«NORGES BESTE BAKST» – MELD DEG PÅ, DA VEL!

Bremykt - Norges beste bakst

Som leser av bloggen vet du nok at jeg elsker å bake! Jeg deler jo min beste bakst her på bloggen og i bøkene mine, men det er alltid spennende å se og smake andres bakverk. Hva er DIN beste bakst? Sitter du på en kjempegod oppskrift som du gjerne vil dele? Du er herved invitert til å delta i bakekonkurransen «Norges beste bakst»! Slik deltar du:

  1. Finn frem din beste oppskrift og skriv den ned slik at den er enkel å forstå for andre. Oppskriften må inneholde smør, og må kunne bakes med Bremykt.
  2. Ta et bilde av baksten din, gjerne i dagslys, hvis du har anledning til det. Et fristende bilde er ofte det som skal til for at leserne eller juryen stopper opp og får lyst til å prøve nettopp din bakst. Dersom du låner bilde av andre må du passe på å spørre om lov til å bruke det først.
  3. For å delta i konkurransen må du laste opp din oppskrift på «Norges beste bakst» sin nettside. Skriv gjerne også et par linjer om hva som er spesielt med din oppskrift og hvorfor nettopp denne er din favoritt.
  4. En jury vil plukke ut 10 finalister, som dels velges ut på bakgrunn av juryens faglige vurderinger, og dels på bakgrunn av stemmer gitt av publikum. Del derfor din oppskrift med venner og be dem stemme på ditt bidrag, noe som kan være med å bidra til at nettopp du blir lagt merke til av juryen.

Bremykt - Norges beste bakst

Konkurranseperioden er 19. september til 17. oktober 2016. Vinnerne blir deretter plukket ut av juryen. Den heldige vinneren kan smykke seg med tittelen «Norges beste bakst» og får i tillegg et gavekort hos Til Bords på kr 5 000,-. I tillegg vil de 100 første deltagerne få kakefatet Bak, stek, server, så her kan det lønne seg å være tidlig ute.

Du kan lese mer om premiene, bakekonkurransen og juryen her. Bakekonkurransen ble også avholdt i 2014 og 2015, og da kom det inn flere hundre deilige oppskrifter (se her og her).

Bakekonkurransen arrangeres av Fjordland, som står bak Bremykt. Bremykt inneholder 70% meierismør og 30% rapsolje, noe som gjør det mykere og lettere å jobbe med ved baking, enn vanlig meierismør. Bremykt er spesielt godt egnet til gjærbakst, hvor smøret skal eltes inn helt til slutt, ta gjerne en titt på dette innlegget hvor jeg har skrevet mer om det. Bremykt er selvsagt også godt egnet til kake- og kjeksbakst hvor du skal benytte smør, som for eksempel en deilig eplekake, sjokoladekake eller smakfulle sitronkjeks.

Bremykt - Norges beste bakst - bringebærboller

Her er mulighetene mange – meld deg på, da vel! Jeg gleder meg til å se hva som er din beste bakst!

Dette innlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Fjordland, som står bak blant annet Bremykt og bakekonkurransen «Norges beste bakst».


Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar