UKEMENY 37/2016

En ny uke titter straks rundt hjørnet, og det er på tide å titte i kjøleskap og fryseboks og planlegge hva som skal stå på middagsmenyen den kommende uken. Her er mine middagsforslag, et desserttips – og en ny oppskrift på polarbrød som metter både små og store mager.

MANDAG

Tomatisert fiskesuppe med urteolje

Tomatisert fiskesuppe med urteolje

TIRSDAG

Pasta alla puttanesca ******************

Pasta alla puttanesca ******************

ONSDAG

Wok med kylling og cashewnøtter

Wok med kylling og cashewnøtter

TORSDAG

Pannestekt ørret med avokadokrem og couscoussalat

Pannestekt ørret med avokadokrem og couscoussalat

FREDAG

Pizza med chorizo, paprika, chili og mozzarella

Pizza med chorizo, paprika, chili og mozzarella

LØRDAG

Sashimisalat med laks og ponzusaus

Sashimisalat med laks og ponzusaus

SØNDAG

Shepherds pie med rotgrønnsaker

Shepherds pie med rotgrønnsaker

UKENS DESSERT

Tilslørte bondepiker med eplesirup

Tilslørte bondepiker med eplesirup

UKENS BAKETIPS

Polarbrød med rug, havre og fullkorn

Polarbrød med rug, havre og fullkorn

Ha en fin fin septemberuke!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar