
UKEMENY 3/2021

TOMAT- OG GULROTSUPPE MED APPELSIN OG CHILI & KRUTONGER

TORSKEFORM MED POTETER, LØK, PAPRIKA OG FETA

GRØNNSAKSCURRY MED BLOMKÅL OG RØDE LINSER

KREMET PASTA MED RØKT LAKS OG SPINAT

MOUSSAKA

KYLLING MED APPELSINSAUS OG LUN GULROTSALAT

BOUILLABAISSE – FRANSK FISKESUPPE

PANNEKAKER MED APPELSINSAUS – CRÊPE SUZETTE

HALVGROVT BRYTEBRØD MED FRØ
UKEMENY 2/2021

BLOMKÅLSUPPE MED KIKERTER OG PARMESAN

ANNONSE - MUTTI
TORSKEFORM MED TOMAT, PAPRIKA OG FENNIKEL

PASTA MED RUCCULA, TOMATER OG PARMESAN

SOYAMARINERT LAKS MED AGURK- OG EPLESALAT

PIZZA MED RICOTTA, SALAMI OG KARAMELLISERT RØDLØK

BURGER MED BACON OG CHILIMAJONES

HONNINGMARINERT SVINEFILET MED STEKT BLOMKÅL OG SENNEPSSAUS

SJOKOLADEPUDDING

ELTEFRIE MüSLIRUNDSTYKKER
UKEMENY 1/2021

TOMATSUPPE MED PASTA OG PARMESAN

SEIKAKER MED FENNIKELSALAT OG DILLKREM

KREMET ONE POT-PASTA MED SPEKESKINKE

FISKEGRATENG MED PARMESAN OG BASILIKUM

PIZZA MED POTET, RØDLØK & TIMIAN

PULLED BEEF-TACO MED PICO DE GALLO & SYLTET LØK

VEGETARISK MOUSSAKA MED GRESK SALAT

OSTEKAKE MED PEPPERKAKESMULER OG APPELSIN

SUPERSPRØTT FRØKNEKKEBRØD
UKEMENY 53/2020

«VERDENS BESTE FISKESUPPE», versjon 2.0

RØKT JULESKINKE MED SENNEPSAUS OG APPELSINSALAT

BUDDHA BOWL MED OVNSBAKTE GULRØTTER OG PAPRIKADIP

ANDEBRYST MED BALSAMICOSJY, RØDLØKSKOMPOTT OG SELLERIROTMOS

PIZZA MED CHORIZO, PAPRIKA OG CHILI

ASIATISK NUDELSUPPE MED KYLLING

VEGETARLASAGNE MED LINSER OG CHEDDAR

KRYDDERKOKTE PÆRER

ELTEFRIE RUGRUNDSTYKKER MED VALNØTTER
NYTTÅRSMENYEN 2020

LAKSETARTAR MED EPLE OG VÅRLØK

ANDEBRYST MED BALSAMICOSJY, RØDLØKSKOMPOTT OG SELLERIROTMOS

SJOKOLADEFONDANT, PANNA COTTA OG PISTASJNØTTER

RØKT LAKS MED PEPPERROTKREM OG RUGBRØDSMULER

REINSDYRSTEK MED PORTVINSAUS OG ROTFRUKTGRATENG

SJOKOLADEPAVLOVA MED PASJONSFRUKTKREM OG BRINGEBÆR

COPPASKINKE MED FIKENVINAIGRETTE

TORSK MED RØDVINSAUS OG LINSESALAT & BACON

PARFAIT MED APPELSINKARAMELL OG SJOKOLADESMULER
UKEMENY 52/2020 – JULEMENYEN

RØD CURRYSUPPE MED GULROT OG KOKOSMELK

KYLLINGWOK MED CASHEWNØTTER

ANNONSE MENY
RAKFISKAFTEN OG TIPS OM ANDRE MATSKATTER

LANGTIDSSTEKT RIBBE MED SJYSAUS

TORSK MED BACONSMØR OG ERTEPURE

PINNEKJØTT PÅ «MANDELPOTETSENG»

LANGTIDSSTEKT KALKUNBRYST MED APPELSINCHILISAUS

RISKREM MED JORDBÆRSAUS

OSTEKAKE MED PEPPERKAKESMULER OG APPELSIN
UKEMENY 51/2020

ANNONSE - MUTTI
RØD LINSESUPPE

TORSK MED PESTO, GULRØTTER OG BLOMKÅLMOS

GRØNNE WRAPS MED SVINEKJØTT OG CHILISAUS

PASTA MED TOMATSAUS, REKER & FETA

TACO-BOWL MED «SPICY» BØNNER, TOMATSALSA OG LIMERØMME

KYLLING MED CHORIZO, CHILI OG CHERRYTOMATER

RØKT JULESKINKE MED SENNEPSAUS OG APPELSINSALAT

RISPANNACOTTA MED BRINGEBÆRSAUS

SARAH BERNHARDT I LITEN LANGPANNE
UKEMENY 50/2020

TAGLIATELLE MED OVNSBAKTE TOMATER OG GREMOLATA

TORSKEFORM MED POTETER, LØK, PAPRIKA OG FETA

KYLLINGSUPPE MED KARRI, TOMAT OG EPLE

PANNESTEKT ØRRET MED QUINOASALAT

WOK MED BIFF OG APPELSINSAUS

FARMERS PIE MED URTEOLJE

ANNONSE LE CREUSET
REINSDYRSTEK MED BLÅBÆRSAUS OG ROSENKÅLSALAT

KARAMELLPUDDING MED APPELSINSAUS

BRINGEBÆRCOOKIES
UKEMENY 49/2020

TOMATSUPPE MED PASTA OG PARMESAN

TORSKEFORM MED PAPRIKA & CHILISAUS

KREMET ONE POT-PASTA MED KYLLING, SPINAT OG SQUASH

LAKS MED BLOMKÅLRIS OG SENNEPSSAUS

PIZZA MED COPPASKINKE OG BLÅMUGGOST

NUDELSUPPE MED SPICY KJØTTDEIG & SHIITAKE

ANDEBRYST MED APPELSINSAUS OG RØDKÅLSALAT

PANNA COTTA MED APPELSINSAUS

VERDENS BESTE PEPPERKAKER (INGEFÆRKAKER)
UKEMENY 48/2020

TOMATSUPPE MED GULROT & POTET

KREMET PASTA MED RØKT LAKS OG SPINAT

MAC’N CHEESE MED SKINKE OG BROKKOLI

TORSK MED SMØRDAMPET GRØNNKÅL OG RØD PESTO

KYLLINGCURRY MED SØTPOTET OG PEANØTTSAUS

ANNONSE - VäSTERBOTTENSOST
BIFF MED RØDVINSAUS OG POTETGRATENG

VEGETARLASAGNE MED AUBERGINE OG PAPRIKA

SJOKOLADEKAKE MED SALT KARAMELLSAUS

SAFTIG JULEBRØD (ELLER JULEKAKE, OM DU VIL)
UKEMENY 47/2020

BLOMKÅLSUPPE MED KIKERTER OG PARMESAN

Fiskepakke med spinat, fennikel, tomat, løk og dillsaus

ANNONSE - RANA PASTA
TORTELLONI MED CHORIZO OG PAPRIKAPESTO

SOYAMARINERT LAKS MED AGURK- OG EPLESALAT

GRATINERTE BURRITOS MED TOMATSALSA

NUDELSALAT MED REINSDYRSKAV & CHILIDRESSING

KYLLINGFORM MED ROTGRØNNSAKER & SENNEPSAUS

CAPPUCCINO-PANNA COTTA MED SJOKOLADE

GROVE RUNDSTYKKER V. 2
UKEMENY 46/2020

RØD CURRYSUPPE MED GULROT OG KOKOSMELK

ONE POT-PASTA MED KJØTTSAUS

SEIKAKER MED FENNIKELSALAT OG DILLKREM

CHORIZOGRYTE MED LINSER OG KIKERTER

PIZZA MED RICOTTA, SALAMI OG KARAMELLISERT RØDLØK

KYLLING MED SATAYSAUS OG THAISALAT

PANNESTEKT TORSK MED BACONSMØR OG SITRONPOTETMOS

MATHIAS’ OREODESSERT MED BRINGEBÆR

ANNONSE - BREMYKT
FINE RUNDSTYKKER MED FULLKORN
UKEMENY 45/2020

BUDDHA BOWL MED OVNSBAKTE GULRØTTER OG PAPRIKADIP

OVNSBAKT ØRRET MED URTELOKK OG LUN POTETSALAT

SPAGETTI MED OVNSBAKT BLOMKÅL & HASSELNØTTER

FISKESUPPE MED APPELSIN, TOMAT OG CHILI

PAD THAI MED KYLLING

VEGETARISK MOUSSAKA MED GRESK SALAT

LAMMECARRE MED TIMIANSJY, HONNINGBAKTE GULRØTTER OG SELLERIROTMOS

SJOKOLADEPUDDING

KARAMELLSNURRER – «STICKY BUNS»
UKEMENY 44/2020

BROKKOLI- & ERTESUPPE MED GRØNN CURRY

PANNESTEKT LAKS MED GRØNNSAKER I SITRONSAUS

KREMET ONE POT-PASTA MED SPEKESKINKE

CHILIKYLLING MED PAPRIKA OG CASHEWNØTTER

PIZZA MED TOMAT, SPINAT, LØK OG MOZZARELLA

STEAMBUNS MED SOYAMARINERT SVIN, SYLTET KINAKÅLSALAT OG SPRØ LØK

KVEITE MED PARMASKINKE OG PARMESANSAUS

KEY LIME PIE

SKUMLE EDDERKOPPKJEKS TIL HALLOWEEN
UKEMENY 43/2020

«PASTA BOLOGNESE» MED RØDE LINSER

FISKEGRATENG MED PARMESAN OG BASILIKUM

ANNONSE - KIKKOMAN
WOK MED KJØTTDEIG OG FARGERIKE GRØNNSAKER

POTET- OG PURRELØKSUPPE MED CHORIZOSMULER

HAMBURGER MED PAPRIKASALSA OG BLÅMUGGOST

KYLLING MED MANGOSJY OG HONNINGBAKTE GULRØTTER

TORSK MED RØDVINSAUS OG LINSESALAT & BACON

TIRAMISU PÅ GLASS

ELTEFRITT GROVT LANGPANNEBRØD MED FRØ OG KJERNER
UKEMENY 42/2020

PASTA MED CHORIZO, PAPRIKA OG RØD PESTO

FISKESUPPE MED TOMAT, ROTGRØNNSAKER OG HVITLØKSKREM

ANNONSE - FAZER
BUDDHA BOWL MED HAVRERIS, CHILIBAKT BLOMKÅL OG GULROTDIP

PANNESTEKT LAKS MED SPINATSALAT, SENNEPSSAUS OG POTETCHIPS

ANNONSE - MUTTI
PIZZA MED TOMATSAUS, SQUASH OG MOZZARELLA

SVINEFILET MED BALSAMICOLØK

LAMMESKANKER MED SMAK AV MAROKKO

KARAMELLISERTE PLOMMER MED HONNINGKREM

MONKEYBREAD
UKEMENY 41/2020

SØTPOTETSUPPE MED EPLE, INGEFÆR OG CHILI

TORSKEFORM MED PAPRIKA & CHILISAUS

MAC’N CHEESE MED SKINKE OG BROKKOLI

LAKS MED SALSA VERDE, ASPARGES OG TOMATER

TACO-BOWL MED «SPICY» BØNNER, TOMATSALSA OG LIMERØMME

KYLLING TIKKA MASALA MED RAITA 2.0

BOEUF BOURGUIGNON v. 2.0

OVNSBAKTE PEPPEREPLER

KLADDKAKE MED BRINGEBÆR
UKEMENY 40/2020

TOMAT- OG PAPRIKASUPPE MED CHORIZO OG KIKERTER

OVNSBAKT ØRRET MED URTELOKK, DILLPOTETER OG AGURKSALAT

KYLLING I CURRY

KREMET PASTA MED SALSICCIA OG BROKKOLI

FARMERS PIE MED URTEOLJE

PULLED BEEF-TACO MED PICO DE GALLO & SYLTET LØK

BACALAO MED SORTE OLIVEN

RUSTIKK PLOMMETERTE MED SITRON OG INGEFÆR

ELTEFRITT LANGPANNEBRØD MED HAVRE
UKEMENY 39/2020

BLOMKÅLSUPPE MED KIKERTER OG PARMESAN

LAKS MED HJERTESALAT OG EPLEVINAIGRETTE

ANNONSE - RANA PASTA
TORTELLONI MED SPINAT OG OSTESAUS

TORSKEGRYTE MED TOMAT, REKER OG FETA

PIZZA MED ITALIENSK SALAMI OG OLIVEN

KYLLINGCURRY MED SØTPOTET OG PEANØTTSAUS

FÅRIKÅL

TILSLØRTE BONDEPIKER MED EPLESIRUP

KARDEMOMMEFLETTER
UKEMENY 38/2020

SPICY LINSESUPPE MED CHORIZO OG PAPRIKA

KREMET PASTA MED RØKT LAKS OG SPINAT

VEGETAR TIKKA MASALA MED RAITA

ANNONSE - TIND
TORSK MED SPRØ COPPASKINKE OG SAUCE VIERGE

WOK MED BIFF OG APPELSINSAUS

VEGETARLASAGNE MED SPINAT OG FETA

ANNONSE - MENY.NO
LAMMEGRYTE MED ROTGRØNNSAKER

PANNEKAKER MED APPELSINSAUS – CRÊPE SUZETTE

EPLEKAKE MED EPLESIRUP
UKEMENY 37/2020

TOMAT- OG GULROTSUPPE MED APPELSIN OG CHILI & KRUTONGER

ANNONSE - KIKKOMAN
LAKS MED SPICY BROKKOLI OG PONZUSAUS

CHILI SIN CARNE MED SØTPOTET

KREMET ONE POT-PASTA MED KYLLING, SPINAT OG SQUASH

PIZZA MED CHILISALAMI OG PAPRIKA

MOUSSAKA

TORSK MED CHORIZOSALSA OG BLOMKÅLPURE

PLOMMER I KONJAKK MED YOGHURTKREM

KANELBOLLER MED KARAMELLISERTE EPLER
UKEMENY 36/2020

HJEMMELAGET TOMATSUPPE MED EGG

TORSKEFORM MED PAPRIKA & CHILISAUS

SPAGETTI MED OVNSBAKT BLOMKÅL & HASSELNØTTER

LAKS MED SOYASAUS OG PAK SOI-SALAT

GRATINERTE BURRITOS MED TOMATSALSA

KYLLING MED APPELSINSAUS OG LUN GULROTSALAT

KJØTTSUPPE

MORMORS EPLEKAKE V. 2.0

ELTEFRIE MüSLIRUNDSTYKKER
UKEMENY 35/2020

RØD CURRYSUPPE MED GULROT OG KOKOSMELK

TORSKEFORM MED POTETER, LØK, PAPRIKA OG FETA

CHILIKYLLING MED PAPRIKA OG CASHEWNØTTER

SQUASHNUDLER MED KARRIREKER

PIZZA MED CHORIZO, PAPRIKA OG CHILI

GYOZA MED SVINEKJØTT & DIPSAUS

OVNSBAKT ØRRET MED URTELOKK OG LUN POTETSALAT

SMULDREPAI MED KARAMELLISERTE EPLER

ANNONSE - MUTTI
HALVGROVE PIZZABOLLER MED SKINKE
UKEMENY 34/2020

BLOMKÅLSUPPE MED CHORIZO

LAKS MED PEPPERROTKREM OG GRØNNKÅL

VEGETARISK ONE POT-PASTA

SALADE NIÇOISE – SALAT FRA NICE

PIZZA MED BACON, SPINAT OG KANTARELLER

STEAMBUNS MED SOYAMARINERT SVIN, SYLTET KINAKÅLSALAT OG SPRØ LØK

HELSTEKT KYLLING MED ASPARGES- OG TOMATSALAT

KARAMELLISERTE PLOMMER MED HONNINGKREM

POLARBRØD V. 2.0
UKEMENY 33/2020

SPICY GULROTSUPPE MED RØDE LINSER

PASTA MED TOMATSAUS, REKER & FETA

GRØNNE WRAPS MED SVINEKJØTT OG CHILISAUS

PANERT TORSK MED REMULADE OG FRITERTE KAPERS

NUDELSALAT MED BIFF OG SPICY CHILISAUS

KYLLINGPAI MED SPINAT, TOMAT OG FETA

SVINENAKKE MED GLACE, RISSALAT OG COLESLAW

PANNA COTTA MED SJOKOLADE OG ESPRESSO

BLÅBÆRKAKE MED SITRONGLASUR
UKEMENY 32/2020

TOMATSUPPE MED RISTEDE GRESSKARKJERNER

PASTASALAT MED VARMRØKT LAKS & SITRONVINAIGRETTE

KJAPP CHILI CON CARNE

NUDELSALAT MED REKER OG SPICY CHILISAUS

PIZZA MED SPINAT, CHILI OG FETA

KYLLING MED SATAYSAUS OG THAISALAT

Grillet svinefilet med grillede poteter, tomatsalat og tzatziki

JORDBÆR- OG RIPSSUPPE

BOLLER MED VANILJEKREM OG BÆR
UKEMENY 31/2020

PASTA E FAGIOLI – PASTA & BØNNER (VEGETARISK)

Fiskesuppe med torsk, chili og ingefær

ITALIENSKE KJØTTBOLLER I TOMATSAUS

LAKS MED BLOMKÅLRIS OG SENNEPSSAUS

PAD THAI MED KYLLING

HELSTEKT INDREFILET MED SOMMERSALAT

VEGETARLASAGNE MED SPINAT OG FETA

CHILIMARINERT ANANAS

BLÅBÆRRUTER MED SMULDRETOPPING
UKEMENY 30/2020

KREMET PASTA MED SALSICCIA OG BROKKOLI

VEGETAR TIKKA MASALA MED RAITA

SALADE NIÇOISE – SALAT FRA NICE

NUDELSUPPE MED SPICY KJØTTDEIG & SHIITAKE

SASHIMISALAT MED LAKS OG PONZUSAUS

BACONSURRET KYLLINGLÅR MED GRILLEDE GRØNNSAKER OG PESTO

WOK MED BIFF OG APPELSINSAUS

BRINGEBÆRTERTE

ELTEFRITT FIREKORNBRØD MED RUGFLAK
UKEMENY 29/2020

TOMATSUPPE MED GULROT & POTET

LAKS MED HJERTESALAT OG EPLEVINAIGRETTE

«PASTA BOLOGNESE» MED RØDE LINSER

SEIKAKER MED FENNIKELSALAT OG DILLKREM

PIZZA PÅ GRILLEN

NUDELSALAT MED KYLLING OG PEANØTTSAUS

GRILLEDE NAKKEKOTELETTER MED BBQ-SAUS OG PAPRIKAPOTETER

GALETTE MED SOMMERENS BÆR

SPINATSNURRER MED TOMAT OG FETA
UKEMENY 28/2020

BLOMKÅLSUPPE MED PURRE OG SPRØSTEKT BACON

KREMET PASTA MED RØKT LAKS OG SPINAT

TACO-BOWL MED «SPICY» BØNNER, TOMATSALSA OG LIMERØMME

GRØNN CURRY MED TORSK & BROKKOLINI

VEGETARLASAGNE MED AUBERGINE OG PAPRIKA

GRILLET SVINEFILET MED CHIMICHURRI & FYLT PAPRIKA

KYLLINGSALAT MED PARMACHIPS OG PARMESANDRESSING

ETON MESS MED BRINGEBÆR OG LIMESUKKER

ELTEFRITT GROVT LANGPANNEBRØD MED FRØ OG KJERNER
UKEMENY 27/2020

NUDELSALAT MED REKER OG SPICY CHILISAUS

RØD CURRYSUPPE MED GULROT OG KOKOSMELK

POKÈBOLLE MED LAKS OG PONZUSAUS

SPAGETTI MED OVNSBAKT BLOMKÅL & HASSELNØTTER

ANNONSE - MENY
KYLLINGSALAT MED RANCHDRESSING

GRILLET ENTRECÔTE MED PÆRE, GORGONZOLA OG BALSAMICO

BOUILLABAISSE – FRANSK FISKESUPPE

PANNA COTTA MED RABARBRA

ELTEFRIE CIABATTA
UKEMENY 26/2020

FISKESUPPE MED APPELSIN, TOMAT OG CHILI

BACONSURREDE KYLLINGLÅR & GRILLEDE TOMATER

BUDDHA BOWL MED KRYDDERSTEKT SØTPOTET OG HUMMUS

LAKS MED SOYASAUS OG PAK SOI-SALAT

BURGER MED BACON OG CHILIMAJONES

FERSKE VÅRRULLER MED REKER, MANGO OG HOT CHILISAUS

GRILLSPYD MED SVIN, CHORIZO OG BBQ-SAUS

JORDBÆRCARPACCIO MED LIMESUKKER OG VANILJEIS

FOCACCIA MED CHERRYTOMATER
UKEMENY 25/2020

TAGLIATELLE MED OVNSBAKTE TOMATER OG GREMOLATA

SALADE NIÇOISE – SALAT FRA NICE

NUDELSUPPE MED ROASTBIFF

LAKS MED BLOMKÅLRIS OG SENNEPSSAUS

PIZZA PARMA MED RUCCULA- OG PARMESANSALAT

GRILLET ENTRECÔTE MED MARINERTE GRØNNSAKER OG CHILISMØR

HELSTEKT KYLLING MED ASPARGES- OG TOMATSALAT

MANDELKAKE MED JORDBÆR OG KARAMELLISERT RABARBRA

ELTEFRIE BAGUETTER
UKEMENY 24/2020

BROKKOLI- & ERTESUPPE MED GRØNN CURRY

SOYAMARINERT LAKS MED PAK CHOY OG PAPRIKARIS

PASTA MED CHORIZO, PAPRIKA OG RØD PESTO

VEGETARISK BØNNEGRYTE MED TORTILLACHIPS

GRATINERT KYLLING MED PAPRIKA, SPINAT OG PARMESAN

STEAMBUNS MED SOYAMARINERT SVIN, SYLTET KINAKÅLSALAT OG SPRØ LØK

«VERDENS BESTE FISKESUPPE», versjon 2.0

RABARBRAKOMPOTT MED KARAMELLISERTE HAVREGRYN OG JORDBÆR

ELTEFRITT BRYTEBRØD MED HVETE
UKEMENY 23/2020

POTETTERTE MED LØK OG BACON

TOMAT- OG GULROTSUPPE MED APPELSIN OG CHILI & KRUTONGER

KYLLINGSALAT MED SPICY CHILISAUS

PANNESTEKT LAKS MED OSTESAUS, PASTA OG SPINAT

PIZZA MED BACON, TOMATER OG BASILIKUMPESTO

SVINENAKKE MED GLACE, RISSALAT OG COLESLAW

OVNSBAKT TORSK MED NØTTELOKK, SØTPOTETMOS OG SOYASMØR

SMULDREPAI MED RABARBRA OG JORDBÆR

ELTEFRITT HALVGROVT HVETEBRØD
UKEMENY 22/2020

PASTA E FAGIOLI – PASTA & BØNNER (VEGETARISK)

TORSKEGRYTE MED TOMAT, REKER OG FETA

POTET- OG PURRELØKSUPPE MED CHORIZOSMULER

ANNONSE - KIKKOMAN
LAKS MED SPICY BROKKOLI OG PONZUSAUS

FAJITAS MED BIFFKJØTT & MANGOSALSA

MARINERTE KYLLINGSPYD MED YOGHURTDRESSING OG SALAT

GRILLSPYD MED SVIN, CHORIZO OG BBQ-SAUS

POTETTERTE MED LØK OG BACON

ETON MESS MED RABARBRA OG BRINGEBÆR
UKEMENY 21/2020

PASTASALAT MED VARMRØKT LAKS & SITRONVINAIGRETTE

RØD CURRYSUPPE MED GULROT OG KOKOSMELK

KREMET PASTA MED SALSICCIA OG BROKKOLI

PANNESTEKT TORSK MED SPICY SOYASMØR OG LINSER

CHILIKYLLING MED PAPRIKA OG CASHEWNØTTER

PULLED PORK MED SYLTET RØDLØK OG APPELSIN- OG CHILISAUS

FARMERS PIE MED URTEOLJE

KJAPP OSTEKAKE PÅ GLASS MED FRISKE BÆR

POLARBRØD V. 2.0
UKEMENY 20/2020

VEGETAR TIKKA MASALA MED RAITA

SEIKAKER MED FENNIKELSALAT OG DILLKREM

SPICY LINSESUPPE MED CHORIZO OG PAPRIKA

ØRRET MED COUSCOUSSALAT OG AVOKADOKREM

PIZZA MED SPINAT, CHILI OG FETA

KYLLING MED SATAYSAUS OG THAISALAT

HELGRILLET ENTRECÔTE MED URTESMØR

SJOKOLADEFONDANT, PANNA COTTA OG PISTASJNØTTER

OSTEKAKE MED SITRON OG JORDBÆRCOULIS
UKEMENY 19/2020

TOMAT- OG GULROTSUPPE MED APPELSIN OG CHILI & KRUTONGER

TORSKEFORM MED PAPRIKA & CHILISAUS

SPAGETTI MED OVNSBAKT BLOMKÅL & HASSELNØTTER

POKÈBOLLE MED LAKS OG PONZUSAUS

KYLLING MED PESTO & LUN POTET- OG TOMATSALAT

GYOZA MED SVINEKJØTT & DIPSAUS

GRILLET ENTRECÔTE MED PÆRE, GORGONZOLA OG BALSAMICO

PANNA COTTA MED SJOKOLADE OG ESPRESSO

SISSELS GROVBRØD – ELTEFRITT
UKEMENY 18/2020

Potet- og purresuppe med sprøstekt bacon

SOYAMARINERT LAKS MED AGURK- OG EPLESALAT

ANNONSE - RANA PASTA
TORTELLONI MED KJAPP TOMATSAUS

TORSK MED TOMAT- OG VALNØTTVINAIGRETTE

PIZZA MED CHILISALAMI OG PAPRIKA

GRILLET ENTRECÔTE MED MARINERTE GRØNNSAKER OG CHILISMØR

HELSTEKT KYLLING MED ASPARGES- OG TOMATSALAT

SJOKOLADEPUDDING

ELTEFRITT GROVT LANGPANNEBRØD MED FRØ OG KJERNER
UKEMENY 17/2020

TOMATSUPPE MED GULROT & POTET

PANERT TORSK MED REMULADE OG FRITERTE KAPERS

KJAPP CHILI CON CARNE

PASTA MED TOMATSAUS, REKER & FETA

PIZZA MED COPPASKINKE OG BLÅMUGGOST

ANNONSE - SAITAKU
LAG SUSHI SELV – MAKI, NIGIRI OG SASHIMI

KYLLING MED APPELSINSAUS OG LUN GULROTSALAT

MATHIAS’ OREODESSERT MED BRINGEBÆR
