VÅRTILBUD PÅ MAISON MAT & VIN

Maison MV

For en matnerd som meg, så går det ofte i matblader og kokebøker når jeg en gang iblant inntar sofakroken. Et av bladene jeg koser meg med er Maison Mat&Vin, og forleden dumpet vårutgaven nedi postkassen. Her er det fest fra perm til perm, med blant annet høye festkaker, spennende oppskrifter og vinforslag til grillfesten – og en test av musserende viner!

Maison MV

I bladet finner du også hele 8 sider med oppskrifter og tips til en spennende, fristende og fargerik «Blomstrende buffet», med både salt og søtt på menyen. I tillegg til gode oppskrifter får du også tips og fakta om god drikke. Det kan være tips rettet til enkelte retter eller råvarer, som for eksempel Cathinca Deges vintips til vårbuffeten.

Maison MV

Her finner du også et intervju med de fire dyktige kokkene som står bak matserveringen i Sentralen, som er Oslos nye mat- og kulturscene, og med på kjøpet får du også et par spennende oppskrifter fra Sentralens meny. Litt lengre uti bladet finner du en artikkel om «vill mat», viltvoksende mat som du selv kan plukke – med tips om hva du skal se etter og hvordan du kan bruke dem.

Maison MV

Alle oppskriftene er illustrert med fine og fristende bilder. Oppskriftene er sesongbaserte og relativt enkle å kopiere på eget kjøkken.

Synes du dette høres fristende ut og har lyst til å teste ut bladet selv? Maison Mat&Vin tilbyr nå 5 utgaver til kr. 199,-. Med på kjøpet får du også en stor kokkekniv fra Fiskars Edge (porto kr. 49 tilkommer for gaven). Du kan enkelt bestille abonnementet ved å sende SMS med kodeord ABOMATOGVIN til 2205 (1 kr) eller bestille det HER. Tilbudet gjelder kun for nye abonnenter.

Dette innlegget er skrevet som en del av mitt samarbeid med Maison Mat&Vin.


Ingen kommentarer ennå.

Legg igjen en kommentar