SPEKET GRILLPØLSE MED GRØNNSAKSSPYD

Tind grillpølser med grønnsaksspyd

Det er sommer og det er grilltid! Server gjerne fargerike grønnsaksspyd og hjemmelaget ketchup til pølsene!

 • gode grillpølser
 • Squash, i tykke skiver
 • Rød og gul paprika, i store biter
 • Småløk
 • Olivenolje
 • Flaksalt
 • Hjemmelaget ketchup

Ha småløken i kokende vann og la det trekke i ca. 1 minutt. Hell av vannet, tilsett iskaldt vann og la løken ligge i vannet i ca. 1 minutt. Hell av vannet og skrell løken. Skjær opp de øvrige grønnsakene som angitt ovenfor. Finn frem grillspyd og tre dem på. Pensle grillspydene med litt olivenolje og krydre med litt flaksalt.

Grill pølsene og grillspydene, først på indirekte varme i 3-4 minutter, og deretter over på direkte varme hvis du ønsker å gi dem mer grillfarge eller -striper.

Server pølser og grønnsaksspyd med hjemmelaget ketchup (eller annen god ketchup/grillsaus) som tilbehør.

Tind grillpølser med grønnsaksspyd

Skjær gjerne pølsen opp i biter og tre pølsebitene på spydene sammen med grønnsakene, så har du et smakfullt «ventepølsespyd» som garantert vil falle i smak!

Velbekomme!


,

2 Kommentarer

 1. Henning Denstad 25. juni 2015 at 16:18 #

  Heldigvis er det nå flust av gode grillpølsevarianter. Og til grove og smakfulle grillpølser hører også en god øl til! Har vel en følelse av at det er flest kvinner på trines matblogg (!?) og da drister jeg meg til å si: Overrask mannen din med en spennende øl til grillpølsene! Du kan finne noen gode tips om valg av øl til pølser (og andre grillretter) på min ølblogg: https://henning58.wordpress.com/category/ol-til-mat/polse/

 2. Emine 25. juni 2015 at 23:18 #

  Hei! Liker bloggen din.
  Har du noen oppskrifter med couscous? Eller hummersuppe?

Legg igjen en kommentar