UKEMENY 2/2017

En fantastisk uke er straks over. Denne uken har vært preget av bloggens 10-årsdag og alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått i den forbindelse. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer i kommentarfeltet her på bloggen, på facebook, Instagram og Snapchat! Det varmer, inspirerer og motiverer, og jeg føler at jeg har fått en skikkelig «energiboost» som kommer ekstra godt med den kommende tiden.

På tampen av uka har jeg også vært i Stavanger og deltatt på Det norske måltid, hvor jeg sammen med Wenche Andersen delte ut to priser under finaleshowet som også omtales som «matens Oscar-utdeling». Det var utrolig gøy å få være med på, og ikke minst var det gøy å hilse på og prate med flinke og dedikerte matfolk, alt fra matprodusenter til kokker, redaktører, politikere og hobbykokker.

Men nå er det på tide å se fremover på nye utfordringer – og ukemenyen for den kommende uken. Finner du noe som frister?

MANDAG

Potet- og purreløksuppe med bacon

TIRSDAG

Fiskegryte med torsk, tomat og oliven

ONSDAG

Pasta Bolognese med parmesan *****

TORSDAG

Pannestekt ørret med avokadokrem og couscoussalat

FREDAG

Kylling med hot mangosaus og paprika

LØRDAG

Canneloni med spinat- og ricottafyll

SØNDAG

Kjøttkaker med brun saus og kålstuing

UKENS DESSERT

Panna cotta med sjokolade og espresso

UKENS BAKETIPS

Halvgrovt brytebrød med spelt og solsikkekjerner

Ha en fin fin januaruke!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

4 Kommentarer

 1. June 10. januar 2017 at 15:31 #

  Hei,
  kan du angi omtrent hvor lang tid det tar å lage de ulike rettene dine?
  Det har ganske mye å si om det tar 30 minutter eller noen timer når man skal gå i gang med middagen etter jobb – eller bake noe til helgekosen. Ellers takk for mye god inspirasjon!

  • Trine ;) 10. januar 2017 at 16:23 #

   Hvor lang tid det tar er jo ganske individuelt, og jeg synes derfor ofte det kan være vanskelig å anslå. Men, når den nye siden min lanseres i slutten av mars kommer det til å være lagt bedre til rette for å legge inn slike opplysninger, og da vil det komme med på oppskrifter som publiseres etter lanseringen. Jeg har dessverre ikke kapasitet til å oppdatere de 2000 oppskriftene som allerede ligger på bloggen.

   • Guro 18. januar 2017 at 16:02 #

    Hei! For en flott blogg! Gleder meg til inspirasjon herfra. Vil den nye versjonen inneholde handleliste for ukesmeny? Hadde vært supert 🙂
    Vennlig hilsen

    • Trine ;) 18. januar 2017 at 16:55 #

     Jepp, det er planen. 🙂

Legg igjen en kommentar