UKEMENY 10/2017

Det er hektiske dager for tiden, og det merker du kanskje på at det er litt mindre aktivitet her på bloggen? Men, jeg står på og lager mat, smaker, noterer og fotograferer som aldri før, fra tidlig til sent, hverdag som helg. Jeg er godt i gang med min tredje kokebok. I uken som kommer skal vi ta bildene til forsiden og bilder av meg i selve boken, og det blir jo spennende. Jeg skal levere første utkast av boken den 2.4 og har en siste frist den 15.5, og deretter skal jeg være med i designfasen, så det blir høyt trykk og lite fritid de kommende månedene også. Men det er utrolig gøy, da. Boken skal lanseres i begynnelsen av september.

Midt oppi bokprosjektet begynner også den nye nettsiden å finne sin form. Teknikerne har nå lastet inn mer enn 2000 oppskrifter og jobber med å få satt dem inn i det nye designet. I tillegg kommer en del nye funksjoner, som blant annet «min side». Du kan lese mer om funksjonene på den nye bloggen nederst i dette innlegget. Hvis alt går etter planen vil den nye bloggen gå live i april en gang.

Som du skjønner har jeg mange baller i lufta på en gang, men ukemeny skal du selvsagt få! Finner du noe som frister?

MANDAG

Vegetarisk bønnegryte med tortillachips

TIRSDAG

Squashnudler med karrireker og koriander

ONSDAG

Tomatsuppe med tortellini og pølse

TORSDAG

Pannestekt laks med spinat, erter og pesto

FREDAG

Kylling med hot mangosaus og paprika

LØRDAG

Thaisalat med oksekjøtt, paprika og koriander

SØNDAG

Skrei med rødvinsaus og linsesalat

UKENS DESSERT

Syrlig panna cotta med pasjonsfruktsaus

UKENS BAKETIPS

Müslibrød (eller rundstykker) *******

Ha en fin marsuke!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

4 Kommentarer

 1. Barbro 6. mars 2017 at 16:57 #

  Så spennende at det kommer en ny kokebok fra deg! Jeg håpet at den kommer til å være organisert som Trines mat 2, altså etter type rett. Dessuten skulle jeg ønske at den vil få et register over ingredienser. Det har jeg ofte savnet når jeg har lett etter oppskrifter for å få brukt opp for eksempel en grønnsak før den blir dårlig. I mangel av det bruker jeg søkefeltet på bloggen, men et register hadde vært så mye greiere!

  Dine to første bøker er favorittkokebøkene mine, og de har vært mye i bruk etter at jeg kjøpte dem i fjor vår. Det har blitt morsommere å lage mat, og kvaliteten på maten her i huset har steget flere hakk! Jeg gleder meg til å kikke på den nye nettsiden din.

 2. Marit 9. mars 2017 at 15:54 #

  Takk for nok en spennende ukemeny! Men hvilken rett har du laget på bildet som illustrerer menyen? Ser ut som en ceviche med lime, bladpersille, chili og reker, men jeg kan ikke finne noen oppskrift. Finnes det?

  • Trine ;) 9. mars 2017 at 18:37 #

   Det er et bilde av tirsdagsretten, squashnudler med reker ++

 3. Siri 12. mars 2017 at 15:21 #

  Hei Trine! Kjekt å følge med vekeplannene dine 🙂 Du, ein ting eg ville berre nevne… her er ein fin artikkel å lese gjennom når du får tid til det. https://qz.com/909817/instagram-photos-of-ethnic-food-are-perpetuating-racist-stereotypes/ Det handler om sterotyper og erangering i matblogging og matfotografering generalt. Kanksje lurt å ungå vanlige ‘tabber’, som å sette et par spisepinner ved sida av ein thai matrett- dei bruker ikkje spisepinner i thailand, f.eks…

Legg igjen en kommentar