SMOOTHIE MED MANGO, BANAN OG KOKOSDRIKK

smoothie med mango, banan og kokosdrikk

Smoothie gir en god start på dagen, eller som et lite mellommåltid dersom du trenger et ekstra kick senere på dagen. Her er det banan og mango som spiller hovedrollen, og sammen med kokosdrikk får du en mild og god smoothie. Til 2 porsjoner trenger du omtrent:

 • 1 banan, i biter
 • 1 mango, i biter
 • 1-2 ts flytende honning
 • en neve isbiter
 • ca. 3 dl kokosdrikk
 • litt nypresset sitronsaft

smoothie med mango, banan og kokosdrikk

Skrell bananen og skjær den opp i biter. Fjern den harde kjernen i mangoen og del den opp i terninger (jeg har en mangodeler som enkelt ordner dette, sjekk i fruktdisken i nærbutikken). Ta en titt HER hvis du ikke er kjent med denne teknikken fra før.

Ha frukt, honning og isbiter i en blender eller kjøkkenmaskin med kniver, og kjør det til alt er most. Tilsett kokosdrikken til du får ønsket konsistens (og smak) på smoothien din, og smak deretter til med sitronsaft (og eventuelt mer honning om nødvendig). Nytes umiddelbart.

smoothie med mango, banan og kokosdrikk

VARIASJONSTIPS:

 • Tilsett 3/4 av mangoen i blenderen, og skjær den resterende 1/4 opp i små terninger, som tilsettes ved servering. Det gir en god smak, samtidig som du får litt å «bite» i.
 • Tilsett gjerne 1-2 ss knuste linfrø for å få litt «krønsj».

 


,

4 Kommentarer

 1. Nora 21. september 2014 at 10:58 #

  Hei, hvor får man kjøpt GoGreen kokosmelken? Jeg har vært på coop, kiwi, meny ccvest og de har den ikke der!

  • Bente 14. oktober 2014 at 09:53 #

   Du kan enkelt lage kokosdrikken selv ved å blande vanlig kokosmelk med vann (1 dl kokosmelk til 5-6 dl vann. I GoGreen er det 8 % kokosmelk resten vann og tilsetningsstoffer. Kan ikke skjønne hvorfor de tilsetter så mye rart, trenger det jo ikke. Hvis du blander selv av vann og koksosmelk kan drikken stå seg ca en uke i kjøleskapet.

 2. Hedda 12. november 2014 at 11:01 #

  Hvor får man kjøpt denne kokosdrikken? 🙂

 3. Bodilos 4. februar 2015 at 11:11 #

  Den kokosdrikken smakte absolutt ingen ting. Hadde forventninger til en søt kokossmak, men jeg kunne like gjerne brukt vann. Måtte ha i ekstra banan og en mango til for at den skulle bli drikkenes. Drikken hadde de i allergihylla på Rema.

Legg igjen en kommentar