UKEMENY 33/2017

Sommerferien 2017 er nå historie for min del, og selv om det ble litt mer jobbing enn jeg hadde planlagt, så kan jeg se tilbake på mange fine sommerdager på hytta med familie og venner. Nå ser jeg frem til å ta fatt på en ny økt i matverkstedet, samt lansering av Trine inviterer – og ikke minst den nye nettsiden min. Sistnevnte har vært en lang og krevende prosess, og det er derfor godt at det går mot slutten. Hvis alt går etter planen håper jeg å kunne lansere den nye siden mot slutten av august/begynnelsen av september. Jeg ser også veldig frem til å vise frem flere detaljer fra min nye visuelle profil, som du kan lese mer om her.

Med hverdagen i sikte er det desto viktigere å planlegge hva som skal stå på middagsbordet den kommende uken. Her er mitt forslag til ukemeny – finner du noe som frister?

MANDAG

Smakfull blomkålsuppe med chorizo

TIRSDAG

Squashnudler med karrireker

ONSDAG

Pasta med ruccula, tomater og parmesan

TORSDAG

Fiskegrateng med parmesan og basilikum

FREDAG

Hamburger med paprikasalsa og blåmuggost

LØRDAG

Grillspyd med svinefilet, aprikos, squash og hot mangosaus

SØNDAG

Baconsurret kylling med balsamicosaus

UKENS DESSERT

Bringebærterte med vaniljesaus

UKENS BAKETIPS

Polarbrød med rug, havre og fullkorn

Ha en fin og matglad augustuke!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar