SYLTET RØDLØK MED CHILI OG INGEFÆR

Syltet rødløk er deilig tilbehør til for eksempel pulled pork og hamburgere. Her har jeg laget en variant med smak av ingefær og chili. Til et stort glass trenger du omtrent:

  • 2 rødløk, i tynne skiver
  • 25 g frisk ingefær, i tynne skiver
  • 1/2 rød chili, i tynne skiver
  • 2 dl riseddik
  • 5 ss sukker
  • en klype salt

Kok opp eddik, sukker, salt og chili. Ha rødløk,  ingefær og chili i et syltetøyglass eller lignende og hell eddiklaken over. Avkjøl blandingen og sett den deretter i kjøleskapet i minst 4 timer, men gjerne over natten. Ønsker du en mildere variant kan du droppe ingefær og chili (eller redusere mengden).

Den syltede rødløken er holdbar et par uker i kjøleskapet.

Serveres som tilbehør til for eksempel pulled pork, hamburgere eller hva du måtte behage.

VELBEKOMME!


2 Kommentarer

  1. Trine 21. mars 2017 at 08:45 #

    Veldig godt på skiver med leverpostei!

  2. Ina 23. april 2017 at 17:25 #

    Skal det ikke være vann i denne?

Legg igjen en kommentar til Trine Click here to cancel reply.