TORSK MED BALSAMICOVINAIGRETTE OG SOLTØRKEDE CHERRYTOMATER

Oliviers & Co har lansert nettbutikk, og har i den forbindelse bedt meg om å lage noe godt med noen av produktene deres. Valget falt denne gangen på en fersk og fin torskefilet med en deilig balsamcovinairette og soltørkede cherrytomater – enkel og smakfull fastfood.

Jeg har god kjennskap til mange av Oliviers & Co sine produkter og har brukt dem regelmessig de siste 4-5 årene. Når jeg i en oppskrift har benyttet «en god» olivenolje eller balsamicoeddik, er den svært ofte kjøpt hos Oliviers & Co. Hva som er en «god» olivenolje er selvsagt avhengig av smak og behag, og hva du skal benytte den til, men hos Oliviers & Co finner du noe for enhver smak og anledning. Olivenolje er proppfull av vitaminer og antioksidanter, og består hovedsaklig av umettet fett. Kun morsmelk kan tas lettere opp i kroppen. Har du lyst å prøve produktene deres finner du en rabattkode nederst i dette innlegget, pluss en link hvor du kan delta i trekningen av en kjempefin premie. Men over til oppskriften, til 4 porsjoner trenger du:

PANNESTEKT TORSK OG SOLTØRKEDE CHERRYTOMATER

BALSAMICOVINAIGRETTE

TILBEHØR

  • småbladsalat
  • småpoteter, godt brød eller annet tilbehør

Del torsken i porsjonsstykker, strø på litt grovt havsalt eller maldonsalt og la det hvile i ca. 15 minutter (hvis du har tid). Skyll saltet av torsken og tørk den med litt kjøkkenpapir, før du krydrer med salt og nykvernet sort pepper. Ha litt nøytral olje i stekepannen og stek fisken med skinnsiden ned på middels varme. La fisken steke til den får en gyllen og fin farge, etter ca. 6 minutter, og snu deretter fisken. Skru ned varmen litt og tilsett ca. 2 ss olivenolje og 2 hvitløksfedd delt i to på langs – og la fisken steke et par minutter til, til den begynner å «flake» seg. Bruk en spiseskje og drypp litt av stekesjyen over fisken mens den steker. Tilsett de soltørkede cherrytomatene sammen med fisken det siste minuttet.

Mens fisken koser seg i stekepannen gjør du ferdig tilbehøret, og rører sammen olivenoljen og balsamicoeddiken. Smak deg frem til en fin balanse mellom oljen og eddiken, og smak deretter til med litt salt og pepper. Gi fisken et lite dryss med frisk basilikum og server umiddelbart, sammen med litt sitron, en enkel salat og tilbehør etter smak og behag. Drypp balsamicovinaigretten over fisken og salaten, og nyt!

Oliviers & Co har et bredt utvalg av oljer, eddiker, tapenader, urtesalt og masse annet godt. På forrige handletur plukket jeg med noen godbiter jeg gjerne benytter, som for eksempel chiliolje (dryppes over pizzaen, i tomatsauser eller gryteretter), balsamicoeddik med villpepper (i dressinger eller som saus på stekt kjøtt) og hvit balsamicoeddik med oregano (i dressinger og marinader).

RABATTKODE OG KONKURRANSE

Klikk deg inn på Oliviers & Co sin nye nettbutikk og prøv produktene deres du også. Dersom du bestiller innen 22. februar og benytter rabattkoden «HELSE» får du 40% rabatt på ett produkt og gratis frakt. Klikk deg gjerne også inn HER innen 26. februar og bli med i trekningen av en stor kurv med bestselgere fra Oliviers & Co til en verdi av 3000 kroner.

VELBEKOMME!


,

Én Kommentar

  1. Sissel Røneid 5. oktober 2017 at 22:57 #

    Enkel og utruleg god rett som eg har laga mange ganger😍 Ser den er kommen i ny » drakt»

Legg igjen en kommentar