TIPS TIL TRERETTERS 17. MAI MENY

Lurer du på hva du skal servere på 17. mai? Her er tre forslag til til henholdsvis forrett, hovedrett og dessert som du eventuelt kan mikse og matche etter smak og behag:

ASPARGES OG LAKS

Hvit asparges med laks og sitrusvinaigrette

Hvit asparges med laks og sitrusvinaigrette

TOMATSUPPE MED KOKOS

Tomatsuppe med kokosmelk og hvitløkskrutonger

Tomatsuppe med kokosmelk og hvitløkskrutonger

SALAT MED EPLE OG OST

Salat med pære, blåmuggost og blåbær

Salat med eple, blåmuggost, valnøtter og blåbær

KALVEFILET

Kalvefilet med gorgonzolasaus og sesampoteter

Kalvefilet med gorgonzolasaus og sesampoteter

LAKS OG SALSA

Grillet laks med avokado- og mangosalsa

Grillet laks med avokado- og mangosalsa

YTREFILET OG URTESMØR

Grillet ytrefilet med urtesmør og grillet paprika

Grillet ytrefilet med urtesmør og grillet paprika

MINIPAVLOVA

Minipavlova med syrlig krem og friske bær

Minipavlova med syrlig krem og friske bær

CRÈME BRÛLÈE

Crème brûlèe med pasjonsfrukt

Crème brûlèe med pasjonsfrukt og bringebær

ISKAKE MED MARENGS

Iskake med marengs og bringebær

Iskake med marengs og bringebær

Sjekk også ut menyforslagene fra 2013 og 2014, men ønsker du heller å servere fingermat finner du alle fingermatoppskriftene mine samlet her. Flere tips til grillmaten finner du her. Til kakebordet er det mange tips å finne i dette innlegget med mine 10 beste kaker.

Det smaker alltid forfriskende med en limonade etter barnetoget, som for eksempel denne fargerike sitruslimonaden.

Finner du noe som frister? Hva skal du spise på 17. mai?

LYKKE TIL!


Én Kommentar

  1. Astrid 17. mai 2015 at 00:13 #

    Hei. Vi lagde pasta carbonara fra boken din idag. Har et par spm. Skal det virkelig være 2 dl med parmesan? Sjekket med bloggen, og da står det en neve.. Den var jo god, men har prøvd forskjellige oppskrifter, og kommer ikke i nærheten av hvordan den verken ser eller smaker på resturant.. mine blir for eksempel veldig gul av eggeplommen, både på resturant og på bildet ditt er den mer hvit? Føler det er mer logisk med eggehvite, men står jo plomme..
    setter pris på svar!

Legg igjen en kommentar