UKEMENY 46/2016

Da har jeg gjort klar en ny ukemeny, for vi må jo spise skikkelig god mat denne uken også, ikke sant? Her er det fisk, kylling, lammekjøtt, fredagspizza og en vegetarisk suppe – med andre ord, noe for enhver smak! Hva frister mest?

MANDAG

Tomat- og gulrotsuppe med appelsin og chili

Tomat- og gulrotsuppe med appelsin og chili

TIRSDAG

Pannestekt laks med grønnsaker i sitronsaus

Pannestekt laks med grønnsaker i sitronsaus

ONSDAG

Spagetti med spicy kjøttboller og fyldig tomatsaus

Spagetti med spicy kjøttboller og fyldig tomatsaus

TORSDAG

Grønn kyllingcurry med paprika og squash

Grønn kyllingcurry med paprika og squash

FREDAG

Pizza med mozzarella og italiensk salami

Pizza med mozzarella og italiensk salami

LØRDAG

Marokkansk lammegryte med couscous

Marokkansk lammegryte med couscous

SØNDAG

Torsk med balsamicoløk og sellerirotmos

Torsk med balsamicoløk

UKENS DESSERT

Sjokoladefondant med jordbær

Sjokoladefondant med jordbær

UKENS BAKETIPS

En slags brunsviger ****************

En slags brunsviger

Ha en fin og matglad novemberuke!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

3 Kommentarer

  1. Berit M. Birkeland 19. november 2016 at 09:42 #

    Hei, oppskriftene dine blir alltid vellykket! Da er det superkjekt å lage mat! Etter lang tids bruk av ukemenyene din ( noen ganger plukker jeg fra flere ukemenyet) ønsker jeg meg en funksjon på bloggen som ville vært fantastisk: jeg ønsker å kunne markere oppskrifter ( helst flere), trykke på «etabler handleliste» , så vips har jeg en liste som gjør det superenkelt å handle – listen må ikke være en kopi av oppskriftene, men omsette det til en samlet handleliste. En ide til deg ?

    • Trine ;) 19. november 2016 at 09:49 #

      Så hyggelig å høre at du liker oppskriftene mine og at du bruker ukemenyen min. Jeg driver for tiden med et omfattende redesign av bloggen, og de nevnte funksjonene (+ et par til) er noe av det som blir nytt der. Hvis alt går etter planen vil den nye bloggen bli lansert på nyåret.

      • Berit M. Birkeland 19. november 2016 at 10:53 #

        Så flott ! Gleder meg !

Legg igjen en kommentar