RISTEDE VALNØTTER MED AKASIEHONNING

Valnøtter og akasiehonning

Valnøtter og honning er favoritter til osteanretningen, og dersom valnøttene får en liten tur i ovnen først smaker det ekstra godt. Finn frem:

  • 80 g valnøtter
  • ca. 150 g akasiehonning

Fordel valnøttene utover et bakepapirkledd stekebrett, og rist nøttene ved 170 grader i ca. 7 minutter. La dem avkjøles litt og hakk dem grovt. Ha nøttene i et lite glass eller skål og fyll opp med akasiehonning, til nøttene så vidt er dekket.

Serveres romtemperert som tilbehør til ost, sammen med for eksempel fikenmarmelade med rødvin og eltefritt valnøttbrød.

 


,

4 Kommentarer

  1. Tone 7. desember 2013 at 22:10 #

    Hva er holdbarheten Trine? Takk for super blogg & riktig god helg 🙂

  2. ingvil 11. desember 2013 at 14:41 #

    Forsøk med litt rosmarin oppi.

  3. Synne 18. desember 2014 at 14:41 #

    Hei, er dette noe som kan oppbevares eller er det ferskvare? 🙂

  4. Trygve 7. oktober 2017 at 14:14 #

    Flott oppskrift!
    Passer nydelig til ost og hvitvin (rødvin passer nok faktisk dårlig til ost, overraskende nok).

Legg igjen en kommentar