri noe dårlig – og holder seg på et passelig krevende nivå.

 106. Første gang jeg besøkte siden din begynner å bli et par tre år siden. Og siden den gang har jeg laget mange av oppskriftene dine. Noen av favorittene våre er pizza, foccatia, gulrotkake a la room , eltefrie brød og chilikylling me choritzo. Idag skal jeg prøve meg på anettes sjokoladekonfekt med peppermynte. Gleder meg:)

 107. Jeg er en svoren Trines Matblogg-fan og har anbefalt bloggen din til alle mine mat interesserte venner! Jeg lager spesielt no-knead brødene og nå for tiden er bloggen oppslagsverk for julebaksten 🙂 Liker at du har tematisert oppskriftene godt slik at det er lett å finne julematen, julekakene osv.

  Så mest av alt; TAKK for en flott og anvendelig blogg! Og ha en riktig god jul!

 108. Akkurat hva jeg ønsker meg til mine eltefrie brød! 🙂 Det er rundt 2 år siden jeg første gang var siden din. Hadde sluttet å røyke og hadde veldig god tid til å prøve nye middagsretter. Og de har jeg prøvd mange av.
  God helg.

 109. Besøkte din blogg for noen måneder siden for første gangen. Jeg var på jakt etter oppskrifter på surdeigsbrød. Siden har jeg vært innom bloggen mange ganger og forsøkt en del oppskrifter med stort hell. Apesielt det elitefrie brødet har jeg forsøkt meg på mange ganger. Strålende matblogg, med mange flotte, fristende oppskrifter og fantastiske bilder. En stor inspirasjon! Og Le Creuset gryte har jeg siklet på lenge 🙂

 110. Oi! Sånn står på ønskelisten! for en flott gibort! Er flittig leser av matbloggen, dumpet innom på oppskriftsjakt for noen år siden, og har siden fulgt den i det stille. Har gjort stor suksess med blåbærpaien din, en vinner for oss som ikke er så flinke bakere… Den blir alltid god.

 111. Første gangen jeg var på bloggen din var en gang i 2010 etter at jeg hadde fått servert hvit pizza ala Trine av en venninne. Etter det har jeg besøkt bloggen til nesten alle anledninger: Planlegging av hyttemenyene i ferien, storveise venninnemiddager – og koselige lørdager. Favoritten er ponzosausen din – den er helt magisk!

  Alt er imidlertid supergodt, og det blir alltid godt resultat. Og svaret som ofte kommer rundt bordet når noen komplimenterer maten er: «Ja. Det er Trine» 🙂

 112. Jeg besøkte bloggen din første gang etter for rundt 2 år siden etter en anbefaling fra min søster. Etter dette har jeg prøvd mange av oppskriftene dine, blandt annet bolleoppskriften(og de ble bare helt nydelige) og oppskrifter på gryteretter og supper. 🙂

 113. Jeg er faktisk en forholdsvis fersk tilhenger av bloggen din. Det startet i høst med et googlesøk på en viltoppskrift- ett klikk og jeg ble hekta;) jeg har rukket å lage mange av oppskriftene dine og som de andre sier- det blir vellykket hver eneste gang:) Fiskemiddager er løftet til en ny dimensjon og vi elsker tikka masalaen;) Gryta hadde vært super for nye utfordringer på kjøkkenet:) Trine; du gjør en fantastisk jobb!

 114. Jeg var innom bloggen første gang jeg trengte inspirasjon til matlaging i en sliten studietilværelse. Siden har jeg vært fast følger. Bruker bloggen flere ganger i uken til å lete fram oppskrifter og som inspirasjon til hva jeg kan lage. Tusen takk for en herlig blogg 😀 Har brukt ulike oppskrifter på pasta, pai og ikke minst hvit pizza. Den ble veldig godt tatt i mot hos samboeren!

 115. Og her kommer enda en ihuga fan av sidene dine. Er innom minst en gang en gang om dagen (gjerne flere!) og gleder meg til neste innlegg!

  Melder meg på «lotteriet» for å vinne den flotte gryten – har en som er en del større, men skulle gjerne hatt en i en noe mer anvendelig størrelse.

  Takk for en super blogg som gir meg masse inspirasjon til både hverdagsmat og fest!

 116. Har testet utallige av dine oppskrifter, kanelbollene og gratinert tortellini er kanskje laget flest ganger.

  Hadde vært superfint med en slik gryte så kunne jeg testet grytebrød-oppskriftene også!

  Ha en fortsatt strålende adventstid! 🙂

 117. Jeg besøkte bloggen for første gang for kanskje et år siden, da jeg fikk den anbefalt av en kollega. Etter dette har jeg brukt flere av middagsoppskriftene dine, og i det siste har jeg fått dilla på de eltefrie rugrundstykkene dine!

 118. Første gangen jeg besøkte bloggen din var for litt over 4 år siden. Har vært innom bloggen din flere ganger daglig siden den gangen. Har testet ut mange av oppskriftene dine, og når jeg leter etter en oppskrift på en bestemt ting, leter jeg alltid hos deg først. Har blitt fornøyd hver gang jeg har brukt oppskriftene dine, så det føles trygt å bruke de! Flere av mine favorittretter har jeg også oppdaget på bloggen din. Liker veldig godt hvordan siden din er strukturert, og det er alltid lett å finne frem 🙂

 119. Jeg besøkte bloggen din for ca 2 år siden , jeg fant den ved en tilfeldigget via google. Jeg leser bloggen din fast på søndager for da vet jeg at du legger ut ukesmenyen. Oppskriftene er varierte og passe krevende og alltid med et godt resultat! Har anbefalt din blogg til flere som trenger inspirasjon til matlaging, dem er det mange av:)

 120. Husker ikke hvor, lenge jeg har lest bloggen din,men det er iallfall et par år. Du er helt fantastisk flink til å lage mat:) En sånn gryte ville blitt årets julegave for meg, de er flotte! God jul til deg og dine:)

 121. Gjett om jeg ønsker meg denne gryta! Har siklet på akkurat denne leeenge, men når man lever på studielån og deltidslønn, så er det dessverre ikke sånne ting som står øverst på investeringslista… Jeg aner ikke når jeg var inne på bloggen din første gang, men det er lenge siden. Da het den Trines mektige matblogg, forresten. Siden den gang har jeg lest den fast, og om jeg ikke er innom daglig, så er jeg det i alle fall flere ganger i uken. Oppskriftene dine blir prøvd ut jevnlig, og i en travel er ukesmenyene dine til stor hjelp når middagene skal planlegges. Du gjør en super jobb! 🙂

 122. Flott matblogg som jeg fant ved en tilfeldighet via google for ca 2 år siden. Fine bilder, gode oppskrifter som gir et bra resultat: Inspirasjon for oss som i mange år lurer på hva vi skal ha til middag, nå er det fullt mulig å planlegge hele uka vha ukesmenyene:)

 123. Jeg besøkte bloggen første gang for ca et år siden, fikk den anbefalt av en kollega. Siden har jeg brukt mange av middagsoppskriftene dine, og i det siste har jeg fått dilla på de eltefrie rugrundstykkene!

 124. Åhhh – eg ynskjer meg ei slik til no-knead-bread!

  Tusen takk for at du delar fantastiske oppskrifter – eg kjem stadig tilbake til bloggen din!

  God jul!

  Janne

 125. Husker desverre ikke første gangen jeg besøkte bloggen, men har brukt utallige oppskrifter herfra, og har enda flere lagret som bokmerker 🙂

 126. Jeg fikk tips fra en kollega for ca. 2 år siden da jeg lette etter en oppskrift på biscotti. Din oppskrift ble en kjempesuksess. Jeg ble veldig nysgjerrig på bloggen din og har den som favoritt slik at jeg stadig kan kikke innom for gode tips. Jeg har prøvd mange oppskrifter, særlig med fisk. Alle har vært veldig vellykkede. Tusen takk! Jeg har lenge ønsket meg en slik gryte og vil gjerne være med i konkurransen om en slik en. Knall tøff med rødt! 🙂

 127. Takk for kjempefin blogg! Du lager fantestisk mat:) en sånn gryte ville blitt årets julegave for meg. De står på ønskelisten..

 128. Hei!

  Jeg har brukt bloggen din i flere år! Har laget alt fra supper, middager, desserter, brød og kaker fra din blogg. Er stor fan av fiskeoppskriftene dine, og synes i tillegg det er variert og lettlagde oppskrifter som er en drøm å bruke for oss som familie med tenåringer i hus, og som gjerne vil ha nye og spennende retter i hverdagen.

  Takk for at du letter hverdagen og ikke minst forsyner oss med fantastiske oppskrifter!

  God jul! Hilsen Hege

 129. Ønsker meg en slik inn i vår jegerfamilie! Mangler god gryte til viltretter.., og trenger en å lage eltefrie brød i…

 130. Jeg besøkte bloggen første gang til 17 mai i fjor, da jeg skulle lage pavlova. Den var SÅÅÅÅ god at siden er jeg innen om jevnligt. Favoritten så langt er kanelsnurrene dine – de er gode for både voksne og barn! ♥

 131. Akkurat sånn en jeg ønsker meg <3
  Jeg husker ikke akkurat når jeg var på bloggen din første gang, men tror det er ca 2 år siden. Jeg har prøvd mange av oppskriftene dine, både middager og bakst 🙂

  God Jul! 🙂

 132. Le Creuset – mina favoritgrytor! Särskilt de röda! – även om den röodorangea väl är den mer klassiska. Helt underbart med alla härliga färger de har numera, och har du sett de små urgulliga kokotterna i alla regnbågens färger..?
  Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen som ofta lagar mat i en gigantisk röd Le Creuset-gryta och därför skulle välkomna en i mer «normal» storlek för vänner, familj och alla bloggläsare att ta del av med sin vackra färg och något gott innehåll:)

 133. Hei! Har fulgt bloggen din via RSS i ca et halvt år, snublet over den i min søken på en eller annen oppskrift. Setter så innmari stor pris på uke-menyene dine og har prøvd flere av middagsoppskriftene. Neste prosjekt er de spiselige julegavene. 🙂 Har ønsket meg akkurat en slike gryte lenge! 😀

 134. Oi – det var lenge før du fikk nytt, flott design jeg ramlet over bloggen din! Jeg begynte med å lage kylling med chorizo husker jeg – og jeg ble overraska over at jeg faktisk fikk det til, haha! Sist ble det torsk med nøttelokk, det var også en suksess i heimen! Sakte, men sikkert, har vi fjernet oss fra posemat! Mål for 2013: bli god på saus!

 135. Besøkte bloggen din for første gang for et par år siden og er innom hver dag. Har testet ut utrolig mange oppskrifter både middager,baking,kaker etc. Utrolig mye inspirasjon å hente. Kan godt tenke meg gryta d de fleste grytene mine er arvet for over 20 år siden

 136. Jeg besøkte bloggen for halvannet år siden, og den har blitt en stor favoritt. Har prøvd flere av oppskriftene, og det blir alltid vellykket. I dag skal jeg lage bløtkake med jordbær og ananas. Min datter fyller to år mandag, så det skal feires i morgen. Satser på at kaken faller i smak.

 137. Jeg begynte å bruke bloggen din når jeg bodde i Sør Afrika for en del år siden, savnet mamma sin mat og norsk mat generelt! Fikk et tips om bloggen fra venninne. Siden har jeg laget ca en rett i uka fra ditt enorme oppskriftshav og har fått mang en husmorstjerne grunnet bakverk og middager…på tross av total mangel på husmorsgener 🙂
  God Jul 🙂

 138. Ønsker meg en slik inn i vår jegerfamilie! Mangler god gryte til viltretter.., og trenger en å lage eltefrie brød i…
  Bloggen din brukes nesten daglig og jeg har laget MANGE av dine rundstykker, fiskeretter og supper etter at jeg oppdaget bloggen din i permisjonstida med barn nr 1 i 2010.
  I går bakte jeg dine «vridde» kanelboller, de ble knallgode!!!

 139. Var innom for første gang for ca 1 1/2 år siden, og etter det har oppskriftene dine blitt flittig brukt. Tacokrydderet lages ofte og blir julegave til jentegjengen i år:)

 140. Jeg besøkte matbloggen første gang for ca ett år siden. Synes bloggen er lekker og har brukt mange av oppskriftene der siden. Skal bake muffins og brownies fra bloggen i dag, skal ha barneselskap i morgen. Le Creuset gryten står på ønskelisten til jul i år og har gjort det lenge. Takk for mange gode oppskrifter, jeg kommer til å følge bloggen videre. Riktig god jul!

 141. Takk for en super inspirerende matblogg! Tror jeg besøkte den for førstegang da jeg søkte etter en bolleoppskrift på nett. Fant Kardemommerullene….VERDENS beste boller! Ellers har vi prøvd mange av middagsrettene med stort hell.
  Ha en fin helg!

 142. Ønsker,ønsker,ønsker 🙂 Jeg har fulgt bloggen din nesten helt fra starten og laget maaaange retter etter dine oppskrifter,sikkert over 100. Alltid like vellykket og en god hjelp til å prøve noe nytt. Takk!

 143. Kom over bloggen din for snart 2 år siden. Min favoritt på bloggen nå for tiden er knekkebrød med farris! Jeg har testet ut alle knekkebrødoppskriftene dine, og hos oss er vi blitt helt avhengi av å ha knekkebrød i huset! Sitronpaien (fox-kake 🙂 er stor suksess hjemme hos oss og de små minipaiene med blåmuggost og tomat.
  Det er helt supert å få mattips på email hver dag. Rett som det er tar jeg en print, og handler på veien hjem. Jeg må berømme deg for bildene dine – du er kjempeflink til å ta delikate bilder av det du lager! Matbloggen din er veldig inspirerende, og jeg finner alltid noe spennende å lage:)

 144. Ønsker,ønsker,ønsker 🙂 Jeg har fulgt bloggen din nesten helt fra starten og laget maaaange retter etter dine oppskrifter,sikkert over 100. Alltid like vellykket. Takk!

 145. Hei!
  Jeg ble oppmerksom på bloggen din via en venninne som hadde trykt «liker» på fb. Rett etterpå anbefalte en kollega det eltefrie brødet ditt, og når jeg så bestemte meg for å prøve, ble jeg hekta. Døtrene mine elsker også dette brødet som man kan lage i så mange varianter. Nå er jeg blitt så rutinert at jeg bare slenger sammen diverse meltyper og frø uten å måtte måle nøyaktig opp etter dine oppskrifter:-). Jeg er absolutt ingen kokk, men din blogg har fått meg til å begynne å lage mat etter oppskrifter, og det er jo faktisk morsomt. Tidligere når jeg ville ha noe ekstra godt, foruten den berømte feedagstacoen, så pleide jeg alltid å bestille take away som sushi, thaimat, indisk o.l. Nå begynner jeg å lure på om jeg kan ha utviklet en gryende interesse for matlaging takket være denne bloggen! Hvem skulle trodd det:-) Takk! Den lettivindte kyllingsuppen er en favoritt i hverdagen, sammen med tomat/gulrot suppen. Og jeg som aldri har vært fan av suppe! Oreo-kaken er en favoritt blandt ungdommen i huset. Nå har jeg handlet inn til appelsin-biscotti. Er spent på hvordan de blir! Kanskje jeg kan gi en hjemmelaget julegave i år? Som ihuga eltefribrødbaker ønsker jeg meg veldig den gryta du gir bort. God førjulstid. Mvh Tove

 146. Jeg er inne på siden nesten hver dag, og gjærbaksten har nådd nye høyder etter at jeg begynte å bruke dine oppskrifter!

 147. Den gryta er så stilig, og står absolutt høyt på ønskelista 🙂
  Første gang jeg var innom bloggen var i februar. Hadde akkurat operert kjeven og fått beskjed om å spise supper de neste 6 ukene. Da var det ei venninne som tipset meg om bloggen og om alle de gode suppene dine 🙂 har vært en trofast følger siden… Igår lagde jeg forresten troikakonfekter herfra, HELT FANTASTISKE!

 148. Ønsker meg veldig denne til jul 🙂 Var innom bloggen din for første gang i sommer, og den har forandret kostholdet til hele familien siden det! Bruker oppskriftene dine til å lage ukeplan. Det har jeg aldri greid å gjennomføre før! Og stort sett all mat jeg lager nå er fra bunnen av 🙂 Er utrolig takknemlig for at bloggen din har hjelpt oss til enn sunnere hverdag! Og med litt trening er bonusen 12 kg ned i vekt! Så tusen takk til deg 🙂

 149. Ramla innom bloggen din våren 2010 da vi lette etter en god pizzaoppskrift… Etter det har vi brukt deg flere ganger i uka. Hva skal vi ha til middag idag? Vi spør Trine! Har flere faste oppskrifter vi bruker regelmessig, blant annet kylling cacciatore, fiskegrateng og bolleoppskriften. Har et stort ønske om å prøve de eltefrie brødene, men har ingen gryte som passer til det… Hadde derfor blitt veldig glad for en rød Le Creuset! God jul!

 150. Dette er en fantastisk blogg! Har prøvd flere oppskrifter alt fra bakst til supper etc. Alt er blitt velykket! Takk Trine for at du inspirerer til god mat. Er innom bloggen nesten hver dag. Er i dag innom da ribbe står på menyen i mårrå. Hilsen fra Levanger! God Jul !

 151. Har fulgt bloggen din en god stund, husker ikke hvor/når jeg oppdaget den.. Mange ting jeg er fristet av, men enda ikke fått testet noen oppskrifter enda. Har ikke eget kjøkken enda, så det må vente 😉

 152. Hei Trine! Har fått masse inspirasjon og nyttige tips fra deg, og er ukentlig innom bloggen. I dag lager jeg blant annet Emilies troikabiter, og benytter ventetiden til å sjekke siden din for nye ideer. Har brukt siden ca halv annet år tror jeg.
  Ønsker deg en god helg!

 153. Jeg ble tipset om bloggen din av en venninne for tre år siden og etterpå har jeg brukt den flere ganger i uken. Tusen takk for mange tips og ideer! Håper jeg vinner den flotte gryten! God førjulstid! Carina

 154. Jeg har brukt Trines matblogg et års tid, og synes det er utrolig mye godt der! Mine favoritter er kylling med risotto med basilikum- og soltørket tomat, og torsk med chilismør og ovnsbakte rotgrønnsaker. Nam!!

 155. Oi så flott gryte! Virkelig fin premie! 😀 Jeg besøkte Bloggen første gang for ca 2 år siden, og har brukt oppskriftene dine gjevnlig siden det. Det startet med noe så enkelt som ovnsstekt

 156. Jeg husker ikke hvordan jeg fant bloggen din, men har vel vært fast leser i ca. to år nå. Har prøvd ut mange av oppskriftene dine, ikke alltid en suksess, men jeg har lært masse og mange av dine oppskrifter har blitt å finne i mine dagligdagse matretter! Dette kjelen har jeg sett flere ganger i London der jeg bor, men har aldri tatt meg råd til den da jeg er en halvfattig student. Hadde blitt superglad om den ble min!

 157. Synes dette er en fantastisk blogg og er stadig innom for å lete etter nye retter og for å få inspirasjon. Du legger ut gode oppskrifter med ingredienser som er enkelt å få tak i, inspirerende bilder og jeg skryter stadig vekk til venner om siden din når de spør om å få oppskriftene på retter jeg serverer. Fortsett-vi er hekte på bloggen din («,)

 158. Hei Trine, Jeg har fulgt bloggen din daglig siden august 2010 – og har brukt mange oppskrifter herfra! Jeg bor i Sør Afrika og er glad i å lage både norsk, sørafrikansk og internasjonal mat. Nå har vi akkurat bygget hytte ved sjøen i Norge og skal tilbringe sommerhalvåret der i fremtiden. En kvalitetsgryte på hytta vil være helt topp!

 159. Hei!
  Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din for vel et år siden. Etter det har jeg prøvd flere oppskrifter som alltid har vært vellykede. Er jeg usikker på hva jeg skal lage, går jeg inn og tar en titt. Når jeg spør tenåringsbarna mine hvor jeg har funnet den nye retten på bordet, smiler de og sier » kan det være fra Trines matblogg

 160. Kjempe fine gryter! Vil gjerne være med på lotteriet. Jeg har fulgt bloggen din kjempe leeeenge! Husker ikke helt hvordan jeg kom over den, men er veldig glad for at jeg har funnet den. Jeg har testet en god del av oppskriftene dine, alt fra middag til gjærbakst, fra snop til kaker. Siste gang var nå til Lucia, og i dag skal jeg lage pizza med hvit saus med inspirasjon fra din oppskrift.

  Tusen takk for all inspirasjon og vellykkede retter.

  Ha en fin førjulstid!

  – Anna

 161. Ble tipset om bloggen via en venninne for ca. 2 år siden og bruker nå bloggen flittig for å få inspirasjon. Favorittene er lminipavlova med limekrem og blåbær, spicy soyalaks med asparges og nudler, hjemmelaget tacokrydder og torsk med nøttetopping, soyasmør og søtpotetmos!!

 162. Hei! Jeg husker ikke når jeg var på bloggen første gang, men det er nok to-tre år siden. Jeg har prøvd mange oppskrifter, blant favorittene som gjentar seg er fiskesuppe med chili, ingefær, torsk og lob-nobs (men jeg bruker reker istedenfor lob-nobs), og laks med tomatsalat, asparges og blomkålpure. Jeg er lite flink til å legge igjen kommentarer, men den gryta har jeg ønska meg kjempelenge så dermed fikk jeg endelig ut fingeren, og da vil jeg gjerne benytter anledingen til å takke for en kjempefin blogg! Hvis jeg skal lage noe godt til helga feks er dette det førte stedet jeg går for å lete etter ideer. God førjulslørdag!

 163. En sån gryte har jeg ønsket meg lenge!
  Jeg er av de som har vært innom hos deg i mange år. Når jeg skal lage noe er bloggen din et av de første stedene jeg leter etter oppskrifter, og de gode kanelbollene dine er nå «mine».

 164. Husker ikke første gangen jeg logget meg inn på siden din. Men da var etter tips fra søster’n. Og siden har den vært flittig i bruk. Alle kategorier er i bruk. Gjærbakst, kaker, middager, grilltips, brød og ja kan ramse opp. Henter inspirasjon og gode ideer i ukemenyene du legger ut.

 165. Hei! Fant bloggen din for snart to år siden, og er hekta! Har bakt gjærbakst, laget gryteretter, former i ovn. Og fetakremen er blitt en favoritt her i huset.
  Den røde gryta var helt herlig!

 166. Jeg kom inn på bloggen din for første gang når vi tok i bruk det nyoppussede kjøkkenet vårt i mars 2011. Vi investerte i en kombidampovn, og søkte på nettet etter oppskrifter på mat laget i dampovn.
  Etter det har vi vært frelst, og bruker bloggen din, ukemenyene og oppskrifter ellers flere ganger i uken .

  Bloggen har gitt oss mengder med inspirasjon, og vi har funnet mange favoritter!

  Vi har en jerngryte fra før, men siden vi nå begynner å lage større porsjoner (barna vokser stadig), så hadde det vært helt fantastisk å bruke de herlige oppskriftene, og lage de i en ny og større gryte.

  Jeg krysser fingrene for at hellet er med meg. 🙂

 167. Dette er en utrolig hyggelig og inspirerende blogg! Jeg ble anbefalt den av en kollega i sommer en gang, tror jeg. Har prøvd bl.a. torsk med nøttelokk og søtpotetmos, kjempegodt!

 168. Jeg besøkt matbloggen din første gang etter at jeg så deg på god morgen Norge sammen med Wenche. Siden den gangen har jeg vært helt » frelst» så jeg lager omtrent bare oppskrifter fra bloggen. Syns det er veldig gøy og prøve nye oppskrifter og du har jo masse ulike oppskrifter man kan boltre seg:)

 169. Ååååå lovely. Drømmer om den slik gryte!!! Og med alle de gode oppskriftene du legger ut her med fine bilder og beskrivelser, har jeg blitt kjempeinspirert til å lage mat fra bunnen av og prøve ut nye smaker. Jeg husker ikke helt når jeg besøkte den første gang, men tror det nok er 2 år siden… og siden da har jeg vært fast leser/bruker. Min jakt på neste rett starter nesten alltid her. Tusen takk for all inspirasjon og matgleden du sprer:))))

 170. Hei Trine
  Du har en helt fantastisk matblogg – som jeg har laget masse masse etter dine oppskrifter, både til små og store anledninger 🙂
  Jeg har fulgt bloggen din en stund, ca ett halvt år før du fikk «årets matgleder» pris, jeg nominerte deg faktisk til deg – og ble trukket ut som vinner til å dra på «Matgallaen», men det ble desverre for kort varsel – men jeg så det fra sofa kroken 🙂
  Du inspirerer 🙂 🙂

 171. Eg hugsar ikkje korleis eg kom meg inn på sida di første gongen, men det er nok nærmare 3 år sidan. Sidan den gongen har eg prøvd fleire oppskrifter, og akkurat no er eg på jakt etter kjeksoppskrifta eg fann fram i går 🙂

  Du har ein inspirerande og kjekk blogg! Eg kan faktisk bruke timar på å drøyme meg vekk i oppskriftene dine 🙂

 172. Hei! Jeg oppdaget bloggen din i 2008-2009 en gang, da jeg surfet etter omtaler av Schakendas bakebok. Ble imponert over hvor ryddig og oversiktlig både oppskriftene og bloggen var, og nå er den jo enda bedre! Jeg har prøvd flere oppskrifter herfra, men de jeg stadig kommer tilbake til er carbonaraen og pestotorsken!

 173. Husker ikke helt når jeg oppdaget bloggen din , men det er over 1 år siden. Leser den flere ganger i uken og har prøvd mange oppskrifter. Veldig bra og inspirerende!
  🙂

 174. Jeg kan faktisk ikke huske første gang jeg besøkte bloggen din, men det er mange år siden! Etter den dagen har jeg vært innom hver eneste dag, og har sikkert vært gjennom godt over halvparten av oppskriftene. Noen har blitt klassikere: biscottien baker jeg til jul hvert eneste år, oreo-cupcaksene har blitt laget til mange bursdager og gryterettene dine er bare helt fantastiske. Jeg har fått mange gode venninner og bekjente til å bli kjent med bloggen din, og alle har samme mening: den er fantastisk! Supergode oppskrifter, fin layout, ryddig og lett å finne frem på!
  Jeg elsker å lage mat, og det er så mye god inspirasjon å finne hos deg, Trine! Håper håper håper jeg vinner gryta (har ønsket meg en sånn i mange år, men studentbudsjettet strekker ikke riktig til)! Det hadde vært helt fantastisk! God Jul!

 175. Synes du gjør en fantastisk jobb med bloggen, masse innspirasjon og hente her 🙂
  Husker ikke helt når jeg var innom førstegangen men er nok omtrent et år kanskje..
  har ikke somlet meg til å prøve noen oppskrifter ennå men mange som frister og som skal prøves 🙂

 176. Først vil jeg takke for en fantastisk inspirerende blogg som blir flittig brukt. Mange av rettene har blitt familiens favoritter, og jeg vil da trekke frem braissert lammeskank med mandelpotetpuré. Denne har vi hatt flere ganger og smaker utrolig godt, og nettopp til denne retten står en Le Creuset gryte øverst på ønskelisten 🙂
  Ønsker deg en riktig fredfull og smaksrik jul Trine og jeg ser frem til å følge bloggen din i året som kommer også!

 177. Hei, jeg besøkte bloggen første gang for ca 1 og et halvt år siden. Etter at jeg fant bloggen din bruker jeg den gjennomsnittlig 3-4 ganger i uka. Flotte middagstips:-) jeg har 4 barn og de er alle begeistret spesielt den minste på 3 år. Sitter ved mat ordet og sier, god saus Mamma, deilig. Hærlig:-)) kjøper nesten ikke brød lenger heller. Elsker brød i langpannebrød nå. Takk for en flott blogg. Har tenkt å lage den gryta du publiserte for ikke lenge siden i romjulen men mangler noe å koke den i, den skal nemlig i stekeovnen. Passer med en flott gryte da:-)) stå på videre med bloggen.

 178. Jeg besøkte bloggen din første gang for 2-3 år siden, og titter jevnlig innom på leting etter litt ny inspirasjon. Jeg har prøvd flere av oppskriftene, blant annet den nyeste indiske oppskriften på tikka masala, og bolleoppskriften til Schakenda. I tillegg har jeg hentet inspirasjon til wok-retter og pasta.

  God jul! 🙂

 179. Jeg vil gjerne være med på trekningen din og kunne vinne denne flotte gryten ღ Jeg tror jeg har fulgt deg i siden begynnelsen på 2010 – men ikke fått prøvd ut så mange av oppskriftene dine… Det går i det vante og gammle som jeg alltid har brukt. MEN, 2013 er året jeg skal prøve ut nye og bedre oppskrifter – og jeg har funnet mange her hos deg som jeg ønsker å prøve meg på 🙂 Har laget meg en inspirasjonsmappe der jeg har samlet oppskrifer som står for tur… Takk for en kjempeflott blogg med masse fristende oppskrifter – ønsker deg en fortsatt fin adventstid og helg ღ Klem fra Mette

 180. besøkte bloggen første gang for ca et år siden. Kjempeflott blogg!! Har prøvd flere oppskrifter, med hell. grove rundstykker og boller. Hilsen Eli

 181. Takkk for alle kjempegode og spennende fiskeretter – det er der vi havner oftest! En rød Le Creusetgryte hadde passet ypperlig til min baccalao! Det er vel lov å håpe? Berit

 182. Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen av denne gryta. Jeg er flittig bruker av bloggen din. Du er min store helt i hverdagen når jeg lager ukesmenyer, eller leter etter tips, ideer eller inspirasjon. Oppskriftene er lettleste, oversiktlige, nydelig illustrert og blir alltid vellykkede. Jeg har aldri prøvd en av oppskriftene dine og fått et dårlig resultat (bortsett fra brød, men det er bare noe som ikke stemmer når det kommer til meg og brødbakst). De er også lette å tilpasse min melk- og eggefrie diett, pga allergier.

  Jeg har med andre ord prøvd så mange av oppskriftene dine at jeg ikke lenger vet hvor mange jeg har brukt. Flere av dem har blitt gjengangere på menyen her i huset. Stå på videre. Uten deg hadde matplanleggingen blitt mange, mange hakk vanskeligere.

 183. Hei Trine!
  Jeg tror jeg oppdaget din blogg for ca 2 år siden. Jeg bruker den masse og har prøvd mange av dine oppskrifter. Jeg deler også gjerne, siden det alltid blir spurt hvor oppskriften er fra hver gang jeg har bakt noe til gjester eller kolleger.
  Den røde gryte ønsker jeg meg veldig!

  Eva Einshøj

 184. «E d fra Trines matblogg igjen?» Mannen min har sagt det endel det siste året med et positivt tonefall. Er innom hver dag og baker masse av oppskriftene dine og får middagsinspirasjon. Le Creuset gryte står høyt på lista over ønsker, så ja takk, så kan jeg lage enda mer av rettene dine!!

 185. Hei 🙂
  Visste dere forresten at Le Creuset har et flott utsalg i Vestby, på Norwegian Outlet? Masse flotte produkter og til godt reduserte priser.

  Har vært innom og kjøpt noe annet, men sikler hver gang etter en jerngryte! 🙂

 186. Trine min venn i nøden… skal jeg ha gjester,venninnekveld ,syforening eller bare lag noe til familien,jeg finner altid noe på din blogg .Takk for alle gode oppskrifter.

 187. Hei!
  Jeg var første gang innom bloggen din helt tilfeldig,når jeg skulle ha en god oppskrift på foccatcia til dåpen til minsten i september 🙂 .Siden har eg vert innom hver dag og prøvd mange av oppskriftene dine. På dagens agenda står julebrød og brente mandler.
  God førjulstid hilsen Linda

 188. Jeg besøker bloggen din flere ganger i uken og i dag skal jeg bruke din pepperkakeoppskrift. Første gangen jeg besøkte bloggen din, var da jeg var på jakt etter en pizzaoppskrift, en hvit pizza, og det fant selvfølgelig her. Dette er ca 2 år siden. Pizzaen smakte himmelsk og det har blitt stekt mange etter den tid. Jeg får alltid skryt for maten etter å ha brukt dine oppskrifter. Jeg baker bare brød fra dine oppskrifter og pannestekt er favoritten. Mannen streiker eltefrie rugrundtstykker hver helg!

 189. En slik Le Creuset gryte står høyt på ønskelisten min!Jeg datt over bloggen din for leeeenge siden.Tror det var helt i begynnelsen av din matbloggkarriere.Mye er forandret siden den gang – hva angår bloggoppsett o.l. – men maten den er like god:))Takk for alle flotte oppskrifter!Jeg er særlig glad for dine bakeoppskrifter…:))

 190. Hei! Ønsker meg den gryta! Har brukt Trines matblogg et par år, og prøvd utallige oppskrifter-nesten hver uke, og mange ganger i uka. Jeg har vervet mange nye Trine-fans! Takk for inspirasjon i hverdagen!

 191. Bloggen din er fantastisk! Jeg stoler på oppskriftene som jeg vet er utprøvd. Har tester mange av oppskriftene dine og alltid vært fornøyd. Jeg har en stekepanne i Le Creuset som er super. Ønsker meg veldig en rød gryte! God jul:-)

 192. Hei Trine:-) husker ikke første gang jeg besøkte din nettside, men ca halvår siden. Har blitt veldig fristet av dine oppskrifter! Har laget en mango og avokado salsa som jeg fant her, og det er min manns favoritt! Salsa med kylling og ris er noe av det beste han får, takket være deg, 🙂 har blitt veldig glad om jeg fikk den røde fine gryta. Hilsen Renate

 193. Jeg har fulgt med på bloggen fra starten som har gitt meg og familien mange gode middager. Jeg har også tipset mine gode kollegar og venner om bloggen din. Går også inn der når jeg skal ha gjester. Flott presentasjon og lett forklart. Ønsker meg oppskrift på gode glutenfrie boller.
  Har ikke så fin kjele, men kan jo håpe er kan ha litt flaks.

  Ha en fortsatt fin førjulstid!!

  Mange hilsner fra
  Bente Aasen Thorus

 194. Fant bloggen da navnet var Trines Mektige matblogg. Var på jakt etter en biscotti-oppskrift. Gjett om det var vellykket ! Er fast bruker av bloggen, ukemenyene, når jeg skal bake eller lage noe ekstra godt. Blant alle godsakene har jeg fått indisk kyllingsuppe og chorizo-kylling som favoritter.
  Takk for at driver denne bloggen Trine. Den røde gryten skulle jeg gjerne hatt.

 195. Jeg oppdaget bloggen din for ca. halvannet år siden og besøker den ofte. Det er masse spennende inspirasjon og gode oppskrifter. Liker måten du enkelt og greit forklarer hvordan ting skal gjøres! Dette har gjort at det meste virker overkommelig og at jeg har prøvd ut ganske mange forskjellige oppskrifter – flere av oppskriftene er også blitt familie-favoritter som går igjen jevnlig. Tusen takk! Skjønner ikke hvordan du får tid til alt, men er svært takknemlig for at du deler av all din kunnskap og kreativitet!

  Le Creuset gryten ser kjempefin ut – ønsker meg en slik en og vil gjerne være med i trekningen. 🙂

 196. Første gangen jeg var innom var i august 2009, jeg lette etter en oreokake oppskrift og endte opp med din…. Den ble en suksess på bursdagen til søsteren min, og siden den gang har jeg gjort min egen vri på den og lager den hver gang noen spør 🙂

  Le Creuset gryten hadde vært et kjærkomment tillegg på kjøkkenet til min kjære, da han lager alt det fornuftige der inne, og jeg står for alle de mindre sunne, men dog såååå gode tingene 😀

 197. Hei!
  Jeg besøkte bloggen din for første gang i romjula i fjor, og har vært flittig gjest siden. Er stor fan av suppene blant annet. Synes egentlig alt jeg har prøvd fra bloggen din blir bra 🙂 God jul!

 198. Den gryta har eg veldig lyst på!!! Kom over bloggen din for fleire år si då eg søkte på Oreo kake!!! Etter det besøker eg bloggen din kver dag og har prøvt mange oppskrifter!!!!

 199. Første gangen jeg besøkte bloggen din tror jeg måtte være da jeg søkte etter oppskrift på oreokake! Det er i hvertfall over et år siden, og siden har jeg besøkt den nesten daglig 🙂

 200. Hei Trine:) Jeg ble tipset om bloggen din av en venninne av din niese! Det er flere år siden nå og jeg er daglig innom for inspirasjon og oppskrifter. Alle jeg har laget har blitt en stor suksess her i huset:) Favorittene mine er lakseoppskriftene dine! Som matglad student hadde det vært deilig med en ny gryte som jeg kan lage lune gryteretter i utover vinteren:)

  Ha en deilig jul:)
  Mvh, Grethe

 201. Stor lykke da jeg kom over din matblogg for…tja hvor lenge siden husker jeg ikke. Masse flotte oppskrifter som jeg benytter meg av, og mere mat lages nå fra bunnen av takket være deg.
  Kan bl.a. varmt anbefale ditt heimelaga tacokrydder, og heimelaga pastasaus kan ikke måle seg med den ferdigkjøpte,. Oversiktlig og lett å finne fram er bloggen også.
  Anbefaler deg ofte til venner og kjente, også egne barn som er voksne og flyttet hjemmefra.
  Har i flere år sikla på de flotte grytene, men det har blitt med det, sliter ennå på de gode gamle som vi fikk i bryllupsgave for over 25 år siden, men funker greit ennå.

 202. Denne gryta står høyt på min ønskeliste! Det er lenge siden jeg tittet innom din blogg for første gang, men jeg ble med en gang fast leser. Skal jeg finne ut noe spennende til middag er det alltid hit jeg titter først 🙂 jeg har bare fått skryt når jeg har servert mat basert på dine gode oppskrifter! Har brukt mange, men noen favoritter som oreokake og kam kon pot går igjen.

 203. Har lest bloggen din daglig i seks måneders tid. Har prøvd mange av rettene dine, like fornøyd hver gang:)

 204. Jeg besøkte bloggen første gang desember for 2 (?) år siden. Jeg så oppskriften på hjemmelaget troika-konfekt og var solgt. Har laget sikkert 20-30 av rettene og er avhengig av blog’en din. Nå skal jeg bruke pepperkakeoppskriften din for andre år på rad. 🙂 Takk for fin blogg, håper du fortsetter i mange mange år!

 205. Hei!
  Jeg tror jeg begynte å følge bloggen din i høst en gang, etter at et innlegg var publisert på vg.. Er nå innom daglig, og har prøvd både troika og bringebærcookies nå i disse juletider.. 😉 kjempegodt!

 206. Bloggen din kom jeg tilfeldigvis over for noen år siden, og siden har jeg vært innom omtrent daglig : ) Har prøvd mange oppskrifter. Kyllingoppskriftene har flittig blitt brukt på mine klubbvenninner med hell. Nå hører jeg også at sønnen på 21, som har flyttet for seg selv, har funnet frem til bloggen din : ) en ny rød gryte hadde jeg blitt veldig glad for om jeg vant.

 207. Hei Trine! Som matentusiast og klinisk ernæringsfysiolog kom jeg over bloggen din for ca. 2 år siden. Og siden den gang har jeg jevnlig vært innom og hentet inspirasjon og oppskrifter både til hverdags og fest. Og alle rettene har vært vellykede og høstet stor begeistring både i familien og blant venner, som ofte spør etter oppskriftene. Tipser ofte kundene mine om bloggen din, som også gir gode tilbakemeldinger. Takk for all inspirasjon, og jeg håper du fortsetter med bloggen din i lang tid fremover!

 208. Den gryta var lekker! 🙂 Jeg besøkte din blogg første gang for lenge siden, kan ikke huske helt når. Jeg har ei lang rekke bokmerkede matsider på nett, men bloggen din er den som har høyest frekvens på klikk hos meg. Jeg har spesielt brukt dine oppskrifter på ulike brød, f.eks Focaccia – og det med stort hell 🙂 Og jeg finner stadig inspirasjon til matretter jeg har lyst å prøve. Jeg rekker imidlertid ikke å teste alt jeg har lyst til. Tidsklemma 😉 Ønsker deg ei koselig jul 🙂

 209. Denne trekningen vil jeg være med på- en sånn gryte har jeg ønsket meg lenge!
  Jeg har vært en flittig leser og bruker av bloggen din i ihvertfall tre år, og finner stadig oppskrifter som må prøves ut. Linsesuppa med chorizo er en favoritt hos oss, det samme gjelder den parmainnbakte svinefileten med sellerirotmos!
  God jul!

 210. Slik gryte har eg ønska meg lenge 🙂
  Besøkte bloggen din for første gang for ca 1,5 år siden.
  Eg er avhengig av bloggen din. eg er innom den nesten kvar dag. Har prøv mange av rettane. Pannestekt laks med grønnsaker i sitronsaus er ein av rettane eg har laga mange gonger 🙂

 211. Hei Trine! Det begynner å bli noen år siden første gang jeg besøkte bloggen din, og jeg kan i skrivende stund ikke ta igjen hvordan jeg fant veien hit. I ettertid derimot, har veien blitt kortere. Jeg er innom flere ganger i uken, og har prøvd flere av brødoppskriftene dine med stor suksess, særlig de eltefrie variantene. Som student er det ikke alt du lager jeg føler jeg kan ta meg råd til, men jeg har prøvd noen av middagsrettene under «Budsjett». Blant annet har spaghettiretten med parmaskinke, cherrytomater, pesto og mozzerella blitt en typisk rett jeg lager når jeg spiser alene. Tusen takk for haugevis av inspirasjon, og kjempefine konkurranser!

 212. Har fulgt bloggen din i et par år, minst. Har og prøvd mange av oppskriftene; biscotti og pizzasaus er blitt gjengangere i heimen. Er innom bloggen på daglig basis og er min foretrukne matblogg mellom mange gode 🙂
  Krysser fingre for at en flott jerngryte finner veien til Rogaland.

 213. Hei Trine,

  Living in Norway and trying to learn Norwegian. Reading your foodblog really helps! Do not feel comfortable to write in Norwegian yet, hope that comes quick. Would love to win the cruset.

  Greetings!

 214. Har fulgt bloggen et års tid. Fikk tips om det på jobben og synes siden er helt super. Jeg skriver meny og handleliste en gang i uken og bruker gjerne 1-2 oppskrifter fra bloggen din hver uke. Helt supert! Takk for en flott side!

 215. Det begynner å bli en stund siden jeg først var innom bloggen din nå, iallefall et par år. Jeg lager stadig oppskrifter herfra (de blir jo alltid vellykket!) og når jeg lurer på hva jeg skal lage en dag så går jeg alltid hit først for å lete etter oppskrifter eller inspirasjon.

 216. Den gryta vil jeg gjerne vinne:) Er over 2 år siden jeg var her første gang… Har prøvd mange av oppskriftene – alltid en suksess:)

 217. Enda en konkurranse, hurra!!

  Jeg husker ikke når jeg kom inn på siden først, men det nærmer seg vel to år siden snart, tror jeg. Har prøvd flere oppskrifter: biscotti, sitronkjeks, maaaange av pizzaoppskriftene, lammegryte og epleterte – alt sammen nydelig!

  Bruker siden også som inspirasjon ut fra hva jeg har tilgjengelig i skapet.

 218. Heisann jeg var en av de heldige vinnerne på forrige trekning, men må prøve å vinne denne og da jeg samler på serien og selvsagt er mine Rød 🙂

  Jeg er innom flere ganger i uken å besøker bloggen din, har fulgt deg i flere år. Har prøvd endel av dine oppskrifter, har flere på listen som jeg ønsker å teste, men du vet når man får noen favoritter er det vanskelig å slite seg fra de 🙂 Foccasia med urteolje er en favoritt her i huset, av deg har jeg lært å bake verdens beste med et nydelig utseende kanelsnurringer. Elsker dine spiselige gaver, men spiser de for det meste opp selv 🙂 det fordi jeg er redd for å sende glass i posten, og de fleste gaver jeg gir skal sendes.

  Ha ei fin helg

 219. Jeg husker ærlig talt ikke når eller hvorfor jeg dumpet innom bloggen din første gang, men det er lenge siden nå, og jeg er virkelig glad for at jeg fant den! Foccaccia-oppskriften din og kyllinggryten med chorizo er begge favoritter i heimen, og biscottiene dine har også blitt laget flere ganger. Nam nam!

 220. Besøkte bloggen din for første gang for minst ett år siden hvis ikke mer. Er ofte inne, har prøvd mange av oppskriftene dine og bruker bloggen som inspirasjon. Super blogg 🙂

 221. Jeg var innom bloggen her første gang for noen år siden tror jeg, etter anbefaling fra en venninne. Er innom veldig ofte og har prøvd mange av dine oppskrifter. -med hell hver gang! I kveld skal jeg lage confect cookies, var stor suksess i fjor så de må lages i år igjen 🙂

 222. Oi, denne vil jeg gjerne vinne 🙂 Min mor anbefalte meg bloggen din for en stund tilbake og etter det har æ blitt hekta 🙂 Er ofte innom og har laget masse god mat takket være deg 🙂 Takk for en flott og inspirerende matblogg 🙂

 223. Er daglig innom den flotte bloggen din. Mange av oppskriftene dine, som pastalaks med fløtesaus og din indiske gryte har blitt favoritter her i huset. Jeg synes oppskriftene dine er ujålete og derfor mulig å lage også for oss som ikke er så altfor glad i eller så opptatt av å lage mat! En fott gryte ville være en flott inspirasjon til å utvide matkunstene noe!

 224. Jeg kan ikke huske første gang jeg var innom bloggen, men det begynner å bli en stund siden. Siden har jeg lest bloggen din mange ganger i uka, og fått masse inspirasjon til ulike matretter, og spesielt brød 🙂

 225. Hei Trine,
  Jeg har brukt matbloggen din i flere år og anbefalt den til mange andre. Brownieskaken din er min datters favorittkake og er blitt obligatorisk i alle selskap. Ingen supersøte muffins med rosa her nei:-). Middagsrettene dine brukes flittig og nå har jeg fått meg ipad så jeg slipper å printe dem ut hele tiden. Forøvrig har sønnen min på 10- nylig uttalt ved middagsbordet. «Mmm, denne retten kan vi godt ha to ganger. Og mamma, vi har liksom ikke vanlige retter vi. Det er godt, men andre har for eksempel fiskekaker og sånn – ofte.»
  Jeg var i utgangspkt ikke glad i å være på kjøkkenet, men nå bruker jeg mer og mer tid der. Og har oppdaget at det er jo gøy (bortsett fra oppvasken da!)! Særlig når folk setter pris på maten. Er spesielt glad i grytene dine og suppene. Disse bruker jeg ofte når jeg får gjester. Og ikke sjelden er de mine prøvekaniner. Nylig hadde jeg bursdagsselskap her og vi serverte beef bourgi … (ett eller annet). (Den ble veldig god. Til dessert serverte vi en kake som jeg fant via linken din til Fru Timian. Dette var en ostekake med browniesbunn og geletopp. Kan anbefales!!!
  Hos oss er mat fra grunn av blitt et motto. Mine to små lurte forleden faktisk på hva Grandiosa var! Seier:-)
  Ellers hater jeg å planlegge for lang tid framover. Derfor greit med ukemenyene dine. Fantasien er ofte ikke på topp etter en travel dag på jobben! Takk!
  Utrolig kjekt at du orker å «tjene» alle oss andre på denne måten. For jeg vet at dette kpommer ikke gratis. Du er nødt til å bruke mye tid på både bloggog matlaging. Keep up the good work!

 226. Det et noen år siden jeg tilfeldigvis dumpet innom siden på jakt etter en eller annen oppskrift. Siden ar jeg brukt siden og mange av oppskriftene ofte, bl.a. noen av julegavetipsene 🙂 Veldig mange fine oppskrifter. Suppene blir ofte spist, gjerne i suppelag med venner!

 227. Akkurat en sånn gryte som jeg ønsker meg!

  Jeg oppdaget bloggen din da jeg snublet over GMN-torsken ved søk på nettet, ca samme dag som du var på TV2 med denne retten. Siden da har jeg vært avhengig. Du byr på deg selv på en jordnær måte og presenterer oppskriftene på et overkommelig nivå for en annen travel småbarnsmor. I tillegg gjentas en del basisingredienser som gjør det enklere å handle inn. Det hele har rett og slett rot i virkeligheten!

  Jeg har laget veldig mange av rettene, for det meste supper og middager men også litt bakst og desserter. Jeg har også økt «kompetansen» for hva som går an å slenge sammen uten noen stor plan. Som regel tar jeg meg ikke bryet med å sjekke andre nettsider – bloggen din er alt jeg trenger 🙂

 228. Ja, jeg har fulgt bloggen din en lang stund …og benyttermeg det av ukesmenyene og tipsene dine som jeg får nyhetsbrev på .
  En suuuuper side 🙂
  Ha en fin førjulstid 🙂 Sylvia

 229. Hei,
  Jeg vil gjerne være med i trekningen!
  Det må være minst to år siden jeg «fant» bloggen din. Jeg har prøvd mange oppskrifter fra bloggen og det blir alltid vellykket resultat:) favoritten nå er kyllingbryst med mozzerella og basilikum inni, og skinke surret rundt.

 230. Hei, jeg besøkte bloggen for første gang da jeg var hjemme i permisjon med barn jente Nr 2. Jeg hadde søkt etter en oppskrift på biscotti i forbindelse med julebaksten. Siden da har jeg brukt biscotti-oppskriften på bloggen( året rundt ;)).

 231. Første gang jeg fant trinesmatblogg var gjennom Fru Tunheims blogg. Jeg bakte verdens beste briscotti for første gang, og det har blitt mange ganger siden. Bruker flere av oppskriftene dine nå og bruker også ukemenyene. Helt supert. Du har en flott matblogg.

  Le Creuset gryte, ønsker meg!! Og rød da, perfekt ville det bli.

  Bente

 232. Bloggen din ble jeg oppmersom på for ca et år siden, og siden har jeg vært innom flere ganger i uke. Den siste oppskriften dein jeg brukte, var Biscotti. Har laget flere varianter og mange porsjoner nå før jul, siden de er så supergode:)

 233. Besøkte bloggen din første gang før jul i fjor da jeg var på jakt etter nye julekakeoppskrifter. Har siden da prøvd noen oppskrifter, bl a brownies med oste-og bringebærkrem, foccacia med urter, panna cotta med jorbær, sjokoladekjeks, lussekatter, fiskesuppe, mini-pavlova og flere. Bloggen din er kjempeinspirerende!

 234. Hei. Jeg besøkte bloggen for første gang i juletider for 4 år siden. Da bakte jeg kanelstjerner, bringebærcookies (EN FAVORITT!) og lyse mandelkaker med melis rundt. Alle var nyyydelige og har blitt med meg siden 🙂 Er innom siden titt og ofte om jeg leter etter noen spesielle oppskrifter. En velgjennomført og innbydende matblogg! Og idag er jeg innom for å lete etter oppskrift på Italiensk pizza med mozarella, ruccola, skinke og parmesan. Den har jeg laget flere ganger. Mmmmmmm nydelig 🙂 Takk for en flott blogg, og GOD JUL.

 235. 2 år og mange oppskrifter senere er ivrig bruker av bloggen din! Bruker den hver søndag når jeg planlegger ukesmenyen vår. Et par favoritter er Kylling Carricatore og Pasta med reker og squash 🙂 tusen takk for en matnyttig blogg og god jul til deg og familien! A 🙂

 236. Den gryten var veldig fin! Jeg elsker blogge din, og har prøvd flere av oppskriftene dine ved flere anledninger. Mye god mat, og veldig fine bilder! Bloggen er en stor inspirasjon:) Jeg har nok vært jevnlig inne på bloggen din siden jeg oppdaget den for ca et år siden.
  🙂

 237. Jeg besøkte bloggen første gang for kanskje tre år siden, jeg søkte etter oppskrifter, og havnet på bloggen din. Og den har vært til inspirasjon for mye mat som har blitt laget siden den gang. I dag ble pepperkakeoppskriften prøvd ut – og de ble farlig gode! En super blogg!

 238. Hei, jeg fant bloggen din for ca et halvt år siden, og har laget mange oppskrifter herfra. Det jeg har laget mest er en blåbærpai, linsesuppe med chorizo, og den eltefrie pizzaen er den beste jeg noen gang har laget. Liker at oppskriftene dine er relativt enkle å få til og det blir vellykket hver gang!

  En Le Creuset står på ønskelista, og jeg hadde blitt superglad hvis det var jeg som vant den 🙂

 239. For flere år siden besøkte jeg bloggen din for første gang.
  Antageligvis var det tilfeldig at jeg fant den, og siden har den vært merket av som bokmerke.

  Fint med en virtuell kokebok! Nå som vi skal flytte er vi glade for at vi ikke har altfor mange kilo med kokebøker.

  Vi etterlater student-gryter og stekepanner, for de er slitt og av middels kvalitet i studentbyen.
  Nye gryter er må kjøpes inn, og en flott og tanken på å eie en rød le creuset-gryte gjør oss rett og slett veldig glade. Praktisk, fin og klassisk!

 240. Fant bloggen din for kanskje to år siden og etter det er den blitt brukt flittig. Besøker den stort sett hver dag. Kollegaer og venner ler av meg når jeg skal servere de mat. De lurer da på hva Trine har for de denne gangen… 😉 Systematisk, lett å finne frem, lekre bilder, oversiktlige oppskrifter – og ikke minst: gode ingredienser, som stort sett er lett å få tak i. Takk for herlig inspirasjon!

 241. Hei.
  Jeg hørte om bloggen din for første gang for ca to år siden. Fikk servert en nydelig pizza hos ei venninne som fortalte meg om bloggen din når jeg spurte om oppskriften. Pizzaen er fortsatt en favoritt her (hvit pizza med kyllig). Har laget mange av oppskriftene dine etter dette og har alltid blitt fornøyd med resultatet.

  Tusen takk til deg for både inspirasjon og ikke minst mange gode matopplevelser!

 242. Jeg har vært innom bloggen din flere ganger i uka i et par år. Min favorittblogg. Så fine bilder og bra forklart. Alt jeg har laget har blitt vellykket. I går serverte jeg Crostini med dillkrem og røkt laks som forrett til gjester. Det var så godt og så enkelt å lage. Gjestene fikk med seg bloggadressen og skulle lage det til sitt juleselskap. Og så må jeg jo nevne alle de gode brødoppskriftene…

 243. Hei! Var innom bloggen din for første gang da matbloggerne ble lansert, og jeg har siden vært en trofast følger av dine ukemenyer – har prøvd flere av oppskriftene, hvorav favoritten må være «hot kyllingsuppe med karri». Takk for en inspirerende blogg!

 244. Jeg ble tipset om bloggen for tre år siden av en venninne og siden har jeg brukt den flere ganger i uken. Har fått mange gode middagstips i tillegg til kaker og gjærbakst. Har kjempelyst på gryten!!! God førjulshelg! Carina

 245. Hei! Jeg fikk vite om bloggen din via en venninne, for ca ett år siden. Er fast gjest innom bloggen og søker etter retter. Jeg har overrasket familien med mange nye retter, både supper, fiskeretter, kjøttretter og pizza. Mat fra bloggen er også blitt servert på klubb med stor suksess. Min ene favoritt som jeg vil trekke frem er Hvit pizza, den var overraskende god med en spennende ny smak. Gleder meg til januar, da skal jeg prøve nye oppskrifter fra bloggen i nytt kjøkken. Hadde derfor passet godt med en ny gryte, da jeg må bytte ut de fleste grytene!

 246. Hei. Har i flere år blitt inspirert av alt det herlige på bloggen din, og har fått mange gode idéer. En av favorittene har nok blitt eltefrie rundstykker, og dessuten grytebrød. Og for ikke å snakke om alle de gode suppene..:) Det neste som skal prøves er julebiscotti! Takk også for all inspirasjon gjennom ukemenyene!

 247. Jeg er innom bloggen din hver eneste dag og har med stort hell testet mange av oppskriftene. Favorittene er Tom Kha Gai suppa, den indiske kyllingsuppa og biff med blåmuggsost.

  God jul til deg og dine!

 248. Har prøvd mange av dine eltefrie brød. Nå begynner gryta å bli temmelig stygg. Ville elske en slik rød gryte.

 249. Hei.
  Jeg husker ikke helt når jeg begynte å lese bloggen din, men trur det må være ca 2 år siden.
  Jeg har likt den fra første stund. Den er veldig inspirerene til både hverdag og fest. Jeg er innom nesten daglig. Mine favoritter er Fyldig laksesuppe med eltefritt speltbrød og loff inntil. Dette serverte jeg på min 40 årsdag i oktober til 15 stk, med stor suksess.. Jeg har også prøvd flere av fiskeoppskriftene, indisk kyllingsuppe,kaka som var 3 i en(husker ikke hva den het, men det var vel ostekake,brownie og bringbærkrem) nydelig alt sammen. Ifjord lagde jeg ribbe og riskrem etter din oppskrift her, og det var virkelig supert. Og gryten du nå gir bort ønsker jeg meg, jeg har størrelsen under som jeg bruker til de eltefrie brøda jeg baker, super..

  Hilsen Monika

 250. Jeg er innom bloggen din veldig ofte.. I dag har jeg lagd pepperkaker fra oppskrifta di og den ble kjempe bra:-) Du har lært meg mange nye retter; bla den indiske kyllingsuppa, kaldhevet pizzadeig, den hummingbirds ostekaka, brownies for å nevne noe. Fikk også masse tips til 2 årsdagen til dattera mi i vår. Den velkomsdrinken var bla. en slager..Er så artig å lese bloggen din. Jeg blir såå inspirert! Og jeg anbefaler sida til de jeg treffer på min vei:-) Takk for alt du deler med oss.

 251. Eg fann bloggen din tilfeldig for mange år sidan. Er nesten daglig innom og har prøvd mange av oppskriftene. Er imponert over den flotte bloggen, dei flotte bileta og gode oppskriftene. Hadde votering veldig kjekt å vinne gryta

 252. Hei.
  Første gang jeg besøkte bloggen var i høst etter tips fra en kollega.
  Har bl.a. prøvd lasagne til mafiaen. Den ble kjempegod, og jeg lærte en ny måte å lage hvit saus på:-). Jeg har også prøvd creme brulee, og skal lage et par spiselig julegaver fra bloggen. Gleder meg.
  Fin bloggen hvor jeg får mange nyttige tips. Tusen takk.
  Hadde vært fint med en gryte som jeg kan prøve flere oppskrifter i.

 253. Besøkte bloggen din en gang for lenge siden, men når..Tja, si det det husker jeg ikke.. Har fulgt deg trofast og ivrig siden hvertfall 🙂
  Har prøvd mye og mangt med stor suksess så takk for det! 🙂 I farten kommer jeg på rødløksmarmelade, vaniljesukker, trøfler, diverse middagsretter m.m. Kjempegodt alt sammen!
  Gleder meg til fortsettelsen 🙂

  Mvh,
  Hege c»,)

  PS. Ønsker deg og dine en kjempefin jul!

 254. Som du kanskje husker, er jeg super-fan av bloggen din og har stoooor glede av dine oppskrifter – alle har «funket», alle har vært vellykket, alle er blitt høyt verdsatt! Når jeg får skryt for maten, svarer jeg bare med et lurt smil: «Trines matblogg»

  Favoritter: Knekkebrødene, kaken med gulrot og eple og syrlig krem (namnam)…

  Når jeg nå også ganske lenge har ønsket meg en slik gryte, kaster jeg meg med begeistring inn i konkurransen:)

  Det må vel ha vært en gang tidlig dette året at jeg tilfeldig kom over din matblogg og det er jeg jammen glad for!
  Tuuuuusen takk til deg med ønske om en vidunderlig og magisk jul.

 255. Har ønsket meg denne gryta lenge og håper å være den heldige vinneren:-))) Jeg ble oppmerksom på bloggen din for ca 2 år siden og har etter dette besøkt den flere ganger i uken. Jeg har veldig sans for oppskriftene dine og har laget alt fra kaker til midagsretter med stort hell. Faktisk er jeg helt avhengig av inspirasjonen du gir meg, så du må for allmdel aldri slutte med bloggen :-))))

 256. Ble kjent med bloggen gjennom min venninne Monika for ca 3 år siden. Bloggen er jevnlig i bruk! Akkurat nå lager jeg kaldhevede 4-korns rundstykker til søndagsfrokosten 🙂 Denne gryten ønsker jeg meg!

 257. startet å lese bloggen din for ca 2 år siden.
  Du lager så gode og delikate retter,henter mye inspirasjon i bloggen din. Fant en fin oppskrift på boller hos deg,og ellers middagsinspirasjon.
  Tusen takk!!!

 258. Første gang jeg var innom bloggen din var etter du hadde vært hos God Morgen Norge! Etter dette har jeg alltid fulgt bloggen din 🙂 Har vært innom flere andre matblogger, men ingen når opp til standarden du har satt!

  En gryte fra Le Creuset har stått på ønskelisten i mange år, så det hadde gledet stort å fått en slik på kjøkkenet! 🙂

  Anette

 259. Hørte om bloggen lenge før jeg fikk somlet meg inn, me jeg begynte da jeg fikk smake den nydelige sjokoladekaken hos venner for ca ett år siden, og nå bruker jeg oppskrifter her flere ganger i uken. Lager mye fisk og supper fra bloggen din, og synes det er helt nydelig hver gang! Har ikke tatt i halvfabrikata etterpå:) Ønsker meg en sånn gryte, for jeg er også blitt hekta på eltefritt!

 260. Jeg leser bloggen din hver eneste dag med begeistring, en fantastisk inspirerende og spennende matblogg. Vet ikke helt hvor lenge, men et par år kanskje. Jeg baker kun boller og hvetebakst etter din metode nå. Den er meget vellykket. Ellers har jeg prøvd meg på alt fra indisk kyllingsuppe til knekkebrød. Dersom jeg skulle være så heldig å vinne den fantastiske røde gryta skal de eltefrie brøda testes

 261. Hei Trine. Har vært en fan av bloggen din i mange år 🙂 Den ligger som fast spalte i «mine favoritter». En av rettene som går igjen her i huset er kylling med chorizo, som alle i familien elsker. Anbefalte bloggen din videre til mine venninner i går under en trivelig sushi-aften 😉

 262. Hei.
  En sånn gryte hadde passet perfekt hos meg:-)
  Jeg oppdaget bloggen din i 2010 da jeg var i barselpermisjon og hadde god tid til å prøve ut mange av oppskriftene dine. Siden har jeg blitt hekta:-) og er inne flere ganger i uka og henter inspirasjon og oppskrifter.

 263. Hei Trine!

  Har fulgt bloggen din i ca 2 år nå. Det har etterhvert kommet et nytt ordtak i huset – «vi stoler på Trine!» – når bursdager og festmat skal arrangeres. Vi lar oss også inspirere av ukemenyene dine, for å få variasjon i hverdagsmaten. Har ønsket meg en slik gryte lenge, så jeg kan få testet de eltefrie brødene, ønsle ønske ønske!!! Favorittoppskriften må være thaisuppa samt hummingbirdkaka 🙂

  Ønsker deg og dine en skjønn jul!

  Mvh

  Jubis

 264. Fant bloggen din for et par år siden, og har brukt oppskriftene flittig.
  Senest i dag bakte jeg Biscotti – mmmm de ble kjempegode.
  Forrige lørdag hadde vi gjester og serverte din sashimi med ponzusaus og lammefilet med rotgrateng,noe som falt i smak hos gjestene.
  Regner også med at du fikk flere lesere av bloggen etter dette, da jeg varmt anbefaler den til alle
  Holder på å planlegge meny for nyttårsaften og regner med at jeg finner noe jeg kan bruke på disse siden.
  Tusen takk for en fin blogg og god jul!!..

 265. Jeg er en stor fan av Le Creuset og vil gjerne vinne 🙂

  Vil benytte anledningen til å si at jeg nettopp har oppdaget dette skattkammeret da jeg lette etter en god oppskrift på fikenmarmelade.

  Karen

 266. Wow – for en premie! En slik har stått på ønskelista lenge 🙂
  Jeg husker ikke nøyaktig når jeg fant bloggen din, men det var en av de første bloggene jeg begynte å følge. Trines matblogg og Grys kjøkkenskriverier er to av de matbloggene jeg stoler mest på, og du har mange ganger inspirert meg – både til å prøve dine oppskrifter, og ikke minst til rett og slett å sette i gang med matprosjekter.
  Håper du fortsetter lenge!
  Ønsker deg ei fin innspurtuke før jul!
  Pludrehanneklem

 267. Jeg har fulgt bloggen din de siste årene og bruker den som inspirasjon i hverdagen 🙂 Har laget mye forskjellig, fra middag til søte utskeielser! Bloggen er mitt oppslagsverk innen matoppskrifter på nett. Takk!

 268. Hei! Jeg elsker Le Creuset:) Jeg var først innom bloggen din for 2 år siden og har prøvd noen oppskrifter, den siste var en av pizzaoppskriftene dine. Den neste er Hummingbird kaken som står for tur.

  God Jul!

 269. Jeg har vært med deg omtrent fra da du startet å blogge. Nå besøker jeg deg titt og ofte, og oppskriftene dine har jeg forsøkt flere av. Anbefalt deg til andre har jeg gjort mange ganger, og alle finner noe de liker her hos deg. Jeg er imponert over alt du har fått til. Du har virkelig gjort blogging til noe spennende og nyttig. Lotteriet ditt blir spennende. Jeg krysser fingne 🙂

 270. Har hentet inspirasjon fra bloggen din i noen år, og bruker oppskriftene ofte! En favoritt er Pannestekt laks i sitronsaus.

 271. Heia! Jeg er fast følger av bloggen din, og har vært det i to år ca. Elsker all den matinspirasjonen du gir. Har prøvd ut mange oppskrifter, både middag, bakst og kaker- og alt blir veldig godt;) Så tusen takk! Hadde vært kjempekjekt å vinne den jerngryta! Ha ei fin jul!
  Anne-Marit.

 272. Hei Trine. Fyrste gongen eg besøkte sida di var i sommar, etter anbefaling frå ei god venninne. Etter det har eg vore innom dagleg og set stor pris på gode oppskrifter. Torsk med blomkålpure og chorizosalsa har vorte laga sikkert 20 gonger.
  Helsing i frå Ingvild.

 273. Jeg besøkte bloggen din første gang for ca. 2,5 år siden, når jeg googlet etter noe på nettet… Jeg har prøvd utallige av dine oppskrifter, og brukt mange som inspirasjon. Når noen spør om oppskriften, så sier jeg bare at det har jeg lært av Trine! Så du har nok fått noen nye lesere der;-) En fantastisk premie du har denne gangen, som står øverst på ønskelisten!!! Ønsker deg en fredfull julefeiring med familien;-) Og gleder meg til et nytt Trine år!

 274. Hei Trines beste matblogg.Jeg har fulgt deg siden i vår/sommer.Du har en fantastisk flott matblogg som inspirerer og gleder meg daglig m oppdateringer.Jeg prøver stadig vekk dine mattips.

 275. Hei! For en fantastisk førjuls-ønske-gave! Jeg har ingen slike gryter, men ønsker meg det veldig 🙂
  Jeg kom vel innom Trines matblogg for første gang, da det het «mektige» altså noen år siden 😉 jeg har plukket ulike oppskrifter med meg, noen legger jeg til andre ingredienser, noen blir som de er. Torsk, doble sjokoladekjeks, eltefritt brød, nam nam.. 🙂 mat er godt!
  Jeg følger deg på Bloglovin, så jeg får med meg nye innlegg 🙂 ha en fin førjulstid!
  Hilsen Marit

 276. Hei! For en fantastisk førjuls-ønske-gave! Jeg har ingen slike gryter, men ønsker meg det veldig 🙂
  Jeg kom vel innom Trines matblogg for første gang, da det het «mektige» altså noen år siden 😉 jeg har plukket ulike oppskrifter med meg, noen legger jeg til andre ingredienser, noen blir som de er. Torsk, doble sjokoladekjeks, eltefritt brød, nam nam.. 🙂 mat er godt!
  🙂 ha en fin førjulstid!
  Hilsen Marit

 277. Hei Trine, eeeelsker bloggen din! Nydelige oppskrifter. Kom første gang borti den da jeg googla luftige kanelsnurrer, de er fantastiske. I oktober mener jeg det var. Har prøvd flere oppskrifter, seneste i dag: cookies med tranebær og hvit sjokolade. Ellers er brownie-oste-bringebærkake en favoritt. Skal helt klart prøve ut mye mer! Takk for super blogg. God jul.

  Hilsen Marianne

 278. Fin giveaway!! Oppdaget bloggen din for 2-3 år siden og har prøvd mange oppskrifter siden da. I morgen er det igjen tid for å lage ‘verdens beste biscotti’ – de er veldig populær blant familie og venner! 🙂

  GOD JUL!

 279. Oppdaget bloggen din på vg.no no i vår når der va ei kakeoppskrift ( ej e kake elskar;) har fylgt deg siden på face og bloggen, har prøvd mest kaker, kjeksoppskrifter, brød,litt middager:) en skikkelig inspirasjonskilde er du!!!!:) de å vinne dinne premien hadde vor fantastisk, har en butikk her som har akkorat dinna le creuset utstilt, sikler på den kvar gong eg er der!!;)
  God jul til deg og dine!!

  Mvh

  Silje Mari

 280. Jeg var innom på Trinesmatblogg for første gang for 2 år siden. Ble helfrelst fra første sekund <3 Har til og med laget meg egen Trines matblogg oppskriftshefte der jeg fester inn utskriftene til de beste oppskriftene som hele familien likte godt:) Så takk for super inspirasjon:)

 281. Hei.
  Nydelig gryte 🙂
  Jeg var innom din side første gang for ca 2 år siden, og jeg er stadig innom og plukker ut oppskrifter som jeg prøver ut. En oppskrift jeg har benyttet ekstremt mye, er grunnoppskriften til bolledeig. Blir supergode boller, kanelboller, vaniljeboller osv. Kommer aldri til å prøve en annen bolleoppskrift igjen 😉
  Nå skulle jeg innom for å finne noe godt til julefrokosten. Tenker jeg finner noe godt atter en gang 🙂
  God jul!
  M

 282. Et vennepar med sans for god mat og med fulle timeplaner, tipset meg om Trines matblogg over et godt fiskemåltid i sommer (oppskriften var hentet herfra) og siden har jeg vært trofast gjest. Nå skal jeg prøve biscottiene! Og om jeg vinner gryta, blir jeg såkalt nødt til å hive meg på «eltefri»-bølgen!

 283. Hei 🙂 Er innom bloggen din flere ganger i uken ! Du er så inspirerende, å maten ser bestandig like god ut da du er kjempe go på å dandere fatet 🙂 Har prøvd mange av dine oppskrifter, å de er bestandig vellykket. Synes det er lett å lese oppskriftene å at det er ryddig og oversiktlig inne på bloggen. Sier ofte da det er snakk om mat «sjekk ut trinesmatblogg!!»
  Det er flere år siden jeg kom over bloggen din på google, da jeg søkte etter kanelboller 🙂

 284. Begynte å bruke bloggen din i vår, som 40 åring fekk eg ei herlig tulle, attpåklatten.
  Er mer opptatt av maten vi putter i oss nå enn da eg var ung og du har mange inspirerende, kjappe og sunne middager. Bolleoppskriften er ein stor favoritt og store og små gler seg når eg sett bolledeig. Vetla tullo er blitt 11 mnd og er ivrig med på kjøkkenet, nam seie ho:-) Fortsett det gode arbeidet med matbloggen 🙂

 285. hei.
  skula lage pepperkake deig fær første gongen igår. så spurte søster om ho ha ei god oppskrift å da annbefalte ho den du har på bloggen din. så e va først innom den igår å lagde pepperkakedeig, lagde de idag å de e de beste pepperkakene vi ha smakt! så tusen takk 🙂 så no sitt e å vurdere å prøve noka anna 🙂 super blogg 🙂

 286. Hei, har fulgt bloggen din et halvt årstid. Har brukt flere oppskrifter, både middager, kaker og nå julebakst. Ønsker meg gjerne en slik gryte. En veldig flott blogg med gode beskrivelser.

 287. Hei 🙂

  Jeg har lest bloggen din regelmessig siden noen måneder tilbake, fikk tips om bloggen enten via vg.no eller via en annen matblogg. Har til nå ikke prøvd noen av oppskriftene, men jeg er absolutt motivert til å prøve det, så skal ikke se bort fra at det skjer til jul 🙂 Elsker virkelig ukesoppskriftene, er jo helt fantastisk!

 288. Jeg har vært fast leser av bloggen din i flere år, husker ikke helt når jeg fant den men muligens to år siden?

  Jeg har prøvd flere ting herfra og syns bloggen er veldig inspirerende. Ifjor laget jeg cookies på glass og gav bort i førjulsgave.

 289. Blei kjend med bloggen då dottera mi laga pasta med blåmuggost i juleferien for to år sidan. Har lprøvd mange oppskrifter etter det, favorittane er gjærbakst og torskerttane.

  Helsing Hilde

 290. Jeg besøkte bloggen din for første gang for litt over et år siden.Ei slik gryte har jeg ønska meg lenge! Den har mange bruksområder. Det hadde vært en stor glede om den ble min 🙂

 291. Dette er første gang jeg er på bloggen selv, men jeg har hatt gleden av å smake på mange av rettene som min samboer har laget. Kylling i spicy tomatsaus med brie er en gjenganger.

 292. Den gamle støpejernsgryten i mitt kjøkken, bærer preg av tidens tann… Denne nye røde gryten passer passer perfekt til mitt kjøkken der jeg prøver ut oppskrift etter oppskrift fra Trines matblogg, med stort hell!! Har lært utrolig mye om mat og matglede, og blir inspirert til å eksperimentere.

 293. Ååå, en sånn har jeg ønsket meg lenge! Men med nytt hus og to små er det ikke sånt vi kan prioritere nå. 🙂 Jeg har lest oppskriftene dine på eltefrie brød mange ganger og ønsker meg veldig ei sånn gryte å lage de i!
  Bloggen din har jeg fulgt i mange år, og leser og prøver fortsatt ivrig oppskrifter du legger ut. Senest i går ble bloggen din et ivrig samtaleemne på barselgruppejulebordet! Har laget både av søtt og salt, men de to favorittene som ofte er på bordet er indisk kyllingsuppe og chilikylling med chorizo. Helt supre å lage til mange! I morgen blir det krumkakene dine som står på planen. 🙂

  God helg!
  Tina

 294. Besøker bloggen din nesten daglig – fantastisk mye godt! Og med din måte å bake boller er det enda mer lettvint enn før og enda bedre smak. Digger bloggen din og den gryta kunne jeg virkelig godt tenkt meg:)

 295. Ble kjent med bloggen din via en venninne for tre år siden, og har deretter brukt den flere ganger i uken til inspirasjon for mange middager. Liker også spesielt godt oppskriftene på gjærbakst! Har kjempelyst på gryten! Ha en god førjulstid!
  Carina

 296. Besøkte bloggen din for litt under et år siden og er ofte innom. Har prøvd mange av oppskriftene og blitt veldig inspirert av ukemenyene

 297. Hei, jeg har vært fast bruker av bloggen din i et par år allerede. Uansett hva jeg trenger oppskrift til, sjekker jeg først om det er å finne hos deg 🙂

 298. Hei 🙂 Jeg besøkte siden din første gang for et par måneder siden. Har laget fiskesuppe og sellerisuppe, meget godt fornøyd med begge!!

 299. Ååååå sånn gryte ønsker eg meg veeeeeldig 🙂 Er nokså ny her på bloggen din, men synest du har veldig mykje gode oppskrifter 🙂 Har skreve av en del av dei, å kjem heilt sikkert til å prøve en del av dei 🙂 GOD JUL !!!

 300. Denne gryta hadde passa perfekt på kjøkkenet mitt 🙂

  Besøkte bloggen din første gang for ca 3 år sidan, og er innom fleire ganger i veka. Dette er nettsida eg først søker på når eg leiter etter ei oppskrif eller ein framgangsmåte. Har prøvd mange av oppskriftene dine 🙂

 301. Jeg snublet over bloggen din for et års tid siden, det må ha vært før jul for jeg lagde mange vepsebol til jul i fjor 🙂 Sønnen min ble ett år i november i fjor, og det var da han skulle begynne å spise middag sammen med mannen min og meg jeg begynte å interessere meg mer matlaging – og jeg lærte masse av deg på bloggen om hvor enkelt det faktisk er å lage god og sunn mat fra bunnen uten at det trenger å ta for mye tid. Så tusen takk til deg for det! Jeg har laget mange middagsretter siden, er spesielt glad i spicy laksen og thaibiffsalaten! Men har også bakt rundstykker og muffins og browniecheesecake. Finner alltid noe godt og inspirerende på sidene dine 🙂 Takk igjen, ha en strålende kveld, førjulstid og julefeiring 🙂

 302. Hei!

  Den gryta kunne jeg godt tenke meg, så jeg kunne blandt annet prøve oppskriftene på de eltefrie brødene;) Jeg er en flittig leser av bloggen din, og har prøvd mange av oppskriftene. En oppskrift som jeg bruker jevnlig er på de kjempegode knekkebrødene, de må jeg alltid ha i hus. Ellers har jeg prøvd mange av oppskriftene som du legger ut. Synes det er kjempefint med ukesmenyer, blir inspirert av de:)
  Det er vel et par-tre år siden jeg leste bloggen din for første gang og er ortsatt en flittig leser av den.
  Vil samtidig ønske deg en riktig god jul:)

 303. Besøkt bloggen regelmessig over de siste to årene. Kyllign cacciatore er favoritt-oppskriften. Fantastisk blogg, med oppskrifter som «alle» kan klare 🙂

 304. Det er bare et par uker siden jeg oppdaget bloggen din. Vår familie vil gjerne ha noen nye retter på middagsukeplanen, da vi er litt lei av de rettene vi alltid har laget. Har prøvd to fiskeretter og begge to var en hit her. Spesielt torsk med ovnsstekte grønnsaker, kikerter og chilismør var en fulltreffer! 🙂 Kommer til å bruke bloggen din mye framover for å prøve ut nye retter. En slik gryte har jeg lenge hatt lyst på, men ikke sett at jeg har råd til. Håper jeg vinner! 🙂

 305. Hei! Besøkte bloggen din første gang etter du var på God Morgen Norge for en stund siden, etter det er jeg innom ofte, hver gang jeg trenger litt inspirasjon, du har en perfekt inspirasjonsblogg 🙂 har alltid et par nye planer ferdig i hodet etter å ha scrollet litt her inne, enten det gjelder middager eller baking, så tusen takk for det!

  Ps: har ønska meg en sånn gryte siden første gang jeg så en i en film en gang for mange år siden 🙂

 306. Første gangen jeg besøkte bloggen, var etter å ha smakt biscotti’ene en kollega hadde bakt etter din oppskrift. Siden har jeg vært innom jevnlig, og har prøvd både bakverk og middager. Synes bloggen din er veldig inspirerende, og oppskriftene er gode 🙂

  Le Creuset-gryta har jeg ønsket meg lenge, og jeg har vært kjempesnill i år! 🙂

 307. Hei, den har eg så lyst på!! eg har følgt bloggen i ca 1 år.. Har prøvd fleire oppskrifter og er innpå bloggen hver dag!

 308. Hei!
  Jeg besøkt bloggen din første gang i advent i fjor, og fant da din himmelske pepperkakeoppskrift. Nå satt vi nettopp og planla årets pepperkaker, og mannen min insisterte på at jeg måtte finne igjen oppskriften vi brukte i fjor. Jeg husket ikke at det var fra bloggen din, men med et innsnevret googlesøk fant jeg igjen blogginnlegget ditt fra i fjor, så nå er pepperkakeoppskriften din lagret og klar til bruk:)

  En slike gryte har stått på ønskelista lenge, så vi krysser fingrene.
  God jul!

 309. Jeg har besøkt bloggen jevnlig i flere år nå. Har prøvd mange av oppskriftene og har alltid vært fornøyd med resultatet. Jeg synes oppskriftene er gode og instruktive, med gode bilder og mange nyttige tips og kommentarer. Kylling cacciatore og Fransk lammegryte med ovnstekte poteter er noen av favorittene.
  Får stadig ideer fra ukemenyene og nå i førjulstiden er det også mange julekakeoppskrifter som skal prøves. Koser meg med å lese bloggens oppskrifter og historiene som skrives rundt de ulike oppskriftene. Gryten som du skal trekke ut som gevinst er noe av det som står på ønskelisten over nytt kjøkkenutstyr. Dekorativ og praktisk. 🙂

 310. Eg fikk høre om bloggen din av ei venninne. Var inn for første gong for ca. 2 år sidan og eg har prøvd fleire oppskrifter! Alt har vore godt! Kvit pizza med kylling er ein favoritt hos oss!!

 311. Denne gryta ønsker jeg meg veldig!! Jeg besøkte bloggen din for første gang for litt over ett år siden og siden den gang har jeg vært innom titt og ofte og jeg har prøvd mange av oppskriftene dine:)

 312. Hei 🙂 bke kjent med bloggen din da dattera mi skulle lage en3-retters middag som en skoleoppgave og valget falt på en av dine desserter – sjokolademousse med crumble – det ble en suksess og den ble senere gjentatt på hennes konfirmasjon. Konfirmanten lagde da sin egen dessert. Siden da har jeg brukt bloggen din jevnlig og er innom flere ganger om dagen. Brukte en av oppskriftene dine nå ikveld da taco stod på menyen. Med hjemmelaget krydder ble tacoen løfter ril nye høyder. Tusen takk. Satser på at alle gode ting er 3 og ønsker deg en riktig god jul.

 313. Første gang jeg besøkte bloggen din var for ca 1 år siden da jeg skulle ha oppskrift til forrett. Vi prøvde laksetartar og ble veldig positiv overrasket. Etter den gang har jeg vært innom bloggen flere ganger pr uke og prøvd maaange oppskrifter som boller, brød, middager, kaker. Mannen min er ikke spesielt glad i grillmat, men etter å ha prøvd spesielt tilbehøret du foreslår så har grillmat blitt veldig godt. Favoritten er uten tvil fetaost med chili! Den er god den:-)

 314. Første gangen jeg hørte om bloggen var når jeg og en vennegjeng skulle samles å lage et hyggelig måltid sammen. På denne bloggen hadde en av jentene funnet oppskrift på Indisk kylling med rajta. Det ble en utrolig vellykket kveld med veldig god mat. Siden den gang har jeg brukt bloggen ukentlig. Her finner jeg innspirasjon, god oppskrifter og matglede. Dette er en utrolig fin blogg som har fått meg til å få øynene opp for hvor godt mat kan smake!

  Tusen takk!

 315. Jeg husker ikke når jeg begynte å følge bloggen din, men det er lenge siden. Jeg ringte mamma en dag, for å spørre om en oppskrift, også sier hun «hey, jeg har funnet DEN bra matbloggen..» Og før hun rekker i si noe mer, så roper jeg ut «er det Trines matblogg?!?» Hahaha 🙂

  Jeg har laget panna cotta, foccacia, aioli og flere av kyllingrettene fra bloggen din. Neste uke skal jeg lage biscotti!

 316. Oi -den gryta hadde vært fantastisk å vinne og gi i julegave til min bror og svigersøster…
  Første gang jeg besøkte TRINEs MATblogg, er ikke så lenge siden. Googlet etter en oppskrift på -husker-ikke-hva- og snublet denne bloggen med mange fristende oppskrifter som jeg enda ikke har rukket å prøve ut. Foreløplig ser jeg bare på bildene og blir inspirert til å lage ordentlig middag (selv om det bare er til meg selv) istedenfor å spise knekkebrød ved kjøkkenbenken.

 317. En sånn gryte har jeg ønsket meg lenge. Så satser på at vinnerlykken er med meg i disse førjulstider.

  Har besøkt bloggen din jevnlig de siste år, når jeg først oppdaget den det vet jeg ikke, men det er lenge siden, kanskje 2008/2009 eller noe sånn. Har prøvd ut flere bakverk (boller og snurrer), en del kaker og noen middagsretter. Favorittene er Beef Bourguignon og squashsuppe.

 318. Selvfølgelig vil jeg vinne en slik gryte – verdens beste !

  Jeg oppdaget trines matblogg tilfeldigvis da jeg søkte på oreo cupcakes for et par år siden – De ble laget med stor suksess, og siden har jeg brukt siden din ukentkig til både brød, baking, kaker og middager. Perfekt med slik inspirasjon i hverdagen, og du er til stor hjelp for å variere middagene til alle 6 her i huset 🙂

 319. Ønsker meg veldig en sånn flott gryte 😉
  Begynte å følge bloggen din for et års tid siden, etter tips fra min svigerinne og har siden vært «hekta» 🙂
  Har prøvd mange av rettene dine, favoritten her i huset er nok Oreokaka!!
  Prøver stadig ut middagsrettene og særlig kyllingsuppen du lagde på God morgen, Norge! har falt i smak!!
  Takk for en flott side og fortsatt god førjulstid 🙂

 320. Jeg fant deg i januar 2011, derfor har bloggen din – i snart 2 år nå,¨- vært min kokebok 🙂 Trenger ingen annen! Bruker den mye til inspirasjon når middag skal tenkes ut og har brukt mange av bakeoppskriftene, både brød og kaker. Jeg har heller ikke laget posesuppe etter at jeg første gang prøvde en av dine, de er bare nydelige! Jeg har også anbefalt deg til venner og bekjente. For en tid tilbake fortalte et vennepar at de var matleie og hadde blitt «elendige» på kjøkkenet. Jeg tipset og fortalte om deg, og i går fortalte hun meg at nå var det aktivitet på kjøkkenet igjen inspirert av trinesmatblogg :))

 321. Hei 🙂 flott premie du har i bloggen din ! Eg har vore følgar av den i nokre månader no, ca mai, og har prøvd bl.a. foccaciabrødet ditt. Nyyyydelig 🙂
  Alltid like spennade å sjå kva du gjer på og gledar meg kvar dag til nye innlegg 🙂
  God jul og takk for sjansen til å vinne ei flott panne !
  Klem frå meg 🙂

 322. Husker ikke helt når jeg fant bloggen din. Det er noen år siden, og har etter det vært innom nesten hver dag. Jeg har prøvd både bake og middagsoppskrifter. Indisk kyllingsuppe er en av favorittene og sjokolade knutene av bakst. En utrolig bra blogg du har, med masse inspirasjon.
  Hilsen Vivian

 323. Jeg hørte om bloggen din i lunsjen på jobben for noen år siden. Siden den gang har vi daglig oppe erfaring med oppskrifter fra din blogg. Har prøvd oppskriftene dine både til hverdag og fest og har bare gode erfaringer. Når vi har gjester er det ofte kommentarer som » Kjenner at dette ikke er TORO -den oppskriften må jeg få!»
  Gleder meg hver uke til å se hva du legger ut!

  Lena

 324. Takk for innspirerende blogg! Fikk tips av ei venninne første gang jeg var inne på bloggen din og har siden da vært jevnlig innom. Stadig gode tips å ta med! Takk igjen

 325. Jeg oppdaget bloggen din for ca 2 år siden, og siden har jeg vært frelst!! Min mann trodde aldri jeg kom til å lage god mat, men med dine oppskrifter blir alt perfekt, så enkelt å følge! Og når mine søte små (på 3 & 5 år) småspiser på ruccola, sære oster og annet snadder ser jeg på det som en skikkelig seier 🙂 Og litt din fortjeneste :)) Jeg har prøvd utrolig mange oppskrifter, jeg har mange favoritter jeg lager ofte og jeg bruker ukemenyen hver uke. En ny gryte hadde vært perfekt :))

 326. Hei jeg hørte om bloggen din fra min svigerinne. Jeg har en mann som elsker å lage mat, men derfor ser jeg likevel det er gøy å finne inspirasjon og det må jeg bare si jeg får hos deg. Helt fantastisk. Og den premien! – ønske høyt på listen. 🙂

 327. Tror det er rundt 3 år siden jeg var inne på bloggen din for første gang, og har vært innom gjevnlig siden! Har prøvd ut opptil flere oppskrifter, alle med stort hell! 🙂 Alltid mye inspirasjon å finne på bloggen din, er spesielt imponert over alle de spennende fiskerettene!!

 328. Første gang jeg var innom bloggen var for omtrent to år siden. Jeg husker ikke hvordan jeg fant den, men jeg la den til på bloglovin med en gang og er innom flere ganger i uken. Jeg har prøvde flere av oppskriftene dine, for det meste brød (lager hele tiden hjemmebakt brød – er så godt!) og supper. Jeg har fått masse inspirasjon fra oppskriftene dine.

  Hilsen Kaia

 329. Hei hei. Super fin blogg med masse flotte oppskrifter. Har fulgt deg lenge nå og laget mange gode måltider og bakt etter dine gode oppskrifter : ) Tenk å servert venner og familie mat fra den flotte gryten åååå dt hadde vært noe det ; )

  Beathe

 330. Tror det må være ca et år siden jeg første gangen var inne på bloggen. Har hatt stor glede av mange av oppskriftene dine. I dag har jeg bakt msndelkjeks med sitron:-). Oversiktlig og fin blogg som jeg er inne på mange ganger pr uke:-). En rød gryte fra Le Creuset har stått på ønskelisten lenge!

 331. Hei. Ble kjent med bloggen din for et par år siden, og etter det er jeg innom nesten daglig. Har laget maaange av oppskriftene dine, og seinest denne uka laget jeg Lussekatter og tok med på jobb. Mange fornøyde på lærerværelset den dagen når det ble lussekatter til lunchen. Mine favoritter blandt oppskriftene dine er feks chillikylling med chorizo, torsk med ovnsbakte grønnsaker, kremet pasta med asparges, fransk lammegryte, og braisserte lammeskanker osv osv. Jeg elsker » grytemat» , er mor til to tenåringsjenter og da er det ofte venner av de på middagsbesøk. Har vært å sett på gryta på Traktøren, og den er jo bare så flott, og ganske så dyr, men den står på ønskelista mi.Så da krysser jeg fingre og bein for at det blir jeg som er heldig vinner.

 332. Ble kjent med bloggen din for ca. 1 1/2år siden og MÅ innom hver dag. Fant den når jeg googlet spiselige julegaver.
  Gleder meg til å følge deg i et nytt år.
  God Jul

 333. Hei. Besøkte bloggen første gang i høst og laget flere av oppskriftene her. Den bloggen jeg finner mest interessant når jeg ser etter ny inspirasjon. 🙂

 334. Hei, jeg er ofte på bloggen din. Det var vel for et par år siden at min eldste datter tipsa meg å sa at «den bloggen bør du titte på mamma». 🙂 Og det gjorde jeg! For noen dager siden bakte vi pepperkaker med oppskrift fra bloggen din, sprøde og gode ble de! Den Indiske kyllingsuppen din er en slager her hos oss, og i den lille cafen jeg jobber i. Har ønsket meg slik gryte lenge, men den er jo så dyr, men kanskje jeg er heldig å vinner den her på bloggen din!? Uansett takk for fine oppskrifter, jeg vil fortsatt bruke bloggen din, om jeg vinner eller ikke. 😉 Ann-M.

 335. Oppdaga bloggen din for fleire år sidan, og er innom nesten dagleg. I dag for å finne oppskrift til krumkaker. Flotte oppskrifter til inspirasjon…
  Ein av favorittane er indisk kyllingsuppe med gulrøtter og eple.

 336. Jeg startet å følge bloggen din for bare noen få uker siden – leste en artikkel i et blad og bestemte meg for å kikke innom 🙂 og siden har jeg kikket innom minst en gang om dagen. Perfekt å sjekke oppskrifter før fredagens storhandel!
  Jeg har forsøkt flere oppskrifter, blant annet chilikylling med chorizo, pepperkaker, gulrotkake fra R.O.O.M (til barnehageavslutning med stor suksess) og senest i dag rosinbollene 🙂
  Krysser fingrene for kjele-gevinst!

 337. Leste bloggen din første gang for ca et år siden. Jeg har i dag laget både mandelkjeks med lime og sitronkjeks med valmuefrø. Deilige kaker, med litt annerledes julekakesmak

 338. Er blitt avhengig !! Må inn hver dag for å sjekke nytt og gammelt. Har laget flere av oppskriftene, favoritt er alle typer eltefrie brød og biscotti med sitron , nydelig ! Det er blitt en av slagerne til julegaver.

  Ønsker meg veldig gryta !

 339. Jeg kan vel ikke huske helt når jeg første gang besøkte trinesmatblogg, for siden din har vært med meg minst ukentlig – og ofte daglig – i flere år nå. Jeg får masse inspirasjon av å lese siden din, og stadig vekk bruker jeg den som oppslagsverk – enten for å finne en spesiell rett – eller for å søke etter hva jeg kan bruke en spesiell ingrediens til. Flere av oppskriftene dine har blitt prøvd ut i årenes løp – og enda flere har gitt inspirasjon!

 340. Jeg fant bloggen din for ca 2 år siden og bruker den flere ganger i uka. Oppskriftene jeg prøver ut blir ofte nye favoritter, og jeg får også ofte gode ideer når jeg leser oppskriftene dine.Keep up the good work 🙂

 341. For en stilig gryte! Med den kan jeg jo få prøvd meg på eltefritt brød!!
  Jeg er en av de som er innom bloggen din hver dag og finner inspirasjon og gode oppskrifter. Er en stor fan av sjokolade, sitron, bringebær og portvin og finner derfor mye av interesse:0) Jeg er som deg jurist, og setter særlig pris på ditt presise, utvetydige språk. Første gang på bloggen; høst 2010

 342. Hei hei! Oioioi, for en nydelig gryte!!
  Husker ikke hvordan jeg fant bloggen din, men det var da jeg var hjemme i barselpermisjon med førstemann for 3 år siden. Har bakt mange av kake og hvetebakst oppskriftene og lagd mange av middagene. Noen storfavoritter er bolle oppskriften, brownies oppskriften, brød oppskrift, fisk i pakke! Det som er så ypperlig er at jeg VET at når jeg velger en oppskrift fra siden din, så faller den veldig i smak. Har aldri opplevd noen nedturer med de oppskriftene jeg har prøvd – de er en vinner hver gang.
  God jul!

 343. Hei! Jeg besøkte bloggen din første gang for to år siden, og siden det har jeg vært innom den nesten hver dag. Jeg har lagd utallig mange av oppskriftene dine, og ved hjelp av de har jeg blitt mye bedre i å lage mat. Dette er jeg så glad for!!! Jeg elsker å prøve ut nye oppskrifter. Jeg har fortalt om bloggen din til mange, og til neste år da jeg og mange av vennene mine skal flytte hjemmefra for å studere tror jeg vi vil få enda større nytte nytte av bloggen din. Takk for all inspirasjonen! Jeg er forresten veldig glad i den indiske kyllingsuppa med eple, og jeg bruker konfektoppskriftene dine hver jul. For det er så hyggelig å gi konfekt i julegave. Hilsen Mari.

 344. Denne har jeg ofte siklet på, men har jo absolutt ikke råd til den:( Husker ikke når jeg første gang var innom bloggen din, men det begynner å bli lenge siden. Det var før du byttet bloggportal i allefall.. Har prøvd MANGE av oppskriftene dine, og elsker å bruke siden din til inspirasjon <3

 345. Hei. Vil veldig gjerne vinne denne flotte gryta. Vi er en familie på 5 (3 store ungdommsgutter) – og mange av dine oppskrifter går igjen! Tusen takk for masse inspirasjon. Hilsen Signe

 346. Hei! Har brukt bloggen flittig i et par år nå, og skryter stadig av den, så jeg tror nok at jeg har vervet ganske mange flere som også bruker den. Takk for daglig inspirasjon!

 347. Hei Trine.
  Jeg besøkte bloggen din første gang i vår, 2012, etter å ha lest et innlegg om deg i lokalavisa «Sør-Trøndelag», og har siden det første besøket vært en av dine trofaste lesere gjennom abonnement på blogginnleggene dine.

  Jeg har prøvd litt forskjellig fra bloggen din, nå sist lagde jeg fiken og aprikosmarmelade som er brukt som førjulshilsner. Jeg har laget de litt tykkere enn oppskriften din legger opp til, da jeg syns de er perfekte som «chutney» til ost, spesielt fikenversjonen.

  Har lyst til å lage eltefritt brød i gryte, og ser fordelen av en gryte ifbm søndagsmiddager som kan lages i ovnen mens familien er ute på tur el. lign. Hadde vært kjekt å bli vinner av denne fine røde gryta.

 348. Jeg husker ikke første gang jeg besøkte bloggen din, men det kan være et års tid siden tenker jeg. Nå har jeg «funnet igjen siden», og i løpet av de siste dagene har jeg bakt: lussekatter, boller, krumkakerog biscotti. Alt med et helt perfekt resultat:-) Det er ingen selvfølge, for jeg er ingen baker dessverre… Har bakt lussekatter to ganger i mitt liv, første gan for noen år siden, de ble tørre og ikke gode i det hele tatt. Andre gang var på luciadagen i år, de ble helt nydelige, luftige og fatastisk gode.
  Krumkaker har jeg prøvd utallige oppskrifter, til og med de «idiotsikre», men de ble aldri sprø og gode. Denne gang derimot lyktes jeg!!
  Så tusen takk for at du deler, dette blir min oppskriftbok nr 1!

 349. Å, en sånn ønsker jeg meg! 🙂

  Dessverre kan jeg ikke huske første gang jeg var på bloggen din, for det er veldig lenge siden. Jeg har forsøkt mange oppskrifter herfra, og hentet mye inspirasjon. Selv elsker jeg spagetti med reker,squas og annet snadder. Dessverre likte ikke barna den så godt, de elsker pannacotta med limemarinerte jordbær, bolleoppskriften og gratinert pasta med tomatsaus og ricotta/spinat 🙂

 350. Hei.
  Superfin blogg og genial gryte jeg virkelig kunne tenkt meg 😀 Dette er faktisk mitt første besøk på bloggen din (men trolig ikke den siste ;). Fant den via blogglisten.no/. Har derfor ikke prøvd noen av oppskriftene dine, men skal bla litt på bloggen din nå. Trenger noen fine oppskrifter på dessert til jul 😀

  Cecilie

 351. Hei hei. Var faktisk samboeren som tipset meg om siden, han mente jeg burde sjekke noe annet enn matprat 🙂 så nå er faktisk første gangen innom, men definitivt ikke siste 🙂 Hvis jeg hadde vunnet en gryte av deg så ville jeg gitt den i julegave til min mor. Jeg tror nemlig hennes gryte er fra 70-tallet en gang 🙁 Ting svir seg med en gang..

  God Jul, hilsen Nina 🙂

 352. Hei! Jeg er minst en gang i uka innom, har nok vært innom deg i et par år.
  Jeg ønsker meg ei sånn panne ja 🙂
  klem fra Kari

 353. Husker ikke riktig når jeg var innom første gangen, men har fulgt deg gjennom bloglovin lenge. Klikker meg ofte inn for inspirasjon til ukesmenyene, og har sett mye på eltebrødoppskriftene du har. Har ønsket meg en gryte fra Le Creuset over lang tid, men de er så fryktelig dyre. Hadde jeg vunnet denne hadde jeg nok bakt meg gjennom alle eltebrødoppskriftene dine! De ser så gode ut! 🙂

 354. Første besøk sommeren 2009. Prøvd flere oppskrifter selvsagt. Pannacotta med nektariner har jeg prøvd flere ganger. Men det er så mange jeg har prøvd, det er vanskelig å trekke frem noen spesielle.

 355. Den gryta ønsker jeg meg virkelig!
  Har besøkt deg mange ganger de siste par årene. Og både bakt og kokt etter dine oppskrifter. Alltid like vellykket!
  God jul

 356. Var innom bloggen din første gang for ett par år tilbake, og siden den gang har det gått maks to dager tror jeg mellom hver gang jeg titter innom for inspiriasjon og ideer. Fantastisk blogg, selv for fattige studenter som meg selv..du er veldig flink til å komme med forslag som er muilg å gjennomføre for de fleste, selv med lite tid og penger. Definitivt favoritt bloggen!! Du er så flink!:)

 357. Hei, ble tipset om din blogg av to klubbvenninner for kanskje to år siden. Bruker oppskriftene dine mye, maten blir supergod, og da må jeg jo krype til korset og fortelle at det ikke er mine oppskrifter- men Trine sine! Har i dag anbefalt dine eltefrie brødoppskrifter til min brødbakeglade tante og onkel på ca 70. De skulle skyndte seg hjem og sjekke ut bloggen! I morgen skal mine søte små få være med å bake noen av julekakene dine, så her er noe for alle! Stå på Trine! Vi vil ha mer 🙂 God jul!

 358. Jeg har fulgt deg i nærmere tre år. Er innom bloggen din nesten hver uke, leser ukemenyene og får inspirasjon til å prøve nye retter. Ifjor til jul bakte jeg verdens beste biscotti og mandelkakene med lime,- suksessen blir gjentatt iår!

 359. Din blogg er en av flere jeg følger fast, er innom, kikker litt og henter inspirasjon. Har gjort det de siste 3-4 årene. Er sannelig ikke sikker på om jeg har prøvd noen av oppskriftene, har det med å glemme hvor jeg henter ting…

 360. Hei. Jeg var innom bloggen din for første gang ifjor, rundt da du ble kåret til årets matgleder.
  Ikke i den forbindelse dog, jeg hadde søkt på seige cookies med sjokolade og dine bilder og oppskrifter av noen av de første treffene. Jeg har siden forsøkt mintkonfekt, troikakonfekt, sjokoladekjeks. Det er alltid så fine bilder og så tilsynelatende mulige oppskrifter for enhver, jeg forstår ikke hvordan du har tid til dette 🙂

 361. Jeg melder meg inn i konkurransen jeg og 🙂

  Begynte å besøke denne bloggen for noen måneder siden, først og fremst pga. noen suppeoppskrifter her som så gode ut. Har prøvd ut flere av dem, blant annet den sterke tomatsuppen med tabasco og gulrøtter, og den er blit en stor favoritt her i heimen. Har også spredd ordet til venner og familie 😉

 362. Hei.
  Var innom dine sider første gang for 3 år siden, og siden har de blitt benyttet flere ganger i uken. Barna elsker lapskaus og kjøttsuppe, å det å kunne servere i en slik fin rød kasserolle hadde vært supert.
  Ha en gledelig jul og alt godt for det nye året.

 363. Hei
  Fant vel denna bloggen via noen av de andre bloggene jeg følger med på ..og da eg først begynte å lese..så blei eg jo hekta;)
  Har prøvd noen av oppskriftene, bla. Eltefrie brød, og de va jo supergo ♡
  Men har ikke noen gryte å tilberede i så å vinne dennan hadde jo vært supert ♥

 364. DEN hadde vært fint å vinne, den:) Har veldig lyst til å prøve eltefritt brød en dag, men har ikke noe å bake de i….
  Etter ¨å ha oppdaget bloggen din for bare en drøy mnd. siden, har den vært flittig besøkt!

 365. Oppdaget bloggen for noen uker sida eg i oppskriftssøk på internett. Har bakt ditt deilige julebrød flere ganger allerede. Ønsker meg gjerne ei fin gryte til jul!

 366. fant bloggen din hos en annen blogg jeg følger, begynte å lese å blei hekta;)
  har prøvd eltefrie brød og de greide jo tom. eg å lage:)
  hadde vært kjekt med ei slik gryte å lage brødene i;)

 367. Jeg ønsker meg en Le Cruset!!:-). Er student i disse dager og har kke råd tl å kjøpe meg en sånn. Og har blitt så glad i å lage mat at det hadde vært veldig morro og lage mat i en Le Cruset:-).

 368. Jeg oppdaget bloggen din for ca et år siden. Nå er jeg inne daglig for inspirasjon og prøver flere oppskrifter i uken. Takk for en super blogg!

 369. Jeg oppdaget bloggen din for et par-tre år siden, og har skrytt av den til venner og familie som nå også har begynt å bruke den 🙂 Har lenge ønsket meg en rød Creuset-gryte!

 370. Jeg fikk anbefalt bloggen din av en venninne for ca 3 år siden, og etter det har jeg vært inne på den nesten daglig. Har prøvd ut mange oppskrifter. Og kommentaren fra samboeren » nå kan jeg ikke huske sist vi hadde det samme til middag» kan vel bare tolkes positivt for din blogg. Tusen takk for en super blogg!!

 371. Er vel nesten 2 år siden jeg var innom bloggen din første gang. Har brukt flere av oppskriftene, senest for et par dager siden da jeg bakte julebrød.:)

 372. Hei, jeg har to slike gryter fra før i ulike størrelser, men kunne gjerne tenke meg en julerød også! Jeg kan ikke huske første gang jeg besøkte Trines matblogg første gang, men det er flere år siden.
  Hilsen Bente

 373. Jeg kom over siden din ved en tilfeldighet for noen år siden ifm idesanking til en selskapsmeny. STOR SUKSESS!! Siden den gang er det en selvfølge å bruke den som inspirasjon til både hverdag og fest.

  Lettforståelig og velsmakende:-)

 374. Det er nok to år siden jeg var innom her for første gang, og jeg er ofte innom. Jeg har prøvd mange av oppskriftene dine, men favorittene er nok bolleoppskriftene, de er fantastiske. Julebrødene står til heving akkurat nå, og jeg er veldig spent.

 375. Jeg besøkte bloggen din for over 2 år siden første gang. Er innom nesten daglig, og har prøvd utallige oppskrifter. Mange har blitt faste gjengangere:) Tvi, tvi!

 376. Hei! Jeg besøkte nettsiden for første gang for ca 2 mnd siden. Har de siste ukene vært mye hjemme og har prøvd mange forskjellige oppskrifter både på brød, kaker, middager og spiselige gaver. særlig biscottien blir godt tatt imot i heimen, samt at det er fint å få nye ideer til middagsmaten. Flott blogg!
  Vil gjerne vinne en rød gryte:)

 377. Jeg besøkte bloggen din første gang i januar i år, og har brukt den flittig siden den gang:) Fant den da jeg googlet etter oppskrift på kanelsnurrer- og de jeg fant hos deg er virkelig de beste jeg har smakt! Mange gode oppskrifter og godt beskrevet framgangsmåte slik at også jeg kan klare å lage det!;)

 378. Hei! Besøkte nettsida di for første gong for eitt par månader sidan, etter at fleire venninner av meg stadig viste til bloggen din når dei hadde laga noko godt. Eg sjølv har no prøvd focaccia’en din og pepperkaker (veldig fornøgd!) og skal no prøve finne oppskrift på kokosmakroner som var bakgrunnen for at eg besøkte sida di i dag. Prøver meg derfor samstundes på konkurransen om å vinne denneflotte gryta!
  Mvh Sonja

 379. Hei
  Jeg ble tipset om din matblogg av en nabo for over et år siden og har fulgt deg siden. Jeg er nå en ivrig tipser av din side. Mange fantastiske oppskrifter som er enkle å følge siden du skriver så detaljert og viser bilder.
  Hadde vært kjekt å prøve ut de eltefrie brødene i gryten, bruker oppskriften bla når jeg er på hytten. Nydelig med nystekt til frokost. 🙂 En riktig god jul til deg og dine. Blir kjekt å følge deg videre inn i 2013.

 380. Hei.
  Jeg har fulgt bloggen din fast nå i et par år, og jeg bruker den jevnlig. Den er blitt min «kokebok» der jeg låner oppskrifter og tester ut nye ting. Har prøvd mange av dine oppskrifter og med svært vellykket resultat.
  Jeg vil bli svært glad for å vinne ei sånn gryte, har ønsket meg den lenge for spesielt å bake i, men har ikke hatt råd å kjøpe den.
  Tvi tvi 🙂

 381. Oj dette blir vel som med nåla i høystakken, her var det mange som var med! Men eg ønsker meg veldig ei slik gryte då eg har veldig lyst å prøve disse Eltefrie brøda dine, men ikkje har noko å lage dei i. Kryssar fingre og tær nokre dagar! 🙂 fortsatt god advent

 382. Hei. Husker ikkje når eg la bloggen din på «hjem skjerm» men det er lenge siden. Bruker bloggen din hver uke. Denne helga har vi lagd, Sashimi med Ponzusaus, Pannestekt Breiflabb med tomatolje. Lammefilet med rotfruktgrateng og rødvinssaus. Alle tre rettene er nydelige. Sashimi med Ponzusaus er blitt en favoritt hos oss. Så vi får mye inspirasjon fra bloggen din. Den er blitt vår viktigaste inspirasjonskilde når det gjelder matlaging. Så den røde gryta hadde blitt flittig brukt hos oss. Stå på Trine, og god jul…….

 383. En sånn gryte har stått på ønskelisten lenge:)
  Husker ikke helt når jeg begynte å lese bloggen din, men det er en stund siden. Har fått prøvd en liten del av oppskriftene 🙂

 384. Oi, jeg har bare lest bloggen noen ganger jeg da. Første gang da jeg skulle ha gjester sist helg… Men etter at maten ble en suksess har jeg vært her noen ganger, i dag for å lete etter oppskrift på risboller;)

 385. Nåla i høystakken dette her ja, men kanskje dette er min dag? Jeg har aldri vunnet noe før tross alt! Jeg husker ikke første gang jeg fant bloggen din, men den gang het den Trines mektige matblogg. Jeg har laget hveteboller og pepperkaker etter oppskriftene dine her, og i kveld tenkte jeg å prøve meg på eltefri focaccia til tapasbordet i morgen. Med rosmarin og oliven, gleder meg

 386. En rød gryte hadde passet aldeles perfekt på mitt kjøkken 😉 Jeg husker ikke første gangen jeg fant din blogg men det var din gamle blogg jeg først stiftet bekjentskap med. Er dårlig på å følge oppskrifter, men jeg titter stadig innom og får masse inspirasjon.

 387. Ble tipset om bloggen din for kanskje en måned siden. Har brukt oppskrifter herfra kanskje 5 ganger allerede, blir nok mer 🙂

 388. Har hatt en slik gryte øverst på ønskelista i mange år, men prisen har stoppet meg, dessverre.Tenk om den kunne bli min denne gangen? Glede 🙂
  Først gangen innom bloggen din?, veldig vanskelig å svare på, men kanskje det var da jeg skulle lage no- knead- bread , for første gang, og for et brød:) bruke å kalle det for » sydenbrødet», for det er nydelig bare å dyppe i en god olje, i tillegg til alt annet det smake godt til:)
  Ellers brukes bloggen din til gode tips, bl.a bollene , blir aldri mislykket med din måte å gjøre det på, altså tilsette smøret helt til slutt, FANTASTISK:)
  Vet at dette blir som ei før meg sa, nåla i høystakken, men det skade jo ikke å prøve:)))
  Ønske deg ei riktig god jul:)

 389. Oppdaget bloggen din for et par år siden, og er en flittig bruker. Elsker å bake eltefrie brød og rundstykker, og finner alltid hjelp til å sette sammen en middagsmeny eller lignende. Julebaksten har gått lekende lett med din hjelp. Så mange takk for all inspirasjon!!

 390. Jeg ønsker at min tvillingsøster skal vinne denne. Hun er gravid med sitt første barn og er sykemeldt fra jobb (jobber med barn som kan bli voldelige). Hun var også aktiv ellers før graviditeten men må nå ta det med ro. Hun har derfor for første gang blitt interessert i mat, nå som hun har god tid, og lager masse mat fra dine oppskrifter. Jeg får hele tiden MMS’er med deilig mat laget på dine oppskrifter! Hun har pga den tidligere manglende interessen ikke så mye utstyr, og jeg ønsker at hun skal ha et bedre utgangspunkt. Hva er vel bedre enn en gryte der maten kan ‘lage seg selv’ når barnet kommer!
  Som du kanskje forstår tipset hun meg om siden din. Og har nå eltefritt rugbrød til etterheving på benken.. 😉
  Takk for god og inspirerende blogg!
  Mvh enda en matglad jurist

 391. En sånn gryte står på ønskelista mi.

  Besøkte bloggen for første gang for et par år siden. Tror jeg fant linken da jeg søkte på en oppskrift til jule-/nyttårsmiddag, eller så var det en facebookvenn som reklamerte for den.
  Går gjerne hit for inspirasjon når jeg skal lage ting. Akkurat nå er det bisqotti som skal prøves, etter at jeg forsøkte en mislykket oppskrift fra en annen blogg.

  God jul!

 392. Jeg besøkte siden for første gang i august, og etter det har jeg og min samboer fulgt oppskriftene. Vi er spesielt fan av Ovnsbakt torsk med nøttelokk 🙂

 393. Disse grytene skal være fantastiske! Står høyt på ønskelisten her i huset 🙂 Men ettersom de er for dyr til å settes på ønskelisten til jul, så får jeg trekke et «lodd» her istedenfor 🙂
  Besøkte bloggen din for første gang for 2 år siden, og siden har jeg vært innom jevnt og trutt og prøvd ut flere av oppskriftene dine. Alle har smakt like godt som de har sett ut 🙂

  Ønsker deg en fin førjulstid 🙂

  Monica

 394. Hei Trine!
  Jeg ønsker med også en sånn gryte! Husker ikke helt når jeg besøkte bloggen din for første gang, men det var mens den het Trines mektige matblogg. Tror det må ha vært ca seks måneder før du flyttet over til det nye designet. (Som er kjempelekkert).
  Jeg bruker bloggen din ofte, både til kaker, brød og middager. Kikker innom når jeg planlegger neste ukes meny, og som oftes står det minst et par av dine oppskrifter på vårt bord hver uke.

  Hilsen Reidun

 395. Ja, jeg ønsker meg en sånn. Og første gang jeg besøkte bloggen, det husker jeg ikke. Det er veldig lenge siden. Jeg lurer på om jeg hadde lest en artikkel om den, eller om jeg leste artikkelen etter at jeg hadde funnet bloggen. Fin blogg, fine bilder.

 396. Hei.. Oppdaget din blogg for kun 2-3 uker siden i søk etter biscotti. Har prøvd flere andre oppskrifter siden, og har blitt superinspirert av dine fantastiske oppskrifter, som alle hittill har blitt vellykket, noe mine barn ikke alltid er like godt vant med=-O. Har nok fått meg en ny hobby, og skulle gjerne da ønske meg litt nytt utstyr også. Takk for mye inspirasjon og gode oppskrifter.

 397. Hei, jeg var innom bloggen din for første gang for et par år siden. Hadde fått den anbefalt av en venninne. Jeg har laget mye fra bloggen din. Noen av favorittene er rundstykker med speltmel, pai med blåmuggost, bacon og løk, kylling i ovn med cherrytomater og mange flere. Anbefaler til stadighet bloggen din til venner og kjente! Takk for en super blogg 🙂

 398. Jeg har også en slik på ønskelisten min til jul, men er jamen ikke sikker på om noen i familien kommer til å kjøpe den 😉
  Jeg er innom bloggen din omtrent daglig, og den er alltid første sted jeg slår opp hvis jeg skal ha gjester eller er i beit for ideer til middag. Og Sissels grovbrød bakes jevnlig og er blitt en del av vårt daglige kosthold.

  Med ønske om en god ju!

 399. Hei 🙂

  Denne gryta står høyt på ønskelisten min så dette må jeg være med på!
  Jeg snublet over bloggen din en gang før sommeren da jeg lette etter en god gryterett oppskrift, så fant jeg en link til siden din, og etter det har jeg flittig brukt mange av oppskriftene dine.
  jeg liker veldig godt, gryterettene, kyllingoppskriftene, dessertene og de spiselige julegavene

  Håper du får en koselig adventstid 🙂 Takk for mange gode middagsinspirasjoner !!

  Trude 🙂

 400. Den gryten så veldig kjekk ut ja 🙂

  Jeg er relativt ny på bloggen din, men etter at jeg fant den har jeg prøvd flere av oppskriftene dine, og både jeg og samboeren er veldig fornøyde!

  Jeg ble først gjort oppmerksom på den hjemmelagde bbq-sausen din, kjempegod! Å så enkel å lage 🙂 Jeg er veldig glad i lage mest mulig selv der hjemme fra bunnen av og bloggen din er veldig hjelpsom på det området. Er spent på å prøve tacokrydderet ditt! 🙂

  Ønsker dere en riktig god jul 🙂

 401. Jeg besøkte siden for første gang høsten 2011, i september sånn ca. Jeg husker det godt, for besøket bidro til å revolusjonere matlagingen i dette huset. Før var det bare jeg som lagde sunnere middager, mest fra grunnen av. Mannen min lagde pølser, makaroni og hamburgere, hvis han gadd lage noe. Nå har mannen min blir frelst, og har overtatt kokkerollen. Alt lages fra grunnen av, og det smaker deilig. Vi bruker oppskriftene herfra ukentlig.

 402. Jeg bruker bloggen din som inspirasjon titt og ofte. Har også testet ut en del av oppskriftene og er veldig veldig fornøyd 🙂
  Gleder meg til å følge bloggen din i året som kommer også for ennå mer spennende inspirasjon.
  Ha en flott adventstid videre.
  -Jane

 403. Hei! Jeg besøkte bloggen din første gang for omtrent et år. Jeg brukte oppskriften på sjokolademuffinsene med bringebærglasur. De ble kjempegode 🙂 Jeg besøker bloggen nesten daglig for inspirasjon til middag, bakst eller dessert. Finner utrolig mye godt her. Det var kusina mi som anbefalte meg denne bloggen, og jeg er veldig takknemlig for det!

 404. Hei, jeg vil gjerne være med i trekningen. Jeg besøkte bloggen første gang i 2011 og har brukt flere av de alt i ett gryte/formrettene.

 405. Det er noen år siden jeg oppdaget bloggen din, og jeg har brukt mange oppskrifter herfra. Har prøvd mange av brødoppskriftene, julekaken, supper, nyttårsmiddag m.m. Veldig bra!

  En sånn gryte har stått på ønskelisten lenge, så jeg prøver vinnerlykken!

 406. Hei! Besøkte nettsida di for første gong for nokre månader sidan, når eg googla etter «vekemeny» for å finne inspirasjon til middagar. Har brukt mange av oppskriftene dine, men ofte også berre blitt inspirert og brukt delar av oppskriftene. No står müsli for tur:)

 407. Jeg besøkte bloggen din første gang for et par år siden, og har siden da vært innom nærmest daglig 🙂 Jeg har prøvd mange av oppskriftene dine, og særlig fiskeoppskriftene faller i smak! Torsk med rotgrønnsaker var i hvert fall himmelsk 🙂

  Hilsen fra Emilie Willoch Olstad.

 408. Jeg ble tipset om dine nettsider for ca et år siden. Alle rettene smaker fantastisk og du gjør at man føler seg som en superkokk!! Jeg har to barn på 11 og 13 år og vi lever en hektisk hverdag. Skulle jeg ønske meg noe mer fra deg var det at du hadde et knippe med raske retter (maks 25 min tilberedning) til hverdags. Kan hende du har det – men samle de slik at det blir enkelt å finne på siden din.

 409. Jeg vil først takke deg for alle de gode og inspirerende oppskriftene!

  Jeg oppdaget bloggen din da vi bodde i USA for tre år siden, og har etterpå brukt den flittig.
  I dag skal oppskriften på julebiscotti utprøves!

 410. Åh, her må jeg ta et «lodd», sparer til sånn gryte, hadde vært flott å vinne en! 🙂 Dett begynner å nærmere seg 3 år siden jeg fant bloggen din tror jeg. Bruker mye bakeoppskriftene dine, mamma har bestilt biscotti til jul (de gode harde kakene, som hun kaller dem) og junior ville ha oreokaken i konfirmasjonen sin. I tillegg til de gode middagene du legger ut.

  God jul til deg.

  Med vennlig hilsen Silje

 411. Hei, jeg vil da gjerne prøve meg på denne;) Tror første gang jeg kom innom denne bloggen må være for godt 1,5 år siden da jeg googlet litt rundt for å finne informasjon om tacokrydder;D Sidenhen har jeg kommet inn både støtt og stadig, både for ideer, men også direkte oppskrifter!

 412. hei jeg vil gjerne ville den røde gryten.
  jeg besøkte din side i høst når jeg lette på nettet etter oppskrifter på eltefri brød . jeg bruker din nettside hver uke og mange ganger har jeg også laget den maten du har kommet med som forslag for ukesmenyen og eltefri brød må bakes flere ganger i uka her. og du har så mange flotte oppskrifter på glutenfri og det er helt topp siden jeg har enstedatter som må ha det.

  takk for at du deler med deg. hilsen tone fra kragerø.

 413. Jeg har abonnement på din matblogg og leser alltid ukens forslag til middag. Har hatt den i tre år nå, og i dag skal jeg bake et par julekaker fra dine oppskrifter

 414. Å, elsker Le creuset grytene, de er fantastiske! Jeg ble kjent med bloggen din i fjor, da ble det på hyppige jentelunsjer ofte servert mat fra bloggen din. Veldig, veldig godt var det, så da måtte jeg j prøve selv. Foreløpig har jeg prøvd sjørøverkake, vepsebol og ikke minst brownie-oppskriften, og flere andre middager. Nam nam, er dommen fra den lille familie 🙂

 415. hei. jeg besøkte bloggen første gang i sommer etter et tips fra en venninne. har siden da brukt bloggen flittig, veldig fornøyd med alt jeg har forsøkt meg på å lage.
  bloggen er første sted jeg søker etter en oppskrift eller middagside når jeg skal lage noe.

 416. Var innom bloggen din første gang høsten 2010, da min kollega Liv på Ullevål sykehus anbefalte Fyldig laksesuppe med dill, som jeg har laget mange ganger siden. Er periodevis iherdig brødbaker og har prøvd mange av de eltefrie brødoppskriftene. Og hver gang jeg trenger middagsinspirasjon er jeg innom Trines matblogg, det vil si sånn cirka 7 dager i uken… Oppskriftene med torsk og laks, gjerne tilberedt i Le Creusets grillpanne, er fabelaktige. Nå planlegger jeg julefester og lekre små crostini med diverse digg på er en favoritt til feststart, med litt sprudlende på stett ved siden av. Takk for inspirasjonen!

 417. Har vært innom siden din i fbm mange og gode retter (selv om det er fruen som er flittigst 🙂 ). Takk for mye god mat som har kommet på vårt bord.

 418. Det er flere år siden jeg startet og følge bloggen din, og det hva den første matbloggen jeg leste. Her finnes det mange fine oppskrifter og jeg og min sønn har prøvd noen av dine kjeks.
  Jeg har lenge gått og sett på Le Creuset sine ting og de står på ønskeliste over ting til kjøkkenet. Jeg er derfor veldig gjerne med på denne trekkingen og håper på litt vinnerlykke til julen.
  Pernilla

 419. Hei,
  Første gang eg besøkte bloggen var i sommer. No er eg innom daglig, og din ukesmeny, har gjort middagene våre langt meir variert og ikkje minst bedre:)

 420. Hei.
  oppdaget siden din for et par år siden, og har vært innom flere ganger i uka siden det. Bruker siden mest som en ide- og inspirasjonsside, men har forsøkt oppskrifter på bl.a. brownies og sjokoladekake – bra oppskrifter!
  Liker siden din fordi den er variert, omfattende og velsignet fri for fjas!!!

 421. Har fulgt med på bloggen helt siden begynnelsen, er innom flere ganger i uka. Mengder av gode ideer og oppskrifter!

 422. Jeg besøkte bloggen din første gang høsten 2011. Jeg var inne og leste på bloggen til en klassevenninne. Til høyre på siden hennes under «bloggfavoritter» så jeg at de sto Trines matblogg. Jeg trykket meg inn på siden, og siden det har jeg vært inne på bloggen din flere ganger i uken:) Har brukt noen av oppskriftene dine, blant annet på eplemuffins, sjokoladekringle og noen middagsretter og syns det er kjempegode 🙂 Bloggen din er utrolig kjekk å lese! Liker godt både å lese oppskriftene og se på bildene 🙂 Krysser fingrene for at jeg vinner og ønsker deg en riktig god jul!

  Vennlig hilsen Sigrund

 423. Pick me, pick meeeee!!!! 🙂 Jeg vil veldig gjerne ha en slik gryte. Tror det er omtrent halvannet år siden jeg første gang var på bloggen din, og nå er jeg innom flere ganger i uken. Før syntes jeg matlaging var veldig komplisert, men du har åpnet en ny verden for meg – det er jo slett ikke så vanskelig som jeg trodde!! 🙂

 424. Hei.
  Jeg var vel inne på bloggen første gang for 2-3 år siden. Da var det oppskrift på gjærbakst som dro 🙂 Den blir brukt hyppig ennå. Dessuten brukt flere andre oppskrifter på både bakst og middager. Bruker den gjerne når vi er matleie og har lyst til å prøve noe nytt.

 425. Hei! Har fulgt sidene dine i ca 2 år. Har prøvd mange av oppskriftene dine og det blir like vellykket
  hver gang! Er det noe jeg trenger oppskrift på så søker jeg i bloggen din først! Og jeg er ofte innom bloggen for litt inspirasjon!

 426. Hei, Trine 🙂

  Matbloggen din har vært til glede og inspirasjon for meg i rundt to år nå. Jeg fant den ved en tilfeldighet da jeg søkte etter oppskrifter på nettet, og siden har jeg vært jevnlig innom. Til glede for familie og venner har det blant annet blitt servert av texmex-oppskriftene(cilisausen og salsaen er fantastiske på smak 🙂 ), pizza, gjærbakst (sjokoladeknutene gjorde stoor lykke 😉 ), Sheperds pai (der lagde jeg også en vegetarvariant da vi var både grønt- og kjøttetere rundt bordet den søndagen 🙂 ), og sist nå lagde jeg hjemmelaget gløgg til min syke datter også den falt i smak. Jeg setter stor pris på alle idèene du deler med oss andre matglade gjennom bloggen din. En riktig god jul til deg og dine :-)! Hilsen Solveig

 427. Jeg har vært jevnlig inne på bloggen din det siste året.
  Jeg får stadig inspirasjon til å benytte råvarer på nye måter ved å lese oppskriftene dine:) Det får en til å utfordre smaksløkene på en ny måte:) Kjempefin blogg og inspirasjon til å prøve ut nye ting på kjøkkenet:)

 428. Melder meg på. Er ikke den i verden som er mest glad i rødt, men har ønsket meg disse grytene i flere år 🙂 🙂
  Bortsett fra det er jeg kanskje aller mest glad i bloggen din, som jeg besøkte første gang for kanskje to-tre år siden?!? Har kommentert på nesten alt jeg har laget, men gulrotkaken din «fra ROOM» er en høydare!!! Snakket om den med en ny venninne nylig, og den er visst hennes favoritt også 😉 Ellers har jeg prøvd meg på balsamicoløk et par ganger, ertesuppen med bacon, noe torsk, og fransk lammestek med parmesanblanding 🙂

 429. Jeg har brukt bloggen din til å fornye menyen hjemme hos meg ett års tid. Tidligere lagde jeg mye av den maten jeg kjente fra før av, mens nå prøver jeg meg stadig på nye rettet og smaker. Spesielt har jeg sans for de rettene du legger ut med inspirasjon fra det indiske kjøkkenet. Jeg har virkelig fått sans for indisk mat etter at jeg begynte å lese bloggen din:)

 430. Det er vel omtrent to år siden jeg begynte å besøke siden din, og min favoritt så langt er dine «verdens beste biscotti»! Kresen som jeg er utelater jeg appelsinskallet, men det er vel det beste med oppskrifter, at man slipper å følge dem?

 431. Jeg «dumpet» innom bloggen for ca et år siden i leting etter inspirasjon – det har jeg fortsatt med – for her finner jeg masse inspirasjon, og så vet jeg at det blir suksess – alltid 🙂

 432. Jeg har fulgt bloggen i noen år nå, via RSS leseren min. Jeg prøver gjevnlig oppskrifter herifra, og bruker det som et utgangspunkt når jeg skal prøve noe nytt. Favoritten min er kanskje Crème Brûlée, fordi jeg prøvde et par andre først med middels resultat, før jeg prøvde din og fikk perfekt resultat på første forsøk.

 433. Jeg fant bloggen din for ca 1 år siden, og har vært innom flere ganger i uken siden. Har fått mye skryt for både middager og kaker. 🙂 Takk for alle fantastiske oppskrifter og god jul! 🙂

 434. DET VILLE VÆRE EN PERFEKT JULEGAVE TIL DEN NYE HYTTA TIL MINE FORELDRE. SÅ KAN JEG KOMME PÅ MIDDAG MED GOD SAMVITTIGHET.

  TRINSESMATBLOGG ER EN STOR INSPIRASJON FOR MATLAGING I VÅRT HJEM:)

 435. Hei Trine!
  Tusen takk for at du hjelper meg med middagene hver dag.
  For tre år siden oppdaget jeg ukemenyene dine og de brukes flittig. Jeg handler inn etter dem 1 gang i uka og forbreder morgendagens middag kvelden i forveien. Da får mine to små gutter sunn, hjemmelaget og variert middag hver dag. Jeg elsker «alt i ett gryter» så denne har stått på ønskelista mi i to år nå. Og ikke minst gullerotkake a la R.O.M.M. mmmm…..
  Hilsen Charlotte

 436. Hei!
  Det er ca halvannet år siden første gang jeg var på din blogg. Jeg har prøvd mange av dine oppskrifter. Sissel grovbrød baker jeg hele tiden. Har også bakt grove ruter i langpanne som er enkelt og veldig godt. Flere middagsretter og supper har det også blitt. Focciabrødet også. Kan nevne i det uendelig for jeg er en flittig bruker. De eltefrie brødene har jeg ikke fått prøvd for jeg har ikke noe egnet til å steke det i. Håper derfor å vinne en slik super gryte. Krysser fingrene for det.
  Vennlig hilsen
  Sisel Hagen
  Sandnes

 437. Jeg var første gang innom bloggen din for ca et halvt år siden, da en venninne serverte en nydelig matrett, nettopp fra din blogg. Siden den gang har jeg brukt oppskiftene dine flittig, både middager, kaker og deilig iskaffe. Jeg er 20 år, og har fått så mye skryt av maten jeg serverer til familie og venner, så tusen takk for fantastisk matglede du sprer.

 438. Hei Trine! Jeg kan ikke huske når jeg var innom siden din første gangen, jeg har fulgt deg leenge! 😉
  Jeg har prøvd mange av dine oppskrifter, og de mest brukte er GMN kyllingsuppe, som blir laget minst et par ganger i måneden, fantastisk god!! I tillegg ble marengs med sjokolade og mandler julens vinner i fjor, og måtte bakes mange ganger, kakeboksen var stadig tom!
  Har ønsket meg en Le Creuset gryte i flere år, men har ikke hatt mulighet til å unne meg det, så jeg håper … håper ….

  Ønsker også en god jul og et godt nytt år, og lover at jeg henger med neste år også 🙂

  Med håp og vennlig hilsen Helene.

 439. Jeg husker ikke første gangen jeg besøkte matbloggen din, men fra første besøk ble jeg veldig begeistret, både for design, lett å finne fram, linker til relaterte innlegg i oppskriftene, og sist men ikke minst kjempegode, godt beskrevet oppskrifter. Bruker ofte ukesmenyene som er tilpasset årstidene. Indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili m/foccaciabrød er middagsfavoritten.

  Nok ett pluss for siden din er testing av kjøkkenredskaper. Man lurer på hvilke gryter man skal investere i til induksjonsovn, bla.

  Takk for en fantastisk side, trenger ikke kokebøker jeg, enda jeg har bokhylla full.

  PS! Har siden din på bokmerkemenyen min.

 440. Jeg besøkte bloggen første gang for vel et halvt år siden. Jeg har prøvd flere av oppskriftene og finner bloggen veldig inspirerende. En Le Creuset gryte står absolutt på toppen av ønskelisten.

 441. Besøkte bloggen din første gangvegen januar 2009 og er jevnlig innom. Du har gitt meg mange gode matopplevelser. Prøvd flere av oppskriftene dine og alt har blitt vellykket.
  Fikk også endelig til Foccacia når jeg brukte din oppskrift 🙂 🙂 nam nam. Perfekt!!
  Anbefaler siden til alle som vil høre 🙂

 442. Første gang jeg besøkte bloggen var for mer enn 2 år siden. Jeg har hvertfall en favorittoppskrift fra siden din som jeg har laget mange ganger siden jeg opdaget den, opp-ned-kake med bringebær. Den er helt fantastisk!! Enkel og god.

 443. Hei, Jeg ble tipset om Trines Matblogg av en god kollega for vel 1 år siden. På samme tid laget vi nytt kjøkken hjemme. Nytt kjøkken og din blogg er en stadig inspirasjon til å lage god og allsidig mat. Jeg er helfrelst:)

 444. Jeg begynte å bruke nettsiden for lenge siden, jeg tror det må være to år siden (hvis du har holdt på så lenge). Jeg er innom nesten daglig, og er utrolig takknemlig for alle oppskriftene og ikke minst de gode forklaringene! Jeg har prøvd utrolig mange oppskrifter, så det blir vanskelig å nevne en favoritt 🙂 Men jeg lager middag fra din blogg flere ganger hver eneste uke. Det sier litt om hvos mye du betyr for oss i hverdagen 😉

 445. Jeg besøkte bloggen din for første gang i 2009, og har besøkt den regelmessig siden. Jeg har prøvd ut en rekke av oppskriftene dine, og er veldig begeistret for gjærbaksten og suppene dine. Denne søndagen brukes til å lage sjokoladehjerter med vaniljefyll. Satser på at dette blir en ny julefavoritt!

  God jul:)

 446. Hei, jeg husker ikke når jeg besøkte din blogg for første gang, men det var lenge før du endret portalen og ble hele norges favorittmatblogg:) Jeg har Prøvd mange oppskrifter, men min absolutte favoritt er Lillebrors spaghettifavoritt med reker. Den står faktisk på menyen i dag. Vi gleder oss.Men jeg har måttet lage den til litt min egen da jeg må lage all mat uten løk, grunnet allergi. Men Blir så inspirert av alle dine innlegg at jeg lar meg inspirere flere ganger i uka.
  Hilsen Henriette

 447. Første gang jeg var inne på bloggen din var for rundt et år siden. Nå er jeg inne og titter hver dag og mesteparten av middagene jeg lager finner jeg her. Favoritten for tiden er chilikylling i form, alltid like populær 🙂

 448. Hei Trine!

  Første gang jeg besøkte bloggen din var for åtte-ni måneder siden, hvilket var når interessen min for matlaging blomstret. Jeg har prøvd flere av oppskriftene dine, men min klare favoritt er fiskesuppa med chili, ingefær, torsk og LobNobs. Takk for god inspirasjon, god lesing og mange tips!

 449. Jeg var inne på bloggen din første gang i høst en gang. Jeg har ikke laget noen av oppskriftene enda, men planlegger å benytte meg av flere av dine juleoppskrifter i dagene framover 🙂

 450. hei 🙂
  Jeg har fulgt bloggen din i over to år og finner alltid noe godt å lage her. Er innom den daglig . Har mange kokebøker , men de treger jeg ikke lenger,jeg har jo dine fantastiske oppskrifter. Har alltid vært glad i å bake og lage mat. Bloggen din er en flott inspirasjonskilde. Masse gode tips og oppskriftene er greie. Ei sånn gryte står øverst på min ønskeliste til jul !!!
  Ønsker deg ei riktig god jul 🙂

 451. Hei!
  Jeg besøkte bloggen din første gang da jeg for n`te gang var i villrede for hva vi skulle ha til middag en dag. Da var bloggen ganske ny, mener jeg å huske, for det er noen år siden, vi fikk middag, den dagen, og dagen etter, og sånn har det fortsatt. Når jeg er i villrede for middag eller annet spiselig, til bursdager eller – selskap, så redder du meg! Takk, og god jul til deg og dine

 452. Hei Trine! Jeg oppdaget bloggen din for et drøyt år siden. Tror jeg ble tipset gjennom Passion4baking. Er innom deg stort sett hver dag og finner stadig inspirasjon. Har brukt mange av oppskriftene dine! Har lenge sikla på en slik gryte, så det hadde vært fantastisk å vinne en! Masse hilsener fra Janne.

 453. Hei! Jeg kom over din blogg via enestaaendemat.no i høst, og siden den gang har jeg besøkt siden din mange ganger 🙂 Oppskriften som trigget min nysgjerrighet var eltefrie brød/rundstykker-supergode!!! Mye god inspirasjon på bloggen din-tusen takk! Krysser fingrene for en le creuset gryte!
  God jul!

 454. Jeg er ofte innom bloggen din, og finner mye inspirasjon og gode oppskifter her.
  Tror jeg oppdaget siden din en gang for lenge siden da jeg søkte etter oppskrift på nanbrød.
  Takk for at du inspirerer.
  Klem fra Heidi 🙂

 455. Denne gryta vil jeg svært gjerne ha 🙂 Vi bruker bloggen din ofte og i går hadde vi vennefest og da ønsket vi velkommen med portvinsgløgg, til forrett Tomat- og mozzarellasalat med syltet rødløk,, hovedrett Lammefilet med rotfruktgrateng,smørsteke champinog (fant ikke kantareller) og rødvinssaus. Det smakte fantastisk godt og vi fikk mye ros for maten 🙂 No står julebrøddeigen til heving. Alt er hentet fra din blogg 🙂

 456. Hei Trine,

  Jeg besøkte bloggen din første gang for ca. 4 år siden. Da het den Trines Mektige Matblogg.

  Jeg har prøvd mange av dine oppskrifter, men den/de oppskriftene jeg til stadig har brukt er torskeoppskriftene. Spesielt torsk med sellerirotmos og balsamicoløk 🙂 Nydelig!

  Riktig god jul!

  Hilsen Rita 🙂

 457. Heisann. Det er sikkert 2 år siden jeg «ramlet» borti matbloggen din, og jeg har prøvd mange, mange av oppskriftene dine. Liker at det er så mye variasjon alt fra enkel hverdagsmat, til mer avanserte og tidkrevende retter 🙂 tomatsuppen har vi nesten hver uke, ungene elsker den og jeg har helt sluttet med posesuppe:) tusen takk! Hilsen fra Linn.

 458. Jeg er ganske ny leser av bloggen din og har vært her ca 2 mnd, men jeg er vilt begeistret og litt nyforelsket. Her finner jeg alt som jeg lurer på og blir inspirert til å prøve nye ting. 3 oppskrifter som er hugget inn i sten her hjemme nå er mandelkjeks, Rocky Road Brownies og Spicy kjøttboller i tomat og paprikasaus. Varme tanker fra Marianne

 459. Fant bloggen din tilfeldig for et par år siden, da jeg søkte etter en suppe, og fant kylling- og chorizosuppen din. Den har jeg laget mange ganger, i tillegg har jeg prøvd mange av gjærbakst-oppskriftene, alltid med stort hell. Vil gjerne vinne den flotte gryta 🙂

 460. Hei,

  Jeg fant bloggen din for noen måneder siden. Kjekt å finne gode oppskrifter som min kone kan prøve ut:-) Har ikke noen favoritt oppskrift, det er jo så mye som er godt:-)

  Christian

 461. Hei!

  Jeg vil gjerne vinne gryta – for en sånn en har jeg ønsket meg lenge! Men det er ikke særlig kompatibelt med et student budsjett.

  Jeg fant frem til siden din helt ti