2015-05 17 mai kaker

Mai er fest- og kakemåned nummer én og da vil vi jo gjerne by på det aller beste. Her er 10 av mine beste kaker, som kanskje kan være til inspirasjon (klikk på bildene)?

* Rød fløyelskake med hvit ostekrem og blåbær *

Rød fløyelskake med hvit ostekrem og blåbær

* Sjokoladefestkake med friske bær *

Sjokoladefestkake med friske bær

* Iskake med marengs og bringebær *

Iskake med marengs og bringebær

* Sitroniskake med bringebærsaus *

Sitroniskake med bringebærsaus

* Pavlova med fløtekrem og friske bær *

Pavlova med fløtekrem og friske bær

* Bløtkake med marsipanlokk og friske bær *

Bløtkake med marsipan og friske bær

* Gulrotkake med ostekrem *

Gulrotkake á la R.O.O.M

* Brownie med oreokrem *

Brownie med oreokrem

* Hummingbirds brownie- og ostekake med bringebærkrem *

Hummingbirds brownie- og ostekake med bringebærkrem 4

* Eplekake med smuldrelokk *

Eplekake med bjørnebær og smuldrelokk

Hva er din kakefavoritt?

Alle kakene på bloggen finner du samlet her. Lykke til med festbaksten!

Jeg vil gjerne se din 17.mai bakst! Publisér gjerne et bilde av din 17. mai-kake på Instagram og merk det med #Trines17maikake.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei! Jeg skal prøve å lage en pavlova til 17.Mai, og har nå sett på oppskriften din. Der står det maizenna og bringebæreddik, men i fremgangsmåten står det at du kan tilsette dette dersom du ønsker en seigere konsistens? Betyr det at jeg kan lage den med bare eggehviter og sukker? Kaken ble nemlig innmari seig sist jeg lagde den, og det vil jeg unngå!

  2. Hei Trine
    Jeg skal i et bryllup der jeg har blitt spurt om jeg kan ta med en kake. De trengte en med sjokolade. Utfordringen er at kaken må bakes dagen før, så må være en kake som ikke må spises “fersk”, i tillegg er der litt reise til stedet (4t) vil helst unngå frysebag så må tåle litt romtempratur, i tillegg bør den ho estetisk være fin nok for et bryllupskakebord. Har du noen forslag til kake jeg kan bake?

    1. Hei Hilde. Jeg vet dette ikke er Trines oppskrift, men tenkte å gi deg et tips ihvertfall. Jeg har laget denne en gang selv og den er best dagen etter. Den kan også stå romtemperert. Håper Trine kan tilgi at jeg tipser om en anne kake. Jeg pleier mest å lage Trines oppskrifter da de er helt fantastiske 🙂
      Lykke til 🙂
      http://www.detsoteliv.no/oppskrift/cafe-stings-sjokoladekake

      1. Tusen takk for tips Linda, den skal jeg prøve ut! Og enig med deg går som regel i Trine sine oppskrifter her også 🙂

Leave a Reply to Hilde Cancel reply

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste