UKEMENY 25/2017

Juni er godt over halvveis, og det er ikke fritt for at dagene går litt for fort fra meg for tiden. Men slik er det vel i juni for de fleste? Her går det i hundre i innspurten med den nye kokeboken min Trine inviterer, design av den nye nettsiden min (som forhåpentligvis lanseres i løpet av juli), bursdagfeiring for junior som fyller 9 år i dag, valpekurs med Elleville Ellie og mye mye mer. Det er derfor godt at det snart går mot roligere dager, for på St. Hansaften reiser vi på hytta og blir der nesten hele skoleferien. Det skal bli godt, selv om det blir en del jobbing fremover også til de to store prosjektene er i havn. Og så har jeg jo også planer om å lage litt ny sommermat som jeg etter hvert skal dele med dere her på bloggen.

Her kommer en ny ukemeny, hvor det skal være noe for enhver smak. Finner du noe som frister?

MANDAG

Gulrotsuppe med appelsin og ingefær

TIRSDAG

Pastasalat med tunfisk, spinat, tomat og kapers

ONSDAG

Kyllinggryte med paprika og poteter

TORSDAG

Laks med mango- og avokadosalat

FREDAG

Spekeplanke med ost, konfiterte tomater og ramsløkmajones

LØRDAG

Grillet entrecote med urtesmør og fargerrik salat

SØNDAG

Tomatisert fiskesuppe med urteolje

UKENS DESSERT

Rabarbrasuppe med bringebærdropsis

UKENS BAKETIPS

Gulrotmuffins med eple, sjokolade og ostekrem

Ha en fin fin juniuke!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

Én Kommentar

  1. Thomas Frydenberg 18. juni 2017 at 12:11 #

    Tiden går definitivt veldig fort i juni. Flere spennende ting her. Likte spesielt godt tirsdag og torsdag. Ha en fin søndag!

Legg igjen en kommentar