UKEMENY 40/2017

Kalenderen har vippet over til oktober, og det er utvilsomt høst i luften. Kanskje har du også høstferie denne uken? Uansett høstferie eller ikke, her skal det være noe for enhver smak og anledning. Finner du noe som frister?

MANDAG

Blomkålsuppe med purre og sprøstekt bacon

TIRSDAG

Sitrusmarinert laks med couscoussalat

ONSDAG

Kjapp chili con carne med avokado og tortillachips

TORSDAG

Torskeform med poteter, løk, paprika og feta

FREDAG

Pizza med mozzarella og italiensk salami

LØRDAG

Baconsurret kylling med balsamicosaus

SØNDAG

Finnbiff med rosenkål, sprøstekt bacon og sellerirotmos

UKENS DESSERT

Smuldrepai med karamelliserte epler, hasselnøtter og sjokolade

UKENS BAKETIPS

Sjokoladeboller ***********************

Jeg synes det er på sin plass med en liten oppdatering på status ift den nye nettsiden. Den har dessverre fått en litt mer komplisert svangerskap enn jeg hadde håpet på, og er derfor ikke klar for lansering enda. Det er et par funksjoner som dessverre er litt kranglete, og det er utrolig mye å holde styr på med mer enn 2000 oppskrifter som skal settes i system og få nye funksjoner. Men, mye er allerede på plass, og det ser så bra ut! Men, jeg skal ikke legge skjul på at dette er et stort og krevende prosjekt for meg å spesifisere og følge opp. Virksomheten min er jo et «one-woman-show», og når et slik prosjekt kommer i tillegg til vanlig drift (som i utgangspunktet er mer enn fulltidsjobb) og boklansering, og strekker seg over lang tid, så merkes det på kroppen. Jeg har heldigvis hatt god hjelp av managementet mitt i Adlink Media og designeren min Anette, så jeg står ikke helt alene i dette, heldigvis.

Her i huset har gutta mine tatt høstferie, men det ser ut til at det blir lite høstferie på meg, dessverre. Men jeg pakker ned macen og epostboksen og reiser på hytta, og håper på at en miljøforandring og familieliv likevel vil gjøre at det blir noen friminutt og litt mer senkede skuldre. Ser veldig frem til å vise dere hva jeg har jobbet med den siste tiden – det blir veldig bra til slutt, nemlig!

Ha en fin fin oktoberuke!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar