UKEMENY 44/2016

Vi går inn i en ny og spennende uke. Denne uken skal det blant annet avgjøres hvem som stikker av med titlene «Årets matblogger» og «Årets Blogger«. Har du ikke stemt enda er det fortsatt mulig å stemme. Prisene deles ut 5. og 6. november, mens jeg er på en spennende matreise til Hong Kong. Krysser fingrene og håper at det kommer hyggelig melding hjemmefra under oppholdet!

Her kommer forslag til ukemeny for den kommende uken. Finner du noe som frister?

MANDAG

Søtpotetsuppe med rød curry og kokosmelk

Søtpotetsuppe med rød curry og kokosmelk

TIRSDAG

Soyamarinert laks med stekt paprikaris

Soyamarinert laks med stekt paprikaris

ONSDAG

Kjapp chili con carne **********

Kjapp chili con carne ********************

TORSDAG

Fiskepinner med råkostsalat og chilimajones

Fiskepinner med råkostsalat og chilimajones

FREDAG

Pizza calzone med skinke, mozzarella og grillet paprika

Pizza calzone med skinke, mozzarella og grillet paprika

LØRDAG

Hamburger med paprikasalsa og blåmuggost

Hamburger med paprikasalsa og blåmuggost

SØNDAG

Hjortestek med portvinsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker, baconpoteter og kantareller

Hjortestek med portvinsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

UKENS DESSERT

Creme brulee med espresso

Creme brulee med espresso ****************

UKENS BAKETIPS

Sjokoladekake med bringebær

Sjokoladekake med bringebær ******************

Ha en fin og matglad uke!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

5 Kommentarer

  1. Lisa 31. oktober 2016 at 01:19 #

    Hei. Ikke frekt ment.
    Du har i det siste gjentatte ganger oppfordret oss til å stemme på deg.

    Men du svarer jo ikke letserne dine enn gang ? Smule merkelig. Sett at det går igjen ofte. Nyskjerrig på hva du tenker rundt dette.

    • Trine ;) 31. oktober 2016 at 10:05 #

      Det er leit å høre at du opplever det slik. Årsaken til at jeg dessverre ikke klarer å svare alle som spør er at jeg får ca. 50 henvendelser fra dere lesere hver eneste dag (hverdag som helg) i ulike sosiale medier, og jeg har dessverre ikke kapasitet til å svare hver enkelt. Dette har jeg også kommunisert ut til dere ved flere anledninger, jeg må prioritere tiden min på innlegg og oppskrifter som kommer alle leserne til gode. Jeg prøver alltid å besvare spørsmål som går på forståelsen på en oppskrift. Veldig mange spørsmål går igjen, og de har jeg besvart i FAQ.

  2. Aileen Hansen 1. november 2016 at 11:30 #

    Hei. Først vil jeg bare takke for en flott blogg. Har brukt og bruker mange av dine oppskrifter, med stor suksess.
    Vi har fått en surret elgsteg hos en venninne, og den tenkte vi å tilberedepå hyttetur til helgen. Har aldri laget noe av elg før. Noen spenstige forslag?

  3. Ingvild 6. november 2016 at 00:46 #

    Gratulerer med tittelen årets marblogger ☺ Fortjent!😊 Hadde fornøyde middagsgjester i kveld som fikk servert mat lagd etter dine oppskrifter, alltid vellykket det! Takk for mye god mat og inspirasjon!!

Legg igjen en kommentar