VELKOMMEN PÅ LANSERINGSFEST 9. SEPTEMBER!

Onsdag 9. september kl. 18 er det lanseringsfest for den nye kokeboken min Trines mat 2, og DU er herved invitert! Det blir smaksprøver fra boken, noe godt i glasset og litt underholdning. Jeg vil også snakke litt om den nye boken min, og det vil bli mulighet til å kjøpe boken til en hyggelig pris og få med en signatur på kjøpet. Har du boken fra før, og har lyst på en signatur – ta den med, så fikser vi det også.

Alle som kommer på lanseringsfesten blir med i trekningen av en matkveld for to i det nye matverkstedet mitt når det er ferdig. Da skal vi sammen lage en treretters meny fra Trines mat 2. Det ser jeg frem til!

Trines mat 2_invitasjon

Er du på facebook kan du gjerne melde deg på arrangementet her. Hvis ikke er det bare å møte opp. Adresse for festen er Cappelen Damms lokaler i Akersgata 47/49.

VELKOMMEN!

Det blir flere lanseringsarrangementer rundt omkring i landet, blant annet boksigneringer i Bergen (22.9), Stavanger (23.9), Kristiansand (24.9), Trondheim (6.10), Ålesund (7.10) og Tromsø (8.10). Jeg håper vi sees! Jeg kommer tilbake til nærmere detaljer i eget innlegg om ikke så alt for lenge.


Én Kommentar

  1. Thea Trulsrud 4. september 2015 at 06:37 #

    Du må komme til Tønsberg også en gang! 😀

Legg igjen en kommentar