Start dagen med en smoothiebowl, eller smoothieskål som det kan kalles på norsk. Dette er rett og slett en litt tykkere smoothie som toppes med for eksempel friske bær, frukt, nøtter, frø og kokos etter smak og behag. Den metter derfor litt mer enn tradisjonell smoothie og er derfor ypperlig til frokost, men kan også nytes som en lett sommerlunsj eller til dessert.

Smoothieskålen kan varieres i det uendelige, her er en variant med blåbær, jordbær, banan og granola.

Ingredienser

SMOOTHIE

150 g yoghurt naturell eller gresk yoghurt
100 g blåbær , frosne
100 g jordbær , frosne
1 banan , i biter (ca. 2/3)

TOPPING

1 neve friske blåbær
1 neve friske jordbær , i skiver
1/3 banan , i skiver
1 neve granola eller lignende

SLIK GJØR DU

Smoothie bowl

Ha alle ingrediensene til smoothien i en blender og kjør til du får en jevn og luftig konsistens. Du kan fint benytte friske bær også, men da kan du i tillegg også ha 2-3 isbiter oppi blenderen (hvis den tåler det).

Ha smoothien i en bolle og dekorer med/dryss friske bær, bananskiver og granola over, og nyyyt umiddelbart!

Smoothie bowl

Slå gjerne på TV2 og God sommer Norge i morgen 7. juni kl. 20. Jeg skal være gjest og skal lage en deilig salat med smak av sommer.

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste