RISTEDE GRESSKARKJERNER

Er du fysen på en sunn og god snacks? Da bør du lage ristede gresskarkjerner. Kjapt, enkelt og veldig godt! I tillegg til å nyte dem alene som snacks, smaker de for eksempel også godt i salaten og som garnityr til supper. Lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang!

RISTEDE GRESSKARKJERNER

  • ca. 1 1/2 dl gresskarkjerner
  • ca. 1 ss nøytral olje
  • flaksalt

Finn frem en stor stekepanne. Når den er varm tilsetter du oljen og lar den bli varm, før du tilsetter gresskarkjernene. Rør godt sammen. Etter hvert vil gresskarkjernene begynne å «poppe». Tilsett flaksalt etter smak, og ha deretter gresskarkjernene på et bakebrett eller lignende som er kledd med kjøkkenpapir.

Varier gjerne med annet krydder eller urter, i tillegg til saltet.

VELBEKOMME!


, ,

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar