UKEMENY 37/2015

Puh, det er jammen travle dager for tiden, synes den ene dagen tar den andre – og plutselig er det helg, heldigvis. Selv om det er høyt tempo på ukedagene prøver jeg å roe ned litt i helgene, men de siste ukene har heller ikke det vært mulig siden vi har kjøpt ny hytte og driver å flytter inn i den. Mye har heldigvis falt på plass denne helgen. Det har også ellers vært en begivenhetsrik uke med mye oppmerksomhet rundt at Trines mat 2 seilte inn på toppen av bestselgerlisten fra første uke den kom i salg. Videre er mye kommet på plass i matverkstedet, som er snart ferdigoppusset og nå er også et kjempefint kjøkken bestilt (mer om det i et eget innlegg). Nye, spennende begivenheter venter også i den kommende uken, først og fremst lanseringsfesten min 9.9 kl. 18 (alle er velkommen, se her), på lørdag skal jeg blant annet være dommer i Det norske måltid og jeg blir også å treffe på Cappelen Damms arrangement Bok i Passagen kl. 15. På søndag skal jeg på Geitmyra og lage mat sammen med syriske kvinner og deretter være gjest i NRK P1s program Brønsj – og sånn går no dagan! Men nå, over til ukemenyen for den kommende uken, hvor det skal være noe for enhver smak.

MANDAG

Blomkålsuppe med purre og sprøstekt bacon

Blomkålsuppe med purre og sprøstekt bacon

TIRSDAG

Torsk med rotgrønnsaker, bacon og kikerter

Torsk med rotgrønnsaker, bacon og kikerter

ONSDAG

Spagetti med ricotta, spinat og tomat

Spagetti med ricotta, spinat og tomat

TORSDAG

Laks med grønnkål og pepperrotkrem

Laks med grønnkål og pepperrotkrem

FREDAG

Eltefri pizza med parmaskinke, mozzarella og konfiterte tomater

Eltefri pizza med parmaskinke, mozzarella og konfiterte tomater

LØRDAG

Thaisalat med biff og chilisaus

Thaisalat med biff og chilisaus **********

SØNDAG

Chilikylling

Chilikylling med chorizo og rotgrønnsaker

UKENS DESSERT

Plommer i konjakk med yoghurtkrem

Plommer i konjakk med yoghurtkrem

UKENS BAKETIPS

Eplekake med bjørnebær og smuldrelokk

Eplekake med bjørnebær og smuldrelokk

Ha en fin uke!


Trines Mat-Feed

Få dagens oppskrift rett inn i innboksen!

Én Kommentar

  1. Linn 8. september 2015 at 13:49 #

    Hører ut som om du har nok å bruke tiden på! Så mye spennende da, gratulerer med ny hytte forresten, Kilen blir bra vettu 😉 Lar meg fortsatt inspirere og nyttigjøre meg av oppskriftene, mange ganger hver uke: )

Legg igjen en kommentar