UKEMENY 41/2017

«Hva skal vi ha til middag i dag» er et stadig tilbakevendende spørsmål i de norske hjem, også hjemme hos oss. Mitt beste råd er å lage en middagsplan, og la gjerne familiens medlemmer få lov til å velge en rett eller to, selvsagt innenfor gitte rammer. Her er mitt forslag til middagsmeny for den kommende uken, som kanskje helt eller delvis kan være til inspirasjon?

MANDAG

Vegetarisk bønnegryte med tortillachips

TIRSDAG

Kremet pasta med røkt laks, kapers og sitron

ONSDAG

Wok med spicy kjøttdeig og nudler

TORSDAG

Ovnsbakt torsk med nøttelokk, søtpotetmos og soyasmør

FREDAG

Smakfull kylling i curry med ris og nan

LØRDAG

Sushi – maki med laks, avokado og wasabimajones

SØNDAG

Sennepsmarinert svinefilet med stekt blomkål

UKENS DESSERT

Sjokoladefondant *****************

UKENS BAKETIPS

Supersprøtt frøknekkebrød *********************

Ha en fin oktoberuke!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar