Det er lørdag og ofte tid og rom for å legge litt mer tid og omtanke i middagen. Hva med å imponere med en forrett? Her er mine fem beste forretter, kanskje du finner en som frister (trykk på bildet)?

LAKSETARTAR MED AVOCADO- OG MANGOSALSA
TUNFISK MED WASABICRÈME OG THAISUPPE
SALMA SASHIMI OG PONZUSAUS
TOMATSALAT MED MOZZARELLA
PARMA- OG CHEVRÈRULLER PÅ FIKEN- OG SALATSENG

Hva er din forrettfavoritt?

Alle forrettene på bloggen finner du samlet HER. Satser du på en treretters meny kan du kanskje finne desserten HER?

Ha en fin lørdag! 😉

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Jeg er ingen sucker for fisk, så parma- og chevrèruller så absolutt mest fristende ut her. I går tipset jeg en god venn om en rødvinssaus du postet tidligere i år, og han ble mektig imponert! 🙂 Ha en flott lørdag!

  2. Jeg har en klar favoritt til forrett,og det er Cozze Ripiene, eller gratinerte blåskjell på norsk..Holder på å lage det nå,å tenna løper i vann!!!Ellers ser alt du presenterer her deilig ut,så disse skal prøves!!God helg fra et lykkelig mat»vrak».

  3. Jeg tror du er den første matbloggeren jeg har funnet frem til som får meg til å forstå oppskriftene på en lettvint måte. Du tar gode bilder som virkelig frister, og som gir meg vann i munnen selv når jeg er god og mett! 😀 (ja, det er sant, – jeg FÅR virkelig vann i munnen av å bla meg gjennom oppskriftene dine. Blir tilogmed sulten også..!)

    Så joda, jeg har begynt å digge bloggen, og følger denne her fast heretter. 🙂

    En riktig god helg videre til deg, Trine! Kommer det noen oppskriftsbok en gang i nær fremtid, tror du? 🙂

    1. Takk for hyggelig tilbakemelding! Har ingen umiddelbare planer om en kokebok, men det er mange som har spurt nå. Det var den tiden da… 😉

  4. Kjære matblogger:) Kan du være snill å gå foran med et godt eksempel og skrive «chèvre» (stum e til slutt)? Ellers gleder jeg meg til å teste et par av disse rettene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste